- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: Gigászkalmár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Megint vannak 1 darabra szóló nagy akciók Temu -n. Tehát nem kell X db cuccot venni 10-20+ ezer értékben.
A droid box most még olcsóbb, mint múltkor, de természetesen más is választható, ha FB -n vagy egyéb helyen találkoztok a linkkel. Megint csak új felhasználóknak szól, így kell egy másik account hozzá.
-
ρσгτσ
addikt
Egyébként a törés nem csak azért jó, hogy illegáliskodj egy kicsit. Hanem arra is, ha már az online része halott egy játéknak, és szervert tudj módosítani, mert a rajongók életben tartják.
Szerk.:
Jövő digitális, és pénzért vásárolt kiegészítőkről fog szólni. Amit ha időben nem tudsz megvenni, akkor később nem sok esélyed van beszerezni, ha olyan eszközt használsz, ami nem törhető.Szóval nagyban függ attól, hogy az illegális(?) része mennyire működik majd jól a jövőben érkező konzolokon.
-
icemad
nagyúr
Akkor mindegy, én annyit biztos nem szánok rá. Majd nézek valami kínait vagy használtat. Arra a havi 5-6 órára felesleges. Fiaim is nyaggatnak vele, de arra meg azt mondtam, hogy akkor vegyék meg ők. Jövőre a kicsi is már mehet dolgozni, lesz pénzük rá. Így is beszoptam a sok konzollal, nekik már nem kell, PC-re mentek, nekem nincs időm rá, az előfizetés meg megy mindegyikre...
február végén költöztünk az xsx meg ps5 még dobozban van...
-
icemad
nagyúr
Azt írd már meg, hogy milyet veszel és mennyire vagy elégedett vele. (De ne csak ígérd!
)
Én is tervezek valamit, mert az asztali gépet, szervert, 3d nyomtatót, ilyesmit már levittem a pincébe és akkor jött az ötlet, hogy ott faszán megtudnék csinálni egy moziszobát is. Kb minden megvan már hozzá, csak egy projektor meg vászon kellene.
-
icemad
nagyúr
Teszteld le egy asztali ventilátorral. Kapcsold be filmezés közben, közepes vagy kisebb fokozaton. Kb olyasmi egy projektor is.
Szerk. : projektor és projektor között is lehetnek nagyon nagy eltérések, attól függetlenül, hogy a gyártó milyen értékeket ad meg. Nagyon más lesz a hangja pl nyáron 30 fokos szobában.
-
icemad
nagyúr
Úgy képzeld el, mint egy állandó alapzajt. 40-50dB kb a régi gorenje fagyasztóláda volt.
Projektoroknak hasonló hangereje van, de magasabb tartományban, a ventilátor miatt. Leginkább akkor zavaró, ha filmet nézel, és a jelenetben nincs hang, vagy nem annyi, ami elnyomja a projektor hangját. Az 1 méter sem mindegy, hogy milyen irányban. Előtted a földön, füleddel egyvonalban, vagy egy méterrel a fejed felett. -
Steve1207
veterán
-
-
Steve1207
veterán
Mivel mindig jönnek friss verziók, updatek stb és nem a régit akarod telepíteni, azokat is mindig frissíteni kellene, azt meg ritkán fogod egyetlen pendrive esetében mindig naprakészen tartani az összes rendszerre (még külön pendriveoknál se sűrűn vagy értelmetlenül töltöd vele az időt, ha nem heti szinten telepítgetsz). Telepítés utáni frissítések meg tovább tartanak, mintha megcsinálnád az új driveot letöltéssel meg mindennel. 25 éve én is csináltam folyamatosan meg egyedi rendszerek stbstb, elmúlt 10 évben tettem rá magasról, mert értelmetlen, amikor fél évente kijön valami új verzió mindenből.
Mint pendrive jó az egyébként, csak az előbbi miatt nálam fölösleges kimondottan erre. Van pár 8-16GB-os régi, az bőven megtette eddig, 5 perc alatt felszalad egy win11 is egy ős usb3-as driveról is és kb az a legnagyobb rendszer, ott se számít a sebesség, olvasni meg mindegyik gyors már 15 éve, hogy áthúzza azt a pár gb-ot. Linuxnál meg végképp mindegy, hogy 2 perc vagy 3 perc lesz, mert ha lassú a gépre rakod, ott nem a pendrive sebességén fog múlni, hanem hogy egy ős gép.
Ha telepíteni kell, akkor előtte frissítem arra, ami szükséges, cirka 4-5 perc letöltéssel és elkészítéssel cakpak, hisz pont a friss telepítés a lényeg mindig, ne updatelgetett legyen.
Szoftvereknél ugyanúgy, egy 32gb-os pendrivon ott figyel minden (60-80) szoftver, ami "kellhet" valami miatt általánosságban, de azt se frissítem, csak azért van, hogy lássam miből kell lehúzni a legújabbat és nem akarok updatelgetettet már olyankor azokból se (net meg javarészt van, ha nincs akkor csak vergődés lesz úgyis később).Persze nem mondom, hogy ne csináld meg egy drivera, csak totál időpazarlás és idővel úgyse fogod naprakészen tartani szerintem.
-
icemad
nagyúr
Ha otthonra kell, néha telepíteni valamit, akkor jó lesz. 150mb/s nem túl acélos. Inkább valami külső ssd-t mondanék. Kérdés, hogy a gépek mit támogatnak, mert, ha van pl 3.2 USB c port, akkor már inkább ebben az irányban nézelődnék. Nem sokkal drágábbak azok sem. Meg vannak a forgatható csatlakozós cuccok is.
-
-
Bep
őstag
Én szűrős kancsós vizet használok csak a konyhában. Vízforraló, kávéfőző, inni. Egy csepp vízkő nincs. A kávégépet 2 hetente kellett vízkőteleníteni. 3 éve használom a szűrő kancsót. Olyan a víztartálya, mintha új lenne. 3 éve nem vízkőtelenítettem semmit.
Lehet kapni Mg+ -os szűrőt is. Az nem jó, mert kirakódik.A fröccsvíz meg emelt szén-dioxid tartalommal van.
-
ρσгτσ
addikt
HDR10+ Now Streaming on Netflix
Samsung tulajoknak. Már a Netflix is beállt a sorba. Akkor eddig úgy néz ki a Prime, Disney+, Netflix pipa.
Max gondolom még sehogy sem áll. Illetve ott van még a SkyShowtime, de náluk még 4K/HDR sincs minden platformon/eszközön...
-
-
csuvicsuva
addikt
https://www.police.hu/hu/koral/elfogatoparancs-alapjan-korozott-szemelyek/437411
Gyakori előfordulási helyei:
Budapest Városháza
Karmelita kolostor lezárt részei
Duna -
ρσгτσ
addikt
Leszedtem telefonra a Plex Amazon Appstore Fire TV and Tablet verziót. Ezzel megy a filmezés előfizetés nélkül. Ha valamelyik filmet elindítom megkérdezi, hogy aktiválom -e a Plex -et, de rá lehet arra is lépni, hogy most nem.
Ami fontos, előtte le kell törölni, ha már fent van a Plex. Mert az másik verzió, és nem tudja felfrissíteni, meg telepíteni sem.
-
ρσгτσ
addikt
-
csuvicsuva
addikt
Két unokaöcsémre rengeteget vigyáztam, amikor kisebbek voltak, kis túlzással többet játszottam, mint gyerekkoromban, pedig aztán mi is el voltunk látva minden jóval.
Szerencsére szinte mindent meg is őriztem, úgyhogy amikor nálunk voltak, akkor sem kellett őket két bőrönddel hozni, mert volt mivel játszani.
-
csuvicsuva
addikt
Bár az is igaz, hogy legalább nem a szabványos tiszteletkörök vannak lefutva. Kicsit érdes a megfogalmazás, de legalább tudja az ember, hogy mire számítson. Ráadásul azt néztem, hogy ha nem akarsz véletlenül vakvágányra futni valamivel, akkor az összes információt muszáj elolvasni.
-
csuvicsuva
addikt
Jó az az elérhetőség oldal. Itt van a telefonszám, de ha fel mered hívni, el leszel küldve a g***be.
Vásárlóbarát hozzáállás úgy körülbelül minden információs oldalon. Biztos, hogy szeretnél ezeknél pénzt költeni?
"Ez a cím NEM azonos az átvevőpontunk címével!"
Ismerősödék végül vettek Hisense tévét?
-
-
-
icemad
nagyúr
Én vettem mindkettőt, de ha megölnek se tudom, hogy mikor.
Tippre 2-3 éve vettük. Na, hogy milyen típus, azzal megfogtál. A hűtő valami Hisense. A fagyasztót megnézem mindjárt. Ha konkrét típust írok, az elég?
Na a hűtő típusa megvan...
Hisense RS694N4TF2 [link]Fagyasztó még kérdéses... Indesit, azt látom, de típust nem nagyon találok rajta.
-
icemad
nagyúr
Köszi. Ezt este kipróbálom, hátha.
Más... Költözött valaki mostanság? Hűtőt, fagyasztóládát, hogy érdemes szállítani? Érdemes leolvasztani, kiszáritani, új helyén várni 24 órát és utána üzembe állítani?
Vagy csak simán kihúzom, elviszem, bedugom? Hűtőláda nem gond, mert könnyű és a földszinten van. Kb 20 perc alatt meglenne a szállítás is.
A hűtő már necces, mert első emelet, ráadásul nagy batár dög, kétajtós amerikai stílusú, 120 kg... Üresen...Az új házban mindkettő a földszinten lesz. (talán a fagyasztó megy a pincébe, ha letudom vinni valahogy) Meg az új házban van beépített hűtő és fagyasztó, szóval a kaja sem romlana meg, ha napokig nem használjuk a mostani gépeket.
Ki mit tanácsol? -
csuvicsuva
addikt
Érdekes és tényleg. Mondjuk ha már ott van DV, akkor örülnék neki, ha azt használná.
A Krukot indítottam el (The Crow, csak lengyel előfizetés, szerintem véletlenül került oda az UHD jel, mert simán FHD-ban játssza le. Nem mintha meg akarnám nézni, csak az volt az első, ami szembe jött.
-
csuvicsuva
addikt
Én is meglepődtem, az ugye Xboxon van, de elsősorban a Prime Gaming miatt fizettem elő, ha viszont néztem valamit, ami mellé oda volt írva, hogy UHD, az az is volt. Úgy látszik, hogy a VIDAA akkor azt nem kezeli rendesen, pedig ott nincsenek is külön előfizetési csomagok.
Nekem U7HQ van, ha ez tudja, akkor annak is illene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Milyen széket vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AKCIÓS/GARIS!!! TESTRESZABHATÓ!! GAMER PC -RTX 3060Ti-I7 8700K-16GB DDR4-500GB M2
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest