- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Bencus88 #90198 üzenetére
Hú én de utálom.
Utálom Cata és panda részt.Draenor már jó.
Panda terület gyönyörű,de a küldik nem jók.
Most hogy legyen miért játszanom kezdtem egy Dark iron dwarf death knight-ot.
Az insták nagyon adják az xp-t.
Már 71-es.De rested bónusszal 5k xp is jön egy mobért.
Instában érdekes dolog volt.
A boss-ra nyomtam outbreak-et,de a bossról át terjedt a tárgyakra de még a padlóra is. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Aethelstone #90195 üzenetére
Én is úgy kukáztam össze ah itemeket😂😂
Elértem végre pandás részre baromi jó, imádom
-
Plata
félisten
válasz
Aethelstone #90195 üzenetére
Heirloom nem luxus már.
Nem kell pénz az upgradeléséhez.
Eventes tokenből is uppolhatod 120-ra.
Nekem az összes heirloom 120-ra van húzva,cloth,leather,mail,plate,gyűrűk,trinketek,fegyók,kivéve a nyaklánc.Mivel 110-es szinten spéci nyakláncot kapunk amit húzni kell így azt nem uppoltam.
No ér boralus harborban repus vacakért is lehet kapni spéci új heirloomokat 120-as szinttől.
Ezek az új heirloomok party buffot is adnak.Még a flightpontokat is meglehet venni heirloomként. -
slug
senior tag
Sziasztok, a <Serenity> klán tagfelvételt hirdet aktív játékosoknak BWL(8/8) raid csapatába, kiemelten fWarrior, Mage karaktereket. Raididöpontok: Kedd/Csütörtök/Vasárnap 19-22h. Illetve lvl50+ aktív játékosokat is szivesen várunk.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
muszurkefal #90192 üzenetére
Igen meg vannak is rajtam itemek. Heirloom, az is dob rajta nem keveset. Kicsit bántam is, elejen hogy ilyen gyorsan fejlődök, de nekem úgy is 90 felett lesz érdekes. Az itemek is addig jók szóval szuper
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Aethelstone #90189 üzenetére
Én is retri pala vagyok
Én meg kenem vágom 80-90ig a dolgokat questeket, 90 után akarok majd váltani és bejárni mindent -
Bencus88
nagyúr
válasz
Aethelstone #90187 üzenetére
Én is így tervezem biztos lesz hamarosan akcióban. Én instákban fejlődök nagyon gyorsan megy. Igen pár dolog megváltozott
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Aethelstone #90185 üzenetére
Remélem bfa lesz akcióban majd le is csapok rá, lehet el se jutok a végéig mire jön az új kieg
Ezernyi kérdésem is lenne, de majd szépen apránként
-
Viktor77
titán
válasz
Krisztianby #90181 üzenetére
Minden "ilyen" térképen, ami megváltozott, van egy npc (kis beszédbuborék jelzi) akinél választani tudsz, hogy a régi vagy az új térképet szeretnéd látni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Krisztianby #90181 üzenetére
Jobb fent van egy NPC aki visszateszi a régi mapot ha beszélsz vele.
-
Krisztianby
tag
Sziasztok mi van akkor ha egy olyan npc-hez vezet a küldetés ami nem "létezik"
https://shadowlands.wowhead.com/npc=15181/commander-maralitha [The Fall of Ossirian] küldetést szeretném leadni.. csak ugye "elpusztult" a map.
Szóval lehelten leadni a küldetést? -
TBT
addikt
Év végi launch lesz:
World of WarCraft: Shadowlands Expansion Release Date in Q4 2020. -
Viktor77
titán
válasz
muszurkefal #90175 üzenetére
Az ott dazed, amikor hátulról talál el egy mob. Azon a freedom nem segít.
Ja, és a játék eleje óta így van. -
szaszab
aktív tag
Alli oldalon keresek warri tankként egy kvázi fix m+ csapatot. A célom a 15-ös kulcs lenne minden dungeon-ből.
A guild-ből csak 1-2 ember vevő a dologra, az ismerőseim pedig totál random vannak online. Nagyon nehéz összeegyeztetni bármit is. Általában 1 vagy 2 ember hiányzik. A pug-okból meg elegem van. 10 felett egy, max két wipe után kilépkednek. Van valami kereső, discord channel esetleg? Horda oldalon volt, de az sem igazán pörgött. Szívesen csatlakozom már meglévő csapatokhoz is.
Ahol jelenleg 10 alatti, in time kulcsom van csak, az az útvonal még nem megy ofc. De tanulgatom őket. -
echterion
nagyúr
válasz
Aethelstone #90172 üzenetére
Bloodscalp, természetesen. Én ott kezdtem még nagyon-nagyon régen, nem vagyok hajlandó elhagyni. Semmi pénzért.
-
echterion
nagyúr
válasz
Aethelstone #90166 üzenetére
Én az Öregfiúk-ban vagyok, nyugis klán, most kezdtünk el normal N'Zoth-ot nyomni, úgyhogy raid is van, de ha nem akarsz majd raid-elni, itt az sem gond. Thunder, vagy Astor, őket tudod keresni, vagy guild finder.
-
Plata
félisten
válasz
Aethelstone #90166 üzenetére
Hogy a szöszbe vettél légiót?
Ha csak nem arra gondolsz megvétel alatt hogy előfizettél a játékra és megkaptad a légiót vele.
Arathoron Ragnaroson Silvermoon-on van sok magyar,tudtommal. -
Aethelstone
addikt
Üdv!
Tegnap kb. 6 év kiesés után megvettem a Legiont. Nem a BFA-t, még vissza kell szoknom, MoP-on játszottam utoljára és hmm. kicsit megváltoztak a dolgok azóta
Sebaj. Viszont keresnék egy jó kis magyar guildet Ragnán, Bloodscalp-hoz nem sok kedvem van már. Ha esetleg lenne valaki, aki fel tudna ajánlani egy invet egy jóféle magyar guildbe egy visszatérő ősjátékosnak, azt megköszönöm előre is
Aethelstone a karakterem.
AE
-
Plata
félisten
Tegnap csináltam arathoron dark iron dwarf dk-t.
Próbaképp hogy milyen a dk kezdősztori.
Ami nincs is.
De kaptam szép új fegyvert. -
Wolverine
félisten
válasz
muszurkefal #90158 üzenetére
Nem lvl20 lesz, mivel az eddigi kiegek lvl10-50 közé lesznek hangolva.
-
echterion
nagyúr
Például.
(#90162) Viktor77: Ott még sosem voltam, de majd bepótolom.
Viszont a hosszabb instákat lehetne ugyanúgy darabolni, mint a mostaniakat. Mellesleg eddig összesen egy alkalommal tudtam olyan pug raid-re menni, ahol sikerült N'Zoth-ot elkapni. A Carapace-t még sose sikerült lenyomnom, amikor lement N'Zoth, akkor egy futó raid-be sikerült becsatlakoznom. -
echterion
nagyúr
válasz
Az lenne talán az igazi, ha azokat sem lehetne szólózni, hanem ugyanúgy lehetne / kellene csapatot verbuválni max. szinten, mondjuk olyan HC gear-hez kötve. Bár sok lenne a lépcső az egyes ilvl szintek között, azt nem tudom, hogy lehetne megoldani optimálisan.
-
Viktor77
titán
válasz
Józan ésszel szerinted hogy fog hatni? Sehogy.
-
muszurkefal
aktív tag
A szintek megvágása hogyan hat majd a legacy kontentek szólózására? Remélem sehogy. Izgi lesz lvl 20-as LK-t leütni.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
MegalodonS #90156 üzenetére
Na ez így nagyon jól hangzik
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Csak vissza csábított ez a mocsokMár 71-es a kis paladinom.
Olyan kérdésem lenne, hogy az új kiegnél mi lesz a 120-as karakterekkel? Mindegyik 60 lesz majd? Illetve új karakternél, korábbi zónákon is kell majd fejlődni, vagy lesz egy új terület a kiegészítőben ahol 1-60ig lehet majd fejlődni? Bocsi biztos volt róla info, de így a legegyszerűbb, hogy majd egy zseni beavat itt. legszívesebben majd az új zónákon fejlődnék a régieket már kenem vágomKöszönöm a segítséget!
-
Wolverine
félisten
válasz
Krisztianby #90144 üzenetére
Magyarul? Nem. Az brutális munka lenne. Ha vanilla release-kor elkezdte volna egy minimum 12 fős csapat, akkor talán naprakészen lehetett volna tartani egy ilyen adatbázist...
szerk: ja, látom, hogy angolul kellene. Arra a Wowhead és a Wowpedia a legjobbak, emlékeim szerint beállítható, hogy egymás utáni sorrendben jelenjenek meg a questek zónán belül.
-
Fandango
veterán
válasz
Krisztianby #90142 üzenetére
Segítség kell ahhoz, hogy milyen küldetéseket kell csinálni adott területen, és hogy? Mert a játék saját quest helper rendszere nagyon megkönnyíti a dolgod. De ha kell egy oldal ahol mindent megtalálsz, akkor az a: wowhead.com
-
Krisztianby
tag
Sziasztok ciki nem ciki az Angolom rohadt rossz. De ennek ellenére is neki álltam a Wownak mert imádom a világát és azt a hatalmas tartalmat amit körbe öleli. Segítségetek szeretnék kérni hogy van e olyan oldal ahol adott zóna küldetés sorozatait összefoglalva vagy sórendben leírja? (akár összefoglalva) természetesen Angolul.
Rengeteg Magyar lore van és magyar videó ami segítségével lehet tájékozódni a WoW világában de én a kis sima questeket is szívesen elolvasnám
Bepróbálkoztam azzal hogy minden küldetés címet kimásolok rákeresek a leírására és bele google fordítóba de így 800 küldetés után be kell látnom ez nem túl jó módszer.
így jutottam arra a kérdésre van e valami oldal ami adott zóna összes questét összefoglalja mit miért csináltunk vagyis remélem értitek. Könnyebb lenne az egésznek nekiállni.Előre köszönöm a segítséget
-
Viktor77
titán
válasz
muszurkefal #90139 üzenetére
Egyről?
Mi is (Anachronox) is ott vagyunk, mint legnagyobb magyar allis guild.
-
k.kristof
őstag
válasz
muszurkefal #90137 üzenetére
Ha magyarokat akarsz látni alli oldalon, akkor Arathor/Hellfire vagy Silvermoon.
-
muszurkefal
aktív tag
Sziasztok!
Ragnaros alli oldal életben van mostanság? 5 év után most resuboltam, de kihaltak a chatek meg a városok is.
-
echterion
nagyúr
Változtattak valamit a Dragos Soul-ban azon a "boss"-on, mikor Deathwing hátán repülünk? Igaz, elég régen voltam már ott, tegnap benéztem és hát azt a szerencsétlen elementált valami mindig kinyírja, mielőtt felstack-elődik a kellő mértékben a robbanáshoz. Mi a franc sebzi azt le mindig? Én biztosan nem, mert pucéran, csak egy íjat magammal cipelve is mindig meghal szerencsétlen. Tegnap majd' szétvetett az ideg emiatt, elcsesztem rá vagy egy órát, aztán nem tudtam megcsinálni, kettő robbantást tudtam csak megcsinálni.
Kellene az acsi, amit ott ad, de így nem lesz meg sose... -
Bencus88
nagyúr
Megint ugyan az, megpróbáltam finderen keresztül instázni, bedobott és ennyi befagyott. Fogalmam sincs mi a gond
-
Ghoosty
őstag
Be lehet állítani valahogy, hogy a troll küldetések szövege rendes angolsággal jelenjen meg? Esetleg van rá valami addon? Korábban pár trollos küldetésnél nem zavart, jó volt érdekességnek, de ez a Zandalar csurig van trollal és szinte minden küldetés ilyen és már fárasztó olvasni.
-
freelanced
addikt
Üdv!
Valaki esetleg Ashbringer szerveren játszik EU Ally-ban, a Classic-al? -
Ghoosty
őstag
Vannak BOP és BOE cuccok.
BOP cuccok soulbound lesz rögtön ha lootolod
a BOE - (bind on equip) csak akkor lesz soulbound ha fel is vetted egyszer
Ha soulbound akkor nem fogod tudni eladni playernek csak vendornak.
A lényeg, hogy onnantól tudod transmogolni ha már egyszer egy olyan cucc soulbound-os nálad. Ha BOE a cucc, akkor nem elég, ha a táskádban van, egyszer fel kell venni.Amúgy ha megnézel egy cuccot, akkor látszik, hogy a cucc a már bent van a listában vagy sem. Van egy kék felirat "You haven't collected this appearance". Ha ez ott van, akkor új kinézetű cucc, ha nincs akkor már bent van a listádban.
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Kaptam 2 napot húzok épp egy bloodelfet, már 22-esAzt hiszem előfizetek újra, tegnap nagyon simán ment minden, ma reggel viszont elég sok dc-t kaptam. Ez normális, vagy épp csinálnak valamit? Majd bejelentkeztem instára, bedobott és végigment a csík és semmi. Kiléptem és percekig vissza sem engedett, nem tudom ez mennyire normális
Másik: Mikor transmogolok egy itemet kell hogy nálam legyen, vagy elég hogy másik karakter már egyszer lootolta? El lehet adni, és utána is tudom használni, vagy a zsákba kell legyen? Köszi -
Plata
félisten
Láttátok?
Draenor és legion pathfindert kiveszik,nem kellenek a repüléshez.
[link] -
Viktor77
titán
Mivel van XP buff, így megint ott van Alterac Valley bejáratánál a vendor, aki Markért és TW badge-ért ad 410-es fegyót.
-
echterion
nagyúr
De nem is kell többet használni. Én full casual noob-ként jó, ha 4-5 képességet használok, nekem 8-10 gomb mindenre elég lenne, csak a közlekedést kellene megoldani úgy, hogy ne a két analógot kelljen egyszerre nyomni, mert az elég szar lenne. Ez tényleg, hogy van megoldva? Úgy, ahogy leírtam (nekem a képről ez jött le).
-
3L1T3
addikt
-
-
echterion
nagyúr
válasz
Bencus88 #90101 üzenetére
Milyen gépen játszanál? Nem kell egy erőmű neki.
A légiót érdemes végignyomnod, szerintem csináld meg, mielőtt megveszed a BFA-t, mert nekem még így 120-as szinten is tetszik. A BFA eleje is tetszett, egészen mechagonig, az már nagyon izzadságszagú volt nekem, az új korrupt részt ki se próbáltam, csak a héten megcsináltam egy kanyar raidfinder-t.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest