Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Igazából én azért örülök neki,mert mostanában nincs számomra olyan új játék amivel szívesen tolnám.Emiatt kb 3 hónapja alig-alig volt bekapcsolva a box,akkor is csak forza5 miatt.Várom az év végét már nagyon,az új játékok miatt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Spoiler mentesen:
Addig tart a templomos rész, ameddig el nem jut Haytham Kenway (az apja) az anyja indián falujáig. Utána 5 év múlva kezdünk el játszani Connor-al... Szerintem van az a negyede is, habár mondom: erősen rossz a memóriám ilyen téren 
Az egyest is mindenképp végigjátszom majd. Most a Shadow of Mordor kapcsán úgy is jobban benne vagyok az ilyen ugrabugrálós free run-os dolgokban, ha végeztem vele, akkor lehet, hogy az AC jön.
-
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az egyes az nagyon más, ott még csak a nagyon alap dolgok voltak meg. Viszont mint már mondtam, ott a hangulat elviszi a dolgot, legalábbis nekem.
Én úgy emlékszem az az első "fejezet" csak. Vagy csak nekem tűnik baromi lassúnak az utána lévő rész. Meg már évek óta húzom...

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Ne alapozzunk az én memóriámra, de kb. a negyede. Egyébként nekem nincs összehasonlítási alapom mert eddig szinte csak a 3-al toltam
Az egyest elkezdtem de elaludtam rajta :| -
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, az volt a legjobb része a játéknak, utána egy unalmas szar...

De ettől még ott is van szó a testvériségről, bár abban talán kevesebb. Viszont a Desmond szál miatt meg végig akarom játszani azt is, de baromi szenvedős.

szerk.: Az a játék negyede?!

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Figyelem Assassin's Creed spoiler:
Az ACIII legelején is templomos vagy kb. a játék negyedéig... -
MasterMark
titán
-
Zoleee83
addikt
válasz
oriic
üzenetére
Spórolok neked egy pár órát, itt egy all cutscenes video
:Assassin's Creed: Brotherhood All Cutscenes
Unity nálam is napokban kezdődik, valóban szép..
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na cseszi az agyamat az Assassin's Creed Origins miatt a korábbi részek végigjátszása. A Brotherhood mindegyik részben benne van amúgy (akár említés szintjén is)? Vagy elég lenne csak magát az Assassin’s Creed: Brotherhoodot letolni?
-
Tomics
addikt
Srácok!
Érdemes Kinect-es verziót venni? Ahogy látom az MS eléggé elhanyagolja ezt a témakört.
Jó lenne néha mókázni asszonnyal/haverokkal, de nem nagyon látok rá értelmes játékokat azokon kívűl amit még a One megjelenésekor promóztak.
Használja valaki közületek a Kinectet manapság? -
cannibal
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Köszönöm szépen neked is!
Közben már átvittem a kérdésem az amazon topikba ahová való! 
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Earth Defense Force: Insect Armageddon and F1 2014 are coming to Xbox One Backward Compatibility today"
-
cannibal
senior tag
Bedobtam a kosaramba az amazonos xbox csomagot. Kiválasztottam, hogy forint a bankkártyám pénzneme és így 70.660,24 Ft-ra jött ki, mert 1GBP=371.8177147295 HUF náluk az átváltási árfolyam.
A CIB-nél ez a valutaárfolyam GBP Angol font 334.46 348.4 362.34 (vétel/közép/eladás) szóval kb 1800Ft a különbség. Gondoltam megosztom az infót.
-
Zoleee83
addikt
válasz
HKorn
üzenetére
Nekem is ez a terv, hogy a most 4 hónapos S-t jövő év végén eladni még 6 hó garanciával, és befizetni egy XOX-ra, viszonylag kevés bukóval, remélem addigra már esik majd kicsit az ára is.
Majd megálmodom ezt a bizniszt, igazából 2 játék érdekel most ami "instant get" nálam: Wolfenstein II, Sniper Elite 3. -
oriic
HÁZIGAZDA
Akit érdekel.
Star Wars Battlefront II - Xbox One X Enchanced plecsnit kapott.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Yepp. C7
-
MasterMark
titán
IEC C7 a csatlakozo gyerekek, nyugi van.

-
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
De mi az ami a gepbe megy? IEC C7?
Jovanny2: Akkor az. Akkor viszont ezt semmibol nem all EU-sra cserelni.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
leírásban AC Power cable van -> gulizva csak UK-st dobott ki...
-
m0ski
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
Jovanny2
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Abba borotvakábel megy.

Szerintem meg van válaszolva minden kérdésed.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Csak ezt kell cserélni hazaira:

-
m0ski
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Javítsatok ha tévedek, de úgy láttam, hogy a külső tápegység fali dugalj felőli végén cserélhető a kábel.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Noooope.

-
HKorn
veterán
Ok, és a tápkábel villája UK szabvány, vagy EU? Csak hogy kérdezzek még

debcamp, nekem is ez a bajom, sok a ha, de tényleg nem rossz ennyiért.
-
debcamp
aktív tag
Ennyiért igen csábító.. ha el tudja adni az ember a felesleget.. HA el tudja adni..
-
HKorn
veterán
Itt is PayPal-al kell fizetni? Sosem rendeltem még Amazon-ról.
Amúgy ilyenkor a Forza lemezes, vagy letöltőkódos?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
40k-ért vitte el enyémet MasterMark. Többet már nem érnek sajna.
#106528) Zoleee83
10 font lemaradt, de így is best buy. Ismerős elvileg Prime-al simán megrendelte, szóval mennie kell annak.
-
m0ski
aktív tag
válasz
Def26
üzenetére
Egyértelmű
Anno így rendeltem NAS-t a német Amazonról, hogy miután feladták, mondtam is le rögtön a Prime-ot. Mondjuk pont emiatt nem tudom, hogy vajon aktiválható lenne-e újra egy 30 napos tesztidőszak 
Másrészt ez most már tényleg nagyon csábító ár, főleg ha a chatpad-et meg a Minecraftot el tudnám passzolni... Igazából már nagyon régóta agyalok rajta, hogy egyáltalán kell-e nekem a konzol, illetve hogy egyáltalán mennyit használnám.
Régebben PC-n aránylag sokat játszottam ha olyan címek jöttek, mostanában már csak a FIFA Mobile maradt iPad-en
Persze közben változott ez-az (menyasszony, együttélés, etc.
), szóval nem tudom... -
sch_a
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
30-35.
-
oriic
HÁZIGAZDA
UK Amazon akció, ha valakinek kimaradt volna:
Xbox One S (500GB) with Forza Horizon 3 + Minecraft + Chatpad & Headset + 2nd Controller
180 font (63 000 Ft)

Forza - 8-9 ezer Ft
Minecraft - 4-5 ezer Ft
Kontroller - 10-12 ezer Ft
Chatpad - 3-5 ezer FtSzóval bontatlan gép 35-36 ezer Ft-ból kijön ha a fentieket eladja valaki. o.O
-
eL Geri
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ismét, és már sokadjára egy tökéletes leírást nyújtottál

Egy apróságot szeretnék csak kijavítani, ami szerintem nem igaz, nem kell hozzá élő GOLD, csak live account:
Ezen felül a Gold szolgáltatás keretében lehet menteni a "felhőbe" -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Trabecan
üzenetére
Tegyük rendbe a dolgokat.
3 féle előfizetési forma van most Xbox One-on:
1. Xbox Live Gold [link]
Az Xbox Live Gold egy prémium tagság, mely a következő előnyöket nyújta:Games with Gold (GwG)
Minden hónapban 2 játék Xbox360-ra és 2 játék Xbox One-ra ingyenesen letölthetőek. A 360-as játékok már a Backward Compatibility (visszafelé kompatibilitás) jegyében kerülnek jellemzően ki, így azokkal is lehet játszani Xbox One-on. De fontos: GwG keretében letöltött játékokkal Xbox One-on csak aktív Gold tagság mellett lehet játszani.Deals with Gold (DwG)
Minden héten új ajánlatok keretében vásárolhatnak Gold tagok olyan játékokat, amelyek az aktuális heti DwG listán szerepelnek. Ezen felül a szezonális ajánlatoknál +extra kedvezményt is kapnakEzen felül a Gold szolgáltatás keretében lehet menteni a "felhőbe" ill. az online multiplayer típusú játékokkal csak aktív Gold tagság mellett lehet játszani.
EA Access [link]
Az EA Access egy bizonyos tartalmú könyvtárhoz enged ingyenes hozzáférést előfizetői számára. Az ebben a könyvtárban szereplő játékok mindaddig ingyenes használhatóak, ameddig élő aktív előfizetéssel rendelkezik a játékos. Függetlenül, hogy havi vagy éves formában fizetett elő.Xbox Game Pass [link]
A Game Pass az Xbox ugyanolyan típusú szolgáltatása mint az EA-nek az EA Access, kicsit bővebb tartalommal és magasabb előfizetési díjjal. -
Trabecan
tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Ez így már tiszta sor, megértettem
Köszi !!! -
eL Geri
őstag
válasz
Trabecan
üzenetére
sugarforce kolléga jól mondja!
Amit megveszel, pénzért, csak épp akciósan, az már mindig játszhatóan a tiéd marad.Viszont azt még nem tudom, hogy te értesz valamit félre, vagy direkt erre gondoltál?:
Ha már nincs GOLD élőfizetésed, attól a gép nem lesz offline: a játékok mentéseit menti a felhőbe / MS szerverekre, nem leszel offline. Viszont ha nincs GOLD-od, akkor tényleg nem tudsz multiplayer-t játszani, vissza fog utasítani. És nem tudsz a havonta, ingyen odaadott játékokkal játszani, amíg nem veszel új GOLD előfizetést.Az utolsó mondatom alól azért van kivétek: ugyebár GOLD mellé adnak havi két ONE játékot, és két ONE-on is játszható 360-as játékot. Na a 360-asok mennek GOLD lejárta után is

-
sugarforce
addikt
válasz
Trabecan
üzenetére
viszont az nagyon nem tetszik, hogyha letöltök egy játékot golddal, mondjuk 20k-sat 8k-ért, akkor azzal csak addig tudok játszani, ameddig van érvényes goldom ?
Ez nem így van. Ha lejár a goldod, attól még tudsz játszani a MEGVÁSÁROLT játékokkal. Ha Games With Gold játékot zsákolsz be, (ezek vannak ingyen, szerintem nem is minősül vásárlásnak) akkor azokkal csak a gold előfizetésed érvényessége alatt tudsz játszani.
-
Trabecan
tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Köszi a választ, csak full kezdő vagyok és inkább kérdezek, minthogy kifizessem a "tanuló pénzt"
Szóval az EA-nál, ha egy évig tartó tagságom van, (jelen pillanatban ez 1 hónap), akkor egy csomó játékukkal ingyen tolhatom,letöltöm és ha van mellé goldom, akkor online mehetek ? Ez nem rossz, ha így van, viszont az nagyon nem tetszik, hogyha letöltök egy játékot golddal, mondjuk 20k-sat 8k-ért, akkor azzal csak addig tudok játszani, ameddig van érvényes goldom ? Ez elég érdekes dolog....Vagy ha letöltöm a 20k-sat golddal 8k-ért és utána nem fizetem a goldot és offline-ra teszem magam, akkor még tudok játszani azért az adott játékkal ? ( Hasonlót kérdeztem az előbb is ,csak még nem rendeződtek a fejemben a dolgok, sorry...) -
eL Geri
őstag
válasz
oriic
üzenetére
Ez a CD3 elég hamar a Sunset Overdrive sorsára fog jutni

Nekem valahogy az első perctől fogva nem szimpatikus, de ez lehet az én egyéni ízlésem hibája.
Viszont ha jól látom, sehol sincs a beígért hatalmas rombolhatóság, és azt sem tudtam, hogy ez is cell shading-es
A durva az lenne, ha ez látványosan csúnyább lenne sima ONE-on, az ONE X-hez képest (persze ugyanazon a FHD TV-n nézve). Mert nem hiszem el, hogy ezt a grafikát ne bírná a sima ONE (mondom, FHD-ben értve).
-
eL Geri
őstag
válasz
Trabecan
üzenetére
Star Wars Battlefield-et meg ne vedd 8e Ft-ért.
Ha előfizetsz EA access-re, akkor egy évig 5e Ft-ért használhatod (több egyébb más régebbi EA játékkal együtt), mostantól minden kiegészítővel együtt.
Vagy ha ez nem tetszik, akkor sokszor szoktak rá nagyobb akciók is lenni. Én pl. pár hete vettem meg a teljes kiadást 2,5e Ft-ért. -
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](https://asset.conrad.com/media10/isa/160267/c1/-/hu/616608_BB_00_FB/euro-halozati-kabel-borotva-kabel-euro-dugo-c7-borotva-csatlakozo-aljzat-15m-feher-szinu-goobay-616608.jpg?x=520&y=520)

IntelKiller7