Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Ha már twrp.
Már párszor akartam volna frissíteni 3.1-re, de azt írta ki, hogy a partició mérete nem megfelelő és nem tudja feltolni az új img-t. Gugliztam, de nem találtam lényegi megoldást. Tud erre valaki esetleg valamit?
-
rejtő
tag
TWRP-vel szeretnék rendszer mentést csinálni. Nemrég rákerestem YT-on, és volt egy video, de most nem találom. Most csak Samsungost dob fel. Valaki le tudná írni a pontos folyamatot?
-
Theory66
aktív tag
Srácok melyik rommal lehet elérni a legjobb üzemidőt? EU és OctOS közt vagyok jelenleg.
-
Flashget
félisten
válasz
Zsozsoka 74
üzenetére
én ezt használom böngészőnek nincs ezzel ilyen gond.
-
danih
veterán
Hogyan tudom megoldani hogy egy bizonyos progit ne lőjön ki a rendszer?
Órám appját már beállítottam a Security / Battery részleg alatt úgy, hogy nincs rajta restriction. Van valami más is? Csak ez az egyetlen progi amin ilyen be van állítva, mégis kilövődik éjszaka. -
csemeteim
tag
Hali
Lehetséges a gyári launchert végtelen gorgetesre állítania,?
Köszönöm -
válasz
Zsozsoka 74
üzenetére
Mmint ide?
Milyen böngészőt használsz?Nekem a chrome-mal megy,de csak úgy,ahogy itt a topikban ajánlották,azaz ne a galériából válasszak ki képet,hanem a dokumentumokon keresztül,mert máshogy nem fogja feltölteni.
A gyári böngészővel az általad is írt hibaüzenetbe futottam én is. -
royalka
őstag
Èn a wpdplugint, vagy az adbplugint szoktam használni tc-ben. Tökéletes és egyszerű. Azonnal felismeri nem kell sokat cicózni. A wpd-hez kell hogy MTP-be legyen az adb-hez nem. Usb hibakeresès legyen bekapcsolva a fejlesztőibe és gól.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Szeretnék felrakni képet telefonról és nem tudom kiválasztani mert azt írja ki a fájlok kiválasztásánál hogy "egy alkalmazás sem tudja végrehajtani a műveletet"...
-
Buckey
őstag
válasz
tsabeekaa
üzenetére
Én a telefonomra ébredek, nincs MiBand-om. Órát is ritkán viselek, munkaidőben egyszerűen akadályozna, otthon meg már nem venném fel.
Vannak még csodák, bár, szerintem nincs sok különbség szoftver ügyileg a két készülék között, vagy éppen kompatibilis a két készülékhez.
-
Boci
csendes újonc
Sziasztok!
Használt valaki Wi-Fi Directet? Nem tudom a képeket, videókat megjeleníteni a tv-n. Itt nem kell semmit párosítani, ugye? Egyébként a laptopról tudom küldeni a képeket, filmeket a tv-re. A keresés TV-n néha megtalálja a telefont és ugyanez igaz a telefonra is. Tudnátok segtíeni. Köszi.
-
tsabeekaa
aktív tag
Az MI4C-n is állandóan ez volt a gond, de megszoktam, meg nem is telefonra ébredek, hanem a miband vibrátorozza a csuklómat.

Köszönöm!
Bár igazad van, tényleg nem nagy munka, ha fent vannak a fentebb linkelt cuccok. Az órás időjárás, még a MI4C-n is fent volt. Kipróbáltam, hogy jó-e a Note4-re, és láss csodát. 
-
berzser67
tag
Sziasztok! Tegnap kaptam meg a Note 4 4/64Gb-os telót xiaomishoptól és első indításkor kínaiul indult és azóta sem tudom átállítani.Valaki tud segíteni?
-
RaZroX
addikt
Sziasztok! Tokot illetve üvegfóliát hol érdemes keresni ?
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Meg, de a másik fórumban linkeltem ezt már neked. Tessék, ilyenre csináltam magamnak. Az első általad linkelt programmal.

Az első általad linkelt programmal. De kell hozzá: xposed-v87-sdk23-arm64-miui-edition-by-solarwarez-20161126, amit twrp-ből raksz fel, és xposed.installer_3.1.1-39.apk. Természetesen root kell előtte.
Olvass alaposan utána, hogy kell felrakni, használni ezeket. -
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nem hiszem, hogy ez a MIUI hibája, szerintem a xiaomi.eu-s srácok rontottak el valamit.
-
Tegnap nekem elszállt a data és a storage partíció, miután csináltam egy factory resetet xiaomu.eu-s rommal. Gondoltam csak beírom ide figyelmeztetésnek, hogy mi történt. Ez után már csak adb sideload-dal tudtam romot telepíteni (gyárit), a twrp-ből semmi nem ment fel.
-
tsabeekaa
aktív tag
-
Buckey
őstag
válasz
hattrickuser
üzenetére
Igen, ezért furcsa nekem is, hogy ezt még nem sikerült cirka fél év (vagy több) alatt kijavítani. Vagy egyáltalán nem is foglalkoznak ezzel az alapvető (így már ciki) hibával. Lehet nélküle élni, csak mikor dicsekedtem a készülékkel, furcsán néztek (meg én is), hogy miért éjfélre "van" állítva az ébresztés.

-
csemeteim
tag
Sziasztok
Érdeklődnék hogy üres oldalt hogyan tudok törölni?
KÖszi -
hattrickuser
aktív tag
-
válasz
tsabeekaa
üzenetére
Akkor marhára nem értem,hogy miért van az hogy nálam és másoknál szinte semmivel se jó,többeknél meg vagy minden probléma mentes,vagy csak 1-2 eszközzel nem működik.

Jaaa most értelmeztem jobban,hogy Te mire gondolsz.Mindenhez kapcsolódik,azzal nincs gond,csak megbízható eszköznek nem tudod beállítani,így mindig kell neki a jelszó/ujjlenyomat,kivéve a MiBandet.Ez a gond sokunknál. -
Flashget
félisten
válasz
trebrona
üzenetére
Nem ez a legutolsó? xiaomi.eu_multi_HMNote4X_7.6.25_v8-7.0.zip
-
tsabeekaa
aktív tag
Miband 1-2, tökéletesen kapcsolódik. Suzuki vitara, Honda hrv, Citroen c3, tökéletesen kapcsolódik, működik.
A fiaim 2db okosórája is problémamentes. Bluetooth hangszóró, 3db bluetooth fejhallgató is tökéletesen kapcsolódik. Ennyit tudtam kipróbálni. Ja és a laptophoz is.... -
tsabeekaa
aktív tag
Pl. Messengernél.
Elindítod a messengert...
Alkalmazásválasztó gomb, esetünkben a bal szélső gombot megnyomva, kiválasztod a messenger, kicsit lehúzod és rátapicskolsz a bal felső sarokban a lakatra.Beállítások/ Értesítések és állapotsor/ Alkalmazás értesítések/ a messengert kiválasztod, és beállítod mit szeretnél.
Beállítás/ Akkumulátor és teljesítmény/Alkalmazások akkumulátor használatának kezelése/ Válasszon alkalmazást a korlátozáshoz/ kiválasztod a messengert és nincs korlátozás.
Biztonság app/ Engedélyek/ Indítópult/ Messenger és kiválasztod, hogy automatikusan induljon.
Ezt minden alkalmazásnál eljátszod, amivel gondod van.
-
Promi
aktív tag
Igen itt én is néztem, de ugyan úgy nálam sem maradt meg a beállítás.
(#3940) Pajoz
Nem kell bemenni.
Mikor rádugod az usb-t fent megjelenik a szöveg "Az eszköz usb töltése". Erre ráböksz,és alul feljön a menü, hogy melyik csatlakozási módot választod. Persze alapértelmezetten a töltésen áll
. -
-
Van ilyen lehetőség,csak nem igazán működik.A fejlesztői beállításokban az USB-beállítások kiválasztása alatt beállítottam,hogy MTP legyen az alapértelmezett,de ennek ellenére minden gépredugásnál ki kell választanom,mert csak töltene.Vannak hülyeségei a MIUI-nak és marha bosszantó hogy olyan apróságok,amik amúgy más androidos telón tökéletesen működnek.
Usb beállítás,Smart Lock... -
Promi
aktív tag
Én egy olyan beállítási lehetőséget hiányolok, ha a gépre dugom a telefont ne keljen mindég beállítani, hogy ne csak töltsön hanem file átvitel legyen aktív.
-
Buckey
őstag
válasz
tsabeekaa
üzenetére
Akkor ez MIUI specialitás.
De ez legyen a legnagyobb baja a telónak.
Viszont a javasolt téma eddig tökéletesen bevált, pedig próba képpen elég sokat nyúztam a készüléket, de eddig még nem lett 00:00 az ébresztés kijelzése.Mégegyszer köszönöm a tippet ht42 fórumtárs.

