Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #52301 üzenetére
Ez a logó már a tavalyi Ubifos Forwardon is kint volt.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #52303 üzenetére
A Japán AC meg szerintem soulslike lesz, érzem. Ez meg horror lesz. Akkor viszont Mirage lesz az utolsó friss AC amit megveszek.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #52305 üzenetére
Meg lesz a Japán AC is.
-
csuvicsuva
addikt
válasz homerhamm #52306 üzenetére
Ja, meg valami kínait is emlegettek, meg multit, meg AC: Gisgutyát is.
Tényleg ki fogom kapcsolni az ajánlásokat: megütötték a forintot, kigyúrt forint, combos forint. Mi lesz a következő? Kerítésszaggató forint?
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
válasz homerhamm #52306 üzenetére
Itt az IGN cikk, bár nem mai, de ma jött szembe.
-
addikt
válasz Steve1207 #52260 üzenetére
Nem rossz ez az oldal. Vagyis app, mert az is van belőle.
Most azért jött jól, mert kerestem egy filmet és meg akartam nézni hol elérhető. Sajnos ennél nincs túl sok opció, de valószínű később jól fog jönni.
Szerk.:
Egyébként ha már itt tartunk, az Álom luxuskivitelben fent van a SkyShowtime -on. Szinkronosan.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
addikt
-
Zsadi
őstag
A híres sex tape után tette fel a pontot?
Szerintem nekem is megvolt, lehet meg is van még. El vannak dobozolva. Egyszer kiraktam garázsvásárkor egy csomót, de nem vett senki dvd-t.
Pár hete mutattam a fiaimnak pár díszdobozos gyűjteményt a dobozból Harry Potter, Vissza a jövőbe, Gyűrűk ura, Terminátor-ok stb.. csillogó szemekkel nézték. Azóta úgy vagyok vele, maradnak.[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
Én felpakolom a padlásra, ott van hely bőven.
Ki tudja, hátha pár évtized múlva valamelyik ér e majd valamit egy gyűjtőnek (valamelyik limitált). Látva hogy a bakelit, most meg újabban a cd-k is milyen felkapottak lettek.
Ha meg nem, majd a fiaim intézik.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Valószínű milliárdos lennék, ha mindent elraktam volna. Viszont tuti bérelhetnék a cuccoknak egy lakást, ha mindent megtartok.
Így is egy csomó minden megmaradt. Pl. ez is még frankón működik. Vagy a 80 -as években kapott ZX Spectrum. Ezektől meg nem válnék.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
De. Mindenkinél. Hiába pucolod ki, ez vele jár.
Amúgy persze, a modern technika úgyis győzni fog. Amit egyébként nem sajnálok, mert vannak ott is tök jó dolgok. Pl. telefonon ezt szereti a fiam. Már hónapokkal ezelőtt is jól elszórakoztunk vele, most lesz 1 éves.
Én nem sajnálom, ha közelebb kerül ezekhez a dolgokhoz. Gyerekként én is korán kezdtem, és azt nagyon sajnáltam, hogy nem volt mellettem olyan ember, aki irányt mutatott. Mert akkoriban a felnőtteknek nagyon idegen volt a PC vagy a videojátékok.
Szerintem tök jó dolog, ha egy felnőtt képben van. Remélem majd én is jó példát tudok mutatni, vagyis jó irányba tudom terelni.
-
Zsadi
őstag
Én sem sajnálom, használják, úgy is kell majd majdnem minden területen lassan ennek az ismerete.
Most az a fura, valamiért elkezdték őket érdekelni a régi retro cuccok. A kisebbik fiamnak elő kell majd vadásznom egy nyomógombos telót. Van valahol egy Sportszelettel nyert Alcatel jó lesz az.
A nagyobbiknak meg walkman kell. Be akarja vinni a suliba, menőzni a csajoknál
Az még apáméknál meg is van. Kap hozzá egy 90-es években Angliából kapott New Kids on the Block kazit is. -
addikt
válasz homerhamm #52335 üzenetére
Amúgy a könyvek néha olyanok, mint a régi videojáték lemezek. Néha tényleg vannak elütések, bár lehet mostanában már nem annyira jellemző.
Régi videojátékoknál is lehet több kiadás, amiből az egyik típus már tartalmazza a javításokat. Múltkor döbbentem rá, hogy erre is érdemes figyelni, ha retrozol.
-
csuvicsuva
addikt
Boldog Nőnapot!
-
Több ember megosztotta már, hogy mennyit játszik bizonyos játékokkal. Én most megnéztem a mobilos játékok statisztikámat. Több, mint 101 nap játék. Persze vegyesen mindenféle... Szóval ezért nincs időm konzolozni.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bogyi007
veterán
válasz icemad #52344 üzenetére
Hát a Coin Master statom beszédes lenne...
ρσгτσ #5229 - Nincs valamilyen Twitch csatornás előfizetésed? Mert akkor érdemes lenne állandóan Amazon Prime előfizetést tolnod. Az tartalmaz szabadon választható Twitch csatornára való feliratkozást is...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #52343 üzenetére
-
Döglött Róka
veterán
válasz csuvicsuva #52347 üzenetére
Nieche gyűjtői cucc éretlen rajongóknak, mit vártál?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
válasz csuvicsuva #52347 üzenetére
Nekem még megvan a Titán könyv, amit a kaland játék kockázat sorozathoz adtak ki. Nem tudom emlékszik e még rá valaki.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz Bogyi007 #52345 üzenetére
Nincs. Prime Gaming játék bónuszok miatt használtam elsősorban. Twitch -et is, de már azzal sem foglalkozom.
Aztán amikor már párom sem használta a sorozatok miatt lemondtam. Hiába olcsó, feleslegesen nem fizetem.
Szerk.:
Most ugye megint előfizettem, de 1 hónapnál több ez sem lesz. Gyűrűk Ura sorozat nem jött be nekünk. A perifériára még rálesek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest