Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
válasz
<Adamsky> #3891 üzenetére
Azt hittem az adapter az, de mikor telefon töltőt rátettem, akkor az működött.
Nem volt itthon 16A-es, úgyhogy rendeltem egy pakkot, de az még mindig úton van.
Viszont közben elkezdtem a dispute-ot, mivel nagyon zavart, hogy meg se nyikkan. Ott kértek videót, hogy nem megy, mikor ezt próbáltam reprodukálni pár napja, akkor meg egy 10A-es adapterrel elindult megint, azóta standby-ban van. Nem mertem fűteni vele, múltkor is akkor pusztult meg. Holnap majd tervezem még jobban tesztelni.
Dispute most ott tart, hogy vagy küldjem vissza (postát nekem kell állni) vagy fogjam be, Ali nem fogadta el videót, amit feltöltöttem, mert ugye most, hogy bekapcsol már nem rossz. Szerintem fel se fogják, hogy ez a régiós para mi fán terem...
Az jutott még eszembe (holnap ezt is tervezem tesztelni), hogy az alapján, amit más fórumokon olvastam esetleg VPN-en keresztül kellene reggelni, és ha azt hiszi a konvektor, hogy AU-ból megy, akkor talán működne rendesen... Talán MikroTik router-en vagy RPi GW-en keresztül be tudom állítani, hogy a kütyü IP-je automatikusan menjen VPN-re...
Az lenne a legtisztább, hogy vissza az egészet, csak még sose csináltam ilyet és azt se tudom, hogy most CZ raktárba kellene visszaküldeni vagy Kínába? Várom egyelőre a bővebb infót Alin...
Szerk.: ja még annyi infó, hogy mikor China mainland régióban próbáltam regisztrálni, akkor ajánlott fel firmware frissítést, amit feltettem, de persze nem lett jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest