Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Megnéztem a kompatibilitási listát és egy csomó régi játékom rajta van. Pl. Gears of War- ok.
Viszont hiába állítom a szűrőt át minden játékra, nem hozza fel egy régi játékomat sem.
Van öteltetek,hogy miért?
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
En is pont ugyan ezt akartam irni. Es ahogy latom orom es boldogsag van!
-
Sinu
senior tag
Xbox Game Streaming Preview appot hogyan lehet telepíteni? Most kaptam hozzáférést, de az alkalmazás nem érhető el az országomban. A Google accountomat kellene áthelyezni más országba?
-
V.Stryker
nagyúr
Valakinek occó Forza kódja nem akad?
Illetve régi 360-as jatekaim nem tudom valahogy jatszani?
-
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én meg adtam házit neki hogy dolgozzon meg a garanciáért
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na, máris felvettem és láss csodát 2020.12.25- ig garis.
Bocsi, hogy nem kerestem vissza, de még félig levetkőzve, félig ruhába bontogatom, letörölgetem és közben próbálom az infót is szívni. Reggel még nem úgy vót ám,hogy ma lesz már xbox.
-
Bogyi007
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ahogy írták a többiek csináld meg a regisztrációt és lesz még garid is a gépre, esetleg a számláját nem kaptad meg a konzolnak?
Ha esetleg később vette mint 2018. december 25, akkor még több garid is lehet rá - persze ebben az esetben már kell a Support segítsége is. -
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Vótmá
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ha 2018.08-as akkor még 2020.08-ig kell, hogy legyen rajta garancia. Regisztráld be ide serial alapján: https://devicesupport.microsoft.com/
-
V.Stryker
nagyúr
No, megvan a gép. Lassan beüzemelem. Minden tartozék, doboz, fiszf.sz. A gép gyártási ideje 2018.08. Hétvégén van próbagari. 45k-ban hoztam el. Dobozos Ghost Recon Widlands,Battlefield 1, Gears of War Unlimited + Rare Replay játék járt hozzá.
Láttam volt téma, így bocs ha visszaolvasás nélkül kérdezek ilyet, de 300-ért Game Pass-t vagy Goldot tudok még venni valahol?
Illetve a régi xbox 360-as játékaim valahogy migrálódnak a one-ra, amiket megvettem annó?
-
Moby
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Az előfizetéstől függött. Én 15-ért hoztam el tőlük, de el lehetett 10-ért is hozni.
-
Madoc
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ugyanaz a csomag a dobozon a fortnite is ott van. Garancia ugyanúgy van erre is, 5k-val olcsóbb. Bontatlan. A kutyát nem szokta érdekelni az eladónak mennyi haszna van, jó áron adja a cuccot ez a lényeg. A garancia nem a vásárlástól indul hanem a beregisztrálástól, ha nincs meg a 2 év beregeléskor akkor mérvadó a számla dátuma.
-
hhenry
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Az előfizetés mellé ugye?
-
MatulaAvB
csendes tag
Hali! Ha valaki játszik Smite-val ne tartsa magába és vegyen fel : MartonClan
-
Bogyi007
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ez a hirdetés szinte biztosan kamu, az én gépem is ugyanilyen dobozos kiadás volt és 2016 decemberében vettem - kizárt hogy legyen azon a konzolon még 3 hónap garancia....
El is kelt a konzol a hirdetésben szereplő árért úgy hogy ebben benne volt a Foxpost automatában való ingyenes átvétel is.
-
parandroid
félisten
Itt röpködtek 42-ért az all digitalok, de nem kellett, rá 2 hétre már úgy ráizgulsz, hogy 45-ért már egy gari nélküli (azaz kétévesnél idősebb) gép is jó vétel. Hát, nem az. Értem én, hogy perpill elszállt a piac, és csak a nepperek maradtak, de ettől még ez botrányosan drága. Vársz még egy-két hetet max, tuti megint jön valami akció, 60-nál többet egy S bundle, vagy 50-nél többet egy AD egyszerűen nem ér. Újan, boltból. Na jó, legyen újan, bontatlanul, neppertől. Gari nélkül meg tényleg nem szabad 30-40-nél többet adni érte. Tavaly nyáron vettem fél éves, 1TB-os S-t két kontrollerrel 150 eur-ért. Jó, pár napig nézegetni kellett az ebayt hozzá. Akkor is, mint most, 199 eur volt egy átlagos S bundle egy kontrollerrel boltokban. Épp most futottak ki az akciók, leltár, fellélegzés, aztán jön a ráfordulás a tavaszra, most nem szabad vásárolni, ki kell várni kicsit.
p -
banderasz77
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Szuper!
-
-
Madoc
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
Ez nem ps, itt mindegyik régiós verzió kompatibilis mindegyik verzióval, akár lemezes akár digitális!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
banderasz77
üzenetére
Nem kell. Indítás után szinkronizál, és onnan folytathatod, ahol abbahagytad.
-
V.Stryker
nagyúr
Na srácok. Este hatra megyek érte.. 45k, 1tb-os S, dobozos játékokkal. Majd beszamolok. Nem garis, de par nap probagari csak van. 3 nap cagy 1 hónap szinte meg mar mindegy....
-
törölt tag
válasz
banderasz77
üzenetére
Skinek meg xp booster van bennne, semmivel nem màsabb, mint az alap.
-
banderasz77
addikt
válasz
üzenetére
Szuper, már települ. Remélem jó lesz.
El is felejtettem kérdezni, hogy mivel kitoltan az 1. és 3. rèszt előtte, kaptam valami boostot. Ott van jobb felül a nevemnél a menüben, valami 36 nap még. Ez micsoda?
Valamint az Ultimate mivel másabb? 43%-nál tartok elvileg, esetleg lemaradtam valamiről? -
Sinu
senior tag
válasz
hhenry
üzenetére
Persze, én is azt venném.
Csupán azért írtam mint opció, mert szó volt róla, hogy nem akar most sokat költeni.
Ezzel a verzióval az eredetileg kiszemelt, használt one s helyett zsír újat tud venni, ha a játékot eladja, akkor csak egy tizessel lesz több mint a használt, és részletekben fizetheti, így az anyagi teher is eloszlik
-
NoOne1976
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
válasz
banderasz77
üzenetére
A mentéseied kompatibilisek, itt nincs ilyen probléma.
-
banderasz77
addikt
A bug miatt letöröltem a Gears5-öt. Ha GP ből visszarakom az ultimate-et (a standarddal játszottam) az automatikus mentések megmaradnak? Ezzel is jó lesz?
-
NoOne1976
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Itt nem arról van szó, hogy mennyiért tudunk, hanem szerintünk mit ér. Én nem csak boxnál, hanem minden műszaki termék esetében azt mérlegelem, mekkora "kedvezmény" esetén vállalom a garancia hiányát.
Tök jó egy box 45-ért, de ha egy hónap múlva meghal, akkor igen drága mulatság volt. És tudjuk, hogy előfordul gond, hiszen időnként felmerül kérdésként itt a fórumon is, hogy kell elküldeni az MS-nek. -
Throme
veterán
válasz
persil
üzenetére
Az erdőben azért tud korom sötét lenni. Tudom, máshol is írták, hogy az éjszaka már csak ilyen. Viszont éjellátóval a mesterséges fényeknek (közvilágítás, vagy kiszűrődő lámpafény, reflektorok...) sok értelmük nincs, mert csak egy zöld masszát látok, persze legalább látok, csak a hangulata más.
A fényerő/kontraszt/gamma értékekkel tudok olyan beállítást csinálni, hogy az éjszaka kissé világosabb legyen és lássak, de akkor a nappali időszak élvezhetetlen, főleg a sivatagos páylán, ott konrétan semmit nem látni a nagy fehérségen kívül...
No mindegy, akkor ez ilyen.
(Az is fura volt nekem, hogy a gamma érték növelésével inkább "besötétedik" a játék, mintsem azt gondolná az ember. Igaz a tévé beállításoknál is a magasabb érték a sötét, de játékoknál szerintem pont fordítva szokott lenni....).
Cserébe nem tudom letenni a játékot
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hát akkor most nem tudom mi a franc van, hogy így elszálltak ezekkel. Most épp valaki vérét szívják,hogy 80k-ért adják el facebookon. Vérig sértődés van az oltások miatt.

De ha a lent írt árakon valaki tud adni gépet, akkor megyek is érte.
-
Zeki
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igazából nem is tudta hogy kell használni. Szóval könnyen lehet hogy végig szobahön volt a dobozában.

-
hhenry
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
És mivel látta rajta a két pápát így feleslegessé vált
-
Zeki
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Öreg nyugdíjas , nem dohányzó papé volt, aki csak hétvégente vette elő, miután hazaért a miséről. Amúgy végig dobozban tartott.

-
NoOne1976
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Neked kell tudni, hogy mekkora kockázatot mersz bevállalni. Mi az az ár, ahol megéri neked. Én olyat keresnék, amire legalább pár hónap garancia van.
Én biztos, hogy inkább egy használt X-et keresnék garanciával, vagy a 100ezres új X-et venném játékkal.
Persze, ha 30-ért adják, az más, úgy elgondolkoznék. 40-nél szerintem elengedném. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Most úgy mondom, h hetek óta nem néztem fel a hardverapróra: szerintem maximum 35k. De én nem vennék gari nélkül One S-t. Két éves gépnek sanszos, h lassan már a kontrollerrét is cserélni (vagy javítani) kell majd. Persze ez attól függ, h mennyit játszottak vele?! De ezt soha nem fogod megtudni.
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Lejelentem a bug-ot, hogy tudok felvételt indítani játék közben?
Nem tudok tovább menni a bug miatt, így kijátszani sem... ☹️
-
hhenry
őstag
-
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ismét behúzható Goldos játékként [link], akinek még nem lenne meg.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
hhenry
üzenetére
Igen. Főleg az ár miatt. Meg fene tudja mennyit lesz használva. Pár éve a 360 is havi egyszer volt bekapcsolva. Most megint csípi a fos a seggem, de elsőre nem feccölök bele többet. Ha ezzel többet játszunk, akkor majd veszek egy újabbat. Elsőre ez, főleg anyagi megfontolásból.
-
válasz
Throme
üzenetére
Esetleg próbálj ki különböző dinamikus kontraszt beállításokat, vagy ha van dinamikus tone mapping a tévéden, akkor azt kapcsold be.
Vagy nem tudom a játék engedi e a HDR kalibrálását... azis lehet probléma oka, hogy nincs jól beállítva a HDR dinamika tartomány a tévédhez.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem valaki Batman lore-ban járatos tudhatja...
Pl ez lehet karakterek logója is... Azrael, Nightwing... stb... vagy valami szektáknak a logói...
Én nem tudom, csak arra tippelek valami ilyesmi.
-
V.Stryker
nagyúr
Hát ebből nem lesz hétvégén xboxolás.
Most hogy végre rászántam magam, egy k.rva normális S sincs eladó a környékünkön. (Dél-Pest - Gyál, stb. ) 500G-os verziók vannak 50-60 között többnyire... Max 50-et szánok rá, annyiért már jó lenne a lemezes verzió, 1Tb. Olcsóbban, esetleg új állapotban All Digitál is érdekes lehet. De semmi. Facebookon ölik egymást a vitákban, hogy S-t 70k-ért két kontrollerrel jól ad-e el vagy sem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- Sennheiser HD650 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)