Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox 360 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:52:24

LOGOUT.hu

The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22451) raziel01 válasza joysefke (#22450) üzenetére


raziel01
veterán

4k-ért adtam el kb 3 hete.

(#22452) tescodr válasza MasterMark (#22446) üzenetére


tescodr
tag

mi miről volt szó? :D

(#22453) Def26 válasza dilipok (#22449) üzenetére


Def26
félisten

Nem kell ennyire komolyan venni. Jött, és megkérdezte Ti mit szóltok a játékhoz, miért kéne ezen bármit is magyarázni? :U
Mindig írod, hogy szívesen segítesz, de ha valaki segítséget kér akkor meg az a baj. :D

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#22454) dilipok válasza MasterMark (#22446) üzenetére


dilipok
veterán

ezt en ha megrohadok sem fogom megerteni. Szerintem ez gaz. Foleg, hogy a delikvens egyik hozzaszolasaban a kovetkezot latom: mikor nekem ment jobban és volt NES,PS1,PS2 őm és meguntam elajándékoztam egy rászoruló gyermeknek aki ezáltal nagyon boldog lett. Tudom, tudom, szocialisan erzeketlen vagyok, de ez igy ebben a formaban akkor is gaz. Mi a rakert kell 360? Meg forza 4? Bakker, a gyereknek meg kell tanulni, hogy marpedig az elet lemondasokkal jar. Vegyen egy ps2-t, egy gt-vel, olcsobb is, autos is, aztan koszonom. Mas is merlegeli, hogy mire van penze v nincs... Hogy fogja igy a gyerek megtanulni, hogy meddig nyujtozkodjon? Nagyon nem tamogatom az ilyet...

Def26: ez igy ebben a formaban nem igaz. Ha valaki azt kerdezi, hogy ez ilyen/olyan jatekhoz kepest milyen, akkor leirom, ha ismerem oket. De most komolyan, mit lehet arra mondani, hogy jo jatek-e xy? Te azt mondod jo en azt mondom nem. Akkor most az jo jatek a 3. embernek vagy nem? Illetve 15-en mondjak valamire, hogy jo, de neki megsem fog tetszeni. Ez nagyon szubjektiv ebben a formaban.

[ Szerkesztve ]

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#22455) raziel01 válasza dilipok (#22454) üzenetére


raziel01
veterán

Mikor gyerek voltam nekem még konzolom se volt. Pedig nagyon szerettem volna. Az utcában egyedül havernak volt SNES konzolja, mert gazdagok voltak. De ahhoz is 1 vagy 2 játék volt.(Sonic)
Felnőttként tudtam venni magamnak egy Xbox 360-at.
Gyerekként meg főleg csak ruhát kaptam mindig karácsonyra. Egy kezemen megtudom számolni hány alkalom volt ahol a ruha mellé kaptam mást is. pl Oroszlánkirály VHS.
Szóval a mai gyerekek már telhetetlenek, rögtön Xbox 360-at akarnak.

Persze az semmit nem jelent, hogy valamit istenítenek. Én a Bioshock Infinite-et meguntam 3 óra alatt.

[ Szerkesztve ]

(#22456) Def26 válasza dilipok (#22454) üzenetére


Def26
félisten

kb. egyetértek ezzel, de érted, ide jön kikérdezni a véleményeteket, aztán szerencsétlen srác jóformán olyan tapasztalattal megy el innen, hogy többet se jön ide kérdezni. :D pedig nem olyan marhaságot kérdezett, hogy miért pont "360" az xbox neve vagy hasonló. :D

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#22457) whitezo88 válasza raziel01 (#22455) üzenetére


whitezo88
nagyúr

meg iphone 5s-t, autót, harmincezres cipőt... én is irigyeltem ismerőseim akiknek PS1-e volt... egyszer bejátszottam hogy kérek, elhajtottak, aztán várhattam, mire saját pénzből tudtam venni egy boxot :DDD

az Infinite nálam is inkább puffant.

(#22458) Def26 válasza whitezo88 (#22457) üzenetére


Def26
félisten

Hát jah, meg is nézheted a mai 14 éveseket. Tiszta homár mind, persze tisztelet a kivételnek. :D

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#22459) HagaNRG válasza dilipok (#22454) üzenetére


HagaNRG
őstag

"Mi a rakert kell 360? Meg forza 4? Bakker, a gyereknek meg kell tanulni, hogy marpedig az elet lemondasokkal jar. Vegyen egy ps2-t, egy gt-vel, olcsobb is, autos is, aztan koszonom. Mas is merlegeli, hogy mire van penze v nincs... Hogy fogja igy a gyerek megtanulni, hogy meddig nyujtozkodjon? Nagyon nem tamogatom az ilyet..."

Nagyon igaz, akár te mondtad, akár más.
Én a minap vettem a kisfiamnak egy HotWheels-es kisautót. Feleségem mondja, ne adjam neki oda, mert a nagyszülőktől két nappal előtte kapott autót, nem kell rászoktatni, hogy mindig ajándék.
Elmondtam a 2 éves kisfiamnak, hogy nem hoztam neki autót, mert nem volt nálam pénz.
A gyerek megértette, semmi gond, játszott tovább.
Aztán eltelt fél óra, óra, és csak hajtogatta magában játék közben, hogy apának nincs pénze, ezért nincs autó.
Mire fel úgy meghatódtam, hogy elmagyaráztam neki, miért nem akartam odaadni, de megvan az autó, megkapja. Hihetetlen mód örült neki, oda-vissza volt érte.
Tehát ilyen mód tényleg nem könnyű egy szülő helyzete sem, mert jöhet mindenki azzal, hogy nekem sem volt ez, meg az, meg semmi, de azért régebben nem is volt minden sarki boltban Matchbox, vagy Lego.
Én tisztán emlékszem a legegyszerűbb, legolcsóbb kisautómra is, hogy hogyan és kitől kaptam kb. 3-4 éves koromig visszamenőleg. A '86-os kiadású Legoim mind megvannak zsír állapotban, de van pár '76-os évjáratú Matchboxom is.

A gyerekemnek is vettem már sok-sok dolgot, legokat, stb-t, mégis büszke vagyok rá olyan szempontból, hogy ha beviszem egy játékboltba, akkor nem hisztizik, nem balhézik, végignézzük a játékokat és ha azt mondom, hogy ma nem veszünk semmit, mert múlt héten kaptál, akkor megérti és nincs gond. Szóval a lényeg az egyensúlyozás...

De azt én is belátom, hogy ennyi erővel kérhetnék én is X One-t, hogy nincs rá pénzem.
De nekem a szüleimnek ha nem volt pénze '95-ben Sega-ra (ami 22 ezerbe került akkor), akkor kaptam egy 3 ezer Ft-s Lego kamiont és nem volt semmi gond.
De a mai világban, mikor 39k egy zsír új Xbox, akkor nekem nehéz felfogni, hogy bárki is olyan anyagi helyzetben legyen, hogy ha annyira óriási nagy lelki válságot okoz a gyerekemnek, hogy megkapja, akkor nehogy már ne tudjak félretenni karácsonyig az ajándékára. Úgy értem, akkor veszek egy 15-20 ezres PS2-t és a gyerek tutira nem fogja észrevenni a különbséget. (főleg, ha nem 50"-es LED TV-n nézi, de ha meg azon, akkor nonszensz a kérés is)

(#22460) g4bb3r válasza HagaNRG (#22459) üzenetére


g4bb3r
tag

5 éves gyerek szerintem se xboxozzon játszon kézségfejlesző játékokkal Lego mittudomén.. Nem lehet hogy apukanak jobban kell az mint a gyereknek...? Hívjatok gyanakvónak.. :U

(#22461) whitezo88 válasza Def26 (#22458) üzenetére


whitezo88
nagyúr

naponta látogatom gyakori kérdéseket, jókat lehet derülni, vagy rémüldözni. Minden nap jön egy 14 éves, és megkérdi hogy 5S vagy 5C-t kérjen, mert kap. Persze saját bevallása szerint se használja többre mint facebook meg netezés. Ha van egyáltalán net.

múltkor egy tini azt kérdezte, 5S kell neki 5 helyett, mert az 5-ért már égőnek tartanák... :U

talán 2 hete volt hír, hogy egy 12 éves gyerektől raboltak el egy okostelefont... és ez rendszeres, tőlem is akartak mobilt rabolni fényes nappal, az Astoria közepén... igaz, elég régen, még 3410-em volt.

[ Szerkesztve ]

(#22462) tescodr


tescodr
tag

Igazatok van nekem is ilyen gyermek korom volt nem volt pénz amikor még apum élt én is megkaptam mindent de utána elfogadtam hogy nincs és kész.EZ csak az én hülyeségem mert megfogadtam mindent megadok a gyerekemnek.És ha ehhez meg kell alázkodnom akkor azt teszem,nekem a gyermekeim a legfontosabbak.Persze igazatok van de ha van rá lehetőség hogy boldog legyen akár valakinek feleslegessé vált a konzol megpróbálom!Ítéljetek el biztosan megérdemlem de igyekszem jó apa lenni és önmagamtól mindent megadni neki mert nekem nem lehetett.Még valami hogy érhetőbb legyen a helyzet.Dolgozom látástól mikulásig a párom is meg is volt a box ára de anyu egyedül van csak mi segíthetünk neki így oda ment a pénz.Én most egy kis karácsonyi csodát várok hátha valaki megteheti hogy segítsen.Ennyi és nem több aki el akar ítélni úgy is el fog aki meg megérti annak köszönöm.Nekem ennyi is elég ha azt mondják nem vagyok rossz apa.

[ Szerkesztve ]

(#22463) raziel01


raziel01
veterán

Rayman Legends Xbox 360
13 fontért. Még 50 percig.
Nagyon jó játék szvsz.

(#22464) Romeo619


Romeo619
senior tag

ez a zavvi most meg cpn novelest igyenyel meghalokxD kiszokott itt zavvirol rendelni annak is ennyit szorakozik?? :D

(#22465) Napfénysüti válasza g4bb3r (#22460) üzenetére

Kollégámnak pont van két kisebb gyereke és tegnap a Legóróol beszélgettem vele. Mondta hogy gyerekként ő is imádta és inkább ilyen játékokat vesz neki amivel maximálisan egyet is értek. Főleg hogy AFOl vagyok. még küldtem is neki pár legós webshop címet meg segítettem keresni hogy mit válasszon. :)
Az egyébként tényleg durva hogy a mai fiatalok miket nem kérnének már: konzol, drága telefon, stb... :(
Lustulnak is meg butulnak rendesen sajnos.

Més que un club!

(#22466) dilipok válasza Romeo619 (#22464) üzenetére


dilipok
veterán

mi az a cpn noveles? :F En szoktam rendelni, eleg sokat, de azon kivul, hogy neha nem erkeznek meg a jatekok, mas gond nem szokott lenni.

[ Szerkesztve ]

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#22467) DonMedve válasza tescodr (#22462) üzenetére


DonMedve
addikt

"megfogadtam mindent megadok a gyerekemnek"-ezzel nincs is gond. De a legfontosabb, szeretet adj neki,azt megjegyzi egy életre,de az xbox a matchbox, a lego elveszik,tönkremegy, ellopják, de a szeretet nem veheti el senki. Nem az mutatja meg mennyire szereted a gyermeked, hogy milyen cuccokat veszel neki.
Nekem 5 gyermekem van, tudom miről beszélek. A fiam a 17-et tiporja, gimnáziumba jár, és még nincs mobilja, nemhogy 5S. Nem mondom, hogy nem kért,de elmagyaráztam neki, hogy csak azért mert a többinek van én nem veszek, ha mindenképp szüksége lesz rá,akkor én magam fogok elmenni és megvenni neki,pont. Megértette azóta szóba sem hozza.

[ Szerkesztve ]

"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>

(#22468) tescodr válasza DonMedve (#22467) üzenetére


tescodr
tag

Természetesen Mind a fiam mint a lányom nagy szeretetben nevelem én és a párom.Itt most a fizikai dolgokról beszéltem hogy mindent meg akarok adni nekik,meleg család sok szeretet de ezek mellett szép szobát ruhát és játékot hogy szép gyermek kora legyen ami nekem nem volt ez most lényegtelen miért...de a lényeg NEM követelőznek és hang-súlyozom még egyszer SENKI nem követelőzik pusztán látom rajta szeretné nagyon és örömet okozna neki gondoltam meg próbálom meg adni neki de nem jött össze egyéb okok miatt ezért most a csodában és a jó szívű emberekben reménykedhetem csak.Amúgy gratulálok az 5 gyermekhez :)

(#22469) DonMedve válasza DonMedve (#22467) üzenetére


DonMedve
addikt

Kicsúsztam a szerkesztési időből... :B

Ne haragudjatok ezt el kell mesélnem.
Egyik évben nagyon hergyán álltunk anyagilag, jött a karácsony, nem volt munkahelyem már hónapok óta, nekünk sajnos nincs papa,mama,anyós,após aki segítsen ilyen helyzetben,csak magunkra számíthatunk a nejemmel. Nem tudtunk mit kitalálni a párommal a gyerkeknek mindegyiknek vettünk egy nagy üveg nutellát egy 2literes kólát, meg egy-két apróbb édességet . Akár hiszitek akár nem ez olyan sikert aratott, hogy következő év karácsonyán azt mondták a gyerekek, hogy nem érdekli őket, ha nem hoz nekik a Jézuska semmi extrát, elég ha azt kapják amit előző éven. Szégyen ide,szégyen oda kishíján elsírtam magam. :B

"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>

(#22470) tescodr válasza DonMedve (#22469) üzenetére


tescodr
tag

Nem szégyen ez szép.Sajnos mi hiába dolgozunk nehéz beosztani a pénzt 5-ünkre megértem és nem szégyen.Nekem a fiamnak tavaly is kisautót hozott a jézuska nagyon boldog volt.De a legnagyobb boldogság az volt mikor együtt játszottunk ezért is szakad meg sokszor a szívem ez miatt :(

(#22471) DonMedve válasza tescodr (#22470) üzenetére


DonMedve
addikt

"De a legnagyobb boldogság az volt mikor együtt játszottunk ezért is szakad meg sokszor a szívem ez miatt"-ezt átérzem. :K

"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>

(#22472) woodbear válasza raziel01 (#22441) üzenetére


woodbear
addikt

Húúú nekem egy wrc4 kelll :Y :Y ennyiért krvajó. Hétfőig akciós ugye? [link]

Oldalam: www.swsfoto.de

(#22473) Romeo619 válasza dilipok (#22466) üzenetére


Romeo619
senior tag

Paypal-lal nem engedett fizetni. Bankkártyánál meg ezt kell emelnem behalok!

(#22474) raziel01 válasza woodbear (#22472) üzenetére


raziel01
veterán

Ebben mi a jó ár? :D
15 fontért Zavviról még oké lenne de itt 3 font postával sok, mert nem annyira jó játék.
Nem tudom meddig akciós. Ez nem Black Friday akció elvileg.

(#22475) dilipok válasza Romeo619 (#22473) üzenetére


dilipok
veterán

de mi az a cpn? Azt ertettem, hogy meg kell emelned, de te tudod mi az? Mert ha nekem ezt mondana valaki, en tuti csak pislognek...

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#22476) Mister_X válasza raziel01 (#22455) üzenetére


Mister_X
nagyúr

SNES-en nehezen tudtatok Sonicozni, akkor az valamo dzsunka kínai csodamasina volt :DDD

Mostanság tényleg elszalad a gyerekkel a ló. Telefon, konzol, laptop, tablet, minden kell. Én egy mezei eBook olvasót is alig mertem megemlíteni, mert az se olcsó dolog. Pedig elég jól élünk, csak mindig mindent magamnak kell finanszíroznom. Már akkor is boldog lennék, ha edzéseimet finanszíroznák.

Black Friday: sajnos idehaza nincs beivódva a köztudatba, pedig nagy keltje lenne. Simán szétkapnák az emberek az üzletláncokat. Ha nekem lenne boltom, biztos lenne fekete péntek.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#22477) Romeo619 válasza dilipok (#22475) üzenetére


Romeo619
senior tag

Igen tudom meg is emeltem mert 30.000-n volt ez a vacak meg 31.000 -.- édes istenem a hülye árfolyam :D

(#22478) Romeo619 válasza Mister_X (#22476) üzenetére


Romeo619
senior tag

Én anno kaptam egy SNES-t olyan 12 éve. Akkor egy SNES kazetta 8000 volt!!! 12 éve mennyi pénz volt 8000. Nekem egy játékom volt a Mortal Kombat 2 de mellé nem is kellett más :)

Bocsánat a duplázásért :S

[ Szerkesztve ]

(#22479) raziel01 válasza Mister_X (#22476) üzenetére


raziel01
veterán

Magyaroknak nem éri meg, mert szvsz ha 50-60%-os akció lenne sok mindenre akkor sok cég nagyon megszívná.
Ez nem amerika, hogy kibírják a cégek a hatalmas leárazásokat is.

Sega Genesis (Mega Drive) volt amire gondoltam. :D
Amúgy vicces, hogy szerettük nagyon pedig csak az volt és milliószor végigtoltuk és elég volt.
Most meg 10 óra alatt megunok bármit. :D

Bár most újra rákaptam az MW3-ra. Eddig főleg Assault típus voltam. (SCAR)
Aztán most áttértem Sniper-re és jobban bejön. (AS50)
Tök jó fejeseket osztani távcsövessel.

(#22480) tescodr válasza raziel01 (#22479) üzenetére


tescodr
tag

genesisem nekem is volt meg NES nagyon jó volt :) nekem a guerilla wars volt a kedvencem NES -en :)

(#22481) Cheesus válasza Romeo619 (#22478) üzenetére


Cheesus
senior tag

Nekem régen a "sárgakazettás nintendom" volt, és mostanáig halasztódott az, hogy beszerezzek egy igazi snes-t. Csak egy pár játék került az olcsó kategóriába, a ritkábbak/jobbak nem vesztettek az értékükből. De itt be is fejeztem, van egy külön topic, ha valaki ilyenekről akar társalogni :)

https://www.twitch.tv/csehla

(#22482) Nescafé


Nescafé
őstag

Üdv
Most szeretnék vásárolni egy 2.1es hangfalszettet a boxhoz, vennem kell még hozzá valamit vagy igy rá lehet dugni és kész?
HDMi kábellal van összekötve a tv-vel az xbox.

 iPhone 15 Pro

(#22483) MasterMark válasza Nescafé (#22482) üzenetére


MasterMark
titán

Egy audio adaptert ha nen akarod megbontani a gyári kábelt.
Vagy olyat vegyél amin van optikai bemenet.

Milyen géped van amúgy?

(Szvsz egyik ilyen csoda tejfölös doboz se éri meg.)

Switch Tax

(#22484) Romeo619 válasza Cheesus (#22481) üzenetére


Romeo619
senior tag

jaja olyan 3 éve beszereztem az összes klasszikust rá, de megváltam tőle én marha. Na SNES itt lezárva :)

[ Szerkesztve ]

(#22485) Nescafé válasza MasterMark (#22483) üzenetére


Nescafé
őstag

Szia
Slim 250GB

 iPhone 15 Pro

(#22486) woodbear válasza raziel01 (#22474) üzenetére


woodbear
addikt

bakker, elfelejtettem, hogy itt nem ingyenes a posta :W :W akkor még várok. (egyébként azért jó ez az ár, mert kb 1 hónapos játékról beszélünk :) )

Oldalam: www.swsfoto.de

(#22487) Evil Snowman válasza dilipok (#22454) üzenetére


Evil Snowman
őstag
LOGOUT blog

Big UP, én is így gondolom.. :K

"Jön a karácsony de sajnos a nehéz anyagi helyzetünk miatt nem tudjuk megengedni magunknak a vásárlást" -
Úgy gondolom, hogy ha annyira nehéz az anyagi helyzete valakinek, akkor nem Xbox-ra kéne gyűjteni vagy - bocsánat a szó használatért ,bár a szememben ez az - tarhálni, hanem máshogy megoldani, hogy boldog legyen a gyerek. Nem mellesleg, ha valaki egyik hónapról él a másikra, akkor nem hinném, hogy lenne pénze akár a megnövekedett áram fogyasztás okozta összeg kiegyenlítésére. Tudom, mert anno sajnos én is voltam ilyen helyzetben.

Többet inkább nem írok a sztorihoz, mert ki lennék bannolva. :(((

(#22488) dilipok válasza Romeo619 (#22477) üzenetére


dilipok
veterán

Jaaa, hogy az a napi/tranzakcionkenti limitet jelebti. Ahhha. Nekem egy nullaval feljebb van allitva, igy nem szokott gond lenni :-)

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#22489) Romeo619 válasza dilipok (#22488) üzenetére


Romeo619
senior tag

a fene se gondolta, hogy pont annyit fog változni, hogy feljebb tolja. Pont néztem utána, hogy itt raktátok ki a kódokat a 10%ra, én marha :/

(#22490) HagaNRG válasza tescodr (#22468) üzenetére


HagaNRG
őstag

De azt muszáj megkérdeznem, ha annyira vevő a kisfiú a videojátékra, akkor miért nem engeded neki néha, hogy a PC-n játsszon 1-2 autós játékkal?

(Elárulok egy titkot a gyerekek grafikai igényeiről:
Tanár vagyok, ezért elég komoly tapasztalatom van a gyerekek számítógépezési szokásairól. Az informatika terem meglehetősen elavult gépeire telepítettem pár régi klasszikust. Amik nem igényelnek komoly VGA kártyát, tehát Colin 1, Viper Racing, Midtown Madness, stb. stb. Rég elfeledett klasszikusok. Én is megdöbbentem, de nemhogy a legtöbb, hanem kivétel minden általános iskolás korú gyerek pont letojja, hogy mi most a premier játék, tökéletesen elvannak ezekkel is. Nemhogy elvannak, de abszolút mindegy nekik, hogy épp egy flash oldalt scrollozós motoros játékkal játszik, Super Marioval, vagy épp ezekkel a Colin féle szimulátorokkal játszanak. Ismerik ők mind, hogy mi a GTA V, a Fifa 14, stb. stb. Sőt, én magam, tanár létemre világosítottam föl a legtöbb gyereket arról, hogy most mekkora nagy dolog az XOne, meg a PS4 megjelenése, stb. stb. (sőt, pár órával ezelőtt a konzolok történelméről tartottam szakkört.).
A lényeg, hogy miután fölraktam a Viper Racinget, mentem egy kört vele azzal a régi Thrustmaster kormányommal, amit meguntam és beüzemeltem az info terembe, hogy a gyerekek lássanak ilyet is... A lényeg, amit magam sem hittem el: A Colin 1, a Viper Racing, kb. 13-14 éves játékok, 2 perc után fel sem tűnik a grafikai visszalépés a Forza 4-hez képest, a szimulációról meg ne is beszéljünk. Ebben gyakorlatilag semmit sem lépett előre egy játék sem, olyat tudott a Viper Racing annak idején. De ha már emlegette valaki a WRC4-et, mint jó vételt- én a demot próbáltam. Full árkád, pattogós, irányíthatatlan hülyeség. A Colin McRae Rally első része mérföldeket ver rá fizikában, pedig az 1998-as játék, sosem felejtem el, mikor az és a Need for Speed 3: Hot Pursuit között variáltam, hogy karácsonyra melyiket kérjem. (na, de nem ám a tescoból, hanem a szomszéd Károlytól, akinek volt kapcsolata, és 2500-ért tudott írt játékot:)

Szóval a lényeg: Ha komoly PC van otthon, akkor egyrészt nem kellene, hogy az apukának gond legyen egy 30 ezres konzol beszerzése, ha meg mégis, akkor vehetsz 2500-ért a tescoban egy gamepadot, fölraksz valami autós játékot és a kisfiadnak abszolút nem lesz gond, hogy azzal játszik, nem a Forza 4-gyel.
És ezt tényleg olyan szülői jótanácsként mondom, hogy átélem a problémád, sőt, mióta megláttam a hirdetést, azóta foglalkoztat a dolog, mert tényleg a helyedbe tudom képzelni magam és elhiheted, én is minden követ megmozgatnék, ha a gyermekem boldogságáról lenne szó.

(#22491) Gabesz1019


Gabesz1019
senior tag

Tudtok olyan külföldi webshopot ahol jó áron vannak 360 kiegészítők?
Quick charge kit kellene, itthon szállítással együtt 6500Ft-ért van a legolcsóbb.
Kintről be lehetne szerezni olcsóbban?

(#22492) MasterMark válasza Gabesz1019 (#22491) üzenetére


MasterMark
titán

Szvsz 4 Eneloop-al jobban jársz.

Switch Tax

(#22493) HagaNRG


HagaNRG
őstag

Most én kérnék netes vásárlási tanácsot, bár alapvetően tapasztaltnak érzem magam a témában...

Tehát megzavart az egyik Black Friday akció a Zavvin, aminek nem bírtam ellenállni.
Nem rémlik, hogy 2-3 ezernél több pénz volt a PP számlámon, de azért végigvittem a rendelés lépésről lépésre. Meg is kaptam a visszaigazoló emailt a PayPaltól, illetve a Zavvitól is, h. köszönik a rendelést, értesítenek, ha elküldték.

Amit nem értek:
- Ha nincs kredit a PP számlán, akkor általában az ad egy linket, hogy adjam meg a kártyaszámom és arról leveszi a teljes, vagy hiányzó összeget...
Tehát olyan PP-n nincs, hogy végigmehet egy rendelés anélkül, hogy pénz lenne a végén...
Most két lehetőségem van, lottó így is, úgy is:

- Hétfőn (vagy akár holnap) kapok egy emailt, hogy nem állt rendelkezésre az összeg, ezért vissza az egész
- Vagy megvolt a zsé és nincs gond.

Jelenleg a PP számlám azt mutatja, hogy van rajta 2.300 Ft. Most azt nem tudom, hogy a PP azonnal levonja az összegeket vásárlások után, vagy egy ideig a vásárlás előtti egyenleg látszik... (akárhogy is, egyelőre a PayPalon az Order- Pending megjegyzés látható, nem pedig a completed, mint a régebbi vásárlások alatt:)

Köszi bármi tippet!!

(#22494) MasterMark válasza HagaNRG (#22493) üzenetére


MasterMark
titán

Ha minden igaz, csak akkor vonják le, amikor feladták.

Switch Tax

(#22495) raziel01 válasza MasterMark (#22494) üzenetére


raziel01
veterán

Régen így volt. Nekem most az utóbbi 3-4 hét rendelésénél rögtön levonták.

(#22496) Romeo619


Romeo619
senior tag

Létezik ez:

576

Tekken Tag Tournament 2

Platform: Xbox360
Megjelenés: 2012.09.13.
Kategória: Verekedős játék

raktáron
Webshop ár:
13999Ft

Zavvi

Tekken Tag Tournament 2 Xbox 360

£9.99

Save: £40.00

3300 ft a zavvin az 576nál meg 14000?? Hát ennyiért best buy :C :C

(#22497) raziel01 válasza Romeo619 (#22496) üzenetére


raziel01
veterán

Pont ezt írtam fentebb is, hogy nagyon megéri ennyiért.
----------------
Inkább azt mondja meg valaki, hogy mennyi idő a refund GAME-nél?

Szerda este jött egy ilyen email:

"Thank you for your email.

I can confirm I have sent a refund request as this is what you have requested.
I apologise for any disappointment.
I apologise for any inconvenience.
If you have any further queries please don't hesitate to contact us."

Azóta se paypal email nem jött se GAME email. Lehet, hogy megírta aztán elfelejtette? :D
Hétfőn este azért írok nekik ha addig se jön semmi email.

Elvileg itt már járt úgy 1-2 ember, hogy nem jött meg a csomag.

(#22498) notth


notth
újonc

sziasztok

kérnék egy kis segítséget.
kaptam egy xbot 360-at ma. a monitorommal szeretném összekötni.
a monitoron ugye van egy sima vga bemenet.
az xbox háulján meg vagy egy olyan a/v kimenet amelyik egy sima jack dugó/rca típusú(fehér,piros,sárga).
na akkor az a kérdésem, hogy nekem egy olyan átalakító kellene aminek az egyik végén van egy sárga színű rca bemenet, a másik vége meg egy vga?
jól gondolom?
vagy van vmi más megoldás is?

köszönöm előre is!

(#22499) MasterMark válasza notth (#22498) üzenetére


MasterMark
titán

Van olyan átalakító is de felesleges.

Neked Xbox 360 HD VGA kábel kell. [link] Lehetőleg eredeti!

[ Szerkesztve ]

Switch Tax

(#22500) Romeo619 válasza raziel01 (#22497) üzenetére


Romeo619
senior tag

Hát ennyiért, PSX óta nem tekkeneztem :D:D de mi az hogy 576 oldalán meg 14000 jól kipörgetem azt ha nem tetszik eladom 10rt :D:D

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox 360 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.