Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
urbi73
senior tag
Kikapcsolt állapotban miért megy a venti a gépben? sx. Jóformán most vettem észre mert teljesen hangtalan de pörgeti az biztos.
-
EmThor
addikt
Na milyen az Ascent, csapatjátok?
Single-ben, szóval egyedül is el lehet benne evickélni? -
3L1T3
addikt
- lejárnak az autó licenszek
- lejárnak a pálya licenszekvergődés és hiszti helyett ajánlom az információ szerzést!
azaz…
- teljesen új handling
- új fizika
- reboot a széria
- mélyebb esport vonal
- új gumi fizikaés ez csak pár dolog ami miatt nem kaptad még meg a Forza Motorsport-ot! 🙄
-
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Hapcimalac
üzenetére
Szerettem night cityt, de ez, ez valami hihetetlen. Nekem a twin stick vonalra szoknom kell, de az hangulat ami ebből jön. Te atyaég. Évek óta mindig azt vártam, hogy jöjjön egy sci-fi izometrikus dara. És lőn
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Hapcimalac
üzenetére
Én letoltam a tutorial küldit, vissza kell szoknom a twin stick shooterezésre.

-
ρσгτσ
addikt
válasz
Hapcimalac
üzenetére
Szerintem sokan már tolják ezerrel. Nekem is le van töltve, de még nem álltam neki. Hamarosan...

-
Hapcimalac
tag
1 oraja kint az Ascent, mindenki erre vart, azthittem tele lesz a topic vele hozzaszolasokkal, de ugylatom meg senki nem irt azota rola, miota kijott.
Vagy csak mindenki epp szetkockulja, es nincs ido irni.
En epp most toltom, kivancsi vagyok, befog-e jonni. -
30z.Samu
titán
Hangja nincs a gépnek, onnan tudom hogy dolgoztatja, hogy odatettem a kezem kíváncsiságból és valamivel melegebb levegőt érzek mint máskor.
Második nekifutásra megtaláltam Csömört, de kb van és kész kategória. A tón kívül mást nem ismertem fel., persze annak is örülök, hogy egyáltalán fel van tüntetve, rendesen meglepődtem volna, ha 1:1 ráismerek a településre.
Csak kíváncsiságból repültem el oda, más tervem van ezzel a játékkal, de semmiképp sem lesz try hard a részemről, chill-ezni teljesen jó. 
-
ρσгτσ
addikt
Forza Motorsport 7 is Reaching End of Life
"On September 15, 2021, Forza Motorsport 7 will reach End of Life status. This means that the game and its DLC will no longer be available to purchase in the Microsoft Store or available with Xbox Game Pass." -
twi452
senior tag
Nem is mondtátok, hogy az ascent megy egér/billel is 😄
A flight sim miatt rajta volt aztán mikor el akartam rakni az egeret látom hogy körbefordultam 😄 -
-
30z.Samu
titán
Kipróbáltam én is a Flight Simulator-t, első nekifutásra fun a cucc. Ebben azért lehetett munka rendesen, nagyon durva, hogy gyakorlatilag bárhol repkedhetsz és ennyire faszán ki vannak dolgozva a dolgok.. Mondjuk én Csömört akartam megkeresni, már Kistacsánál jártam, amikor vége lett a mókának. Ugyanis lefagyott a játék, szerencsére csak a játék, így ki tudtam lépni belőle. Különösebben nem nyúltam semmihez a beállításokban, az assist-okat is hagytam, ahogy volt, hogy hülye biztos legyen.
Majd kiismerem Magam és akkor majd kikapcsolom, aminél úgy gondolom, hogy nem szűkséges. De egyébként tök jó kis játék, chill-ezni teljesen jó.
Ja és rohadt szép a grafika, dolgozik is rendesen az X, odatettem a kezem a ventihez, fújja ki a meleg(ebb) levegőt becsülettel. 
-
Steve1207
veterán
FPS boost-ról nincs valaki bennfentes, aki tud valami újat mondani?
3 hónapja megálltak vele, csak egy játékot dobtak bele május óta... -
Bad Pritt
félisten
Legyen más vélemény is:
ACG: The Ascent is the most fun game I've played this year.
Skill Up: I strongly recommend: The Ascent. -
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Kár volt erre ennyire várnom ezek szerint :(
-
válasz
hadam98
üzenetére
Hát az előbb lefuttattam az Xbox TV HDR kalibrációját és mindent úgy állítottam be, hogy az Zöld pipa legyen.
A végeredmény egy iszonyat világos valami lett ingame.
Szal magam részéről be is fejeztem a HDR-t.
Sokkal szebb pl a Dirt 5 HDR nélkül, sokkal mélyebbek a színek, szebb a fekete, sokkal kontrasztosabb a kép.
Nem hinném hogy az én esetemben a TV fényerejével van a gond így is vissza kellett vennem 50-ről 35-re mert kiveri a szemem 50-esen. -
hadam98
senior tag
-
-
törölt tag
-
pzstm
titán
-
válasz
everest140
üzenetére
Tényleg naon szép.
Valszeg majd jön World Update Europe Hungary 1.000001 is.
Kinek mennyi volt a leghosszabb repülése a játékban amit egy ültő helyében nyomott végig szünet nélkül? -
everest140
tag
Flight Simulator 4k HDR10-el Dunakanyar nappal, Budapest éjszaka Series X-en képernyőfotóim:
Szerintem a látvány nagyon szép a tájak, hegyek főleg, viszont épületek ábrázolása sok helyen nem stimmelnek, más formát kap vagy csak laposan jelenik meg ezenkívül nem tudok belekötni másba. Talán a jövőben érkezik az épületekre javítás. Többi dolog nekem tökéletes, elégedett vagyok. -
válasz
mettek
üzenetére
A TV menüjében nincs HDR ON/Off kapcsoló, full automata a bemeneti jel alapján vált át illetve HDR tartalom esetén vált át a beépített lejátszóban. (filmnél)
Na kipróbáltam a Forza 4-ben, a Fenyx Rising-ben és a Crysis Remastered-ben is.
Valóban szebb lett mind2 játék bár a Forzába pont esős idő volt szal nem tudtam rendesen kiélvezni a látványt. (HGIG ON is segített)
De a Crysis-ban full kamu a HDR mert ha bekapcsolom ingame akkor kifakul a kép egy kicsit és a TV HDR módban van függetlenül attól, hogy a játékban éppen be vagy ki van kapcsolva.
Szal ez az egész nagyon érdekes.
Az Xbox főmenüjében nincs HDR de ahogy belépek egy játékba átvált a TV HDR módba függetlenül attól, hogy a játékban van-e HDR támogatás vagy nincs.Soha nem voltam oda ezért a funkcióért pont az ilyen "kamu" támogatások miatt más meg meg is őrülne ha nem lenne HDR valamiben.
Telefonon sem használom mert ott is elbaxa a színeket a videó felvételnél.Szal ahol tudom ezentúl használom, de csak akkor ha nem megy a színek és kontraszt rovására.
Amúgy PS5-ön is kipróbáltam régebben a Horizon Zéróba de ott is ugyan úgy fakó lett a kép.
Mondjuk ott sem néztem át semmi TV beállítást.Komolyabban bele kell mennem ebbe majd úgy látszik.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
homerhamm
üzenetére
Semmit, hülyeséget ír az oldal, nem is tudom, hogy honnan vették ezt a marhaságot.
"This type of promotional stunt usually coincides with a big sale, so it's no surprise people are suddenly receiving them. The gift cards are in increments of £4 and £8 and have only been reported in the UK for now. However, it typically extends over into the US and Canada after a couple of days, so users will want to keep checking for a message from Xbox."
Ez egy promóció, random userek kapnak XBOX üzenetben GIFT cardokat, de eddig csak UK-ben lakó (vagy UK fiókkal rendelkező) emberek kaptak. Ez fogják majd majd kibővíteni az elkövetkező napokban US és Canada fiókkal rendelkezők számára. Nem kell semmit csinálni hozzá, tök random az egész.
_____
szerk:
Valaki kérdezte, hogy én tesztem mikor jön Ascentről. TIppre hétfőn, mert nem rohanok vele és csak akkor lesz róla írás, ha végigjátszottam, előtte nem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Bőven, de ilyen Metro féle 3/10-es értékelést rohadtul nem értek. [link]
Azt írja negatívumnak, hogy:
"Horribly shallow and repetitive action, with terrible mission design and unengaging storytelling. Awful artificial intelligence and in-game map. No online matchmaking and lots of bugs."
Ebből egyedül az online matchmaking hiánya a zavaró, de az jön később, bugokkal nem találkoztam, AI lehetne jobb, de egyáltalán nem szörnyű stb.
Valamelyik tesztnél olvastam hogy zavarja az írót a sok gyaloglás. Aztán felvilágosítottuk, hogy van a játékban Taxi meg Metro.

-
hombre[EU]
nagyúr
Ascent xbox meta 64, pc meta 75 ... hát jobbat vártam

de ahogy olvasom a gameplay okés, csak a story,karakterek béna illetve a küldetések lusták. jó, de unható...egy hétvégét kibír remélem -
-
JenciHUN
aktív tag
-
válasz
Elderath
üzenetére
Samsung Q80T (65") sztem nem kamu HDR-es.

Próbáltam anno a Horizon Zero Dawn-ban is ott is fakó lett a kép.
Valszeg valami nincs rendesen bekalibrálva, de nem tud érdekelni mert alapból jó a képe a TV-nek HDR nélkül is.
A filmeknél viszont tökéletesen működik a dolog.
#57829 dunc:
Valóban HDR módban soha nem állítgattam még a TV-t játék közben akkor valszeg ez lesz a probléma. -
válasz
Zolka25
üzenetére
Nem használok HDR-t játékokhoz mert elbaxa a színeket meg kifakul a kép szal ezt nem tom neked megmondani.
Csak filmnézésnél van bekapcsolva.OLED-től meg félek a beégés miatt főleg olyan játékoknál ahol mozgás mentes erős fényű a HUD.
Krx:
Én mindent realisztikusra tettem és egyedül erős oldalszélben nehéz a fel és leszállás.
Természetesen minden Automatikus rásegítés szintén off. -
-
30z.Samu
titán
Én még csak most néztem meg a videót a Flight Simulator-ról, kipróbálni csak később fogom tudni. Nekem az a véleményem, hogy mindkettő konzolon teljesen korrekt a játék. Nyilván van különbség, felbontás, textúrák, látótávolság stb, de a helyén kell kezelni a dolgokat. S tulajok is teljesen élvezhető portot kaptak, de szerintem az MS címekkel eleve nem lesz gond a kis gépen sem. A PC portot nem említem, mert az teljesen más liga, viszont ha hasonlítani kellene mondjuk az X portot a PC-jéhez, akkor ha figyelembe vesszük hogy mennyibe kerül a Series X, akkor nincs okunk a panaszra szerintem. Délután ki is próbálom, aztán meglátjuk hogy egyáltalán fel tudok-e szállni.

-
-
totalwarrior
tag
-
-
Zolka25
tag
Sziasztok! Néztem én is a DF Flight Sim tesztjét és valamit nem értettem. Ha bekapcsolom a vrr-t akkor 30 fps fölé is megy. De azzal együtt butít a grafikán? Vagy lejjebb veszi a felnontást? Vagy a vrr-nek nincs semmi ilyen hatása?
-
válasz
craftsman01
üzenetére
Ez nálam is így van.

Milyen furcsa, egyszer van ilyen akció akkor sem megy a sztór.
A kis huncut Májkroszoft.
Zebu:
Én nekem van olyan az új zöld karimás.
Mindenhez lehet használni, jó a hangminősége is és a mély is brutál.Totalwarrior:
Az nem érte meg? Számomra év játéka lett igaz én PC-n toltam ki anno RTX-el. -
NoOne1976
őstag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Nekem is van elite2. Egy percig se bánom, hogy megvettem, de ugyanakkor a minőséggel vannak problémák. És pont ez a szörnyű, hogy nem a kontroller rossz, mert kézbe véve prémium, az alap utána olyan, mint valami könnyű, gagyi kínai másolat. Csakhogy itt jön a de... Előfordul driftelő stick, nem érzékelő ravasz. Enyémet is cserélték már egyszer. Ennek ellenére újra megvenném.
-
Bad Pritt
félisten
Meg is van a Death's Door ezres, ez az esernyős acsi nem véletlen 0,97%-os.
Jó mulatság, férfimunka volt. -
Zebu
addikt
Skacok, headsetből az MS saját wireless headset-e az ajánlott, vagy van más ami esetleg szóbajöhet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Qunledem nincs…

En epp most toltom, kivancsi vagyok, befog-e jonni.

Ez a teszt, hogy jó bizony a X hűtése nagyon…

Ezt is day1 vettem , de fix hogy ez volt az utolsó Elite , amit vettem .

l.skywalker
IntelKiller7