Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
Jovanny2
üzenetére
Nem hazudik. Most kapsz hozzá MS Dolby Atmos (szoftveres) támogatást kuponnal.
KB. 4K felkonvertálás vs. natív 4K.
Ezze szemben pl. a Hyperx Cloud II fizikailag is tartalmazza a 7.1 hangkártyát. -
zzola
titán
válasz
Jovanny2
üzenetére
A HX 100/400/500-nál nem írja, azok nem alkalmasak rá (gyártó szerint). Akkor bármelyik fej és fülhallgató alkalmas rá-ezek szerint.
Gondoltam rendelek egyet, de jó szokás szerint a mi országunkba megint nem lehet...
"Plantronics currently ships direct to consumer only to the United States, United Kingdom, Germany, France, Italy, Finland, Netherlands, Spain, and Australia."
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Van egy 3 hónapos gold előfizetésem, amit a konzolvilágban vásároltam.
Ha valakit érdekel, kérem keressen meg priviben. -
sugarforce
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mondjuk ha a piacon latom, akkor vettem volna belole vagy 4 tucattal.

-
törölt tag
Fiúk, lányok, HyperX Cloud II és Cloud X (for Xbox One) között van valami különbség az usb-s hangkártyán kívül? Árban ugyan ott vannak.
-
DaveHutt
őstag
Akit érdekel, ismét elérhető a 360-as Store-ban a Mass Effect 2 és 3. 3 ezer Ft darabja. Ez már tényleg Accessért kiált.
-
csabamigo
aktív tag
Hölgyek, Urak
A Shadow of Mordor játékban van magyar felirat? -
StLui
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
szerintem 22-23-án, ahogy betette ide valaki, hogy megint van, aznap már ki is fogyott
-
IntelKiller7
Topikgazda
CDkeyplus-on mikor fogyott ki a 20 dolcsit gift card? Csak, hogy megéri e várni rá vagy nézzek körbe máshol.

-
-
tigipuf
senior tag
sziasztok!
far cry 4 érdekelne letöltő kód formátumban gyorsan ,legálisan.Elnézést,legfeljebb törlik a szakik
Tényleg gyorsba kellene priviben is jöhet.. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
sugarforce
üzenetére
Pedig biztos jó lehet. Anno a piacon volt hasonló csomag. 20db 500Ft-ért.

-
spiky03
veterán
Mennyire baj, ha a konzolt egy házimozi erősítőre teszem?
Van a konzol alatt 4 db fakocka, amik úgy 5 centisek, így nem közvetlenül az erősítón van a box.Remélem 1 hónap alatt nem lesz baja, mert kb addig lesz így, amíg nem költözünk.
Köszönöm a válaszokat!

-
Tomix24
addikt
Aki akar Bétázni:
The Crew 2
[link] -
rsanyi20
tag
Bocsi az off-ért, de valakinek nincs kedve egy kis GTA Online-hoz? Stunt Race, Mission vagy bármi jöhet

-
Chumlee
senior tag
Miért csinálja azt a boxom ,hogy amikor lemezes játékot beteszem,olvasás után lekapcsolja . A játékot elindítom utána kidob és sokadik alkalommal tudok csak játszani .
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Steelheart2
üzenetére
Nem.
(#126565) hpeti2
Igen.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Lehet már volt ez a kérdés,de xbox one s és xbox 360 tud egymással homeolni?
-
hpeti2
aktív tag
Sziasztok!
Ha egy játék nekem home-olva van meg, akkor tudok én venni hozzá DLC-t, vagy csak az igazi tulajdonosa?
-
zsolti72837
addikt
válasz
KardosAttila
üzenetére
Annyit megér. El lehet vele szórakozni.
-
törölt tag
válasz
Shamat
üzenetére
lemaradtál a 200 forintos 1 hónap live-ról...
még 10 napig él.szerk.: a 200 forintos game pass viszont még érdekes lehet.
-
Shamat
aktív tag
válasz
White Wolf
üzenetére
Köszönöm szépen, vittem.
Csütörtökön elvileg érkezik a OneX, pont jól időzítettél. 
-
StLui
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
igen elsőre valószínű azért nem találtam, mert rossz lehet a jack dugalj a kontrollerben
-
Tiboy86
tag
eMagos tölthető elemek ezzel tapasztalat?
-
White Wolf
tag
14 napos kód.6TNT6-TGQGQ-J6BPD-TYDDB-92DH4
-
Tiboy86
tag
Milyen tölthető elemeket ajánlotok a controllerbe? Van valamiről konkrétan negatív vagy pozitív tapasztalat? Esetleg konkrét akcióról valakinek van tudomása?
-
StLui
veterán
válasz
ollie
üzenetére
azt a konzolt kell beállítani home-nak ahol azt szeretnéd, hogy a többi profil akkor is tudjon játszani a te profilodra megvett játékokkal ha nem vagy a te profiloddal azon a gépen bejelentkezve.
Az összes többi gépen tudsz játszani a te profiloddal, persze egyszerre csak egyre tudsz bejelentkezni, és amelyiken éppen be vagy jelentkezve azon tudnak mások is játszani a te játékaiddal. -
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új fülest. Árban olyan 50 € körül szánok rá.
Elsődleges szempont, hogy működjön Xbox One-nal, 3.55mm-res jack csatlakozó a kritérium, utána
az elsődleges szempont a hangminőség. Elsősorban BF1 multit játszok, singlebe most az AC Origins pörög nálam. Kinéztem 3 típust, ezekkel ha van valakinek tapasztalata, azt szívesen fogadom.1: Plantronics RIG 400HX, kimondottan Xbox füles, Dolby Atmos támogatással, nem annyira mainstream márka, de tesztek dícsérik a hang minőségét (Külön plusz hogy a dobozában jár hozzá Xbox-hoz a Dolby Atmos voucher kód)
2: Astro A10 Xbox One, ismerős dícséri, nekem nincs tapasztalatom a márkával. Belépő szint az Astro világában, félek, hogy túl sok lenne a kompromisszum ezért az árért.
3: Kingston HyperX Cloud Stinger, a legolcsóbb Cloud füles, ez PC fejhallgatóként reklámozza magát, de jack csatlakozós, szóval konzol kompatibilis. Szimpátia és küllem alapján ezt tenném az utolsó helyre, de ha sikerül meggyőznötök, simán lehet befutó is.
Ha esetleg tudtok olyan fülest, ami nincs a felsoroltak között, de must have ennyi pénzért, szívesen veszem ha megírjátok.
-
törölt tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy internet kapcsolat nélkül lehet e játszani az online storeból vett játékokkal, megy-e az ea acces, es a 360-as játékok? Lemezesekkel gondolom nem lesz gond. Vinnem magammal netmentes helyre pár hétig.
-
KardosAttila
aktív tag
Bluechip-nél a Sunset overdrive 1400 ft, ennyiért egy próbát megér, bár amúgy se szokott drága lenni,de ez már tényleg nem pénz érte. Jókat olvastam róla, meglátjuk.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Értem, viszont az enyém sem volt az, akkor az volt a baj.
(#126536) peterkeT: nekem ott volt a 'make this home console' opció a fő profilommal, és meg is csináltam
-
parandroid
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha azon a konzolon hozod létre a profilt, akkor automatikusan az lesz a home konzolja, illetve ha a gép első beállításakor az az első profil, amit megadsz rajta, akkor is az lesz a home konzol automatikusan. Szóval azért nem kell home-olni, mert már automatikusan megtörtént. Amennyire én tudom.
Valószínűleg adam014-nél van a pont: nálad csak az home-olás, ha több konzolt használ valaki egy profillal, pedig alapvetően minden profilnak van egy home konzolja.
p
-
Alexios
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
De ha a te profilod be van állítva homenak akkor az nem homeolas?

-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Este végre sort kerítettem az uncharted the lost legacy végigjátszására.
Elképesztő ahogy ez a játék kinéz.
Ráadásul sima gépem van,nem pro.
El sem tudom képzelni mire lenne képes a naughty dog ha xbox one x-re fejlesztenének. -
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pedig addig nem látta a lányom a játékokat, amíg nem home-oltam.
mod: lehet, hogy az volt a baj, hogy én nem voltam bejelentkezve?
-
mike1334
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz
mike1334
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem sz@r. A küldetések valóban kicsit repetitívek, de semmivel nem repetitívebbek, mint csomó más mai játékban (Shadow of War erődfoglalós rendszere simán van ennyire repetitív és amiatt nem sok panaszt olvastam, illetve az erősen megosztó Mad Max oil camp rendszere még jóval repetitívebb).
Nem hiszem, hogy ez spoiler lenne, de ha valaki érzékenyebb lenne erre, inkább spoiler tagbe rakom, hogy mit is kell csinálni repetitíven a sztoriban: .van pár underboss és ahhoz, hogy a végén eljuss a maffia vezéréig, le kell győznöd egyesével az underbossokat, akik legyőzéséhez előtte az ő csatlósaikat kell legyőzni és ebből van emlékeim szerint kb 5 "kör"
Én 1 éve játszottam már a Mafia 3-al, de számomra nem volt zavaróan bugos, az jobban idegesített, hogy pár óránként garantáltan volt egy fagyás benne, de bugokkal nem igazán találkoztam.
Ha attól el tudsz tekinteni, hogy a sztori valamilyen szinten repetitív (bár sajna a mai open world játékok nagy részénél van tapasztalatom szerint ennyi repetitív jelleg), akkor szerintem simán élvezhető játék, a játékmenet elég jó és a hangulat mindenért kárpótol kb. Sztoriban is vannak amúgy elég kreatív küldetések, pl. .a vidámparkos -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Abban az esetben éri el a többi fiók az adott fiók játékait, ha az adott fiók home-ja az adott xbox. (Illetve elvileg akkor is, ha az adott fiók be van jelentkezve és nem home-ja az adott xbox.)
Tehát technikailag home-olni kell, csak nem másik géppel, hanem a tényleges sajátjával.

-
StLui
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Játszhat, de a te profilod be kell hogy léptetve legyen.
Ha a te profilodhoz ez a gép lenne home-nak beállítva akkor be sem kéne lépni a te profiloddal, hogy játszani tudjon az ő profiljával. -
Bogyi007
veterán
Azt próbáltad hogy a telefonos applikációban a régiót arra az országra állítod át ahová az éves Gold előfizetés szólna? Vagy magán a boxon állítsd át a régiót arra az országra ahová szólna.
De volt már olyan eset is amikor a kódot csak akkor lehetett beváltani amikor nem volt előfizetés a profilon - nálam éppen - ekkor lemondtam a maradék két hetet és utána jó volt a kód.
-
StLui
veterán
Tegnap este elment a hang a jack dugón keresztül, másik kontrollerrel rendben a fejhallgató. Gondoltam beregisztrálom a konzolt, hátha 1 éven belül vagyok éppen, és akkor tudom még gariztatni a kontrollert, de nekem is csak azt írja egyelőre, hogy érvényes garancia van rá.
-
mike1334
veterán
válasz
sugarforce
üzenetére
Én a demoval játszottam októberben, annyira nem tűnt szörnyűnek, igaz az csak a játék eleje (act 1), így nem biztos, hogy kijöttek a hibák. No majd jövő év végén vagy ha bekerül a game passba

-
StLui
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Csak érdekesség, SW BF2-t telepítettük lemezről, megvettük online, és ugyan indítási próbálkozásnál átdobott az áruházba, hogy vegyem meg, de ott már csak a play gomb fogadott, egy kis tökölés után ment is a játék, tudtam, hogy csak ellenőrzi a lemez meglétét, de azt hittem azért van eltérés valamennyi a lemezes és online verzió között, kelleni fog valami újratelepítés vagy ilyesmi, de nem.
-
AMD Power
titán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Forza 2 ennyiert nagyon olcso...

-
mike1334
veterán
válasz
sugarforce
üzenetére
Köszi. Ó kár érte, azt hittem legalább a bugokat kijavították. A grafika nekem elég, nem riaszt el, a repetitív játekmenet már inkább. Akkor várok még vele, majd vhol 2e ft környékén behúzom, addig is várok a Mafia 2 bc verzióra
(nem is értem hogy maradhatott ki bc-ből a Max Payne 3-mal együtt...) -
sugarforce
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Nem kell homeolni hozza
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Kell home-olni, a gyerek is csak úgy látta a játékokat az accountomon.
-
mike1334
veterán
Csak úgy emlékeztetőül....miért is sz*r a Mafia 3? Mielőtt megint elkapna az ihlet, hogy megvegyem

-
tyba7
tag
Sziasztok. Ha valakit érdekel most a cdkey-en kb 5900 ft a [Forza Horizon 3] (fb-s 5%-os kupon kódal). Én tegnap este behúztam

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! -
StLui
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm, igen itt valóban tök egyértelmű volt, mert a kódbeváltó mező után ott volt a kiírása a régiónak!
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Szingapúri Paypalt hogyan oldottátok meg? Arra gondolok, hogy a kártyámat nem tudom hozzáadni, mert egy másik fiókhoz már társítva van.
Vagy az is jó lehet, ha a MS oldalán a fizetési módoknál SG/USA között váltom a Paypalt?
-
szőröscica
addikt
Ha asszonynak is csinálunk egy profilt, akkor ő azonnal játszhat az én accountomon megvásárolt játékokkal (ugyanaz a box), vagy mókolni kell ebben az esetben is a home-mal? Az EA-s/GP-s játékok is oszthatók, ugye?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs
üzenetére
Ha van EA Access-ed akkor még most is ingyenes az alapjáték+minden kieg:
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest