Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyba7
tag
A pc-s Fifa 16 mentésem (karierr, ultimate team csapatom) át tudom vinni XB1-re?
-
tyba7
tag
A Forza Motorsport 5: Racing Game of the Year Edition érdemes most behúzni ha megvan a FM6 ? Gondolom nem de azért megkérdezem hát ha van valami amiben a FM5 jobb és megéri most 2995-ért behúzni
-
tyba7
tag
A Ferrari 458 Spider Kormány-rol mi a véleményetek? Nagyon rossz? Nem akarok sokat kiadni kormányra.
-
tyba7
tag
Valaki megtudná mondani hogy a Gears Of War 3-nak van magyar felírata ha digitálisan leszedem? Nem tudom talán itt olvastam még annó hogy digitálisan nincs felírat csak ha lemez is bevan rakva.
-
tyba7
tag
Aki cdkeys-rol vette a The Divisiont annak magyar felíratosan jött le a játék ?
-
tyba7
tag
válasz IntelKiller7 #87818 üzenetére
Köszönöm a lálaszt, neked is V.T. , akkor kosárba is rakom
-
tyba7
tag
A The Crew Season Pass az tartalmazza Wild Runt és a Calling All Units is?
-
tyba7
tag
Az ACIII magyar felíratal jön le BC-ben?
-
tyba7
tag
A WRC 5 eSports Edition megéri azt a 2000 ft-t? Felemásos véleményeket olvastam róla, de érdekelne a ti véleményetek is.
-
tyba7
tag
A 2 napos goldal élnek a gold akciók?
-
tyba7
tag
A Fable 3 360-as veziója az magyar nyelvű?
-
tyba7
tag
Sziasztok a Division Underground DLC-t lehet egyedül is játszani mint az alap játékot? Ha lehet van értelme egyedül játszani? Arra célóznék hogy egyedül nem e túl nehéz?!
-
tyba7
tag
Sziasztok. Ha valakit érdekel most a cdkey-en kb 5900 ft a [Forza Horizon 3] (fb-s 5%-os kupon kódal). Én tegnap este behúztam
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
tyba7
tag
Army of Two tölthető.
[ Szerkesztve ]
-
tyba7
tag
válasz FollowTheORI #133636 üzenetére
Köszi, vittem
-
tyba7
tag
Hölgyeim, uraim egy kis tanácsadásra lenne szükségem.
Mostanában az a probléma vetődött fel hogy néha jaték közben néha a Box menüében kifagy a box aztán kikapcsol magátol. Mi lehet a probléma? Én a tápegységre gyanakszom. Egyébként egy fat boxról van szó. -
tyba7
tag
Már lehet venni a 200 Ft-s Goldot.
[200 Ft Gold] -
tyba7
tag
Sziasztok. CdKeyPlusnál első fizetésnél kérnek egy képet a személyi azonosítómról akkor az eleje hátulja kell vagy elég csak az elülső oldaláról egy kép?
-
tyba7
tag
Sziasztok. Valaki nyomja itt a The Crew 2-t? Xbox One S-en hogy néz ki? Annó mikor megjelent láttam pár videót ahol össze hasonlították az előző részel és voltak helyek ahol rosszabbul festett mint az előző rész.
-
tyba7
tag
Sziasztok. Valaki mostanában járt Hong Kongba? Működik a feltőltő kártyás vásárlás?
-
tyba7
tag
Sikerült Seagm-en venni Argentín gift cardot. Kb mennyi idő mire elküldik?
[ Szerkesztve ]
-
tyba7
tag
Hát ha én rányomok a retrive code/key-re akkor át irányít arra az oldara amit l.skywalker linket. De ott annyit ír hogy empty. De néztem hogy közbe elfogyott a 100 ARS. Lehet ez a gond hogy nincs készleten.
-
tyba7
tag
Sziasztok. Ti tudtok Aregentínából vásárolni?
-
tyba7
tag
Nekem most még a magyar régióba se enged vásárolni a magyar bankkártyámal. Kéri az adataim amit újra megadnék de az országnál bevan ragadva Argentína. Így nem tudom Magyarországot választani és így nem tudok vásárolni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest