Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
+homerhamm
Viccen kívül valószínűleg igen, jó kis OCD-vel megspékelve. Sajnos anyai ágon valószínűleg öröklődik, de jobban nem megyek bele, hogy ne kelljen szabadkoznotok, sőt, sokat segít a hétköznapokban egy kis vérszívás.
Hé, én nem ezt írtam, csak nem volt kedvem megkeresni a cikket. A zúzás biztos, csak a mennyiség nem.
Market Central Tescóban is volt pár, de kicsit borsosabb áron. Oriic által linkeltek nem.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
-
-
válasz mike1334 #52607 üzenetére
Zseniális ékszerteknőst ismerem, csak azt nem tudtam, hogy így hívják.
Nálam valahogy kimaradt az anime korszak. Dragon Ball-t néztem, amíg adták az RTL-en délután. Azon kívül csak a Ghost in the Shell, Trigun, Soul Eater, Yu Yu hakusho, Devil May Cry, Castlevania és Berserk futott nálam.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz csuvicsuva #52601 üzenetére
Amúgy lassan hajlott korúként tudnék mesélni mindennapos vicces "kihagyásokat"... amikor percekig álldogálok a kamrában, hogy mégis mif@szért jöttem ide... aztán beugrik valami, hogy japersze, a pincéből akartam felhozni valamit (valójában persze nem)... és megint pár perccel később összefutok a nejemmel, aki megkérdezi: "Most akkor nem nyomtatod ki, amit kértem?!"
Ez van, lesz ez még ígyebb is. -
homerhamm
addikt
Az utolsó mondatot el se olvastam. Én se voltam még ilyenen, amúgy az E3-ra egyszer szívesen kimennék. Mármint a régi klasszikus E3-ra. Láttam videókat a Gamescomról, az se volt rossz.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
-
-
addikt
-
-
-
addikt
válasz icemad #52624 üzenetére
Mindegyiket érzékeli, ami nekem pont jól jön. Viszont a hang- és fényjelzéssel egyre sűrűbben jelzi, ha közelítesz a fázishoz. Nagy az érzékenysége.
Nekem nem is olyan kellett, ami kifejezetten a pontosságra megy. Pl. ami egy szigetelt vezetéken belül jól elkülönítve jelzi melyik részén van a fázis. Hanem eleve arra, amit feljebb is írtam.
Szerk.:
Pontosabb mérésekre én multimétert használok, de csak mint műszerész. Tehát nem igazán foglalkozom erősárammal.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz homerhamm #52625 üzenetére
Mai napig nem értem miért éreznek erre késztetést az emberek... Jó, nyilván van olyan téma, aminek jól áll, de a legtöbb esetben marhára nem kellene ezt erőltetni.
Szerk.:
Itt például szándékosan döntöttem be a képet, de a fő téma a helyén van.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz koncsik #52628 üzenetére
Itt eléggé karcsú volt a Dráva. Konkrétan a híd alatt mászkáltunk. Néhány éve volt. Ott készült a fotó is, ahol amúgy a víz egy része szokott lenni.
mike1334:
Ez volt a leggyorsabb módja a takarásnak.Szerk.:
Egyébként horvát-magyar határ.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Beniii06 #52631 üzenetére
Miért nem? Tökéletesen jelzi hol van. Félig bontott falon is néztem, de amúgy pont ott jelzi vezetéket, ahol lennie kell.
Pont erre alkalmas. Meg hogy a konnektorban nézd a fázist, másra nem. De arra meg van cerkám. Nem mintha használnám, mert nem izgat az erősáram.
Szerk.:
Arra nem jó, amire alapvetően készült. Pl. hogy 3 egymás mellett lévő vezetéknél megállapítsd melyik a fázis. Vagyis csak részben, de az meg pont nem érdekel. Túl nagy hozzá az érzékenysége (is).[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Hajjajj, ne is mondd. A bevásárlás ehhez képest semmi. Ahhoz oda kell menni (már néhány inger), be kell menni, elkezdesz nézelődni (még néhány inger), aztán kijössz a fél bolttal és amikor hazaérsz, kipakolsz, akkor veszed észre, hogy hoppá, szopóka-nyalóka, én már nem megyek vissza. Hét eleje óta sajton élünk, mert mindig elfelejtek szalámit/felvágottat venni. Szeretem a sajtot, de már kicsit unalmas minden este.
-
válasz csuvicsuva #52633 üzenetére
Hollandiában sokkal jobb, mert se Tesco, se Auchan, se semmi hasonló. Szóval egy hétvégi bevásárlás legalább 4 óra, mert minden szarért más boltba kell menni. Ami még véletlenül se egymás mellett van.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
csuvicsuva
addikt
válasz icemad #52634 üzenetére
Itthon egymás hegyén-hátán állnak a boltok (Penny, Lidl, Aldi, Spar), én mindig próbálom belőni, hogy mikor melyikbe menjek. Aztán mindig marad a Penny, mert az van a legközelebb. Tescóban szerintem vagy két éve nem voltam, Auchan meg talán van három is. Kis helyen is utálom a sok embert, hát még nagyban a még többet.
-
addikt
válasz csuvicsuva #52635 üzenetére
Nálunk van Auchan, Tesco, Lidl, Aldi, InterSpar, Spar, Penny elérhető távolságban. Akár gyalog is. A legnagyobb baj amúgy az, hogy a kínálatban nagy a szórás.
Persze vannak olyan termékek, ami mindegyikben kint van a polcon, de én meg pont nem ezt keresem. Pl. hús, sajtok. Baromi nagy eltérések vannak.
Viszont marhára nincs ahhoz kedvem, hogy 20 féle boltban vásároljak. Így kiválasztom, ami a legkevesebb lemondással jár.
Kb. így vagyunk a DM-Rossmann párossal is.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Így van, mi is körbe vagyunk kerítve. Egyik szarabb, mint a másik, elég egyszerre egy. Oda megyek, ahol a legnagyobb mennyiséget igénylő a legolcsóbb. Ha éppen van kedvem. Ha nincs, akkor Penny, mert az van a legközelebb.
-
addikt
válasz csuvicsuva #52637 üzenetére
Nálunk már az is sokat segített a szelektálásban, hogy igyekeztük minimálisra csökkenteni húsoknál a feldolgozott élelmiszereket. A Penny például pont ezért esett ki nálunk. Pedig a megújult üzletekben már egész versenyképes a kínálat.
Viszont van amit mi sem tudunk elkerülni. Pl. pelenkában jobban szeretjük a DM -et, de nedves törlőkendőben szerintem jobb a Rossmann.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz csuvicsuva #52641 üzenetére
DM saját márkás cuccai között van pár kiemelkedő minőség. Érdemes ott körülnézni, mert van néhány jó dolog, amit nem szívesen veszünk máshol. Persze ezzel együtt nem is Tesco gazdaságos áron van a polcon.
Rossmann hasonló, de oda kevesebb dologért járunk.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Igen, sokat vettem régebben, de tusfürdőből, borotvahabból például évek óta átálltam a Lidl
CiánCienjére. DM-ben minden évben a féláras parfüm leárazásnál betáraztam a Beckham Blue parfüm deóból, most amennyiszer kimozdulok, egy évig elég egy noname szar is.Nem fizetett hirdetésünket olvasták.
-
Beniii06
addikt
"Meg hogy a konnektorban nézd a fázist, másra nem."
Pont ezért. Nem megbízható a működése és elhiteti veled, hogy ott nincs áram, ahol van. Aztán jön a meglepetés fogásra. Sokan ezt szereléshez használják, pedig nem szabályos, csak tájékoztató jellegű eszköz. Nekem az ilyen célú felhasználással van problémám elsősorban. A "fázisceruza" sem szabályos már, mivel kétponton kell legalább csatlakozni ellenőrzésnél, meg felesleges is "rázatnod" magad.
"Got any other secret weapons?"
-
-
-
addikt
DF Retro Play: Blinx - The Time Sweeper/ Masters of Time & Space Revisted on OG Xbox!
Egy kis retro play a Digital Foundry -tól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest