Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáboromm
tag
válasz
ollie #221469 üzenetére
"Miért mit vársz? Hogy maguktól szebbek lesznek a mostani játékok?"
Pont erről van szó. Nem lesz még új játék sokáig, ami kihasználja maximálisan a konzol lehetőségeit!Hogy 1-2 év míg a fejlesztők kitapasztalják a most induló új generáció lehetőségeit. + 2-3 év pluszban mire kifejlesztik azt az álleesős grafikai-látványbeli újítást.
Azaz, véleményem szerint nem érdemes 3 éven belül új gen-es gépet venni.
Csak annak, akinek extra fontos a töltési idő, vagy/és a plusz fps szám a fluidabb élmény miatt. Ami mint írtam sem nekem, sem a játékosok 98%-nál semmit nem jelent, azaz nem látnak változást.
Én is csak 3-4 év múlva vennék, de csak ezért veszek majd hamarabb (2021. nyara kb.), mert anyagilag nem vág földhöz.
Ps5-öt talán tavasszal már, mert ott van most pár cím, amit csak ps5 tulajoknak adnak. Gondolok a PS PLUS collection-ra. Az jó ajánlat, aprópénzért kb. 12 jó cím. Amiből érdekel 8.
De most komolyan azért vegyek máris újat, hogy egy gamer délutánom alatt megspóroljak mondjuk 10x20 (200) mp-nyi töltési időből 120-at mondjuk? 2 perc összesen. Annyit nem ér meg!
Én még c64-en nevelkedtem. Ott egy játék 5 percbe telt mire betöltött kazettáról. Hacsaknem fejállítási gondok nem voltak.
mert akkor sokszor 5 perc.
Summárum:
Sokáig csak fps+töltési idő lesz érzékelhető. Az is nagyon kevesek számára fontos. ÚGY, hogy az az emberek nagyobb részénél orgazmust okozzon, olyan nem. Nyílván lesznek javulások már jövő évi játékoknál, de a játékosok 98% nem lát semmi különbséget.Az más kérdés, hogy a 2% playerbase játszik az összidő 40-50%-val, mert mindennap nyomják 8-10 órában. A fennmaradó 98% jobb esetben hetente 2 órát ha játszik. De inkább havonta ennyit. Persze itt is van, aki naponta valamennyit. Átlagról beszélek.
A lényeg, hogy ennek a 2%-nak nagyon fontos a véleménye is, meg színvonal. Nekik nagyon fontos már az fps és töltési idő is, némi javulás grafikában. Így az ő véleményük húzza az átlag játékost is.
Ezenkívül olyan gazdag a nyugati (és keleti) társadalom, hogy nagyon sokan a mobiljuk mellé meg se kottyan egy konzol. Jó az! Főleg ajándékba!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
ollie #219867 üzenetére
Nem véletlenül. H.R. Griger művei inspirálták az alkotókat, kicsit vegyítve Zidislaw Beksinski-vel. Elég groteszk a végeredmény
https://www.pcgamer.com/behind-the-beautifully-grotesque-art-of-scorn/ -
RudY
addikt
válasz
ollie #219867 üzenetére
Jól is hangzik:
Game
Scorn is an atmospheric first-person horror adventure game set in a nightmarish universe of odd forms and somber tapestry. It is designed around the idea of “being thrown into the world”. Isolated and lost inside this dream-like world, you will explore different interconnected regions in a non-linear fashion. The unsettling environment is a character itself.Every location contains its own theme (story), puzzles and characters that are integral in creating a cohesive world. Throughout the game you will open up new areas, acquire different skill sets, weapons, various items and try to comprehend the sights presented to you.
Ez a 2018-s Gameplay Trailer viszont jól el volt dugva, legalábbis nekem teljesen kimaradt.
Scorn Gameplay Trailer -
elder troll
őstag
válasz
ollie #219389 üzenetére
Nekem tetszett, egerezés nem opció egy ideje (main hand), így ki voltam éhezve egy kontrollerrel irányítható diablo klónra. Hétvégén vettem meg a "kieg"et, és nem tudtam eldönteni, hogy a legnehezebb fokozat miatt vagy sem de sokkal nagyobbak voltak a mapok ~2 hónap kihagyás után, talán egy óra kellett a teljes felderítéshez. Raktak be napi küldetéseket, 4 új titkos pálya, stb. Ránézésre mintha endgame tartalommal bővült volna. Megjelenéskor viszonylag hamar végigtoltam, hdd-ssd csere óta most raktam fel először.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ollie #219306 üzenetére
A legtöbb wireless fejhallgató is még micros nincs ezzel baj, e van. Sony - JBL elvétve csinál TypeC-st többnyire az alsó középkategóriában, közép tájt AKG Y400 mást még nem néztem amiben C-s port lenne.
wesder igen tippre én is ezt mondanám, ezzel a cuccal csak az a baj, hogy SS gyártmány a Rival-om konkrétan elfogyott kétoldalt 1 év alatt, a Siberia V1-em 2x cserélték... hozzánk többet Steelseries gagyiság nem jön. Ennyiért meg végképp nem!
-
parandroid
félisten
-
elder troll
őstag
válasz
ollie #218147 üzenetére
Freesync 2 csak a hdr-rel kapcsolatos újdonságot hozott emlékeim szerint, a 4K 120Hz miatt várjuk a hdmi 2.1-es kijelzőket. Vagyis egy ideje már várom (lg oled nem "számít"), de még videokártya sincs piacon ilyen kimenettel.
szerk.: megtaláltam.
"A következő nagy lépés a FreeSync 2, amely a FreeSync aktuális állapotát kiegészíti egy olyan újítással, amely a HDR kijelzők esetében lesz lényeges. Mint ismeretes a HDR monitorok a közeljövőben érkeznek, és a CES-en már több megoldás is megmutatja magát." -
válasz
ollie #218110 üzenetére
jó persze. én értem ezt is. De a videótartalmak szűrése akkor sincs megoldva.
Én sem az Xbox-on,Sem a pc-n nemvlátzam ilyen korlátozást.
Egyszer kísérleteztem vele, a google fiókkal, kislányom tabletjére szerettem volna ilyet. Na már most. Sikerült is beállítani, hogy Pegi7+ felett tiltson mindent. Ez olyan jól sikerült a googlenek, hogy még a pegi3-as tartalmakat is tiltotta.
Telekom IPTV ugyan ez. Egyszer bekapcsoltam kíváncsiságból,azóta sz@r.Beállítottam, hogy nincs korhatár, de ugyan úgy kér kódot.HBO Go dettó.
-
válasz
ollie #156533 üzenetére
Semmit sem tudok vásárolni, ha rámegyek a vásárlásra, átirányít az XONE marketplace-re. Be sem tudok jelentkezni, mert a bejelentkezés link nem működik, nem lehet kattintani. És tök mindegy milyen böngészőt próbálok, Edge, Firefox, Chrome, mindegyiken ez van. Az androidos XBOX app is furcsa, ott sem enged vásárolni X360-ra. Az a röhej, hogy pár hónapja minden simán ment, aztán nem tudom mit történt. XBox Goldom még vagy fél évig van. Ja, és Xboxon sem megy a vásárlás, ott is valami hasonló van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ollie #135827 üzenetére
https://account.microsoft.com/
Bal oldalt Money & Gift Cards
-
Zoleee83
addikt
válasz
ollie #134051 üzenetére
Jogos, rosszul fogalmaztam meg így visszaolvasva.
Tehát most egy audiofil fülhallgatót használok mindenre.
Szükségem lenne egy Bluetooth fülesre ami jó a boxhoz is emellett tudom használni máshoz is, és nem rossz minőségű, nem lényeg hogy Sure, Denon magasságokig érjen, de azért legyen elfogadható mély-közép. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ollie #133429 üzenetére
"A szolgáltatásoknál lesz változás, pl. a Xbox Live meg EA Access előfizetés esetén, azokat bármilyen store-ban (pl. német) meg kell tudnunk vásárolni magyar accounttal (EU-n belül)."
Szerintem itt sem lesz változás, lévén az ÁFA különbözetet hazai vásárláskor úgyis ki kell majd fizetni, így miért vásárolna más store-ban az ember? (Annyival nem olcsóbb EU-ban más store, hogy érdemes legyen ott venni, már amennyiben persze nem a helyi adókat nézzük)
-
3L1T3
addikt
válasz
ollie #132957 üzenetére
Ennek aztán pont annyi értelme volt mint az én hozzászólásomnak. Nem mellesleg ne mondd nekem , hogy perfect angollal neked nem jobb magyar szöveget olvasni?! Hiába tanul meg bárki valamilyen nyelven folyékonyan beszélni, az anyanyelvén amin elsőnek megszólalt mindig kényelmesebb lesz gondolkodnia, értenie.
-
sugarforce
addikt
válasz
ollie #132754 üzenetére
Dehogynem. Nekem van mentős, tűzoltó és orvos ismerősöm is, egyik sem bővelkedik szabadidőben, arra nincs sokszor idejük a sok éjszakázás, meg 24-ezés után, hogy otthon főzzenek egyet, vagy kitakarítsanak a lakásban, sokszor metrón, buszon, vonaton ülve összekattintgatják, amit rendelni akarnak, aztán benyomják, hogy mikorra várják a futárt és csókolom, le van rendezve.
-
válasz
ollie #132258 üzenetére
Nem csak azokon a helyeken gond ez.
Én el sem tudnám ma már képzelni milyen... csak youtube videókon látom mennyire szar a szitu még nyugatra is itt-ott.
Van mikor Skype megy egyéb videókon töredezik a kép, meg szakadozik meg borzalmas a minőség... és ilyenkor azért rácsodálkozik az ember itt nálunk mennyire jó a szitu.
Meg mikor mondja a review videóban a csóka megvette az x játékot és feltette letölteni a kis tizen-huszon megabites vonalán... és másnap már talán tud vele játszani... hát lol...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
ollie #131976 üzenetére
Itt azt írja, hogy ugyanazon a hálózaton kell lennie, IP címet tőlem csak akkor kér, ha nem találja meg automatikusan, vagy rosszul értelmezem?
● Network connectivity: The Windows 10 PC and the Xbox One console must be on the same home network.
Options:
● Wired - Ethernet connection (recommended for both PC and Xbox One console)
● Wireless - 802.11 N/AC wireless connection -
-
Fernet
senior tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
ollie #130762 üzenetére
Nem, nem. Ez az oldal csak maga a technológia jelenlegi formájában. Ez lenne vagy lehet portolva Xbox-ra is.
Habár ugye most folyamatban van valami nagy bejelentés hardver fronton is Xboxéknál:
- ez lehet az Elite 2
- ez lehet az MR/VR vonal
- ez lehet a billentyűzet+egér támogatásvagy ezer olyan dolog, ami eddig pletyka szintjén keringett de sohasem jutott el valóságig pl. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Windows 11
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone topik
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest