- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Én úgy tudom, hogy már vannak prémium típusok, amikben többet tud. Egyébként nem értem ezt sem, 1500 - 2000 eurós tévéknél sem fér bele a keretbe? Tiszta vicc ez. Én minden tévéhez húztam kábelt, arra ment egy switch, onnan meg a konzolokba, boxokba, többi cuccba. Tv-hez meg inkább wifit használok. De mennyi lehet a bekerülési költsége egy jobb hálókártyának? Tippre nagyonmax 10 euró... Férjen már bele nekik...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
zsolti72837
addikt
Akkor legyen az. Bár megtévesztő, mert van olyan is.
Az más rendszer volt, de értem. Itt nyilván azért kell, hogy ne csak pár csatornát tudjon nézni az ember family pack esetén pl.
#61155icemad: Yettelnél itthon is van ilyen lehetőség, nem újdonság vagy ismeretlen ez itthon nyugi. Amúgy a jövőben erre tuti lesz fejlesztés. Bár azt nem tudom, hogy ha van valakinek android tv-e például és arra letölti az alkalmazást akkor az működik-e ugyanúgy.
Amúgy a kábeles megoldás az minden esetben kábeles megoldás marad.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsolti72837
addikt
CI kártya nem jó erre, CI+ lesz az.
Kártyát tuti, hogy nem, mert a szerelős kolléga bediktálja róla a kódot és már működik is tovább.Mondjuk érdekes, hogy neked ezt az infót mondták amikor ismerősnél így megy minden, jó, hogy teljesen képben vannak.
CI+ kártyának az a lényege, hogy kiváltod a boxot. Aki nem akar szenvedni kábelezéssel vagy +1 távirányítóval és nincs szüksége a box nyújtotta szolgáltatásokra az a kártyával ezt kiváltja. Jó dolog amúgy. Boxot én se biztos, hogy fogok majd kérni, ha váltok.
Ászf elérhető csak nem tölt be.
Majd kiírják, hogy aki kíváncsi az fáradjon be egy üzletükbe.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
-
-
-
zsolti72837
addikt
Nekem egyszer a lámpám maradt felkapcsolva, de nem én használtam az autót, hanem családtag és este 9-10 között hívtak a rendőrségtől, hogy az autómon ég a lámpa.
Sok idő nem lehet amíg az adatbázisban megtalálják az embert.Akkor megkapta a mágét. Elintézték!
Mondtad is a múltkor csak kiment a fejemből, ne haragudj. Még mindig meglep, hogy nem tudnak kártyát adni, mert a ONE topickban van aki a régi DIGIs kártyával nyomja. Box lényegében a visszatekerhetőség/felvétel meg ilyenekhez kell. Neki erre nem volt szüksége és a CL+ kártyával ez ugye kiváltható.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsolti72837
addikt
Sajnos délután Hungária/Keleti/ferenciek terét nem nagyon tudom kikerülni. Ott szokott lenni állás.
Amúgy ha kihívod a rendőrt és eléri telefonon a tulajt akkor ott kérni fogja, hogy álljon el a kocsijával a csekk mellett. Ismerős belefutott már ilyenbe onnan ismerős a sztori.
#61134ρσгτσ: Na várom, hogy mi lesz. Boxot kértél végül? Oda majd koax és UTP fog kelleni szerintem.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsolti72837
addikt
Ez nem bántás szerintem.
Őszintém megmondom, hogy majdnem napi használatban használom és nem 1-2 éve, de szerencsére még nem volt semmi olyan amitől azt mondtam volna, hogy na jó akkor mától nincs több tömegközlekedés. Budapest rosszabb részein is járok vele akár belváros, 4-6-os vonala, kőbánya vagy hős utca (amíg kicsit zűrösebb helynek számított rendberakása előtt), de szerencsére tényleg nem volt semmilyen "akció".
Már megtanultam, hogy más nem fog megvédeni veszélyes szituban, szóval nem izgulok ezen.Igen megértelek persze. De az, hogy nem kell kocsival a dugóban üljek, hanem ott tudok lenni adott helyen amikor kell az nekem sokkal többet ér, minthogy kocsiba üljek. Aztán a parkolókeresésről a városban ne is beszéljünk.
-
zsolti72837
addikt
Lekopogom szerencsére nekem nem volt semmi hasonló esetem autóval. Belvárosba vagy át a városon itt Bp-n nem sokat járok szerencsére, vidéken meg nem tapasztaltam még ilyet szerencsére.
Belvárosban a tömegközl. gyorsabb és nem kell félni a hasonló esetektől se.
-
Zsadi
őstag
Müller az nincs, de valamilyen oknál fogva a Lidl 3 üzletet nyitott nálunk. 2 ahova pont ezért nem járok, szinte esélytelen a parkolás, plusz agyatlan barmok módjára használják, a 3-nál szerencsére meg lehet állni, meg az a legnagyobb.
De Tesco, Auchan, Obi meg úgy az összes ilyen parkolás, autóféltés szempontjából ...Szerk:
Lehet akármilyen szutyok, akkor is a Te autód, műszakira felkészíted, karbantartod, költesz rá stb..persze hogy sajnálod azt is.[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
Sajnos itt felénk is nagy divat lett ez a parkolós téma.
Nap mint nap látom a helyi csoportban hogy kinek mit okoztak.
Persze mindenki próbálkozik, hogy van kamerafelvétel, kapott rendszámot stb.. ad 24 órát hogy jelentkezzen, de persze nem lesz belőle semmi.
Annyira nemtörődöm mással lett ez a világ... -
zsolti72837
addikt
Van mélygarázs pont a piac alatt, nem?
Nekem szerencsére a metró ott tökéletes, szinte a piac előtt rak le.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Bogyi007
veterán
Szüleim Kelebián laknak onnan Szabadka és Palics légvonalban alig 15 km. Volt "szerencsénk" a bombázásokat átélni így elég közelről...
A dinár hirtelen értékvesztéséhez is volt szerencsénk - volt 10000 dinárod aztán 10 dinárt ért mivel a négy nulla nem számított rajta...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
ata007
tag
Nem a net minosegerol beszeltem, az kifogastalan, gigas netunk van, meg idoleges leallasra sem emlekszem.
RO-HU viszonylatban sokat utazok, itthol 80+ telephelyink, Hu-ban 20+ telephelyunk van. Itthol a TV adas minosegere szinte minden regioban panaszkodnak. Dunakeszin peldaul keresztanyameknal semmi gond nincs, kivalo a minoseg. De jol van ez igy, a DirectOne minosegevel elegedettek vagyunk, telo, tv, tablet, chromecast tv stream eszkozokon kitunoen mukodik, 3 eve vagyunk elofizetok.
-
Zsadi
őstag
Egykaptafa lassan mind, csak a színek különbözőek. 🙂
Szerk: nekem is abban volt szerencsém, hogy pont látom az 5G tornyot, a Digi vacakolt, mondom megnézem a 3 havi ingyenest, és ha jó, akkor váltás.
Nem tudták megoldani a folyamatos packet loss-t, azt mondták nálam a hiba. Először az egész netrendszert atallitottam a mobilomra, egyből jó lett, utána jött ez a Yettel téma.[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
Szabadkai piacra gondolsz? Magasszárú Adidas, Rifle, Camel, koptatott farmerek stb... akárki,. akármit mond, jó volt
Háborúhoz: radarállomáson szolgáltak haverok, számtalan berepülést láttak a radaron, szabályos fordulókat tettek itt akkoriban a háborús felek a levegőben, csak hát ugye minden szép és jó volt papíron a külvilágnak.homerhamm:
Én meg örültem, ha mehettem haverhoz panelbe, mert ott volt kábeltévé meg MTV. Vittem hónom alatt a videómagnót a buszon, és indult az egész napos videóklipp felvétel.Szerk:
Meg aztán ki nem nézett szénakazalban hancúrozó osztrák csajokat a nyugati adókon? :DÉn aztán nem!!!
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Vajon Záhonyból mennyit lehetett hallani az ukrán bombázásokat? Ha jól tudom volt már pár támadás a magyar határtól kb. 100 km-re Lemberg környékén.
Én régen örültem ha mehettem a győri rokonokhoz, mert náluk lehetett fogni a német RTL-t, és így nézhettem az F1 szabadedzést amit a magyar adók akkor még nem adtak.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
Egyébként ha már az applikációknál, illetve TV -nél tartunk...ezt a SkyShowtime -ot sem nagyon értem.
Oké, konzolon nincsenek jelen. Bár ez is azért hiányzik pár embernek, de nagyjából elfogadható hiányosság. De...ott a TCL, ami a világ egyik legnagyobb gyártója. Nincs semmi extra zárt rendszer, droidot használnak. Viszont mai napig nem tudták megoldani, hogy legyen 4K tartalom meg HDR.
Ez úgy a legérdekesebb, hogy ezt hirdetik a legnagyobb csomagban, de nem minden platformon tudják ebben a minőségben szolgáltatni. Vagyis tudják, csak nem mindenhol, mert más droidon működik.
A SkyShowtime ügyfélszolgálat pedig vagy nem érti miről van szó, vagy annyit válaszol, hogy továbbítják a fejlesztők felé, mert valóban nem elérhető.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
zsolti72837
addikt
Létezik vezeték nélküli internet is amit egy parabolával be lehet fogni akár itthonról is, csak senki nem fizeti meg kb.
Vodánál vagy a Tnél van ilyen szolgáltatás, hogy egy applikációval tudsz tévézni, az nem újdonság. Viszont az IPTV-re (talán így hívják) elég sok panasz volt anno a régi Digis topickban is, képminőséget tekintve akinek volt ilyen szolgáltatása a Digi mellett.
Az utóbbi időkben amióta eladták kb azóta, a TV kép minősége eléggé leromlott. Remélem ez a One-nal megoldódik majd. Szomszédos országban a Diginél már 4k-s adások is elérhetőek itt meg a HD adásokat se tudják normális minőségben szolgáltatni.
-
Zsadi
őstag
Szerencsére a yettel tv+net nálunk bevált, teraszról rálátok a tornyra, így elvagyunk az appal a tv-ken, csak egy saját boxra raktam fel a yettel tv appot a frekvencia váltás miatt.
Koaxon itt csak a fibernet/invitel/digi volt, most passz már ki a tulaj, de azzal meg csak szívás volt. Telekom meg valami vicc lett volna.
Féltem azért tőle rendesen, de szerencsére több mint egy éve stabil, meg elég jól használható. -
zsolti72837
addikt
Ez mondjuk akkor eléggé nevetséges. Sajnos ÁSZF nálam sem tölt be amilyen szuper lett az oldaluk.
Kártyával nem keletkezne annyi ipari hulladék és a boxhoz képest anyagilag és anyagszinten is kicsit környezet és pénztárca barátabb lenne.Kíváncsi vagyok milyen boxot kapsz majd.
-
zsolti72837
addikt
Hmm. Mert ezt a boxot ugye a tv közelébe kell majd rakni, odáig meg egy net kábelt kéne húzni neki?
Boxba koax kábelt be tudsz tudni csak kifelé mész HDMIvel.
Mert, ha valaki nem akar ilyen boxot akkor tud CI+ kártyát is igényelni, ahhoz meg nem tudsz net kábelt behúzni. Bár az nem tudom, hogy-hogy működik a valóságban pontosan.
-
homerhamm
addikt
Azokat is néztem, tudod hány Xbox játék volt? 1, igen EGY! Az SW Outlaws, bezzeg rogyásig volt a polc Switch meg Playstation címekkel.
PS címekből volt Gangs Beasts amit így láttam, Crew 2, Tekken7/Soulcalibur dupla pakk, az Police Patrol game, asszem volt még busz szimulátor is, ami nekem Xbox-ra nem jó, amúgy mind német játék volt. A többit már meg se jegyeztem. Amúgy ma pont gondolkoztam azon, hogy mi nincs a Müllerbe.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Nem volt, néztem az összes figurát, de még amiből sok volt az a Pokemonos. A teszkóba is voltam, ott meg csak talán 7-8 fajta volt.
Egyébként csodálkozom hogy a Müllerbe ennyi mindent lehet kapni. Látszik, hogy nem szoktam nagyon Müllerbe járni.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
One topickban is kíváncsiak erre, de még senkinél nem kötötték be.
Úgy értettem, hogy ha a bejövő kábelt nem a boxba rakod, hanem a TVbe egyenesen. Sok embernek nem tetszik a kötelező boxos megoldás.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsolti72837
addikt
Majd ha lesz boxod akkor azt meg tudod nézni, hogy mit tudsz fogni vele és nélküle?
Kíváncsi vagyok rá.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
homerhamm
addikt
-
-
homerhamm
addikt
Egyébként mikor látom a filmet, mindíg az jut eszembe hogy a főszereplő letagadhatna 20 évet.
Egyebként én szeretem a Harry Pottert meg magát a vilagot, tavaly még egy Dumbledore Funko figurát is vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Arra is számolj, hogy a gyerekek mindig találnak valamit a tableten, amit megakarnak majd mutatni (macskás videó pl) , ráadásul ezt futva próbálják abszolválni. Elég egy "rossz" helyre rakott tv szekrény sarok, vagy ilyesmi. Szóval vagy valami olcsó cuccot vegyél, vagy komoly biztosítást. Mert törni fog, az tuti...
-
homerhamm
addikt
Mozgó medence.
Amúgy ha már Anglia, újra megnéztem a Legendás Állatokat, nem rossz, a kedvencem
Jacob volt, akin nem fogott a felejtés varázslat. Tegnap meg a Deadpool első két részét néztem meg. Elég szabadszájú a pacák, kicsit meg is lepődtem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Azt nem látom, hogy ehhez van e valami védő üveg a kijelzőre is vagy nincs. Mert a tok jónak tűnik esés ellen, de a kijelzőt is védeném valamivel. Másik dolog, hogy mennyi az annyi? Mármint a súlya? Nekem hasonló tok van a fold 5-höz, így kb 400 gramm az egész cula. Egy pár éves gyereknek ez már komoly súly lehet. Arra mindenképpen ügyelj, hogy töltés közben ne használja. Főleg, ha rövid a töltőkábel. Csúnya balesetek lehetnek belőle.
-
zsolti72837
addikt
Elhiszem.
Szinte 101%, hogy a végtelenségig nem fog menni a DIGI és mindenkit átterelnek majd a ONE alá. Az biztos.
Huh az jó kérdés, de lehet addigra lejárnak és akkor majd nem lehet meghosszabbítani.
Bár mondták nekem, hogy elég nagy még a káosz és egy kicsit átgondolatlanul lett csinálva az egész, de majd helyreáll, ha letisztul minden.
-
zsolti72837
addikt
1 év? Ezt nem mondták sehol még, vagyis én nem hallottam róla.
Mivel több kedvezményem is van, mint egy lakossági felhasználónak ezért nem piszkálom addig az egészet. Nem tudták tegnap megmondani, hogy ez az új szolgáltatónál milyen formában marad meg. Majd ha törik-szakad akkor váltok, addig nem kapkodnám el.
-
zsolti72837
addikt
Nagyon erőltetik akkor ezt a boxos dolgot.
Az úgy mondjuk érdekes. Ha átszerződik az ember akkor nincs kötbér meg hasonlók azt tudom.
Kicsit várok, hogy letisztuljon aztán majd utána bemegyek még egyszer. Egyelőre olcsóbb a Digi nekem.
-
zsolti72837
addikt
1 TV 1 box? Vagy szerződésenként 1-et adnak és a többit bérelni kell?
Új routert már ma be is kötötték? Akkor a régi DIGIs nem jó ezek szerint.
Én voltam bent, de nem tudtak segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
-
addikt
Most jut eszembe...Vodánál (ami már One) nincs opció arra, hogy sima koaxon jöjjön a TV adás? Mert Digi -nél pont az volt a jó, hogy nem volt kötelező boxot használni.
Optikain bejön a cucc, aztán a Digi routerből (amit csak hídnak használok) megy ki minden. A net, a telefon és az antenna kábel is. Így nem vagyok rákényszerítve, hogy a boxokat használjam.
100% -ban tudom használni a TV menüjét. A CI kártya meg benne van a TV -ben.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
negyven2
veterán
Neked mint előfizetőnek, valószínűleg semmi dolgod nem lesz. Volt már ilyen telekommunikációs egyesülés nem egy korábban is. Pl. amikor a Digi (az akkor még tényleges Digi), megvette az Invitel-t, vagy amikor a UPC-t vette meg a Vodafone (a tényleges Vodafone). Ha jól tudom, akkor se volt semmi teendős egyik esetben sem, mert annyi történt, hogy a korábbi csomagos (pl. Invitel ADSL), bekerült csomagként a Digi-hez.
Csak akkor kellet talán ügyet intézni, hogy ha pl. az adott ADSL területre, megérkezett pl. a Digi FTTH. Jelen esetben is az a hivatalos infó, hogy neked semmi dolgod nem lesz. Maximum az fordulhat elő, hogy a csomagajánlatok még jobban terület alapúak lesznek (mint a Telekom-nál).
Persze, ha azt szeretnéd, hogy a korábbi Vodafone-os, Digi-s dolgaidat egy csomagba szeretnéd (mint pl. a Magenta 1 féle megoldásban), akkor persze kell egy "új" szerződés. De ez elvileg Telekom esetében is így lenne.[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
-
Steve1207
veterán
Ezért van kétfaktoros bejelentkezés már céges rendszereken belül is egy évtizede. Amúgy nem nagy vész, az is hülye, aki megveszi azokkal az adatokkal semmit nem tudnak csinálni. Az egész felhajtás meg inkább csak reklám lesz a store-nak, lecseng gyorsan, pár hónap múlva még többen vásárolnak majd náluk, hogy a megnyitogatások után dobálja majd a hirdetéseket is tőlük.
.
-
-
-
-
Szerintem neked nem kell. Nem fogod nagyon hallani a különbséget egy dts vagy Atmos között soundbarral. Kiindulási alapnak jó lesz az a 2.1 tcl. Ha kevésnek érzed, akkor majd jövőre veszel valami komolyabbat.
(A képeken a szekrényen van a sub, szerintem érdemesebb a földre rakni.)[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Ha annyira nem sürgős, én ezt vettem banggoodról (ezért kellett a HDMI switch), nagyon még nem döngettem meg, de ha adok rá egy kis kakaót, leszedi a fejemet.
+1 év garanciát nem tudtam rá tenni, mert az áruház nem volt választható, de EU-ból jön, úgyhogy aránylag gyorsan ideér, ráadásul mindenféle kuponokkal, jóváírásokkal még tudsz is faragni az árból és a csomagban az összes bemenethez mellékelnek kábelt.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
-
Ha a tv szoftveréből használod a streaming appot, akkor általában lekeveri olyanra, amit a tv is támogat. Legtöbbször ez ugye a tv két hangszórója. (esetleg még a mélynyomó, ha van benne) Szóval ez stereo vagy 2.1.Ha pl optikain küldöd ki a jelet a soundbarra, akkor általában van lehetőség 5.1 hangra is. Akár kényszerítve is.
Igazi Atmos hangzáshoz már elég combos cucc kell. Megfelelő erősítő, hdmi és sok sok hangszóró. Ez 40-ből nem jön ki újonnan. 400-ból talán...
A dv, hdr, stb dolgok meg 2 dolgot jelenthetnek. Ugye a 100 ezres tescos tv dobozán is ezek mind rajta vannak. Csak ez nem mindig ugyanazt jelenti. Jelentheti azt, hogy támogatja az adott formátumot, vagyis kapsz képet és nem az lesz rajta, hogy nem támogatott formátum. Hogy a kép milyen lesz, az kb szerencse kérdése. De jelentheti azt is, hogy a kijelző képes megjeleníteni is az adott tartalmat. Ez ugye mindjárt jobb és mindjárt más árkategóriát is jelent.
Soundbarra visszatérve, nézz szét a Sony cuccai között is. Kifutó modellek általában olcsóbbak. Meg én a helyedben várnék pár hónapot. Karácsonyi időszakban minden sokkal drágább, február környékén már jönnek az újabb modellek. Az idei cuccokat meg szépen lassan kiszórják akciósan. De én vagyok a hülye, hogy neked magyarázom ezt, te kereskedelemben dolgozol.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Én azért már arc vagy earc képes cuccot vennék. Egyrészt sokkal több formátumot támogat, másrészt a cec miatt a tv is tudja vezérelni. Pl egyszerre kapcsol be a két eszköz, nem kell 2 távirányítóval bohóckodni. Az USB megoldást nem ismerem, de az optikai már eléggé elavult. Plussz, vannak olyan soundbarok, amin van egy earc ki/bemenet, meg 3-4 hdmi bemenet is. Szóval, ha olyan tv-d van, amin 1-2 hdmi van, akkor ezzel tudod bővíteni a hdmi csatlakozók számát is. Mennyi lenne a keret rá és használt is játszik e?
-
Bogyi007
veterán
Nekem TS7010-es modell van ami korábbi modell az nagyon szépen jól szól.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Tv-t nem mindig a helytakarékosság miatt raknak falra. Nekem pl az összes tv asztal rohadt alacsony. Nem tudom ki találta ki ezeket az 50-60-70cm magas szarokat. Nekem az az ideális, ha a tv alja kb 90-100cm körül van és kicsit előre van döntve, hogy kevesebb legyen a tükröződés. Persze ezt embere és a környezet válogatja, hogy kinek mi az ideális.
-
-
Steve1207
veterán
Mihez fogod használni? Ha csak nem a teherbírás vagy valami nagyon oldschool monitor "felokosítása" a cél meg valami speciális elhelyezés, akkor a mai gyári monitortartók sokkal jobbak több márkánál (kivéve samsung, szerintem botrány egy acer, dell vagy lg-hez képest, amiket élmény használni), és imbusz se kell, hogy állítgassuk. Tv-t meg nem tudok elképzelni ilyennel, hogy "miért", hacsak nem hagytuk el a gyárit valahogy és kell valami olcsó talp.
Vesánál pont a talptól menekülnénk szerintem, vagy komplexebb, állítható karokat akarunk stb, felfogatjuk az asztal szélére kb 5x5 cm-en és oda állítjuk ahova akarjuk. Az alja meg totál szabad lesz onnantól az asztalfelületnek. Az amúgy valami csúcs, amikor először használunk kart és ezzel szembesülünk, mintha kapnánk egy negyed asztalt pluszba
Nálam pl így van a szimhez is kialakítva (jelenleg), hogy alapesetben monitor az asztalnál, kar miatt a monitor alja teljesen szabad, de, szimulátorozásánál meg csak átfordítom a cockpit elé, mert itt van mellette.
.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Path of Exile 2
- Láncfűrész topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...