- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
válasz
Norby-007 #1205 üzenetére
Elméletileg az eredeti kínai fw miatt a "bdata" partícióban a régiókód "CN", amit a global fw installációval sem tudsz megváltoztatni, "tudat alatt" a router marad kínai (ez jót tesz a teljesítménynek). Ha fent van a globál, akkor factory reset és az első beállításkor kiválasztod a Mainland China-t. (ebben nem vagyok biztos, hogy felajánlja-e, mert csak Ausztráliát, Új-Zélandot, Taiwant próbálgattam. Hong Kongot kerestem, de nem volt a global fw listájában)
Most már úgy is mindegy, próbáld meg. Ja, és egyelőre ne MESH-elj, csak szép fokozatosan élesztgesd. Ha megvan egy funkció beállítása és úgy is működik, ahogy elvárod, akkor menj tovább eggyel és így tovább.
Türelem, bár elhiszem, hogy felb**zta az agyad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debian GNU/Linux
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magisk
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest