Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
kelly416
üzenetére
persze tudom, nem is lesem mindig, sőt szinte sosem*...csak nem értettem mi tökért van, hogy 3-4 app nyitása után elsőt már elölről tölti, úgy hogy 5p e volt nyitva...előző gagyi (doogee F5 telóm) ugyan ennyi RAM al nem csinált ilyeneket, napok múlva mp-ek alatt nyitott újra mindent...persze ez meg gyorsabban nyitja meg appokat, mert van elér power hozzá, de engem ez akkor is bosszant.

*szerk:
szóval csak azért néztem rá egyáltalán RAM ra, mert nem értettem miért teszi amit és akkor tűnt fel, hogy amúgy nem sok szabad memória hever parlagon... -
Peaceliker
addikt
válasz
kelly416
üzenetére
nincs véletlen bekapcsolva a "prevent pocket deal" ? sry magyarul nemtom, előző telefonom ezt a rész csak angolul tudta, de ott nagyon oda kellett figyelni, mert felezte az üzemidőt...nem hagyta deepsleep be menni a telót. tegyél fel egy gsam batteryt pl és akkor meg tudod nézni, hogy wakelock ol-e vmi.
-
Peaceliker
addikt
válasz
trialjony
üzenetére
nekem stock rommal van eustock ról, semmi bajom vele, eszembe nincs ROM olgatni...annyi bosszatnó csak, hogy bezár mindent, hiába ugatja meg az ember neki, hogy ne tegye, de cserébe első telóm, amit nem tudok 1 nap alatt lemeríteni illetve elég gyorsan betölt mindent, ez az egy szerencséje van.

Hangminőségre nekem senki nem panaszkodott én is jól hallok midnenkit, még kihangosító is használható, bár nyilván nem jó (de olyan telefonnal nem találkoztam még (nyilván van, de annyit telóért nem adok ki
)), annyi fura csak, hogy amikor hívok és kicsöng az marha hangos min hangerőn is és csúnyán szól, de beszéd már rendben van.
telenor hipernet az egyik kártyám és jól működik, igaz hanghívás nekem vodafone.(#4080) rejtő
tuti nem tesz jót az akkunak, így én sem bánom
főleg, hogy 1 napot nekem bárhogy kibír, este meg mindig töltőn van (ami szintén nem tesz jót
), így ráér töltődni
este egy 0.5A es fej eteti csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)), annyi fura csak, hogy amikor hívok és kicsöng az marha hangos min hangerőn is és csúnyán szól, de beszéd már rendben van.

crok