Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Fortnite kód már gazdára talált.
-
Ezt a RAGE 2-t kb. 10 percig bírtam. Pedig az eredeti bejött. Mennyire lett "jó"?
-
xviktorx
tag
Sziasztok! Az EA Access-ből leszedtem a Fifa 15-öt mert úgy olvastam valahol hogy az magyar szinkronos. Letöltés után elindítottam, de MAGYAR nyelv indításkor nem volt, volt orosz, lengyel svéd stb. de magyar nyelv nem. Tényleg nincs magyar nyelv benne vagy én csesztem el valamit, vagy félre informálódtam? Válaszotokat előre is köszi.
-
kirkri
addikt
válasz
Peat76
üzenetére
Úgy tűnik hozzávetőlegesen 2.5 év garit ad a Microsoft a gyártás dátumától sorozatszám alapján. Egy ismerősöm karácsony előtt pár nappal vett egy One S AD-t és 2019.november végi gyártási dátum van a konzolon. Beregisztrálta a készüléket az MS oldalán és 2022 június 1-ig él a garanciája.
Fentebb írták, hogy amennyiben a regisztrációnál kiírt garanciaidő kevesebb, mint 24 hónap, akkor a vásárlás dátuma az irányadó, onnantól él rá a két év gari. (Természetesen nem lehet verni az asztalt, hogy miért van az, hogy másnak több, mint két év gari volt a konzolra, mert a 24 hónap a kötelező garanciaidő.)
Szerk.: Közben megnéztem a sajátom, 2019/08 a gyártási dátum és az MS gari 2022/02-ig él. -
Crytek
nagyúr
Ejha.. Lejárt a gpum nincs aktiv előfizetésem és nem engedi a 300ftosat.. Egy érának vége van mennie kell a boxnak :(
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Megnéztem...sima One S, játékkal Telekomnál vezetékes szolgálatás mellé 70k...
-
Peat76
őstag
Tud valaki segíteni honnan számít a gari?
"Tegnap vettem a gépet, a széria szám alapján a gyártói garancia 2021.12.29.-ig érvényes, tehát gyakorlatilag ez azt jelenti hogy kb. 1 hetes gépet vettem? Itt is az aktiválástól pörög a garancia?" -
Luna73
tag
Hali.Valamikor jövőre jár le a GPU-m! Annó a géphez és kontrolerhez kapott gp és gold kuponokat felhasználhatom majd,vagy innen nekem az kuka?
most vettem észre hogy van
-
Peat76
őstag
Meddig tarthat a Game Pass Ultimate akció?
Szokott ilyen lenni több alkalommal, hol érdemes akcióban nézni félévest vagy évest? -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ha megnézed a piaci árakat, egy új One S 1TB(ODD) 85ezer akciósan(105ezerről), egy One S AD 1TB(NonODD) 60ezer akciósan(80ezerről) a konzolvágon...
A használt konzolpiac nem követi az akciós árakat, ott legjobb esetben a mindenkori piaci árakat veszik alapul(de van aki a vásárláskori árhoz viszonyít).
Tehát ha ennek tudatában nézzük a használt xbox one s árakat, akkor majdnem reális a 50-60ezer forint kortól és állapottól függően.
Én kihasználtam egy lehetőséget és nagyon olcsón jutottam vadiúj xbox one s all digital kiadáshoz,mondjuk úgy még használt konzolok áránál is olcsóbb volt. -
icemad
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Írj privátban l.skywalkernek, ő segít lebonyolítani egy ilyen ajándékozást. És köszönjük a felajánlást!
-
draco31
veterán
Azt jól értem a GP-vel, hogy van a 100 játék, de havonta csak 5-6 cserélődik?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Tudom,hogy nincs csak nem fejtettem ki. Arra tértem ki, hogy a One S 500GB-os gépeket kínálnak 50-60k között. Ami szerintem irreális. Tök mindegy,hogy most lovagolunk az All Digital dolgon... azt csak azért linkeltem,hogy most is van 50k-ért.
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok Venom dokkolós töltőm feltöltött végre zöld. A napokban kérdezgettem hogy hány óra kell neki mert az első töltés mindkettőnek sok volt kb 8-10 óra aztán a második töltés jóval gyorsabban ment már.
Fortnite aki szereti lenne egy letöltőkódom a géphez volt nálunk senkit nem érdekel de nem is tudom mit tartalmaz. Aki elfogadná jelezze.
-
useless
aktív tag
GP-ból felraktam Doom-ot és Wolfensteineket még régen. Most a karácsonyi leárazás során megvettem ezeknek a játékoknak a bundle változatát. Azt lehet tudni, hogy miért húzza le ismét az összeset (db-onként 50-60 gb), ha már fent van? Azóta rá lett kötve még két külső hdd, ez befolyásolhat valamit?
-
zzola
titán
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Weben a MS fiókodban meg tudod nézni, mennyi garit ad rá a MS. Ha kevesebb, mint 2 év, akkor a számlán lévő dátum a mérvadó...
-
hhenry
őstag
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Vásárlás napjától
-
Bigmasterl
tag
Garanciával kapcsolatban kérdezném, hogy ha pl 2019 nyarán vettem egy xboxot és ki se csomagoltam akkor ha most bekapcsolom akkor mostantól kezdődik a Ms garanciája két évig?
Vagy a vásárlás napjától él a két év?Lehet hülye kérdés de nem tudom sajnos

-
V.Stryker
nagyúr
Most is van 50k-ért All Digital verzió... Külön vicc, amikor 50k-ért látom az 500GB-os verziókat.
-
hhenry
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor jó én is az originalt venném de azt kérdezte,hogy hol a legolcsóbb van olyan aki örül annak is,hogy most ezen is fogott 220 ft-ot
-
hhenry
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mi a gond cdkeysen olcsóbb
-
Aktiviti
csendes tag
Sziasztok,
Előre elnézést kérek, biztos 100x volt már téma.
Xbox One S-t szeretnék összekötni JBL hangprojektorral. Van mód rá, hogy közvetlenül HDMI kábellel összedugjam a konzolt és a hangrendszert? Egyelőre bármivel probálkozok csak a TV-n jön ki a hang.
Próbálkoztam optikai kábellel is, de akkor is makacsul a TV-n jött a hang.Köszönöm előre is a segítséget.
-
hhenry
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
CdKeys? [link]
-
zsolti72837
addikt
A hónapos EA Access előfizetés most hol a legolcsóbb?
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A PS4 lett androidon natív, iOS-en mindkettő Esetleg A10-en kàbelen is mehet, mert az eddig nem ment.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Még mindig kompatibilis BT-vel, nem kell hozzà A10.
-
kemotox
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Óóó akkor irány romolni
Köszi -
kemotox
addikt
Srácok kontroller downgrade-re van valami megoldás? Csak úgy random eszembe jutott, hogy mikor anno PC-hez vettem egy One S kontrollert, akkor meglepődtem rajta, hogy androiddal nem megy, és elvileg azért nem, mert egy FW-ben egyszerűen kivették a támogatást.
-
hhenry
őstag
válasz
banderasz77
üzenetére
Igen,de nem túl bíztató ha a játékokat már két t-vel írta a hirdetésben is
-
Sindare
csendes tag
Vásároltam a cdkeys-ről 2db 3 hónapos GamePass-t. Az első kód jó volt viszont a második csak egy free trial version szóval nem tudom aktiválni. Nyitottam nekik Support requestet, remélem orvosolják a hibát :/
-
r.levente75
addikt
Sea of Thieves
Közel 40000-es fogás jött össze. Azért az nem rossz!
-
icemad
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, Beniii06 linkjei nagyon jók. Köszönöm!
-
Beniii06
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Nem tudom, a német amazon szállít-e oda ahova te szeretnéd(külföldre gondolom), most ezeket találtam hirtelen: [Microsoft Xbox One S 1TB – Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions Bundle] €199.00 vagy ha all digital kell Xbox One S 1TB All Digital Edition Konsole inkl. Minecraft, Sea of Thieves, Fortnite-Skin und 2,000 V-Bucks] €169.00
Az Xbox store os AD ajánlattól még ez is, jobb ugyanaz az ár, de legalább "normál" változat. Azt, hogy neked mennyi lesz a vége ÁFÁ-val külföldre nem tudom, beteszed a kosárba tovább mész és kiÍrja a címedre a végét szállítással együtt. -
icemad
nagyúr
Valaki nem látott akciós xbox one s-t valahol külföldön? Amazon vagy otto vagy valami? Sógoromnak most jutott eszébe, hogy kell neki egy, de úgy gondolta, hogy januárban már készlet kisöprés lesz mindenhol... Akkor nem kellett neki, mikor 80 euró volt az otto-ban...
Múlthéten rendeltem egy one s AD-t neki Microsofttól 149 euróért. Tegnap jött az email, hogy visszamondták a rendelést, mert nincs készleten. Ma meg már 229 euró. -
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Game Pass Ultimate 300 Ft-os akció meddig van , meddig tart? Jövő héten még tartani fog?
Köszönöm.
-
dReFiX
senior tag
Sziasztok! Valamilyen megbízható külföldi / magyar oldalt tudnátok ajánlani ahol pl. hardverapró-n is árult játokat vagy előfizetést lehet vásárolni esetleg mégjobb árakon ? Köszönöm !
-
zzola
titán
válasz
banderasz77
üzenetére
Köszönöm.
Nekem is Philips ambilight van.Illetve mindenkinek köszi, aki válaszolt.
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Járt már valaki úgy a legújabb COD-dal (X-en), hogy a kampányban belefutott egy bug-ba, ami miatt nem tud továbbmenni?
Konkrétan kb. a story 1/3-nál, amikor a zöld lézer jelölőt kell használni (remélem ennyi még nem volt sopiler), akkor a 3. roham likvidálása után nem veszi észre a játék, hogy mindenki meghalt, és nem jön a következő hullám
Az utolsó checkponttól újraindítást már próbáltam, az nem segít. Az egész küldetést meg nem szeretném újraindítani... de félek más nem marad
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Segítséget kérnék. Ha ezt most megveszem 300 ft ért 3 hónapig használhatom. Utána minden hónapban 4190 ft. De lemondhatom 3 hónap után vagy akár most megrendelés után azonnal, így csak a 300 ft ba kerül? Előre is köszi a válaszokat. Korábban már elő voltam fizetve, mikor megjelent, akkor fizettem elő 300 Ft-ért, de akkor lemondtam. Most is elő fizethetek akkor 3 hónapra, 300 Ft-ért? Hogy van ez ?
Köszönöm.
Gergő
-
Zeki
nagyúr
Gta5-ben a fiam rendőr szeretne lenni. Lehetséges? És hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most vettem észre hogy van

IntelKiller7