(#3924) helixP, akkor még egy alternatíva, de azt hiszem, már nem térek vissza Novára, megtetszett ez a MIUI felület/kezdőlap.
Sok appom nincs, ami van, az meg elfér 4 mappában (Iroda, Navigáció, Internet, Média). A maradék kettő (Kuka és Beállítások) meg leghátul, ugyanis az appokat egyszer elég beállítanom, nem piszkálom minden nap. A rendszerbeállításokat meg az Értesítési sávról is el lehet érni. -
kelly416
veterán
válasz
trebrona
üzenetére
Na most jutottam el ide is.
Beállítások, telepített alkalmazások, dokumentumok, és se tiltani se engedélyezni nem tudom. 
Betojok. Most bedugtam az otg-s kártyaolvasót, ugyanazt, amit eddig is, és most feladta azt az ablakot.
-
trouble
senior tag
A másik topikban nem jött rá ötlet,hátha itt van vkinek,előre is köszi :
Három hete van nálam a telefon.
Eddig hibátlanul működött a gyári levelező
Tegnap óta nem szinkronizál a gyári levelező(vagyis nem óránként ahogy be van állítva)hanem hébe-hoba.
Nincs bepipálva, hogy csak wifi-n,aksi kezelésnél be van téve a kivételek közé.
Már a Redmi3-on is ezt használtam és soha semmi gond nem volt vele
Most töröltem a fiókot,újra beállítom !
Nem oldotta meg !
Más ötletem nincs !?
Valakinek esetleg ? -
w580
aktív tag
Sziasztok! Adott egy redmi note 4 . Olyan gondban vagyok, hogy állapot jelző fény ( LED ) facebook/messenger esetében össze vissza jelez,SMS nél is fent áll ez gond. Illetve a rendes értesítések pl: viber üzenet,messenger néha nem mutatja/jelzi meg csak ha megnyitom magát az appot. ( valamikor írnak nem jelzi, utána meg jelzi aztán meg úgy marad, csak telefon újraindításával tűnik el) Messengeren beszélünk telefonálunk és hívás közben nem sötétül el a kijelző( rendes hívás esetében jó.) Továbbá 3x random fogta magát és újra indult.(1 hónap alatt)
Szoftver frissítés segítene ? jelenleg ez van rajta : [kép] -
V.Stryker
nagyúr
A messengernél másnál is ragad be olvasatlan jelzés az ikonon? Nova Launcher...
-
V.Stryker
nagyúr
Jött új Nova frissítés. Megszűnt nálam a hatterkep beállítás bug.
-
helixP
nagyúr
Nálam Nova launcher + Chronus Home & Modul-lal nincs ott a 00:00-s bug.
-
egykettő
aktív tag
Sziasztok, azt vettem észre, hogy a teló alján csak a jobb oldali hangszóróm szól. Ez bug vagy fícsör?
-
Buckey
őstag
válasz
hattrickuser
üzenetére
Nekem sem sikerült belevarázsolnom a Novába.

Viszont jó hír, ha van (vagy lenne) pár működő téma, amivel tényleg működik a kezdőképernyőn való ébresztőmegjelenítés.
Akkor ezek szerint csak a témával, widgetekkel van probléma, vagy a redszerrel is?
Vagy ez is olyan, mint egyes készülékeknél, hogy ez nem hiba, hanem valami féle future?
-
hattrickuser
aktív tag
Sajnos NOVA Launcherrel nem sikerült nekem sem megbízható widgetet találnom. MIUI-nál nálam a Pixel N, és a Pixel Dark N témánál jónak tűnik. Az a baj, hogy ezeket az órákat nem lehet a novába belerakni. Vagyis nekem nem sikerült.
ht42:
Ez a ceec [dd] téma nagyon tetszetős, köszi! -
Theory66
aktív tag
Srácok meg tudna valaki dobni egy sound moddal(xda-ról törölt) és egy kamera moddal ha van jobb mint amit Upo listájában találtam?
-
Pajoz
őstag
A google fordító szerint a piros betűs sor ezt jelenti:
A folyó fizetési számla nem tartozik ehhez a készülékhez.
Ezek szerint újra meg kéne kérnem a nyitást? Hónap elején megkaptam.Fater38 ésThrawn
Nézem.
Köszi!Kiírja, hogy az eszköz sikeresen hozzáadva, de az eredmény ugyanaz.
-
trebrona
nagyúr
HM4X az Redmi 4X!
Nyilván ugyanazt kell letöltened, mint ami az előző, csak más verziószámmal. Mido-ra (HMNote4X) ez a legutolsó: xiaomi.eu_multi_HMNote4X_7.6.22_v8-7.0.zip

-
Fulár
senior tag
válasz
trebrona
üzenetére
Köszi!
De valamiért a telepítés azonnal megszakad.Mintha ez nem rá való Rom lenne.A legutóbbi Rom ami most rajta van fájlneve a következő:
xiaomi.eu_multi_HMNote4X_7.6.15_v8-7.0És az általad linkelt oldalról letölthető neve pedig ez:
xiaomi.eu_multi_HM4X_7.6.29_v8-7.1.zip
A kettő nem azonos.
Sajnálom,hogy ennyire értetlen vagyok de tényleg elveszítettem a fonalat! -
Nekem eddig a miband-en kívül semmivel se sikerült összehozni.Próbáltam a BT-s kihangosítóval,házimozi erősítővel,bt-s hangfallal,soundbarral,sony fejegységgel,de semmi.
A xiaomi saját megoldása csak a mibandet látja,a Smart Lock látja mindet,hozzá is adom a megbízható készülékeket,el is fogadja,de nem működik,ahogy a megbízható helyek se.
Ez valami Xiaomis/MIUI-os marhaság lehet,mert az egyik ismerős Redmi 3S Prime telója is ezt csinálja,ahogy a párja 4A-ja is.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- Autós topik
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Call of Duty: Black Ops 7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Nintendo Switch 2
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kereső a jobb felső sarokban.

Bár igazad van, tényleg nem nagy munka, ha fent vannak a fentebb linkelt cuccok. Az órás időjárás, még a MI4C-n is fent volt. Kipróbáltam, hogy jó-e a Note4-re, és láss csodát.

És random fagyásokhoz nem tudsz esetleg hozzá szólni ?

crok