Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, figyelmeztetés után de megjött a béta kulcsom!

Aki jön D2-ni és még nem tette és akarja kapjon fel cimborának!
Lesz PH klán?mobal,
-
tyba7
tag
A WRC 5 eSports Edition megéri azt a 2000 ft-t? Felemásos véleményeket olvastam róla, de érdekelne a ti véleményetek is.
-
pelenka35
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
De ,csak kíváncsi voltam a heti felhozatalra

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
pelenka35
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
retro én próbáltam,de szar.

-
l.skywalker
Topikgazda
-
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor én is benéztem, marad az 1080P.
Na ez az amikor egy platformon belül sem tiszta az embereknek, hogy melyik gép mit tud, hogyan/milyen felbontásban futnak rajta a játékok.
MS kommunikáció = 0 -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Patch-et nem, de S már most is tud 4K upscale-t, ha olyan megjelenítőt kötsz rá. Állítólag jobb a gép felkonvertálási képessége, mint amit a 4K Tv-k tudnak maguktól.
-
Zoleee83
addikt
The Difference Between 1080p 4K Upscaled and Native 4K
Gondolom a One S-en az Upscaled 4K azért el fog döcögni, a XOX-on meg alap lesz a Native (már amelyik game tudja)
-
l.skywalker
Topikgazda
A Mega Man collection nagyon retro. Megvenném, de GamePassban is bent van...
De a Zombie Driver jónak tűnik haccáé...De inkább nem veszek semmit, csak időgépet.
-
Madoc
veterán
Erre? 4k lesz de ne örüljünk mert... 😀 [link]
-
parandroid
félisten
Jól sejtem, hogy szegény Flatout 4 8k-ért még mindig túlárazott? Stranger of Sword City-n gondolkozom még, a pc hőskorában imádtam a műfajt (Might and Magic, Wizardry7), de félek, hogy már nem fogna úgy meg, a ráfordítható szabadidő hiányáról nem is beszélve...
p
-
Zoleee83
addikt
válasz
Siffredi
üzenetére
Gondolkodtam rajta én is, de annyira rácsavarodtam az AC szériára, most kezdtem el Unity-zni, aztán lett mellé egy Syndicate, és akkor még ott a Metro Bundle + Wolf -Old Blood amit még el sem kezdtem.
Február óta végigjátszotttam 11 játékot, annyira nem rossz, most meg szemezek egy Sniper Elite 3 + Mafia III. kombóval. -
Csapoati
nagyúr
A Dance Central Spotlighthoz kell kinect, vagy az is megy okostelóval mint a Just Dance?
-
Bogyi007
veterán
-
adrian94
őstag
Megéri megvenni a Middle-Earth Shadow Of Mordort?
eddig nem nagyon játszottam ilyen játékkal, de ez nem tűnik rossznak..
kérdés, hogy megéri-e így akciósan!? 
-
Bogyi007
veterán
-
generic
senior tag
Van XO-ra valami Euro Truck Sim. szeru jatek esetleg?

-
Edgar2621
őstag
-
EmThor
addikt
válasz
andriska0725
üzenetére
Halo Wars Definitive Edition
-
törölt tag
válasz
andriska0725
üzenetére
PS4-es lista, de kizartnak tartom, hogy ha PS4-re kaptak feliratot, akkor XO-ra ne kaptak volna:
Assassin's Creed IV 4 Black Flag
Assassin's Creed Syndicate
LEGO Worlds
The Incredible Adventures of Van Helsing
The Witcher 3: Wild Hunt
Tom Clancy's The Division
Watch Dogs
Watch Dogs 2 -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
r.levente75
üzenetére
Dehogyis.

-
Kapott már valaki a világtól béta kulcsot?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eL Geri
őstag
válasz
andriska0725
üzenetére
Nem saját tapasztalat, de úgy halottam, hogy például a Watch Dogs és The Division magyar feliratos.
-
andriska0725
tag
Sziasztok. Tudtok nekem olyan játékokat mondani xbox one rá, amikben magyar felirat van?? Köszi előre is
-
Hacsa0415
csendes tag
Sziasztok.
Egy olyan problémám lenne, hogy vettem egy új mikrofonos agybadugós fülhallgatót, és a partyba olyan hangom van, mint aki egy akváriumból beszél (pedig nem). Viszont ha sima hangüzenetet küldök, az normális minőségű.
Ez miért lehet? -
Medocsabi
addikt
válasz
sugarforce
üzenetére
Neked is??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Akelaus
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére

-
Jovanny2
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor te még venni is tudtál volna gyorsban. Szerintem 1-2 perccel maradtál le. Nekem valószínűleg a Németországon keresztüli kapcsolat meg a Proxy miatt volt kicsit tovább élő az ajánlat. -
Silεncε
őstag
Most lesz ugye a Destiny open béta is majd. Ha nekem nincs goldom, mit fogok tudni kipróbálni? Vagy kell mindenhez gold?
-
Jovanny2
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
De igen. Legalábbis látszik Ctrl+F5 után is. Csak azt nem tudom, hogy lehetne megvenni a .com-ról. A .de-n 60$.
Szerk.: na, nálam most lett unavailable. Mondjuk én DE domainről vagyok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amazonon 25 dollár (kb 7500 Ft) az éves GOLD. Vegyétek amíg nem javítják. (többen vettek már itthon is, működik rendesen)
-
Jovanny2
őstag
Szóval. Ki nem kapta még meg rajtam kívül a Destiny 2 béta kulcsát, aki digtálisan vette meg a store-ból? 33.000-ért szerintem igencsak járna az a roh@dt kulcs. Nemde? Kinek kéne írni, hogy kapják össze magukat? Bungie azt írja a GYIK-ben, hogy a viszonteladónak (gondolom bárkinek, csak nekik ne). Ez esetemben a MS?
-
válasz
hülyegyerek
üzenetére
6-7 pálya és kb. 60 autó van benne.
Akinek megvan a FM6 szerintem annak nem nagy szám, viszont egy PC-s azért bőven örül neki mivel ingyenes.
PC-re 6k-ért lehet még vásárolni hozzá 1 pályát (Nürburgring) + 2x7 autót + 15 challenge-t.
Hétfőnként szoktak újabb challenge-ek lenni. (olyan mint a FH3 ban a Forzathon, csak ez hétfőtől-hétfőig tart)
Egyébként az élsimítás miatt kicsivel jobban néz ki PC-n mint Box-on.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Egy demó áll azért jóval tartalmasabb. Olyan shareware féle inkább.

-
hülyegyerek
addikt
Ma reggel letöltöttem pc-re a forza hub appot, erre feldobta, hogy töltsem le a forza 6 apexet ingyen. Boxra megvettem, ezért adják ingyen, vagy ez valami promó ?
update : most nézem, hogy ez demó, vagy micsoda, úgyhogy tárgytalan a kérdés. Mondjuk demónak kicsit durva a 21 gb.... -
duplaa
tag
válasz
r.levente75
üzenetére
@zsocy: Más játéknál jó a kép, ezért nem gondoltam a kábel hibájára. Ráadásul zsír új HDMI kábel van bekötve, amit a MS adott az XBOX-hoz.
@r.levente75: Nálunk 100/100-as a net. Szóval nem gondolom, hogy amiatt lenne. Neked is ugyanezt csinálja a FH3? Meg én csak a kampányt csinálom még. Nem is online játszok.
-
Bogyi007
veterán
-
parandroid
félisten
válasz
plejik
üzenetére
Én egy single player kampányra épülő, kicsit szerepjátékszerű, kicsit gazdasági szimulációs, az autógyűjtögetéssel, és adásvétellel, illetve tuning-, és fejlesztési opciókkal kicsit street rodos valamit látnék szívesen. Ehhez perpill éppen a Forza áll a legközelebb (épp a Horizonnal), ha beletolnának egy olyan factory driver kampányt, ami a Porsche Unleashedben volt, illetve ha tényleg meg kellene küzdeni minden autóért, és upgrade-ért, azzal megvennének kilóra.
p
-
rdt89
addikt
válasz
oriic
üzenetére
A NFS 2015 után ez az utód már ingyen is drága lenne, exclusive gumifüst ide vagy oda.

Elkezdhetné már ezt a szériát valami fejlesztő stúdió is csinálni, mert ez a színvonal amit produkál a Ghost kb. az Androidos fizess 500 ft-ot még plusz 5 üzemanyagért, mert anélkül nem mehetsz versenyezni szintet súrolja de azt is alulról.
Forza Motorsport 7, Project Cars 2 mellett szerintem ennek a valaminek nem sok vásárlója lesz, főleg, hogy a PS tulajoknak is jön a GTS így még oda se fog ez a micsoda beférkőzni.Vagy szerintetek ez a rész más lesz? Ez mindent le fog söpörni? Mert eddigi videók alapján, csak egy nappalosított és Halálos Irammal feltöltött NFS 2015 lesz.
Petőfi versének címével zárnám az NFS mostanában produkál alkotásait:
Minek nevezzelek?
-
Bogyi007
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Még az újragondolt Most Wanted elment valamennyire és a Hot Pursuit is, de igazán jó NFS játékkal én utoljára az első Most Wantedra gondolnék vissza...
-
duplaa
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok mitől lehet az Forza Horizon 3-ban, hogy a kép teljesen randomra elkezd villogni? Elindítom a játékot és akár a garázsban állok, akár verseny van elmegy a kép, aztán visszajön. Ezt csinálja párszor aztán egy darabig jó. Aztán megint ezt csinálja. Hang meg mindig van. Akár elment a kép, akár nem.
(Digitális formában van meg a játék.)
Ha berakok egy lemezes játékot, az teljesen hibamentesen fut. -
kacsa2958
csendes tag
Használ valaki play charge kit-et
kb egy hónapja van meg de úgy 2 napja nem veszi fel a töltést csak fehéren világit a led és semmi.
Mi lehet a bibi? esetleg valaki járt már így?
köszi -
kacsa2958
csendes tag
Én digitálisan rendeltem de nem kaptam még.
-
plejik
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mit tud kihozni?! Végre vannak Porsche -k a játékba, mind a Forza, mind a Horizon szériába. Igényesen, normális fizikvál, vagy élvezhető fizikával inkább így mondanám. Amit az utóbbi évekbe csináltak az NFS sorozatokba az szánalmas, szóval a Turn10 már csak azzal jót tett, hogy megvette a jogokat.

-
parandroid
félisten
válasz
oriic
üzenetére
Azt hiszed, innét már nincs lejjebb? Hehehe...
Már csak abban reménykedem, hogy valaki végre megcsinálja a régi Porsche Unleashed nyomdokain haladva annak modern feldolgozását. Annyira méltatlanul elhallgatott játék volt, pedig hibáival együtt is a leghangulatosabb autós témájú szerzemény, amivel valaha találkoztam. És volt még benne potenciál bőven. Belegondolni sem merek, hogy a megvásárolt jogokkal egy Turn10 mit tudna ebből a témából kihozni...
Az EA meg keressen végre egy normális fejlesztőcéget, és jöhet az Underground újragondolása, már nagyon uncsi ez a sok revans-múviba, meg gengsztertörténetbe oltott sztori, ami annyira sem érdekes, mint egy könnyed nyári gyomorrontás, maga az autózás meg... mehhh.
p
-
Valaki kapott már a Konzolvilág-tól Destiny 2 béta kulcsot?
-
jeni
félisten
válasz
Bagan
üzenetére
Mindkét Xbox One beállítása
ott tudsz választani melyikre is vagy kíváncsi?
Amúgy a
6. lépés: A beltéri egység csatlakoztatása a konzolhoz (opcionális)
-
Bagan
aktív tag
Sziasztok!
Xbox one S gepvasarlas elott allok. Varhatoan Fifa18 al egyidoben fogom megvenni.
Kerdesem pedig az lenne, hogy mire jo a hatuljan levo HDMI in FROM sat/cable csatlakozo? Az itthoni t-home beltéri hdmi kabelet beledugom es xbox rol tudom iranyitani?
Koszi! -
anorche1
őstag
Csakhogy biztos legyen:
Ha veszek egy 360as gta 4 et, az mukodni fog xo -n?
Mert benne van a támogatott listaban, csak nem tudom, hogy csak a storebol vasaroltra, vagy a lemezesre is vonatkozik. -
r.levente75
addikt
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Én is.

-
hülyegyerek
addikt
válasz
r.levente75
üzenetére
Köszi, felvettelek.
-
r.levente75
addikt
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Igen felvehetsz, én is bejelöllek, ha már látlak!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én jövök mindenképp.![[link] [link]](https://pbs.twimg.com/media/DE91vSqUAAAwUjQ.jpg)
Lesz PH klán?

![[link] [link]](https://pbs.twimg.com/media/DBWxpWzXcAMavFo.jpg)

kicsit félreérthetően fogalmaztam..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[link] [link]](https://pbs.twimg.com/media/DE80VTsXUAAQkzi.jpg)

(Digitális formában van meg a játék.)
![[link] [link]](https://pbs.twimg.com/media/DE6a2yHXsAAmJU1.jpg)

IntelKiller7