Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Duliee leírta a lényeget...
Amúgy én váltogatom, az a legjobb megoldás...
ha nincs használatban csak a rendszernek kel időjáráshoz meg stb akkor energiatakarékos, ha pedig használom, track vagy navigáció, akkor csak a készüléken... automatizálókkal simán megoldható a váltás... (e-robot, tasker, stb), mondjuk root kell hozzá.
-
Mindegyik opciónál ott van, hogy mi alapján üzemel.
Így nem meglepő, hogy az energiatakarékos, amely 3 adótoronyból matekozza ki ,hogy kb hol lehetsz, nem olyan pontos, mintha mindent bevetnél.
Energiatakarékos: Wifi és mobilhálózatok használata a tartózkodási hely meghatározására, tehát ez NEM GPS alapon megy. Ebből fakadóan nem is pontos
Nagyon pontos, kiegészül GPS-szel is.
Ez mindenhol így megy.
-
ace05
senior tag
Egy kérdés: Másnak, hogy van beállítva a gps ? Energiatakarékos vagy Nagyon pontos ? Mert nekem energia takarékoson, kb az esetek 40% találja el hol vagyok az időjárás app, ez másnál is ilyen? A nagyon pontos az jobb, de az jobban szívja az aksit.
-
Fulár
senior tag
Power és hangerő fel-re csak egy kép ugrik be ami telefon sematikus rajzàt ábrázolja és egy töltőkábelt.
Ha pedig flah után parancssorból indítom a Recoveryt a teló simán kikapcsol és kész.Pedig azt írja,hogy minden folyamat sikeresen lefutott.De csak az lehetséges,hogy hiába írja ezt,mégsem ment fel a Recovery.Csak tudnám,hogy miért.Késő délután újra neki futok és majd lövök képernyő képeket hátha valaki rájön,hogy mi a turpisság.És nagyon Köszönöm az eddigi segítséget is! -
Fulár
senior tag
Kezdek kicsit feszült lenni.Mindent megcsináltam a leírtak szerint kellő körültekintéssel.Bootloader nyitása sikeres.Szükséges fájlok programok letölt és beizzít.A recovery sikeresen felment de Recovery-be bootolni nem tudok mert ha gombkombinációval próbálom akkor Fastboot módba ugrik ha parancssorból csinálom akkor pedig a parancsor szerint sikeres a művelet de a teló csak simán kikapcsol.
Fogalmam sincs mi a rosseb lehet vele.Sajnos ma már nincs is tovább kínlódni mert hajnali 4-kor csörög az óra. -
koko7923
csendes tag
Sziasztok kb 2 hete rendeltem az eu stocktól a 4/64es változatott. Jelenleg a gyári stable room van rajta de szeretném a developert rárakni. A kérdés pedig az hogy az alábbi linken található rom a rávaló?
http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=309&mobile=no#468 -
Fulár
senior tag
Kösz urak!
Vadászok régebbi Miflahst és újra próbálkozok.Ha nem jön össze kivárom az időkorlátot. -
Flashget
félisten
válasz
Oldman2
üzenetére
Ha hívnak akkor látod kihív és ha nem ilyen tokban van a telefont felvevő zöld gomb alul van, ennél az ablakig jön fel és felveheted úgy is hogy nem nyitod ki. Ha megnézed a linket abban van ilyen kép róla.
Nálam most + üveg védelem + tokba épített üveg + toküveg védő fólia tehát van bizonyos rétegvastagság a kijelzőn és ennek ellenére is működik a dolog.bár ezt feketének mondják de ilyen szürkésen csillogó inkább a színe.
-
-
Flashget
félisten
Ma is hozott a postás egy Nillkin tokot, mégpedig ezt:[link]
teljesen egyszerű tok jó nagy ablakkal és ha kinyitom akkor felébreszti alvó állapotból mint pl. az új lenyomat olvasó, ha becsukom akkor lekapcsolja a villanyt.
De mivel már van a telón egy + üveg így éppen csak betudom csukni. Tehát ez a tok annak lesz igazán megfelelő aki nem akar üveget ragasztani a 2,5D miatt de mégis valamilyen védelemmel legyen ellátva. -
bbubby00
őstag
-
MIamano
csendes tag
válasz
bbubby00
üzenetére
Kapcsold ki az Ok Google is, az a biztos.
[valahol itt]
De azt hiszem előtte át kell állítani a nyelvet angolra
Amúgy szerintem az nem mindegy, hogy tartod a telót, inkább arra érzékeny. Próbáld ki egy egyszerű hangrogzítésnél. -
rejtő
tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
köszi a választ. Az enyém 3/32-es, és 1,7 GB van. Minimális a különbség. Úgy tűnik az appok annál jobban jobban terpeszkednek, minél több helyük van.
-
bbubby00
őstag
Engem is utolért a végzet, van mikor jól hallanak van mikor nem, de ez egy percen belül előjön többször is.
Mivel sokat dumálok rajta így kicsit elszomorító ez a dolog.
VoLTE most kikapcsolásra került, kíváncsi vagyok h milyen lett tőle. -
kerlac
őstag
igen, valóban, egyáltalán nem az, de Lenovon teljesen más útvonalon és elnevezéssel futott, pont most jöttem rá, hogy itt csak annyi szerepel: "Hang". és ha egyiknél sem választom ki a hang beállítást, akkor rákérdez hívás indítása előtt... de ez szerintem egyáltalán nem egyértelmű útvonal...
-
helixP
nagyúr
Pedig nem annyira bonyolult. Alapból két "kártyás módban" van, vagy a hívások előtt megkérdezi, hogy melyikről indítsa a hívást (vagy ha tárcsázóból gépelsz, akkor két hívás indítás ikonod van), vagy ha beállítod, hogy melyik SIM legyen a beszélős, akkor kérdés nélkül arról mennek a hívások.
-
kerlac
őstag
Még egy kérdés: Redmi Note 4-re jó a Redmi Note 4X cover és egyéb tartozék?
-
rejtő
tag
érdeklődnék csak úgy kíváncsiságból, hogy a 4/64-es tulajoknak mennyi RAM marad szabadon, miután be van lakva a telefon, bekapcsolás után.
-
kerlac
őstag
Köszi, sosem jöttem volna rá, miért kell ezt így elrejteni? Hát, én szeretem ha a sim-en is fenn vannak, ha beszar a teló, meglegyen egy része legalább...
A Lenovo az pont tudta kezelni a két sim + micro sd-t, bár halkan mondom csak, mert annak volt ezer más baja...
Még azt nem tudod, hogy a hívás indításnál a választási opciót hogyan tudom beálíltani? elég nehéz így telefonálni a 2-es simről...
-
kelly416
veterán
Leginkább visszatalálós, de remélem nemsokára én is csatlakozom a társasághoz.

-
A 2 SIM-es telefonok 90%-a csak úgy tud SD-t is használni, ha az egyik SIM helyére teszed be. Viszont Galaxy A5/A7 (2017) kezel külön SD-t 2 SIM mellett is, de azok 2x ennyibe kerülnek.
(#2439) kerlac: tárcsázó -> kontaktok -> hosszan nyomod a bal oldali, kapacitív gombot -> display preferences -> show SIM contacts
De 2017-ben miért tárolsz SIM-en kontaktokat? -
kerlac
őstag
-
kerlac
őstag
válasz
bbubby00
üzenetére
Lenovom volt eddig, de ott hiába fogadott be a két sim mellett sd kártyát, a belső memóriája kicsi volt, hiába akartam mindent SD-re tenni, vhogy teleírta, formáztam bele 32 gigás kártyát belsőnek, mit tett, kinyírta, sőt megbolondult a telefon, a Lenovo garinca és javítás egy vicc... csináltak valószínűleg egy szoftverfrissítést rajta és ennyi...
Nem is csekkoltam előre ezt, alapnak vettem, hogy dual sim + micro SD, nem vagy vagy...
-
bbubby00
őstag
Mennyire gyakori a dualsimes telók közt, hogy még memókártyát is befogad?
Ezért vettem a 64gigás verziót, hogy ne kelljen "nyomorogni"
Ha pedig 20giga zenét szeretnél rátenni, akkor minden másra marad pár gigád.
Nem muszáj a középkategóriát választanod, ott a Mi Note 2 akár már 128gigás verzióban és problem solved. -
kerlac
őstag
-
SiloV
csendes tag
válasz
norbert400
üzenetére
Sorry, this item is no longer available!
De azért köszi, és boldog névnapot
-
SiloV
csendes tag
Sziasztok, tudna valaki linkelni jó fekete keretes 2.5D üveget? Nézegettem az ajánlottakat, de a fekete mindenhol out of stock

Írtátok, hogy eustockra is várható ipaky + üveg kombó. Ez mennyire biztos, érdemes várni rá?
Köszi -
-
D4ni
őstag
Ismét sziasztok! Mivel az ios 11 nem hozott számomra megkőnnyebbülést , ugy döntöttem megy az iPhone a háztól, eustocktól szerezném be a fekete 4/64 verziót . Kérdésem : ennél elő jött valami mikrofon hiba ? Rn2-nél is gyalázat volt sokszor de az b20 nélküli volt.
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Beszereztem én is egy redmi note 4-et, de jól pofára estem mikor a két simet és a SD kártyát akartam behelyezni. Komolyan a két SIM mellé nem tudok még egy micro sd-t betenni??!? Hova tegyem így a sok giga zenét?
Illetve még azt sem sikerült megfejteni hol tudom beállítani,hogy a simeken lévő telefon számokat is mutassa.
Ötlet? -
bbubby00
őstag
Kutya sikeresen "megtapicskolta" a kiklezot. Igy gyujtottem par karcot. Ezekutan kevesbe kell ra ugyelni.

-
-
zol84
tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Nekem full hd van beállítva és engedi a lassitottat. Vagy felülírja hdre akkor is?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Xiaomit veszek, első dolgom a bootloader nyitás és xiaomi.eu romra váltás.

Dehát nem vagyunk egyformák.
-
Trailblazer
veterán
válasz
trebrona
üzenetére
Meg a másik fele, hogy fastboot mód előtt az usb debugging opciónak kipipálva kell lennie a fejlesztői beállításokban...
Mondjuk én amikor androidos telót veszek, ezért nyitok bootloadert, teszek recovery-t és rootolok. Ezek nélkül be vannak a lehetőségek jócskán szűkűlve, bármiről is legyen szó. Itt van ez a jelen példa, kb. 2 perc alatt megoldódhatna.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nyitott bootloaderrel. Gyanítom nincs nyitva, így az egyedüli megoldás xiaomi-s, vagy a google-s törlés, ahogyan már írtam.
-
JKalo
tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
de ezen twrp gyárilag nincs, ha jól tudom?
PC-ről google fiókból van rá mód felrakni? -
Trailblazer
veterán
TWRP recoveryből én a jelszókérés törlését meg tudtam oldani, Xiaomi Mi Max-nál volt rá szükség.
-
JKalo
tag
válasz
trebrona
üzenetére
Szia,
a bejelentkezésen túl vagyok, a készüléket is megtalálta, most jönne a wipe device..., ami törölné a készüléket.Ez ha jól értem minden adatot töröl mind egy hard reset - beleértve a képernyővédő Pin kódot is?
Ez a funkció a google fiókon keresztül is elérhető, de attól tartok/tartottam, hogy a készüléket legyalulja, de a képernyőzár megmarad ?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én sosem találok ott zenét.

crok