Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ranlomadi
tag
Használ valaki plex progit xbox-on keresztül? Vélemény/tapasztalat?
-
törölt tag
válasz
Buster17
üzenetére
Ha le van töltve, el kell hogy induljon, ha nincs, akkor meg nem értem hogy net nélkül hogy szeretnél jàtszani? Ha lemezes jàtékokról van szó, akkor azok azért nem mennek lemezről, mert a lemez csak egy kulcs, amivel bizonyítod hogy megvetted a jàték hasznàlati jogàt.
-
Buster17
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nincs de pl egy csomó megvásárolt játékom is van amit így használni se tudok
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
DNReNTi
üzenetére
Ne azt nézd, hanem ezt:
https://downdetector.com/status/xbox-live/
Ez "real time" user report oldal. Itt bizony minden is látszik

-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Store-ban az alabbit kapom:
Service Unavailable
HTTP Error 503. The service is unavailable.Xbox status page szerint minden szolgaltatas megy.
Csak nalam van ez a hiba? Koszi! -
persil
nagyúr
válasz
Gaboman
üzenetére
Csak szokas kerdese, egyedul a celzas okozhat nehezseget(ami szintem megszokhato).
Ezt leszamitva pont az "annyi fele utes stb" jatekok jobbak fenyevekkel kontrolleren, mert mig pc-n kb polipcsapokat kell noveszteni, addig kontin minden ott van helyben.(eleg elovenni egy diablo 3-at, ahol pc-n egyes buildeknel garantalt az inhuvelygyulladas, de akar egy division-on a granatok/medkitek/skillek elerese is millioszor kenyelmesebb kontin, de verekedos jatekok, sportjatekok, holnapig lehetne sorolni.
Egyedul a celzas szokatlanabb eloszor, de abba bele lehet jonni. Persze az eger mindig precizebb marad, bar lattam mar olyan kontrolleres mesterloveszt, hogy az allkapcsom leszakadt. Gyakorlas, szokas kerdese. De a "rengeteg fele gomb" millioszor kenyelmesebb kontin, ez egy szaraz teny.
-
-
Buster17
addikt
Most tényleg internet nélkül már nem lehet használni az xboxot? Oké 2020ban legyen már internet, van is, de költözés ide meg oda nem megoldható mindig...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egyszerűen blutális, PC-n ez sokkal egyszerűbb, valahogy a billentyűzet és az egér kombó sokkal jobb.
-
Gaboman
nagyúr
Nektek a kontrollerel jól megy az irányítás?Még valahogy az FPS gameknél megy, de mint a Shadow of Mordor vagy War, Batman, egyszerűen nem tudom megszokni. Annyi félek ütés, stb......
A kedvemet veszi el tőle. -
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Games wit Gold (GwG) játékok
2020/Január
(a store linkért kattints a képre)
Január 1-től január 15-ig:

Január 1-től január 31-ig:
Január 16-tól február 15-ig:
Január 16-tól január 31-ig:
(az összefoglalóba is be van frissítve)
-
ldave
félisten
Mindenkit, aki
két kézzelörömmel szórja a pénzt játékokra és talán még játszik is azokkal, szívesen látunk az idei New Game Blitz-ben. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
V.Stryker
üzenetére
Hali itt is!

Csak ezeket a játékokat lehet úgy játszani:
https://www.windowscentral.com/list-xbox-one-mouse-and-keyboard-games
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Még nem vagyok tulaj ezért sorry a hülye kérdésért.
Minap hallottam valahol, hogy lehet a géppel egér billentyűzettel játszani. Ez igaz? Minden játékkal vagy csak amelyikre rafejlesztettek a lehetőséget? -
AMD Power
titán
Gondoltam en kis naiv edzes helyett inkabb Division tolom. Elinditom ra kb 3 percre szerver leallas. Igy most marad a World War Z...🤔
-
echterion
nagyúr
válasz
eladogeppc
üzenetére
A kábel stabilabb kapcsolatot ad, arra van szükség ilyenkor mindenképp.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Jobb ha kàbelen van, az a biztos.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Lanon legyen a Box meg PC is, azzal nem szokott gond lenni.
-
eladogeppc
veterán
Srácok , pici segítséget szeretnék kérni.
Próbálok Stream-elve a laptopomon vagy az asztali gépemen keresztül játszani.
Sajnos meg-meg akad a stream folyam. A hálózatra 30ms-es latency-t ír illetve 1% csomagvesztést.
Mit tudok még tenni ? Router-en beállítani kellene valamit ?
Köszi ! -
törölt tag
Soha a ***** ****** ***** életbe nem veszek semmit a CDKeys-ről. Remélem gyógyszerre költik a pénzemet.
-
Moby
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hogy lehet valamivel a megjelenésig játszani? Ez oximoron!
/Értettem, hogy vicces akartál lenni. Csak nem jött össze
-
Edgar2621
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem ebből az egyenletből csak a gyerek hiányzik, majd cirka 8-12 év múlva beszéljünk újra erről, mert nagyon tetszik az elképzelés, átveszem
-
h1mpi
félisten
válasz
Szilágyi84
üzenetére
A Mienk (2 éves akku-k) 2 óra játék után kb. fél óra elteltével már fel van töltve. Én most rendeltem az új géphez a teljes csomagot, mert nagyon bevállt.
-
Szilágyi84
senior tag
Van valakinek Venom dokkolós joystick töltöje? Az érdekelne mennyi idő alatt tölti fel?
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Nem én pont ma kezdtem el miután befejeztem a Max-et. Most ilyen kisebb játékokkal úgy elvagyok pl az egyszerű grafikás libás Untitled Goose vagy bringás Lonely is.
-
kalozhun100
őstag
Ori and the Blind Forestet kivették GamePassból?
-
Moby
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Fogok. Köszi, meglesz!
-
NoOne1976
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elvileg a Game Awardson a 02.11-i megjelenést 03.11-re módosították. Úgyhogy addig biztosan lesz pár új gp-s játék.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tény.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
De benne van, csak még nem indítható. Amikor előrendelsz valamit ott van a RtI listàban, de nem tudsz vele jàtszani.
-
negyven2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Én meg elkövettem ismét azt a hibát, hogy nem osztottam be a játékidőt. Ezért kb. alig két nap alatt végig vittem és ki is szedtem az összes Achievement-et belőle.
-
Moby
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nade az ORI új része már rég bennevan.
-
parandroid
félisten
válasz
Edgar2621
üzenetére
Nálunk ez úgy megy, hogy a gyerek játszik, én meg nézem, miközben csinálom a saját dolgomat körülötte. Közben el szokta mesélni, hogy mi volt, amíg nem voltam ott. Így kicsit olyan, mintha én is játszanék az adott játékkal, amire időm sem lenne, meg béna is lennék benne.
p
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Youtube-on rákerestem. A látottak alapján, biztosan!
-
Crytek
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Control még nincs egyelőre
-
FNZ
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
most néztem az xbox oldalán, hogy 17990 volt délelőtt, most "csak" 14390.
lemezes verzióban már 7500 körül megkapni újként itthon konzol boltokban.egyébként melyik a jobb: a lemezes vagy a kódos?
-
EmThor
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tenyleg, jön a Yakuza is! Phil megcsinálta!
-
FNZ
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
akkor meg én nem tudok majd játszani a forza horizon 4-el

-
FNZ
őstag
válasz
NoOne1976
üzenetére
köszi a válaszokat.
ha bekerül valamelyik a listába, azt mennyivel a megszűnés előtt jelzik, mennyi időm lehet még, hogy valahonnan beszerezzem lemezen vagy digitális kód formájában?
ha megveszem lemezen és megszüntetik, akkor remélem az összes mentett adat és pálya megmarad!az akciókról lemaradtam, mert 1 hete vettük a masinát.
-
FNZ
őstag
sziasztok!
ha a game passból letöltöttem a lego city undercover, de ki fog kerülni a játékok közül, attól még tovább lehet játszani vele vagy megszűnik teljesen és már nem tudunk?
ha megszűnik, akkor miért nem akciózzák be, hátha valaki megvenné?! -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Màsnapos

Úgy érti, hogy mi a Januàri GwG. -
mokus1
addikt
Mik a januári game passom?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX One S 500 GB
- Makulátlan,új szériás (CFI-2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/garanciás 2027.12.05-ig
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ELKELT - MAKULÁTLAN - Steam Deck OLED 1TB - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A kedvemet veszi el tőle.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

IntelKiller7