Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
válasz
<Adamsky> #3912 üzenetére
VPN végül nem jött össze tegnap, igazából ha nem sajnálnám rá a pénzt, akkor én se Xiaomi-val kezdtem volna, nagyobb pénzekből persze lehet sokkal jobb integrációt is létrehozni. Ez az első kütyü amivel találkoztam, ami extra region lock-ot is alkalmaz, remélem ebből nem csinálnak rendszert...
Ezt most csak azért vettem, mert már sok Xiaomi volt és nem akartam külön app-ot a vezérlésre. Megszívtam, van ez így. Ha lesz időm VPN-nel szöszölni, akkor megírom mi lett (csütörtöktől 3 hét szabi, szerintem akkor sorra kerül ez is mert nagyon nem jó ez most így, van itt 4 RPi 4 is, amit nem volt még időm beüzemelni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest