Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #52553 üzenetére
Az eszembe se jutott. Tuti hogy már csak a legroszabb helyek maradtak meg.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
-
-
addikt
-
Az ilyet, hogy nem szedi ki senki a kocsiból és veri pépesre? Oké, hogy egy ilyen kis gyártáshibás magzatért is annyit ülsz, mint egy emberért, de nem lehetne elkaparni valamelyik árokparton? Vagy bedobni kutyakajának?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
csuvicsuva
addikt
válasz homerhamm #52554 üzenetére
Mondjuk szeretem az ilyen kreatív megoldásokat. Öt féle zöld színárnyalat, igazán mobil barát, mintha nem lenne piros, kék, narancssárga, lila, akármi másik szín.
Nem focimeccs ez, hogy szektoron belül oda mész, ahova akarsz, vagy Puskás Aréna, hogy ahol még a szektor sem számít. Régebben nem értettem, hogy a francba tudja a fő szurkolói csoport ugyanoda megvenni a jegyeket, aztán utána rájöttem, hogy miért nem lehet közlekedni a lépcsőn. Egy külső kapu van, amint azon bejutottál a jegyeddel, oda mész, ahova akarsz. Foglalás érkezési, kopaszsági, részegségi sorrendben.
Más: az Üllőnél történt kamion balesetről olvasott valaki? Remélem, hogy valamit nagyon félre hallottam, de esküszöm azt értettem, hogy az elhunyt sofőrnek
Ennél jobban nem merek rákeresni.a kormány elvágta a torkát. "Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
válasz csuvicsuva #52565 üzenetére
Igen, arra is sokat járok... Megint az a szakasz az M4 -en, amit többször is említettem már. Sok arra a baleset.
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #52567 üzenetére
zerintem csak te haluzad be, mert én 3 oldalt is néztem, de semmi.
A drog az rossz, éééérteeeeed??
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #52567 üzenetére
Nem, de én csak a rádióban hallottam. Ott nem beszéltek erről. Meg igazából annyi elég az infóból, hogy mi történt. Kegyetlen, ami ott volt...
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #52565 üzenetére
És tényleg
elvágta a nyakát a kormány, lásd kisalfold.hu. Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
csuvicsuva
addikt
De, sajnos jól hallottam. Mondjuk gondolom inkább összezúzta, tekintve, hogy a fülkéből papírlap lett.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
ρσгτσ ON topikra:
Lol, most már hozzád fogok fordulni, mielőtt bármit vennék. Már nem használom az X360 kontrollert, de azért köszi, ha ugyanilyen lesz az új, akkor még jól jöhet.
Be akartam fotózni a négyzet alakú analógot, de szegény konti olyan "retkes", hogy inkább nem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Most nézem, hogy PS Classic -ba jön a Ridge Racer Type 4. Megint egy klasszikus ex.
-
Hát meg a nagy f@szt! Múltkor itthon elszóltam magam, hogy jó lenne egy Psp retrózni. Asszonykám meg megrendelte Ali-tól meglepetésnek. Tizenhetvenkétmillió játék egyben verziót. Az igaz, hogy nem tudja ezeket megkülönböztetni, mert neki mindegyik ugyanolyan. Azon lepődtem meg, hogy a cucc végülis működik, de retro vonalon. És olyan játékok vannak rajta, aminek a létezéséről sem tudtam. Pl Diablo Gameboyra.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
csuvicsuva
addikt
válasz icemad #52578 üzenetére
Na jó, mára befejeztem a fórum olvasását, mert a pécés off topikban is szórják a népek a sírva röhögős hozzászólásokat, de itt a vége. Nem ma akarok meghalni a saját könnyemben és taknyomban megfulladva.
-
addikt
válasz csuvicsuva #52579 üzenetére
Világos és értjük, szóval inkább más taknyálában kívánsz inkább megfulladozni.
-
csuvicsuva
addikt
Na jó, hagyjatok békén mosttörlömmagam és letiltomazoldaltarouterben és elfelejtemajelszót.
"Jah még egy kis magyarázat: gyűlölöm a tükröződő kijelzőket. A HDR, OLED és a többi faszság is hidegen hagy. Zárójelben csak megkérdem, hogy a reviewkban miért olyan összes OLED/HDR képernyő mintha telehányta volna a macska? OLEDES-ek verik a mellüket, hogy a feketeeee! Közben meg ott van az egész szomszédság inverzben a képernyőn, mert úgy tükröződik, hogy perui instant sötétségport kell szétszórni minden jobb film előtt."
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Többek között a John Wick filmekben is ő állt a hotel recepciója mögött.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
-
csuvicsuva
addikt
Valamit olvastam - talán múlt héten -, hogy Ámerikában bezúznak 3 vagy 30 millió értékű ilyen cuccot, vagy valami ilyesmi. Nem nyitottam meg, úgyhogy akármi lehetett a cikkben.
Elképesztő, hogy rohan az idő. Legnagyobb unokaöcsém ma 10 éves, a kisebbik meg holnap lesz 6.
-
addikt
Nem vágom. Nézzetek be egy tecsóba. Gondolom máshol is vannak most akciók ezen az osztályon. Illetve lehet csak a nagyobb boltokban, mert a kisebb üzletek néha kimaradnak ezekből.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #52589 üzenetére
Semmit, nem tervezek venni semmit, csak hozzászóltam a kommenthez. Szerintem ha bemegyek egy ilyen boltba Pesten, nagyobb a választék.
-
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #52594 üzenetére
Demencia?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest