Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
Hell!
Köszi tényleg a segítséget! Arra nem is nagyon gondoltam, hogy fog a hang működni
Ha a headsetet használom, akkor nem nagyon kell hanggal foglalkozni, vagy igen? De ha a boxhoz csak a monitor hangszóróit használnám, akkor elég a monitorra kötnöm a boxot, és kész, nem? A PC hangjai mennének a külön hangrendszerükön, és a box meg a monitor hangszórójáról menne. Nos, kábelezésben nagyon nem vagyok otthon

Ja, igen. Akkor ha KVM switch- et használok, akkor elég az egy D-Sub v. DVI bemenet a monitoron, igaz? Szal monitor --> kvm switch --> xbox 360 és PC, és monitor --> xbox 360 (hang) , és PC --> hangrendszer. És a KVM switch és box összekötéséhez kell a VGA kábel?
Bocsi, a sok béna kérdésért, de a kábelezés tényleg nem az én területem
Köszi mindent!
Aktív témák
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha a headsetet használom, akkor nem nagyon kell hanggal foglalkozni, vagy igen? De ha a boxhoz csak a monitor hangszóróit használnám, akkor elég a monitorra kötnöm a boxot, és kész, nem? A PC hangjai mennének a külön hangrendszerükön, és a box meg a monitor hangszórójáról menne. Nos, kábelezésben nagyon nem vagyok otthon