Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Skinezett HDD na ez azért már a parasztvakítás teteje....

-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sima hdd.
Egyébként csak nekem nem tetszik ez a koponyás cucc? El nem tudnám képzelni, hogy ilyet kirakjak valamelyik szekrényre. Max a tv mögé. -
l.skywalker
Topikgazda
Most 70 GBP a Gears5-ös Seagate 2TB-os külső merevelemez az Amazon UK-n. [link]
Valaki homályosítson már fel: mi az a Mechanical Hard disk? Ez egy sima HDD nem?
Egy ilyen + egy Gears5 kontroller stand még kéne a gyűjteményhez, és akkor valuable lenne a cucc, ha nextgen váltás előtt esetleg el akarnám adni

-
Zeki
nagyúr
válasz
r.levente75
üzenetére
A 360 ütője a Kinect és a rávaló játékok. Minden korosztálynak.
-
r.levente75
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tudom, tudom de kikivánkozott...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
r.levente75
üzenetére
Rossz topik
-
r.levente75
addikt
Túlvagyunk egy 4 órás kinectezésen a 360-as gépen!
Hát ezt még nem lehet leírni szvsz egy jó darabig, scarlet ide vagy oda!
-
Medocsabi
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát nem értem. Itt is ugyanaz a hibauzenet mint boxon...
[kép]
-
Edgar2621
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na valahogy nekem is sikerült behúznom, mondom megpróbálom ma is párszor, másodjára inkognitóban engedte.
-
FNZ
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
az újdonság miatt, mi 1 hét alatt kifogyasztottuk a hozzá adott elemet és most kábelen, elem nélkül használjuk a kontrollert.
-
icemad
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nálam működik, de nem a gyári kontrollert használom, ezért nem is mondom biztosra. (sötétkék kontrollert és minecraft creeper kontrollert használok.)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, én másfél évig használtam íróasztalon és simán egy kábellal volt csatlakoztatva sehova máshova.
-
Def26
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
sőt, a válaszidő is jobb lesz.

Mi a fene ez az új rangrendszer? Mikor lett ez bevezetve?
-
AMD Power
titán
válasz
NoOne1976
üzenetére
Ezt aterzem. Ha holnaptol nem lenne GPU meg Gold Live-om akkor vagy 2 evig nem kene jatekot vennem. Ami persze a GPU "hibaja". Ha az nem lenne sokkal tobbet jatszanek a sajat jatekaimmal.... amibol amugy rengeteg jo van es alapmu is.
persil Boxon baratok vagyunk? Ha nem akkor jelolj be kerlek!

HungaryArmy1982
icemad Minden tiszteletem a tied!

-
vicces
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
nálunk a kislányom elbitorolta a tévét a konnektororrú malac és társai miatt. akkor kezdtem el streamelni pc-re az xboxot. először még élveztem is, mert nagyon praktikusnak találtam de valahogy sosem volt az igazi a legjobb minőségen sem. akkor kihúztam a kábelt a boxig, mert addig wifin streameltem. 20 Mbit volt a max amit a stream mutatott. nekem még fat boxom van, de már azon is gigabites csatoló van. a kábellel is maradt a max 20 Mbit-es stream.
aztán mikor szabad lett 1x a tv, leültem azon játszani. és leesett az állam, mert olyan volt a minőségkülönbség. ezután operáltam ki a hifiállványból az xbox-ot és azóta velem van az íróasztalomom az egyik monitorom alatt és soha többet nem fogok streamelni. volt wolfeinsein komplett játék amit emiatt megint végigtoltam a képminőség miatt.
én vadásznék használtam egy fullhd monitort és nem bajlódnék a streameléssel. meg a laptop/pc desktopnak sem tesz rosszat a több monitoros setup, arra is rá lehet dugni egyidejűleg
-
F_Peter
őstag
válasz
vonSux
üzenetére
A "nem részletezett üzletimodell" mögött egy ma màr - az óriàs cégek között - jól elterjedt gyakorlat àll. A nagy pénz nem az elofizetőktől jön, hanem a befektetőktől, amikor növekszik a brand èrtèke. Az meg attól nőcekszik pl. ha egyre több embert tud megszólìtani vagy az egyre nagyobb a bizalom felè.
Persze az Ms befektetési rendszere ennél sokkal szerteàgazóbb aminek köszönhetően minden hasonló megmozdulàsuk (mint az akciós GP mondjuk) tucat egyéb helyen okoz rèszvènymozgàst, ami megint pènzt jelent. -
-
icemad
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én 20 évesen kezdtem külföldön dolgozni. Magyarországon talán 3 hónapot dolgoztam egész életemben. 30 évesen rákot diagnosztikáltak nálam (Hodgkin Limfóma), próbáltam otthon maradni, állást keresni, de olyan összegeket mondtak, hogy szó szerint szembe röhögtem a hr-est. (4 nyelven beszélek, 10 év külföldi tapasztalat, abból 2 év olajfúró szigeten, plussz 8 papír mindenféle gép kezelésre meg plc-re is.) Szerencsére volt annyi tartalékom, hogy 1 évet kihúzzunk gond nélkül, utána fogtam a családot, irány külföld. 5 éve léptem át először a holland-német határt, most jól keresek, és saját 3 szintes családi házam van Hollandiában. Kisebbik fiam 2, nagyobbik 3 nyelven beszél anyanyelvi szinten. (nagyobbik is csak 11 éves) 2 km-t gond nélkül úsznak 18 fokos vízben, pulóverben, farmerban, sportcipőben. (mert itt ez kötelező) Nem érzem azt, hogy otthon többre jutottunk volna ugyanennyi idő alatt, ugyanennyi befektetéssel.
-
mike1334
veterán
válasz
r.levente75
üzenetére
Inkább a kettő együtt
Mondjuk én nem költök sokat, fizum több, mint fele megmarad...
És játékot se veszek becsszó, csak, ha tényleg kell
-
icemad
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nálam simán működik a kontroller, ha kábelen van. Elem sem kell bele. Nem kevered valamivel?
-
oriic
HÁZIGAZDA
GTAV a Game Pass-ban. [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Mennek, de írta is. Most az iOS13-al került be a kontroller támogatás és elindult az Apple Arcade is abban is sok játék van ami támogatja, na meg a Fortnite, PUBG, COD MW mobile is.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
"Külföld vagy nyugat mo. " - ezzel azért vitatkoznék. Én is az Avason nőttem fel, itt maradtam Miskolcon... és láss csodát, elég jól elvagyok. És a baráti körömben vannak még így páran (sokan). Nem olyan rossz hely ez, lehetőség is akad bőven, szerencsére.
Persze nem egy Hollandia, ezt aláírom.
vonSux: Ez pontosan így van! Nem mindenki vásárol olyan tudatosan mint itt a legtöbben. Sőt! Sokan hiába vásárolnak akciós előfizetést, utána nem kapcsolják ki az automatikus megújítást és már pörögnek is a teljes árú hónapok. Nekem is van egy ilyen haverom, tavaly minden akciós hónap után sikerült megvásárolnia teljes áron egy újabbat. És ezt legalább négyszer eljátszotta - tudomásom szerint.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Medocsabi
üzenetére
Ezen a linken próbáld:
https://marketplace.xbox.com/hu-HU/product/TEKKEN-6/66acd000-77fe-1000-9115-d8024e4d07fc
Nekem csak inkognitó módban engedte.
-
Medocsabi
addikt
A Tekken 7 megér 3 ropit? Eddig a 360a golddal ingyenes Tekken tournamentet nyomtam... Illetve a 6-ot nem tudom letölteni,boxon a bankkártya megerősítés után hibát ír,appan meg fel se ajánlja h vegyem meg,csak "play game",pedig nem sikerült megvennem. Ms oldalán is "megvehetem" a goldos free gameket? Mert azért nem hagynám veszni
(styxet minden gond nélkül megvettem,azzal nem volt gebasz) -
vonSux
őstag
válasz
Def26
üzenetére
Szerintem rohadt sokan előfizetnek teljes áron (pl a gyerek kéri, a szülő meg nem ismeri a részleteket). A szintén rengeteg akciós áron előfizetőből meg a nagy számok törvénye alapján, sokan lesznek, akik ilyen-olyan okból (pl lejár de folytatná a játékot, stb) szintén az előfizetésben ‘ragadnak’. Azt hiszem szépen kimatekolta ezt az ms, nyilván adott időszak deficitjével is számolva.
-
icemad
nagyúr
válasz
szimszonos
üzenetére
Azt is tudom, átéltem. Miskolc avasi lakótelepről indult a pályafutásom. Ha jól emlékszem te is környékbeli vagy, szóval tudod jól, hogy mik a kitörési lehetőségek. Külföld vagy nyugat mo.
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy xbox one kontrollert, kinéztem egyet amihez jár vezeték is,de bluetooth-os is.
iPhone-hoz szeretném csatlakoztatni, jópár kompatibilis játékom lenne. A problémám az, hogy nem szeretnék most play and charge kitet venni, viszont drága mulatság lenne az elemeket folyamatosan cserélni, újratölthetőm sincs.Az lehetséges, hogy a kontrollert vezetékkel egy powerbankhez csatlakoztatom és bluetoothon keresztül pedig a telefonon játszok? Mert közvetlen vezetékkel sajnos iPhone-hoz nem lehet csatlakoztatni.
-
NoOne1976
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Ismerős érzés. Annyi játékom van, hogy nem csak a nextgenig lennék el, hanem a nextnext-ig is. Közben meg megvehetném mindkét oldal új gépét, de időt venni nem tudok. Régen meg örültem, mikor már kapható volt nem gyári floppy meghajtó a C64-hez, mert azt már meg tudta venni a család.
-
icemad
nagyúr
válasz
mike1334
üzenetére
Hetente tudok 2 maximum 3 órát játszani, szóval nálam felejtős, mert nem tudok rá időt szakítani. Mire újra gép elé kerülök, még azt is elfelejtem, hogy melyik gomb mire jó. Elite Dangerous ugyanez. Baromi jó játék, de napi 2-3 óra kell hozzá. Ennél külön vicces, amikor dokkolás helyett teljes sebességre kapcsolsz az űrállomásoknál.
Szóval szomorú ez a felnőtt világ, régen volt időm játszani, de nem volt pénzem gépre meg játékokra, (még 98-ban is C64 és sega master system volt otthon). Most van pénzem mindenre, de időm nincs játszani. Meg úgy semmire sem. 5 éve nem tudtunk elmenni egy normális nyaralásra...
-
l.skywalker
Topikgazda
Elden Ring június?
-
icemad
nagyúr
válasz
mike1334
üzenetére
Plussz vannak olyanok, mint én: 2 xbox itthon, össze homeolva, és négyen használjuk. Mindenki talál magának játékot, "aránylag" olcsón. Sokan azt mondják, hogy a gamepass tele van indie szeméttel... Hát én kipróbáltam pár nevenincs játékot, és egyik jobb, mint a másik. De komolyan mondom nemelyikkel jobban szórakozok, mint a AAA címekkel. My friend Pedroba több órát raktam, Rdr2-vel meg egyszer játszottam, elég is volt.
-
Def26
félisten
válasz
üzenetére
wp -vel az volt a baj, hogy basztak figyelni a felhasználói visszajelzésekre. Első előrendelők között voltam, wp7 rendszerre, de már egy év után sejtettem, hogy nem foglalkoznak vele eléggé.
Visszaemlékezve mennyi veszekedés volt a topikban anno, örök harag lett addig jó fejnek tűnt elmebeteg ms fannal stb.

-
Def26
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szép, hát bárhogy is van, én is novemberig előfizető vagyok.
Rengeteg jó cím van benne és azt gondolom, ha lefeleznék a címeket még akkor is megérné előfizetni. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
üzenetére
Az azért nem ugyanaz. Az hardver piac volt. Itt nincs releváns összehasonlítási termék, lévén egy szolgáltatáson belül mások tartalmát kínálja az "üzemeltető".
Az Office360 mint előfizetéses modell ellenben kiválóan teljesít, tehát csak az a kérdés, hogy a Game Pass-ban szereplő nem saját tulajdonú tartalmak birtokosaival miként egyezett meg az MS. És kétlem, hogy úgy, hogy ebből magának az MS-nek ne lenne profitja.
Amúgy a Google inkább az élharcosa a digitális temetőnek, a Stadia is lassan oda kerül

https://gcemetery.co/ -
mike1334
veterán
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az a baj hogy nagyon jól tudjuk hogy a Microsoft szereti szàmolatlanul önteni a pénzt a fekete lyukakba, mint pl amilyen a Wondows Phone is volt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Def26
üzenetére
Tudom, semmi sem igaz, de itt meséli el Phil Spencer, hogy egy év alatt megduplázódott az előfizetők száma és kiemeli, hogy mind az MS mind a fejlesztők számára remek üzleti modellel működik a dolog, persze mindezt nem mondta el, hogy pontosan hogyan: https://majornelson.com/podcast/645-end-of-the-year-and-decade-with-phil-spencer/
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Singularity meg mindig johetne.
-
Crytek
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Oha mennyi brutális cím..
Remélem átküldik mindent a BC rendszeren .Bár az ezer éves játékok árát nézve nem igen akarják már ezeket eladni bárkinek
-
l.skywalker
Topikgazda
Újabb TA lista:
Játékok amik még nem visszafelé kompatibilisek (BC)
(van benne sok cím, ami külön megjelent One-ra is, pl: The Elder Scrolls V Skyrim, etc...)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nekem inkognitó módban megy csak

-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
böngészőből is kínkeservesen működött tegnap...mire sikerült bezsebelnem a tekken6-ot, sokszor kellett frissítenem a weboldalt http503 hiba miatt
-
DNReNTi
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Behuztam par dolgot koszi, de ahogy latom meg is lett hosszabbitva.
-
Crytek
nagyúr
Legutóbbi terhelés: 300,00 HUF, 2019. 06. 09.
Lejár: 2020. 01. 03.Azért 300ft-ért 6 hónap elég jó volt a game pass ultimateből..most kb megint nem lesz akciós 2 hónapig és ismét 300ftlesz akkor visszaszállok ha addig nem sikerül túrni free-t .Kellenek a havi xbox 360-as game-ek
Szóval nem osztogatnak valahol most free gold-ot vagy game passot?
-
l.skywalker
Topikgazda
Osztrák OTTO-nál most a 299€-s Xbox One X kóddal (91532) csak 264,9€-ért rendelhető. [link] - ez 85ezer forint
Elméletben szállítanak Magyarországra (még ingyenesen is), de terméktől függően ezt megtagadhatják, ahogy láttam ezt pont nem akarják kihozni, de hátha van akinek ausztria is játszik.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Már csak kb. 1 óra maradt hátra a Countdown Sale-ből. Aki még szeretne vásárolni, most tegye!
-
spiky03
veterán
Tegnap este kipróbáltam a Halo MCCben ezt a régi vs új verzios összehasonlítást.
Hát mit mondjak durván át szabták a kinézetét.
Nagyon komolyan megcsinálták. -
IG55
senior tag
PC-n, legyen az böngésző vagy app, hol találom a telepített játékaim listáját?
-
Remiel
őstag
elite series 2 kontroller szokott akcióban lenni valahol, vagy még túl új ahhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VR topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[link] [link]](https://i.imgur.com/nyT37Fr.jpg)

Remélem átküldik mindent a BC rendszeren .Bár az ezer éves játékok árát nézve nem igen akarják már ezeket eladni bárkinek
IntelKiller7