Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
válasz Peterhappy #26200 üzenetére
A "nekiesek a rootnak" viszont egy 2 perces művelet. Már ha persze a nyitott bootloader mellett tettél fel recovery-t is, mivel erre szintén szükség lesz.
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
z0d1@Ku$
senior tag
Aki használ CrDroidot, tapasztalta esetleg, hogy amikor átvált mobilnetre, jelzi hogy net van, de ha böngésznék, akkor csak teker-teker a böngésző? Újraindítás után már jó. Messengerben is hasonló a tünet, csatlakozás...-t ír ki folyamatosan.
Trailblazer : Ami még legalább 1,5 perc
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz Trailblazer #26201 üzenetére
Pfff.... passz. Szombaton, ebéd után nem voltam én ilyen keresztkérdésekre felkészülve
Azt hittem újra kell hozzá húzni az egész telefont, Wipe, dalvik cache stb. -
Trailblazer
veterán
válasz Peterhappy #26203 üzenetére
Amit írsz, se "újrahúzás", csak egy szimpla tisztítás, ürítés. Ezeket persze végre kell hajtani minden efféle művelet után, ami a recoveryből zajlik. (Megnöveli a bootidőt valamelyest, mert utána újraépíti a rendszer a neki kellő cache-eket.)
-
Peterhappy
őstag
válasz Trailblazer #26204 üzenetére
Nahhh, sikerült. 2+1,5 perc az nálam pontosan 30 perc És még magamat is megleptem, milyen gyors voltam. És még eltéglásítani sem sikerült a telefont - nem vagyok valami jó formában no...
És külön köszi, nyomtam is akkor egy jó nagy wipe-t. Most megyek és romba döntöm a telefont a build prop-pal
-
Peterhappy
őstag
válasz Trailblazer #26204 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségeteket! Letöltöttem a HDR+-t. Plusz olvastam, hogy jókat írtatok a Snap Camera low light-ról is, azt is beszerzem.
Előbbi esetében van javasolt beállítás a "config camera"-ra? Auto a "no HDR+"-t ajánlotta fel.szerk: gyorsan, míg tudok szerkeszteni: találtam egy VÁLTOZATot, azzal teszek egy próbát.
Érdemes kikapcsolnom a heti frissítéseket, hogy ne vesszen el a root, vagy nincs összefüggés a kettő között?
[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
válasz Peterhappy #26206 üzenetére
Egészségedre A kamerához nem tudok hozzászólni viszont.
-
Peterhappy
őstag
válasz Trailblazer #26207 üzenetére
Köszönöm, közben találtam egyet, azzal próbálkozom (bár épp azt a beállítást nem hozza fel a menü...)
Az nem gond, ha SuperSU-t használtam Magisk helyett? Az volt alapból a telefonon...
-
Trailblazer
veterán
válasz Peterhappy #26208 üzenetére
Ha csak pusztán a root volt a cél, akkor nem.
-
Peterhappy
őstag
válasz Trailblazer #26209 üzenetére
OK Köszönöm.
Még azt hadd kérdezzem meg, nem fog elszállni a root a következő, heti frissítéssel?
Gyanítom, hogy legutóbb azért szállt el...Kapcsoljam ki a frissítéseket?
-
Trailblazer
veterán
válasz Peterhappy #26210 üzenetére
De, valószínűleg igen. Ám nekem sosem frissült automatikusan.
-
Peterhappy
őstag
válasz Trailblazer #26211 üzenetére
Köszönöm! Akkor kikapcsolom a frissítést. Ezen ne múljék.
-
janakbacsi
őstag
Valami hiba csúszhatott a treble rom telepítésbe? Ezt jelzi ki.
Seamless system update unsupported.[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
pulutodurumo
őstag
XDA szerint júliusban jön a MIUI 10 a telefonra. Persze az még csak a China dev. lesz.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
moma
őstag
Használ valaki Firefoxot? Nekem minden frissítésnél elszállnak a tabok. Van másnál is ez? Lehet ezzel valamit kezdeni?
we all deserve a bit of luck.
-
Gloob
addikt
válasz pulutodurumo #26214 üzenetére
Abból már lehet EU-Dev, vagy MIUIHU is! Egyébként már linkeltem egyszer :
menetrend a MIUI frissítésrőlSamsung Galaxy A52S
-
kosinalajos
csendes tag
válasz anony.name1 #26187 üzenetére
Szia. Milyen alkalmazásod van rá? Én egyelőre a gyárit használom. Samsung szenzoros az enyém is.
[ Szerkesztve ]
-
tbc2
tag
A hívás közben füllel véletlenül tartásba tevés témakör már ki lett tárgyalva? Mert az utóbbi időben (hónapokban) elég sokszor sikerült tartásba raknom, vagy a mikrofonomat lenémítanom a fülemmel hívás közben. Azt néztem, hogy nem proximity sensor hibáról van szó, mert az frankón működik, inkább egy full wakelock állhat a háttérben, ami a hívás közben felébreszti a képernyőt, és akkor ugyebár ott van a fülem, ami megnyomja. Van erre tapasztalat, hogy mi szokta okozni ezt a wakelockot? Nincs rootom, ezért igazi wakelock detectort nem tudok feltenni, lite-tal ezt ki lehet deríteni? Illetve Google Battery Historian segít ennek kiderítésében egy dumpolt bugreportból? Sima 9.5.9.0 Global Stable.
-
tbc2
tag
Gondolom megoldás nincs rá...
-
vargalex
félisten
Szia!
Próbáltam, de nem sikerült a mutatvány. Pedig tükör előtt is pózoltam. Már közel merőlegesen tartottam a fejemhez képest, de nem kapcsolt be a kijelző. Szóval, szerintem ez nem proximity gond. Így viselkedett a Note 4X-em, a mostani Note 4-em és a szerviz időszakban használt Redmi 4X-em is.
Alex
-
B2man2
aktív tag
Orangefox treble recovery
link
Most találtam, talán kipróbálná valaki. -
crok
Topikgazda
válasz B2man2 #26229 üzenetére
A Red Wolf 026 alapjaira épül de sokkal közelebb van a TWRP-hez (elvileg a TWRP által készített mentést is vissza lehet állítani vele ha a megfelelő helyre másolja az ember, ezt RW-vel nem lehetett megcsinálni) nincs benne az "anti piracy" rész és benne vannak a "community script"-ek, mint pl. a jelszó/pin/ujjlenyomat miatti zárolás törlése, AROMA file kezelő..
Szerintem nagyon jó és treble kompatibilis, a magyar fordítása sajnos kicsit esetlen pár helyen, mert a custom string-ek a forrásban furcsán lettek kialakítva (oroszok..) és nem kaptam meg a kontextust hogy mi hol lesz kiírva (ja, az utolsó R4-nek a fordítását én csináltam). A következőben kicsit jobb lesz majd talán ha átrendezik - de ez mellékszál).[ Szerkesztve ]
-
gabesz1904
kezdő
Sziasztok!tök mezei felhasználó vagyok,számomra mèg rootolâs sem tiszta ügy tudnátok ajánlani valami jó kamera appot?olvastam a googlecam-ról már de nemigazán tudom hogy hogyan szerezhetném be elöre is köszi a segitséget!
-
Peterhappy
őstag
Óriási, egy éve használom a telefont root nélkül, szombaton rootoltam, ma pedig fel szerettem volna tenni egy app-ot (banki alkalmazás), ami csak unroot telefonra megy fel.
Van valami trükk arra, hogy egy kattintással (átmenetileg) unrootolt legyen a telefon, majd rögtön vissza tudjam csinálni - vagy legalábbis hogy az app annak lássa -, vagy csak a fastboot-os-twrp-s megoldás létezik?
-
crok
Topikgazda
válasz Peterhappy #26236 üzenetére
Mivel rootoltad? Ha Magisk akkor egyszeru lesz: Magisk manager - settings - Hide - app kikeres - pipa.
-
madoxx
aktív tag
válasz Peterhappy #26236 üzenetére
Ha az OTP az, akkor a futtatáskor sem szereti a rootot
Magisk hide nálam működött. -
Headless
őstag
válasz madoxx #26238 üzenetére
ha az OTP az, akkor le sem sz*rja a rootot, csak hogy létezik-e a
/system/bin/su
fájl... ha létrehozod egy touch-al vagy egy echoval máris reklamálni fog....
systemless supersu/magisk óta nem egy nagy védelem ez már...Nem egy ésszerű ellenörzés... egy implementált safetynet check hatásosabb lenne amúgy...
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
Headless
őstag
válasz Peterhappy #26241 üzenetére
Én supersut használok, e-robottal törlöm a linket/adom hozzá az otp alkalmazásnál.
törlés
mount -o remount,rw /system
rm /system/bin/su
mount -o remount,ro /system
visszalink otp zárás után...mount -o remount,rw /system
ln -s /su/bin/su /system/bin/su
mount -o remount,ro /systemDe inkább magisket ajánlok neked, csak supersu törlés, majd magisk telepítés és ahogy korábban írták magisk hide...
Korábban volt egy probléma a magisk-al ami azóta javítva lett, de én lusta vagyok azzal foglalkozni, hogy lecseréljem a már működő rendszert... majd telefon váltásnál...
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
crok
Topikgazda
válasz Peterhappy #26240 üzenetére
A SuperSU hide nem valami jo.. mondhatni rossz.. marad a SuperSU torles (van ra zip es ha megvan a mentes - nem piszkaltad - akkor mokodni is fog) vagy /boot flashelese vagy komplett ROM dirtyflash (akkor az eddigi egyeb modositasok is felulirodnak termeszetesen) es utana Magisk es Hide. Esetleg az elottem is irt symlink mokolas, esetleg automatizacioval.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Így van, de nekem nem kellett elemelnem a fülemtől, elég volt, ha pont bele látott a fülkagylómba vagy a hallójáratomba, vagy ki tudja hová. Csak kicsit elcsúsztattam a telefont a fülemen, és máris ébredt fel a kijelző. Most sajna semmit nem tudok mondani, mert még mindig nem kaptam vissza.
espista:
Ki tudja? A Note 4 is jött B20 nélkül és azzal is. De már letettem róla, megsúgták, hogy az a 77 körüli összeg itthon már legalább 85, de inkább 100 lesz (mármint garival, itthonról, itthoni javítással). Így marad a Note 4, csak adják már vissza. -
tbc2
tag
válasz vargalex #26227 üzenetére
Na, itt egy példa (ugyan nem hívás közben, hanem simán csak itt feküdt mellettem a telefonom, percek vagy órák óta nem nyúltam hozzá, és egyszer csak teljesen magától bekapcsolt a képernyője.
A Battery Historian szerint abban a pillanatban a következő userspace wakelock-ok voltak aktívak:
- Statusbar
- Wifi suspend
- bluetooth timer
- NlpWakelock
- RILJ
- Wakeful StateMachine: Geofencer StateMachineA Top app sorban pedig az látszik, hogy "com.miui.home"
A Screen sorban pedig "wakeUp"
(Magamnak infó, ha tovább akarom majd elemezni a file-t, hogy 21.52.26-kor történt mindez)
Ha kell valakinek a bugreport file, szívesen megosztom.
Holnap próbálok olyat lőni, amiben hívás közben látszik hogy mi és mikor történik.
-
Gloob
addikt
Erről a Battery Historian - ról kaphatnék egy letöltési linket? A Playon amit találtam, az nem az, az XDA-n pedig nem találom a letöltést. Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
crok
Topikgazda
Nem egy apk app. Egy Google altal kiadott (Marshmallow es felette mukodo) eszkoz arra, hogy egy bugreportot feldolgozva megmondja mit csinalt, hogy es mennyi ideig a telefon es a hasznaloja. Egy weboldal alapvetoen, amit a Google ugy ajanl telepiteni, hogy telepitsd fel a Dockert es abba toltsd le az un. kontenert majd futtasd ezt a "webszervert" (a legtobb leiras szerint igy a sajat gepeden igy az 127.0.0.1 loopback cimen az 5001 porton lesz elerheto). Volt aki ezt megtette mar es publikus cimen 80-as porton elerhetove tette. Igy ha akarod csinalsz egy bugreportot a telefonon majt ezen a weblapon feltoltod az meg feldolgozza es te egerrel vegigmehetsz idorendben.. plusz megmondja alatta tetelesen mi mennyi ideig mukodott.. a linkre ralelhetsz ha vissza keresel a hozzaszolasaimban, mar linkeltem. (:
-
Gloob
addikt
Köszönöm, ez nekem jelen pillanatban így magas kissé. Azt hittem, hogy egy telepíthető apk.
Más: egy kicsit gondolkodtam. Akinek gondja van a közelségérzékelővel, és nincs feltétlenül szüksége a zárképernyőre, az próba képpen kikapcsolhatná pár napra. Egyenlőre csak megérzés.Samsung Galaxy A52S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
- Samsung S23 S911 hibás
- IPhone 16 Pro 128GB desert titanium sivatagszínű független 1 év Apple garancia
- Sérült Galaxy s20 ultra 12/128 alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest