Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz draco31 #194485 üzenetére
Ha az instant on-t választod, akkor letölti szépen amit kell. Játékokat, frissítéseket is. Így viszont többet fogyaszt, és ha használsz külső hdd-t, akkor azt is kapcsolgathatja. Én így használom, mert jártam már úgy, hogy végre volt időm játszani, és akkor töltött egy 10 gigás frissítést a játékhoz...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Deck
titán
válasz draco31 #194701 üzenetére
Ez igen, nagyon jól csinálod! Fő a hatékonyság!
Én is pont így csinálom. (Összesen eddig vettem. 1 hangfalat, 2 db Samsung 512GB SSD-t, 2 kontrollert, 1 játékot ajandékba (bl3), 1 éves ps+.)
De persze folyamatosan kutatok, hátha van ott még valami.. (ezek közül egyiket se terveztem, hogy vennék)
Nagybátyám győzködöm, hogy cserélje le a régi xboxát egy one-ra. De nem akarja..PS5
-
Madoc
veterán
válasz draco31 #196378 üzenetére
Az nem kar hanem kontroller! Bármilyen 3.5 mm-es jack fejest beledughatsz, csak a lábkiosztásra kell figyelni (CTIA legyen). Nem kell állítani semmit.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz draco31 #196775 üzenetére
Igen, mert 360-as játékokat a régi marketplace-n lehet megvenni. Oda át fog "dobni" még a konzolon is. Én szinte mindig PC-n böngészőben vagy mobilon vásárolok, de valszeg ott is megnyitja neked a konzolos EDGE-t és azzal nyitja meg a marketplace-t.
Egyszerűbb, ha PC rámész a direkt linkre ami az összefoglaló GwG részében van.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz draco31 #207402 üzenetére
Hagyom egy 4-5 percet dashon, hogy kicsit visszább hűljön aztán konti X hosszan, fel, A. Már éjjel is reflexből megy van, hogy ha későig kockulok akkor tv off, ágyba be, ébresztő be, betakarozóm majd kontival kikapcsolom és mehet a kontroller az éjjelire.
Elég részletes?
Mod .: Jah, hatékony a hűtés de tettétek a kezetek a venti fölé egy 3-4 óra AC Odyssey után oda mondjuk? Jobb az a hő kint mint bent...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nagyúr
-
Harapos
csendes tag
válasz draco31 #216391 üzenetére
Igaz kezdő vagyok az xbox témában de egy elektronikában igen jártas barátom elmondta,hogy az akkumlátor elemek 1,2 v-os kapacotásúak, gyengébbek mint a sima elemek. Ezért nem.javasoltak, hamarabb merülnek le. Azért a kontroller rezeg is meg világít az xbox jel is, szóbal szlapálja is az energiát.
Harapos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest