Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Erre tippeltem, de nem, energy saving -be van most is.
-
zsepii
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm mindenkinek az infókat! A konzol megrendelve!

-
mike1334
veterán
Buék a kedves fórumtársaknak!

Már nem lesz napi akció a storeban? Elvileg csütörtökig (?) tartanak az akciók.
Ja és a múltkor hülyeseget írtam...a bad company 2 már benne volt korábban is az ea accessben.
-
havri1
félisten
Tegnap nem voltam otthon, hív az asszony, hogy a gyerekek nem tudják bekapcsolni a gépet. (one s).
Megnyomják a gombot rajta, hangot ad, de nem világít, hdmi-n nincs kép.
Mondom majd megnézem..éjjel hazaérek, a gép tűz forró, venti nem megy. Bekapcs semmi, se controllerrelről ua. Táp ki, táp be, és indul. Hagytam kicsit üresen, ha hűljön.
Tesztelgettem, és azt figyeltem meg, hogy a kikapcsolásnál másképpen működik már. Eddig ha controlleren az xbox gombot hosszan nyomtam, majd fel, power off, teljesen kikapcsolta.
Most nem, a hdd zúg, és a fejet folyamatosan mozgatja, vinnyog. Bekapcsolásra egyből a menü fogad, nem a zöld one háttér, tehát nem bootol.
Csak a nagymenűből full leállítással tudom lelőni teljesen.
Energiatakarékoson van amúgy, tehát elvileg ki kéne kapcsolnia.Valakinek tippje, hogy mi szállt el?

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
zsepii
üzenetére
1. A menü, ahogy zzola is írta teljesen angol, de ez nem baj - ha elakadsz az elején gyere bátran ide, kérdezz és segítünk, de egy idő után meg fogod szokni. Ami a játékokat illeti, néhány játék támogatja a magyar nyelvet (menü vagy feliratok formájában), de ez elenyésző és ráadásul a beállítása nem olyan egyértelmű.
2. Az online játékosok száma erősen függ attól, hogy melyik játékkal szeretnél játszani. Egyes mostanában felkapott játékokban sok partnert találni, de vannak olyan címek, amikben már nehezebb a matchmaking. Ettől függetlenül sokan játszanak Boxon és itt a fórumon is sokan sokféle játékot preferálunk, biztosan találsz egy-két partnert.
Ami az Amazont illeti: megéri onnan rendelni, az egyetlen hátrány, hogy tovább tart amíg kiszállítják! De látom ezen már túl vagy

-
zsepii
tag
Sziasztok!
Konzol vásárlásra készülök, s ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
1. Amazon.de-ről érdemes konzolt venni? Van valami hátránya?
2. Mennyire aktív az online Xbox-közösség multiplayer szempontjából?Köszönöm!
-
-
Siffredi
senior tag
Boldog és Acsikban Gazdag Új Évet kívánok mindenkinek!

-
AMD Power
titán
Nem rossz ez a GOW4 ,szep a grafikaja stb... De nem fogott megy ugy mint a Mad Max vagy a Bioshock.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
tiborv
üzenetére
Nekem megvan. Bár Kinect-em nincs, a játék indulása után felkínálja, hogy Kinect-tel, vagy kontrollerrel akarod vezérelni. Ezután nálam a Kinect gomb ki is szürkül. De akkor feltételezem, hogy működik azzal is!

Ja egyébként a gyerekek szeretik, két kontrollerrel egyszerre ketten is lehet nyomni.A lemezes verzió borítóján is ott van a Kinectre utalás.
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hardveraprón szokott lenni (most is van) ezer forint körül.
-
Gsx-rr
veterán
Game Pass-ra van valami alternativ beszerzési forrás ,mint Live esetén ,vagy csak a hivatalos Microsoft oldalon keresztüli előfizetés?
-
tiborv
aktív tag
Sziasztok
A jelenleg akcios disney pixar rush jatek one-os valtozata kontrollerrel iranyithato vagy kinectre van kihegyezve mint a 360as verzio volt? Kerestem rola tesztet de csak a 360as leirasokat talalalom. Koszonom -
parandroid
félisten
válasz
modflow
üzenetére
Nem a szemed egészségéhez van ennek köze, hanem hogy honnét nem látod már a pixeleket. Mondjuk ha még messzebbről nézed, akkor elvileg még jobbnak kéne lenni az összhatásnak, szóval érdekes dolog ez. Amúgy meg mindenki olyan közelről nézi, ahonnét akarja, ez már nem sugároz, mint egy katódsugárcsöves monitor (vagy tévé, ami miatt a szüleinktől mindig azt hallottuk, hogy ne üljünk hozzá olyan közel). A szemednek meg nagyjából tökmindegy, hogy milyen távolságra bámul, nem attól romlik a látásod, hanem attól, hogy nincs fókuszváltás, folyamatosan ugyanaz a távolság, és emiatt gyengülnek a szemmozgató izmok. Szóval még szerencsés is lehet, ha időnként pozíciót váltasz a tévé előtt. de persze a legjobb az, ha nem csinálsz semmi olyasmit, amitől hosszú időre ugyanazon távolságra kell nézned (képernyős munkahelyen dolgozók, szevasztok!).
p
-
NoMagix
addikt
válasz
r.levente75
üzenetére
Le kell győznöd egy ellenfelet!
-
r.levente75
addikt
Fh3 Forzathon Beat a Rival, mi a feladat?

-
Poplacsek
senior tag
Huhúúú köszi a sok új infót!

Az lenne még a kérdésem, hogy az ezen a német oldalon lévő "Xbox Live Card" az mit takar? Ez nem ugyanaz, mint a Gift? Mert most elég jó áron adják...
-
válasz
Poplacsek
üzenetére
Az az 50-es, amit találtál, nem az amazon árulja, és fizikailag küldenek egy kártyát, amin rajta van a kód. Az, amit az amazon árul, most out of stock (50-esből), de vannak más összegben: [link]
Jelenleg ezek vannak készleten: 100, 15, 40, 60, 70, így veszel egy 40-est meg egy 15-öst, és marad még 5 dollár az accountodon.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi a segítséget megpróbáltam,de sajnos akkor is megy a táp., nem vált át "sárgába" .
nem áll le.
Szerintem ilyen amióta megvan,csak most már elkezdett morogni a ventije és feltűnik, sajnos elég hangos-Állítólag az első szériás Kinectes cuccoknál van ilyen probléma
Nagyon boldog új évet nektek srácok, csajok, sok sok jó Xboxos játékkal megfűszerezve
! -
válasz
KardosAttila
üzenetére
Nem kell semmit sem fizetni.
-
KardosAttila
aktív tag
válasz
KardosAttila
üzenetére
Egyébként ha a jövőben gariztatnom kéne,akkor kell valamit fizetni, pl szállítási díjat?
-
mike1334
veterán
válasz
elcaminoflow
üzenetére
Szívesen, Neked is!

-
r.levente75
addikt
válasz
elcaminoflow
üzenetére
A téképen mutatja a helyet, hogy hol lehet visszamenni.
-
mike1334
veterán
válasz
elcaminoflow
üzenetére
A térképen jelöli Byron Bayt. Oda kell menni és mikor felajánlja az utazást, akkor X-et kell nyomni.
-
Poplacsek
senior tag
US Store-hoz Gift card-ot hol érdemes most vásárolni? amazon.com-on találtam 50 USD-s verziót 62-ért (mindig ennyit rátesznek?), cdkeys-en semmi...
-
elcaminoflow
csendes tag
Sziasztok! Vadi új és nem IT-s vagyok. A segítségeteket szeretném kérni. Forza Horizon 3-ból átlépett a fiam Hot Wheelsbe és nem tud visszamenni FH-ba. Kérlek segítsetek, hogy mit csináljunk!
-
-
Fernet
senior tag
Mint új xbox tulaj eddig kimaradt nekem a teljes forza széria. Elsőre a Horizont próbálnám ki, de vajon melyiket érdemes megvenni?
Forza Horizon 2 Standard - 10Th Anniversary Edition 19.99$
Forza Horizon 3 Standard Edition 24.99$(ez utóbbi az oroszoknál lenne a legolcsóbb, USD-re átszámolva 17.35, de nem akarok annyi címet, meg amíg USA-ban van rokonom, az oroszoknál nincs
) -
turikoczka
aktív tag
Telenor legolcsóbb korlátlan mobilnet csomagjában teljesen vállalható az online gaming...engem lepett meg a legjobban

-
MunezXBK
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Belsőn van, nincs külsőm. Digitálisban vettem meg, töltsem le újra?
-
r.levente75
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Na ez azért elég durva, ilyenem még nem volt szerencsére. Ezek után már nem is panaszkodok egy ki szaggatásra, akadásra.

-
-
r.levente75
addikt
válasz
MunezXBK
üzenetére
Én amelyekkel rendszeresen játszok azok pl. Lego Worlds, kifagy funkciók tűnnek el sorozatosan, PvZ GW2 kidobál, volt már fagyás is, rendszeresen eltűnnek a monitor sarkaiból az információs ablakok,sőt még a célkereszt is, ez élvezhető a legjobban egy fps játékban igazán! Az FH3-ról már nem is beszélve, ami nem kicsit szaggat.
Az AC originst keztem most el, ott még nem találkoztam semmi hibával, mondjuk nincs is benne még több száz órám.
-
red6t6
tag
Ez az alfás Kodi már most a legjobb média lejátszó xbox-on. Néha eldobja a kanalat egy-két 4K-s hdr-es filmnél, de a legtöbbet lejátsza gond nélkül. Simán vitte az UHD x265 10 bites HDR-es filmet. Igaz, a hdr még nem működik, de ez egy alfa. Nagyon várom a további fejlesztést, nagyon jó úton haladnak!
Ez alapján simán elérem a pc-re dugdosott külső vinyókat is.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
r.levente75
üzenetére
Eddig egyben sem találkoztam hibával. Ez meg ezt csinálja + néha fagy.
-
3L1T3
addikt
válasz
MunezXBK
üzenetére
Sajnos fejlesztésileg az utóbbi részek leggyengébbe lett. Ez valószínű betudható, annak is, hogy most először több platformra kellett készíteni a játékot. Nincs is benne annyira sok újítás. Számomra sajnos csalódás. Arról nem beszélve, hogy ezzel a résszel játszottam a legkevesebbet .

-
sugarforce
addikt
válasz
KardosAttila
üzenetére
igazabol az lenne a furcsa, ha nem igy lenne. Mmint minden mas elektronikai eszjoznel igy van, hogy a vasarlas szamit, nem h te mikor helyezed uzembe.
-
Zjunior
veterán
válasz
KardosAttila
üzenetére
Remelem jo a gep

-
WinZol
aktív tag
-
-
Ricsxx
tag
Sziasztok!
Van valakinek Astro A10 Headset-je,ha igen milyen?Érdemes megvenni vagy van jobb is?Vezetéknélkülit nincs lehetőség használni ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.27
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem áll le.

IntelKiller7