Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
Hell!
Köszi tényleg a segítséget! Arra nem is nagyon gondoltam, hogy fog a hang működni
Ha a headsetet használom, akkor nem nagyon kell hanggal foglalkozni, vagy igen? De ha a boxhoz csak a monitor hangszóróit használnám, akkor elég a monitorra kötnöm a boxot, és kész, nem? A PC hangjai mennének a külön hangrendszerükön, és a box meg a monitor hangszórójáról menne. Nos, kábelezésben nagyon nem vagyok otthon

Ja, igen. Akkor ha KVM switch- et használok, akkor elég az egy D-Sub v. DVI bemenet a monitoron, igaz? Szal monitor --> kvm switch --> xbox 360 és PC, és monitor --> xbox 360 (hang) , és PC --> hangrendszer. És a KVM switch és box összekötéséhez kell a VGA kábel?
Bocsi, a sok béna kérdésért, de a kábelezés tényleg nem az én területem
Köszi mindent!
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Tekken 7 Playstation 4
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha a headsetet használom, akkor nem nagyon kell hanggal foglalkozni, vagy igen? De ha a boxhoz csak a monitor hangszóróit használnám, akkor elég a monitorra kötnöm a boxot, és kész, nem? A PC hangjai mennének a külön hangrendszerükön, és a box meg a monitor hangszórójáról menne. Nos, kábelezésben nagyon nem vagyok otthon