- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
pourri
aktív tag
Gratulálok minden nyertesnek.

-
pourri
aktív tag
Sajnos egy időben, csak egy accountot lehet összelinkelni...
-
pourri
aktív tag
Úristen, rossz topikban vagyok?

-
pourri
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, a lebonyolítást, a névtelen felajánlónak! Nagyon örülök, megkockáztatom ilyen értékben még sosem nyertem semmit.
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
pourri
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Mondatod első felét nem vitatom, a második még mindig szubjektív, de elfogadom és abban igazad van, hogy régen jobb játékok készültek, ennek oka lehet az is ami itt sokszor ki van vesézve, hogy egy játéknak már minnél magasabb igényeknek kell megfeleljenek, illetve hogy a játékipar már nem tud újat mutatni, mert nagyon kevés az olyan téma, amiből már nem készült korábban vagy 3 ugyanolyan.
Módosítanám akkor az eredeti hozzászólásom amiről azt hitted, hogy mémelek.
Remélem legalább ugyanilyen lesz a következő év is, de az sem baj, ha ennél jobb. Vannak várós címek, hogy azok milyen állapotban jelennek majd meg az meg majd kiderül. -
pourri
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ezt sem írtam, azt írtam, hogy örültem neki, de egynek elment és kijátszottam, valóban nem az idei év húzócíme, de pont ezért is örültem, hogy nem kellett megvennem, hanem kvázi ingyen játszhattam vele a GP-nek köszönhetően.
-
pourri
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Közel sem mondtam, hogy szar év volt, de az idei évben én több mindennel tudtam játszani mint akkor. Ez teljesen szubjektív dolgok, amikről kár is vitázni.

"South Park: The Stick of Truth" (lol) erős...
Ilyen címek idén is voltak meg lesznek is minden évben.
illetve bocs, hogy egy mobilos kártyajáték számomra nem etalon egy konzolos Starfielddel szemben. -
pourri
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Persze, 2013 egy kivételesen erős év volt, de akkor nézzük meg 2014-et amit az idei év kenterbe ver, még ezzel a folhozatallal is.
-
pourri
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem ironizáltam, de elfogadom ha neked ez az év nem váltotta be a reményeket. Én örültem az Atomic Heart, MLB 23, Redfall, Amnesia, A texasi lánfűrészes, a Starfield a Party Animals, a LOP, forza és a football manager legújabb részének. Mind olyan játék melyet meg kellett volna vennem, ha nem kerül be pláne nem first day a GP-be.
A játékokkal szembeni kritikák ismertek, azokat el is fogadom, de én örültem. Ha csak ilyen lesz a 24-es év is, akkor nekem megéri továbbra is előfizetnem. -
pourri
aktív tag
117 óra mínusz 1 idegrendszer.

-
pourri
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos, vagy nem sajnos mindenki döntse el maga Monster energy fogyasztó vagyok nagyobb tételben
Ha nem felejtem el, akkor nem szoktam kidobni a promociós nyitófüleket amikkel a COD-ban valami játékbeli jutalmakat lehet farmolni, arra gondoltam mivel én nem játszom a játékkal, hogy akinek igénye van rá annak odaadok 3-3 kódot.
Van 30 kódom, akit érdekel az jelezzen privátban, vagy akár itt is és küldöm neki. Nem tudom mennyit lehet maximálisan beváltani egy acc-ra de többet is adok ha valakinek kell.
-
pourri
aktív tag
Sziasztok! Tudom, hogy nem szorosan a konzol témájához kapcsolódik, de ea sport fc topikot nem találtam. Az a kérdésem, hogy aki esetleg játszik az Ea Sport Fc 24-el, hogy van e XBOX Series X és Playstation 5 között cross progression, azaz egy ugyanazon fiókkal tudok játszani és az ultimate team-em vajon átvihető-e ezáltal a másik konzolra?
Azt tudom, hogy Xbox--Pc között sajnos ez nem kivitelezhető, ott teljesen újból kell kezdeni mindent. -
pourri
aktív tag
Nem is tudtam, hogy a felhőalapú játéknál van waiting queue, elindítottam egy játékot és kiírta várjak kb 15 percet.
Annyi idő alatt le is tölthetném a játékot… -
pourri
aktív tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
szuper, de jo nagy hulye vagy hogy telepitetted mar most a jatekot day one varni kell vele 3 evet
-
pourri
aktív tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
nekem amugy 1660-om van majd leirom hany fps-el megy a starfield, csak neked
-
pourri
aktív tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
DDDD en a sims4-et szeretnem kormannyal, amugy jatszhato kormannyal a gta de csak ha a gazpedalra teszed a loves gombot -
pourri
aktív tag
Megjöttek az NHL24 playtest kulcsok, már töltődik is lefele.

-
pourri
aktív tag
-
pourri
aktív tag
Tudom volt róla szó, de most hirtelen nem találom, összefoglalóban pedig még a régi rendszer szerinti van írva.
12 hónap Gold plusz egy havi gpu az 9 hónapnyi gpu-ra jön ki az új matek szerint?
-
pourri
aktív tag
Volt az a reklám is: "A régi jó dolgokból nem maradt semmi"
Nem tudom ezt miért írtam ide, csak eszembe jutott.

-
pourri
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én is erre gyanakszom, mert nálam ugyanez a "probléma".
-
pourri
aktív tag
Köszönöm szépen nektek. Ma is tanultam valamit, és bocsánat ha fájt olvasni amit írtam, de legalább esetemben ezt tisztába tettük.
-
pourri
aktív tag
Köszönöm amúgy mindenkinek aki válaszolt, nekem azért volt furcsa első blikkre, hogy játékból nem tudok kilépni, mert lényegesen hosszabb pc-s múlttal rendelkezem, mint konzolos.
( Ha tudnátok, hogy az első fortnite kalandom után konzolon meddig kerestem a játékban az exit to desktop-ot akkor kinevetnétek.)
-
pourri
aktív tag
válasz
persil
üzenetére
Ironizáltam, és túloztam ez egyértelmű.
De szerény véleményem szerint, 2023-ban egy tárgynál ami komplexebb egy mosógépnél, simán megoldható lehetne, hogy egyes funkciók amiket nem szeretnék használni, az kikapcsolható legyen. Tehát én megértem mindenki álláspontját, csak a kérdés jogos szerintem.
Egyébként ha már így szóba jött, milyen magyarázata van annak, hogy konzoloknál nem lehet játékból bezárni a játékot, mint egy pc esetében?
-
pourri
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, jól látod.
Ugyanezen elv mentén kikapcsoló gomb se legyen a boxon, majd úgyis kikapcsol magától pár fél óra tétlenség után. -
pourri
aktív tag
Az a baj sokan elfelejtik, hogy egy 200 ezer forintba kerülő VGA pörög alattuk.
Tessék venni pc-be egy 200 ezer forintba kerülő vga-t. Ott nem az lesz a legfőbb gond, hogy meglesz e a 60 fps 4k felbontáson, hanem hogy egyáltalán elindul-e a játék. -
pourri
aktív tag
Csak egy jópofa tréfa a microsoft részéről, én ma senkinek nem hiszem el még csak azt sem amit kérdez.
-
pourri
aktív tag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Gamivo a kedvencem, kiírja 13 ezer, továbbmész egyel kiderül, hogy 13 ezer de csak ha smartot is veszel mellé, független hogy veszel vagy sem, lesz már 14,300, oké, továbbmész fizetni szeretnél, hoppá nem szánoltam még a card fee-vel és a hungary 27%-os áfával, máris lesz mindennel együtt a kiírt 13 ezerből 15,600

-
pourri
aktív tag
Gratulálok!
-
pourri
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönjük!
-
pourri
aktív tag
Aki esetleg vásárláson töri a fejét, annak nagyon jó ajánlat lehet a Telekomtól az Xbox Series X + kontroller + 3 hónap gpu 225 ezerért.
-
pourri
aktív tag
Pont ezt néztem, hogy hogy csak 1400 ft, azt hittem ez csak valami upgrade az alapjáték mellé és azért ennyi.
-
pourri
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszönöm!
-
pourri
aktív tag
Tudja valaki, hogy a tavalyi évben mikor került be az NHL legújabb része a Game Passbe? Csak mert akkor kb idén is akkor fog. Köszi előre is.

-
pourri
aktív tag
Game pass kilépők, március 16:
F1 2020
Kentucky Route Zero: TV Edition
Young Souls
Undertale
Marvel's Guardians of the Galaxy
Paradise Killer
Zero Escape: The Nonary Games
Goat Simulator -
pourri
aktív tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nálam nem frissült.
-
pourri
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Pontosan erről van szó.
-
pourri
aktív tag
válasz
PROHARDVER!
üzenetére
a muszáj pontos j
-
pourri
aktív tag
Na mi történt, lehaltak az xbox szerverek? Nem enged semmit sem letölteni, és a csoportok, meg a saját könyvtáram sem tölt be.

-
pourri
aktív tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nem kell ahhoz bankartya foglalat..
-
pourri
aktív tag
válasz
Rudiaszarvas
üzenetére
Input lag, lemerül az elem, vagy távol vagy a géptől, vagy valami közbezavar. Erre gyanakszom mint átlagos ember, de egy szakértő remélem tud majd segíteni.
-
pourri
aktív tag
Most nézem, az NFL 23 már game passba bekerült? Niceee, már csak az NHL 23-at várom.
-
pourri
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
HALO is ilyen ha jól tudom.
-
pourri
aktív tag
Ha már Lakers, az NBA 2k23-al van valkinek tapasztalata itt? Játszható a játék, vagy megint tiszta bug? Látom, hogy 8 ezerre le van árazva, annyiért nem hagynám ott.
-
pourri
aktív tag
Sziasztok! Valaki esetleg találkozott már valahol deep pink xbox kontrollerrel? Szerintem brutalisan jól néz ki és szeretnék egyet beszerezni.
-
pourri
aktív tag
válasz
lastmohican2
üzenetére
Remélem én is. Kb ilyenkor kerül be a Fifa, meg NHL új részei is a Game Pass-ba.
-
pourri
aktív tag
Azon gondolkodom ezen a reggeli oran, hogy vajon csak nekem tunik furanak az Xbox ha lefektetem? Ti allitva vagy fektetve helyezitek el a konzolt?
A hutes szempontjabol ennek van valami jelentosege egyaltalan? -
pourri
aktív tag
Sok játékban gazdag Boldog Újévet kívánok!
-
pourri
aktív tag
Sziasztok! Csak egy gyors kérdés.
Ma megvettem a Tomb Raider trilógiát. Mennyire szükséges az első résztől kezdeni a játékot(2013-as). Érne valami veszteség a történetet illetően, ha én egyből a Rise of the Tomb Raider-rel kezdenék? Köszi szépen előre is. -
pourri
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Itt a pont.
-
pourri
aktív tag
válasz
gaborino986
üzenetére
Lehet hülyeséget mondok most, de én azt vettem észre, hogy az online résznél dobálja vissza az alap competitive master switchre az egesz kiosztást, lehet online nem lehet csak azzal a beallitassal játszani.
-
pourri
aktív tag
Ha en is kozbeszolhatok elmondom a velemenyemet.
En mindig felneztem azokra a gamerekre akik egy souls jatekot is be tudtak fejezni, en anno a Dark Soulssal probalkoztam, de korulbelul az elso tizedeben a jateknak feladtam. Nekem ez a tipusu mufaj nem jelent kikapcsolodast, mindenki szamara mas tipusu jatek adja a szorakozast ami igazabol a jatek celja. En nekem a tortenetkozpontu majdnemhogy interaktiv film tipusu jatekok jelentik a kikapcsolodast egy hosszu munkas nap utan, de emiatt nem szolom meg azokat akiknek nem, megtudom erteni akinek nem ez tetszik, vagy esetleg pont azok a jatekok a szerelmei ami nagy koncentraciot igenyel, es komoly harcrendszerrel rendelkeznek. Ez szamomra nem szorakozas, hanem kinzas, marcsak azert is mert nagyon ugyetlennek tartom magam, es nincs idegem minden kis szozsmoszre odafigyelni, nem tudom azt elerni, hogy egy pillanatra se lankadjon a figyelmem, pedig az ilyen tipusu jatekok megkovetelik ezt. Pont ezert jatszom Fifa-val is csak reszegen vagy barati tarsasagban fun-bol, és pont ezért inditok minden jatekban sztori mod nehezseget vagy easy-t, vagy pont ezert nem inditok el egy ER-t, mert tudom nem az en mufajom. De ez a jatek erdemeibol egyszeruen semmit nem von le, sot mi tobb nem nevezem perverzionak akinek ez jon be. Ugyhogy ertsuk meg valakinek ez, valakinek az. Egy tabor vagyunk az a lenyeg. Mindenkinek szep napot.
(Bocsi az ekezet hianya miatt, sajnos most csak angol billentyu van a birtokomban.)
-
pourri
aktív tag
válasz
NJanika
üzenetére
Nem egy achievementbarát játék, de itt én is bőven sáros vagyok, pl. nagyon sok acsit ad a training meg az oktatójáték lejátszásáért és a a discovery flightokért,de én ezeket egy az egyben kihagytam, csak repülök utasszállítokkal. Pl. a szállj le 500 különböző reptéren meg a 1000 nettó óra a levegőben acsiktól még elég messze vagyok, meg leszek is.

-
pourri
aktív tag
Közben meglett a 100000. hozzászólás.
Gratula
-
pourri
aktív tag
Nézzetek körül a shopban, vannak nagyon jó leárazások. :-)
-
pourri
aktív tag
Sziasztok!
Van valami konkrét információ már a Valorant, LOL konzolos megjelenéséről? Mert ha jól tudom, év végére ígérték, de semmi infó mostanában róla.Remélem a cross progress is elérhető lesz benne.
-
pourri
aktív tag
Sziasztok!
Használt már közületek valaki [link] ilyen kontroller? Mik a tapasztalatok? Mennyiben más egy eredeti xbox kontrollerhez képest? Megéri az árát? Köszi szépen előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vicces képek
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"

DDDD en a sims4-et szeretnem kormannyal, amugy jatszhato kormannyal a gta de csak ha a gazpedalra teszed a loves gombot