- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Csabee86
üzenetére
Szó sincs erről szerintem! Láttad a Divisiont, hogy néz ki X-en? Ma reggel megnéztem a második rész 4K-s videóját, és nem sokkal szebb mint az első rész. Szerintem nincs miért aggódni.
Seat: Nem értem, mi a baj ezzel?
Több mint fél éve megvan már az X, engem az se zavarna (sőt, örülnék neki), ha 90k lenne a hivatalos ára. Hadd vegyék a népek! 
twi452: Ez most a hivatalos ár, ennyi lesz minden hivatalos partnernél!
-
gduck
addikt
válasz
Csabee86
üzenetére
Kétoldalú a dolog, a fejlesztőkön is sok múlik. Mostanában úgy vettem észre, minél nagyobb hardvert tolnak alájuk, annál kevesebb időt fordítanak az optimalizálásra... Speciel az én grafikus motorom tuti vánszorogna még kis felbontásban is, annyira xar lenne
Ráadásul simán lehet olyan full grafikai beállításokat csinálni, amivel jelenleg semmi hardver nem boldogul el. Szóval picit túl van most spilázva ez a dolog, persze nem csoda 
Na meg engem persze sose érdekelt ez az FPS dolog

-
gduck
addikt
válasz
Csabee86
üzenetére
Fogalomzavarban szenvedek?
Szerintem ha 4K 60FPS fut egy játék, akár az AC, akár a Minecraft, stb., az akkor is 4K ha a fene fenét eszik. Hogy a fejlesztők milyen textúrákat raknak alá, milyen megoldással csinálnak 4K-t az már teljesen más kérdés. Szerintem... Más részről eddig is és továbbra is le fogom tojni a 4K-t, nem azért veszek XOX-t

-
redXIII
senior tag
válasz
Csabee86
üzenetére
Ha jól emlékszem az egyik kolega irta hogy 2 embernek kevesebb mint 1 hét munka volt az uhd texturák portolása. Aztán egy másik kolega irta egy másik játékra, hogy megkapták a fejlesztők a devkitet, és nyomták is
egyből rajta azt a játékot 2 órán keresztül 4k-ban. De van egy elég egyszerű megoldás, visszalapozol, majd belinkeled a hozzászólást. -
birorichard
őstag
válasz
Csabee86
üzenetére
Hogy érted? Mindenképpen felskálázódik a kép, de itt a box számolja nem a tv (kisebb talán a latency, bár újabb/jobb tvknél nem igazán észrevehető ez sem...). Amúgy kb attól függ, mivel játszol, ugye itt khm ritka az 1080p, de kb úgy néz ki, mintha gépről játszanék ugyanezen a felbontáson és részletességgel. Szóval jól "skáláz" a box, ránézésre mint a tv- kb egy sima reformat mindkét esetben, technikai részletekről nem nagyon tudok, javítja-e egyik-másik valamivel a képet. Samsung KU6400.
Jut eszembe, filmet is azon nézek, és szépek az 1080p filmek, játékok meg felbontás-, részletességfüggők.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Csabee86
üzenetére
Sokan vannak, akik PS4-ről folytatták, mi kollégákkal nyomjuk esténként (256-os sajna mindenki) de még bőven van benne kihívás (a sárkányfészek is taccsra vág 2-es szinten). A DZ még mindig gusztustalan bunkókkal van tele, azt ki is hagyjuk, mert felesleges időpocsékolás. Gold edition van mindenkinek de csapatban, sajnos a survival nem hozza a várt szintet, inkább Resident Evil gyűjtögetős feeling lett.
-
eL Geri
őstag
válasz
Csabee86
üzenetére
Na ez tényleg érdekes! És ráadásul a drágább van kiemelve!
Én meg hogy örültem tegnap a 10e-es Cdgalaxis ajánlatnak, most kellene érte mennem?!Viszont a MAD MAX-et bezsákotlam emagon

Tudom, hogy külföldön olcsóbb, de nem vacakoltam vele, volt már kavar a profilommal és elegem lett belőle. -
kresz2
aktív tag
válasz
Csabee86
üzenetére
Most igazán nem azért hogy kötözködjek de én is találkoztam benne csúnya textúrákkal.
Konkrétan a tutorial pályán a kőfal közelről nézve teljesen el volt mosódva,és volt máshol is bőven probléma.
102 centis full hd tv-n játszok.Még egyszer,nem kötözködök,ez egyszerűen tény. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Csabee86
üzenetére
Én ugyan projektoron játszom, de a cod iw bétával összehasonlítva a TF2 szerintem szebb.
Single kampányt nem tudom, de a multija a bétához képest szebb.
Mondjuk TF2-nél is egy két pályán szerintem túltolták a füstöt és ködöt

Más: TF2-be már 48as szintű vagyok. 50 szint után mi jön? Illetve mit jelent a fegyvereknél az After regeneration? Elkezdhetem elölről és akkor beadja a többi advocate gift-et?
Illetve van egy boost,hogy No jump jet trails. Na ez mi lehet?
-
-
brumi1024
veterán
válasz
Csabee86
üzenetére
Nekem 4 chat session-öm záródott le azzal, hogy Advisory team utánajár, de azóta se méltattak válaszra (szeptemberben kezdtem az ügyet, többek közt Goldos probléma, nem tudtam kódot aktiválni). Telefonon is a szokásos töltsem ki a billing infót választ kaptam. Egyébként a megoldás egy linkre kattintás és Agree gomb volt, itt linkelte valaki hozzá a subredditet.
-
gianni85
veterán
válasz
Csabee86
üzenetére
ha tudsz angolul akkor chat-elj US supporttal. Nekem mindig azonnal segítettek. Honnan van a kód? Ha valami kétes eredetű kódot vettél ilyen-olyan aprós tagoktól, vagy g2a.com és társai oldalról, akkor ez van. Majd legközelebb megveszed hivatalos viszonteladótól, vagy live-on. Én is szívtam már gold beváltással.
-
birorichard
őstag
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Csabee86
üzenetére
Itt is így jelzik, h "+1 ajándék kontroller "!
Annyira nem megtévesztő szerintem..Más: Megpróbáltam beállítani a NAT type-ot openre, erre sikerült úgy elállítanom a boxot, h már csak wireless van Live-om. Hiába állítok mindent vissza, kábelen nincs net a gépen.

(#82955) Csabee86 v: Akkor érdemes volt leírnod ide!

-
mukibuci
nagyúr
-
szombatitomi
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Csabee86
üzenetére
Xbox.com-on aktiválhatod GOLD-ot, sőt GOLD játékokat is bezsebelheted, nem kell konzol hozzá. [link]
__
Refund témához: Egyéni elbírálás, nekem eddig 3x volt refundom, abból egyszer megjelenés előtt gondoltam meg magam, egyszer megvettem a játékot de kaptam tesztkódot hozzá, 3. esetben meg a Need for Speed-nél őszintén megmondtam a supportosnak hogy az EA Access 10 órás trial csalódást keltő volt (7 órát toltam), és megbántam hogy megvettem előre.
__
(#78523) LendvaiFeri1
Automatikus GOLD tagság meghosszabbítást kikapcsotlad anno? [link]
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Csabee86
üzenetére
Forza 6-hoz itt találsz normális társakat. Ha regisztrálsz hozzájuk rögtön lesz 20-30 ismerősöd aki aktívan Forzázik. Minden hétvégén szervezett versenyek, plusz folyamatos köridőfutamok. Máshogy nem érdemes a Forzával multizni szerintem.

atish15: A Hardline eddig is ingyenes volt, most a hozzá tartozó Premium "csomag" lett ingyenes. Nem trial, tehát korlátlanul játszhatsz vele.
-
gianni85
veterán
válasz
Csabee86
üzenetére
nekem vagy 40 halál 1 óra alatt
de aztán meglett. Az a baj, hogy a többi részhez képest túl nehézre (illetve inkább szívatósra) sikerült. Odáig ha egy-egy szitu nem jött össze, akkor kb próbáltam egy másik taktikát és rögtön összejött. Vagy lehet, hogy azért volt könnyű a dolgom, mert jól fejlesztettem és kb minden upgrade cuccot egyből felszedtem... -
StLui
veterán
válasz
Csabee86
üzenetére
Milyen listára gondolsz?
Logi a MM-ba: sajnos most épp nem akciós
többit nem tudom honnan, én a TM leather verziót akartam venni, de nem lett belőle semmi
-
StLui
veterán
válasz
Csabee86
üzenetére
200 euroért most kiadott egy kormányt, váltó nélkül a TM, nincs tapasztalat, elég gagyi kinézetre,
ár érték arányban a legjobb talán a Logi G920 MM-ban 95 eFt talán még most is, a váltó hozzá 20 eFt, én ezt használom váltó nélkül
TM következő kormány 130-150 eFt körüli összeg, plusz a váltó talán 70 körül, utána jönnek a Fanatec kormányok, de az már nagyon elvetemült, több ezer eur-t is elkölthetsz, bulikavagyok pedig ezt, mindketten megvagyunk elégedve velük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assetto Corsa Rally
- LEGO klub
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Több mint fél éve megvan már az X, engem az se zavarna (sőt, örülnék neki), ha 90k lenne a hivatalos ára. Hadd vegyék a népek! 

Ráadásul simán lehet olyan full grafikai beállításokat csinálni, amivel jelenleg semmi hardver nem boldogul el. Szóval picit túl van most spilázva ez a dolog, persze nem csoda 

l.skywalker
IntelKiller7