Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Cathfaern #81193 üzenetére
Elolvastam a reddites visszajelzésed, remélem sokan írnak még hasonlókat és megfogadják a blizzesek. Ez amit írtál nagyon utópisztikusan hangzik, sajnos egész biztos, hogy ők ennél sokkal "keményebb" feladatnak szánják a szintezést...
Egyébként nem értem őket, eddig azon voltak hogy a wow szintezés egy streamlined élmény legyen, gyors, pörgős, haladós. Ezzel pár ős RPG fanon kívül szerintem nem sokaknak volt különösebb baja, legalábbis sokkal kevesebbeknek mint a mostani rendszerrel. Akár hagyhatták volna úgy is... Szerintem arról van itt szó, hogy elérte őket is, ez az egyébként bizonyos játékokban kiválóan működő - khm dark souls khm - "no pain no gain", "git gud", "igen megcsináltam", életérzés.
Annyi a baj ezzel, hogy míg egy pörgős kb 20-30 órás story játékban ez jól működik, addig egy monoton izgalommentes több száz játékórát igényénylő leveling szakasznak nem biztos, hogy ilyennek kellene lennie. Nem az kéne, hogy sikerélményt adjon ebben a játékban, hogy fúú ezaz Tanarisban letudtam győzni 3 skorpiót és meglett a lvl 43 jeee! Ennek egy fájdalommentes pörgős élménynek kellene lennie, mert nem áll jól neki az, ami a dark soulsnak jól áll, hogy minden egyes ellenféllel keményen meg kell küzdeni és minden egyes szintlépésért keményen kell farmolni, harcolni. Ez egyszerűen nem az a játék, csak most ennek van divatja, egyre több stúdió veszi át ezt a formulát, lásd "souls-like" játékok és a blizz is úgy érezte, hogy a wowot egy souls-like élménnyé kellene tenni....
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe gar
- Apple watch Ultra 2 2026.08.19. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest