- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
válasz
Xirtam #49189 üzenetére
hit + expertise = 15.51 + 1.12 (ez 1.63-al tobb mint kellene)
Frost mage-t haste-re kell reforgolni, gemelni.A reforge javaslat itt lathato (kattints az optimized gombra, kb 12k-val tobb pontot hoz): [link]
A rota itt lathato: [link]
Pve bosson ne varj top dps-t. A frost nem erre valo. Mivel a frost mage dps-e durvan fugg a finger of frost procok gyakorisagan. Fagyaszthato mobokon challenge modban (463 ilvl) kitoltam vele 250-400k dps-t. Ez persze csak addig tarthato amig massziv aoe van, es a targetek fagyaszthatok. Boss fighton kis makkal elertem a 95-97 -t, de altalaban 81-86k dps ment ki (hangsulyozom, ez 463-ra leskalazott gear meleltt, teljes raidbuffal ertendo).
-
Wolverine
félisten
válasz
jozso1989 #49188 üzenetére
Ezt elmagyarázhatod azoknak is, akik ezzel a két speccel szeretnének raidelni - mert pl. nekik ezek tetszenek, vagy mert ezek jobban kézre állnak nekik, mint a másik kettő, amelyekkel nem is tudnak megfelelően játszani hosszú gyakorlás után sem. Vagy akkor mi legyen? Játsszanak olyan speccel, amivel nem megy nekik jól? Rerolloljanak másik kasztra? Hagyják abba a raidelést, vagy rögtön a WoW-ot?
-
Xirtam
veterán
Srácok egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni. Ha nem probléma belinkelném a bátyám karakterét. Ő eléggé casual player, viszont a DPS-e nagyon nincs rendben. Egy MAGE-ről beszélünk. Ha megteszitek, hogy segítetek hogy mit kellene fabrikálni a karakterén akkor megköszönöm.
Köszönöm.
-
jozso1989
őstag
válasz
Wolverine #49178 üzenetére
A frost mage pont rossz példa, ahogy pl. a Subtlety rogue szintén rossz példa lenne. Ennek a 2 specnek alapból semmi keresnivalója sem lenne pve-ben, mert ezek szerintem az igazi pvp specek. Egyszerűen arra vannak kitalálva (még ha a blizz nem is így tervezte), hogy játékosokat ölj vele.
Nem véletlen ezeknek a speceknek a legmagasabb a skillcapje is... túl sokat ki tudsz belőle hozni CC+dmg szinten. Egyedül le lehet cc-zni mage-el egy 3v3 teamet, ha mákod van és minden klappol (tapasztalat
). Vagy Reckful egyedül cc-zte az RMP-t a rugójával pandában...
Erre ismét wotlk volt jó példa.
Ott egy lúzer mage, vagy rogue még 1800-ig sem jutott 3v3-ban, nem hogy 2300-as tabardja legyen... Most, hogy az agyhalott kékek szerint mindennek helye van instában (miért is), egyre rosszabb a játék, ennyi.
Ráadásul ezen speceknek teljesen más a gameplay-e pvpben és pve-ben (ugye backstab x99999, ice lance x9999, arénában meg azt se tudja az ember hirtelen mit csináljon)...
-
Fandango
veterán
válasz
Bencus88 #49185 üzenetére
Wowhead a baratod (nem csak a Google
)
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Secret of the first Empire legendary questben ugye 20 secretet kell gyűjteni. Egy már esett Orgrimmari raidben. Minden bossból eshet vagy csak og-sből? köszönöm!
-
Black Prince repu farm, 0% Friendly-rol Exalted-ra kb. 3 ora alatt, kellemeset csalodtam, hogy ez ilyen konnyen megoldhato.
-
Beri
addikt
válasz
parandroid #49180 üzenetére
Ezért kellett volna már rég szétválasztani a tank és a dps feralt.
-
parandroid
félisten
válasz
jozso1989 #49175 üzenetére
Akkoriban hagytam abba a tankolást a macidruidával, amikor a Cataclysmben elkezdték rommá nerfelni a macitankot, merthogy túl erős pvp-ben. Akkor került fél perces cd a swipe-ra, ami gyakorlatilag lehetetlené tette a tankolást. Utána persze lejjebbvették, meg megkapta a maci a trasht mellé, de sosem lett már olyan jól használható, mint előtte volt. Csak hogy pve-sként is sírhassak egy kicsit, hogy a pvp miatt nem tudtam azt játzsani, amit szerettem volna.
p
-
Beri
addikt
válasz
jozso1989 #49153 üzenetére
Az 5.4 pont az 5.0 ellentéte. Akkor az undorító burst miatt sírt mindenki, most meg godmode-ban tolják. Ha nem lenne a hiperimbabuff arénában 15 perc után és egy healer-dps 2s comp betalálna egy ugyanilyen gyáva teamet, csak döntetleneket játszanának.
Fandango
Sose ertem, miert hiszi sok pvp fanboy, hogy a pve (raideles) faceroll.
Az első kill teljesítmény, mert még nincs kipróbált, 100%-osan működő taktikája a jónépnek. De ahogy felkerülnek a videók a youtube-ra, onnantól konkrétan farmolható az egész, ha nem durván alulgearelt retardokkal játszol. -
Wolverine
félisten
válasz
jozso1989 #49175 üzenetére
Jelenleg a PvE trinketek procai nem működnek a PvP-ben. A PvE cucc le van skálázva alacsonyabb iLvl-re, mint amilyen a megszerezhető PvP cucc iLvl-je. A legendary köpeny procca nem aktív PvP-ben.
Olyan változtatást keresel, ami miatt a PvE-sek szívtak? Sok spec azért volt játszhatatlan PvE-ben, mert ha kellően felbuffolták volna, akkor PvP-ben megállíthatatlanná vált volna, erre jó példa a Frost mage.
Egyébként pont most jelent meg a wow.hu-n egy ELTE egyetemi kutatás összefoglalója; amiből kiderül, hogy a magyar MMO-sok jelentősen nagyobb része PvE-zik, mint PvP-zik... és ez aligha tér el a WoW-ban ettől.
-
jozso1989
őstag
válasz
Cathfaern #49174 üzenetére
Ez hülyeség. Valóban pve játék, de szerintem már azért elég tekintélyes méretűre nőtt az aktív pvp-zők száma az évek alatt (amióta van aréna), hogy végre a pvp-vel is foglalkozzanak rendesen.
A balance-ról meg annyit, hogy eddig mindig a pvp-sek szívták meg (lásd legendary itemek, heroic trinketek és társai)...
Én nem igazán tudok olyan változtatásról a játékban, ami miatt a pve-sek szívtak volna... vica versa sajnos túl sok is volt, ezért nem játszom egy ideje.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
jozso1989 #49127 üzenetére
A WoW továbbra is alapvetően PvE játék, amibe utólag belehegesztették a PvP. Szóval szerintem ha valaki kifejezetten PvP-zni akar, akkor vannak sokkal jobb játékok erre. Legjobb lenne szerintem ha totál kivennék a PvP-t a WoW-ból, vagy teljesen különválasztanák, mint ahogy GW1/GW2-ben is van (nem azért, mert utálom a PvP-t, csak így mind a Blizz mind a játékosk is szívnak pl. balance miatt, amit lehetetlen összehozni úgy, hogy az egyik helyen történt változtatás befolyásolja a másikat is)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Wolverine #49169 üzenetére
ja akkor a Bell-es történet után jött az IoT de abban nem volt Garrosh csak az elfek, aztán 5.3 mikor VolJin felépült és visszavágott. 5.4 pedig ugye összefognak és bevonulnak. Ally-nál milyen reakciók vannak az Anduinnal történtekre? valami spec questchain vagy ilyesmire gondolok.
-
Wolverine
félisten
Nem 522-re, hanem 512-re (bár szerintem még nem tart ott a dolog, ha jól számolok, akkor 502-nél jár a rendszer, ugyanis 496-ról indulva hetente emelkedik eggyel a szint) skálázzák le a PvE geart rated PvP-ben, és nem említetted, hogy a PvE szettbónuszok sem működnek.
#49163: a lore a patchek szerint halad sorban: először volt Theramore (5.0 prepatch), aztán a megérkezés Pandariára (5.0), aztán Krasarang (5.1), Isle of Thunder (5.2), Battlefield: Barrens (5.3, már nem érhető el) és végül Siege of Orgrimmar + Timeless Isle (5.4).
#49139: valóban nem voltam pontos. A random stunok és a controlled stunok DR-jét tervezik összevonni. Több, mint 5 éve fordítok patch note-okat, kék blogokat, egyéb infókat; elhiheted, hogy értem, miről írnak a kékek - azt is elhiheted, hogy felmerült annak bevezetése, hogy a stun is törjön dmg-re. Elő is fogom keríteni a megfelelő linket ehhez.
-
tskó
tag
válasz
Sok minden változott. Az aréna, rbg, bg 522-re skálázza le a geart. Van xrealm aréna, nincsenek aréna team-ek, van freewin expolit 2s-ben. A fire mage megint használható, lock-ot nerfelték de valahogy buff lett belőle a végére, a ret erős lett, a hunter már nem mindent visz class, dk szokás szerint op (2k alatt), a ww monk _nagyon_ erős 5.4-ben, sh is erős de még mindig unalmas. A legtöbb pvp-s szetbónusz értelmetlen szar lett. A pvp powert buffolták, a két pvp trinyo szetbónuszban plusz resit ad.
Viszont azzal a gear-el ami neked van nem sokat érsz, még random bg-n se. De az 5.3 óta minden kihagyott hét után kapsz 1000cp caplimit növekedést vagyis ha jól számolom ezen a héten olyan 5K cp-t vehetsz ki, abból kijön egy sapka meg egy vállas jövő héten amikor meglesz a 7200 kiveheted a fegyót is.
-
tskó
tag
válasz
lakisoft #49154 üzenetére
"Full PVE-ben jártunk PVP-zni ami számomra egy kicsit fúrcsa volt, de működött."
ilyen qq-val összeszedett, 1400 körüli pug-okkal szemben működhet. Nekem tegnap 24 killem volt lock-al rbg-n egy ilyen pve gíres társulat ellen. Vittem a zászlót wsg-n rajtam volt a drood symbiosis, nyomtam a rejuvenationt 4-en nem tudtak karcolni se. Kb ennyi volt: rejuvenation -> /flex -> rejuvenation-> /flex -> rejuvenation -> /lol és cap.
-
whitezo88
nagyúr
végigvittem a Domincance Offensive questlinet (divine belles chain). A loreban mi van ezután? kicsit össze vagyok kavarodva. Azt hittem ezután jön a Theramore incidens, de rájöttem hogy az Pandaria elején volt és onnan lett Jaina a KT vezetője. Az Isle of Thunder jön sztoriba utána? az ugye 5.2, a Dom Off meg nem tudom mikori.
-
LógaGéza
veterán
válasz
lakisoft #49159 üzenetére
Csak sajnos most egy ideje nem vagyok - gondolom észrevettétek
Feltörték az accountom, most kaptam vissza 1 hét levelezés után - persze azt a gametimeot már sehol se fogom látni megint. Ráadásul pont az után kaptam vissza, hogy lejártam - így most erősen gondolkozok, hogy újratöltsem-e... -
-
lakisoft
veterán
válasz
5.3-ban voltam guildes RBG-en. Nem vettem észre különbséget a korábbiakhoz képest. Összeszokott jó csapattal élmény játszani. Ugyan úgy mint raidelni.
Full PVE-ben jártunk PVP-zni ami számomra egy kicsit fúrcsa volt, de működött. A jelenlegi seasonben még nem voltam RBG-n és arénázni sem. Sőőt random BG-n sem a mainnel. Sajna nincs rá időm. Raidelés meg a napi dolgok mellett nehéz.
Van egy barátom ő PVE-ről teljesen átállt az PVP-re tőle kellene megkérdezni.
[link] - csak hogy ne inkognitóban kritizáljalak
-
jozso1989
őstag
válasz
lakisoft #49152 üzenetére
Szerintem én semmi rosszat nem írtam, nem nooboztam senkit (ahogy engem egyből), csak azt szerettem volna megtudni, változott-e valami panda 5.0 óta...
Erre itt írkáltak nekem 5 fős challange módról, meg levelingről, meg pet battleről (lol)... xD
De úgy látszik egyre kisebb a pvp-sek száma sajnos... amin persze nem lepődöm meg.
-
jozso1989
őstag
Most így jobb? Így végre valaki fog válaszolni arra, hogy milyen a rated pvp?
-
jozso1989
őstag
válasz
parandroid #49142 üzenetére
Igen, közben sajnos rájöttem, hogy ide olyanok írnak, akik azt se tudják, mi a wow, meg olyanok, akik arra büszkék, hogy 5 fősöket ütnek időre...
Szóval gondolom továbbra is az aktuális sz*rrábuffolt kaszt a nyerő (dk, hunter, priest, warrior, mint mindig)...
-
parandroid
félisten
válasz
jozso1989 #49141 üzenetére
Többszázezren játszák az arénát, tehát nyilván játszható, hogy neked tetszene-e az más kérdés, erről komolyan fogalmunk sincs, mert már valamikor alsó tagozat vége felé kinőttünk a vérpistikéskedésből. Úgyhogy hiába teszed fel a kérdést még párszor, miközben legalább jól be tudsz szólni mindenkinek, hogy mekkora noobok, hogy ezzel a szarral játszanak. Valószínűleg találnál pár hozzád hasonló mentalitású játékost is, bár itt elég gyér a mezőny, ráadásul ő is gyakran van banolva, úgyhogy lehet, hogy érdemes lenne máshol próbálkoznod.
p
-
jozso1989
őstag
válasz
lakisoft #49140 üzenetére
Minek az neked? Talán nem hiszel nekem? :$
Amúgy olyan jogon fikázom le a lol.hu-t, izé wow.hu-t, hogy ctrl+c ctrl+v-zik mmo championt és olyanok írnak ott, akik nem is játsznak a játékkal, azt se tudják, miről írnak, miről beszélnek. De még mindig nem a noob.hu érdekel, hanem, hogy játszható-e az aréna.
-
jozso1989
őstag
válasz
Wolverine #49132 üzenetére
A stunokon most is van DR. Random stun és controlled stun van, ha jól emlékszem... Viszont ha meg fogja törni dmg, az nem stun lesz hanem incapacitate, vagyis baromság, ezzel megölnék a rogue-ot, és a frostmage-et, szóval valamit félreértelmezhettél...
A guildes részre nem reagálok, szerintem te még 5 főst sem ütöttél, meg téged gankeltek szintezéskor...
(#49133) Fandango: 2400+-on sokkal nehezebb játszani, mint egy scriptelt ismétlődő botot leölni 25-en...
-
Fandango
veterán
Na a masik fele.
De.... felre ertes ne essek, annak ellenere, hogy a pvp-t egy ertekelhetetlen szarnak tartom, attol meg aki azt szereti csinalni es jo benne, tisztelem (en nem allitottam, hogy a pvp konnyu, csak utalom). Viszont, ha valaki ilyen stilusban teszi, es hirdeti magarol, hogy mekkora asz, egy felteglaval csapnam arcon. -
Fandango
veterán
válasz
jozso1989 #49131 üzenetére
Sose ertem, miert hiszi sok pvp fanboy, hogy a pve (raideles) faceroll. Mitol van ekkora arcotok, mire fel??
Sot csak hogy egy kicsit dobjak a flame-re, a wow pvp egy eleve teves ut a jatekban, teljesen felesleges es ertelmetlen az egesz. Sose tudjak es sose fogjak jol megcsinalni, kar vele szenvedni, csak a Blizzard a sok fanboy miatt nem teheti meg, hogy hagyja a pi*aba az egeszet.Ja es mi alapjan hulladekozol le egy oldalt, amikor te nullat tudsz felmutatni. Latszik te is a tipikus magyar vagy (es nem a jo ertelembe gondolom).
Remelem nem fogod a draga penzed erre a jatekra kolteni, legalabb egy idiotaval kevesebb (abbol ugy is boven sok van ebbe a jatekban).
ui: oszinten lesz*rom a velemenyed vagy a reakciod erre az irasomra, nem fogok veled leallni vitazni, mert nem eri meg.
-
Wolverine
félisten
válasz
jozso1989 #49131 üzenetére
Ismerem a Silver Rivert és tudom, hogy magyar szinten az első 20-25-ben stabilan benne vannak - ami azt jelenti, hogy nemzetközi szinten a középmezőny alsó részében tanyázik a guild (igazán elit magyar guild a Fragile-on kívül talán nincs is, a Voodoo People és a GiNO a jobbak közé számít, illetve elég erős lett a Bullsith Bunker az utolsó 2 tierben).
Igen, én vagyok az a Wolverine, aki ott is szerző - mostanában ritkábban. Hulladék lenne? Ugyanabból az információhalmazból dolgozunk, mint az MMO-Champion, a Wowhead, a WoWJuju vagy bármelyik másik fansite. Persze a hozzád hasonló nagy arcoktól mindig is szeretettel várok próbaírást, hadd röhöghessek én is.
PvP: ezek szerint a 6.0 várhatóan jobban fog neked tetszeni. A Blizzard jelenleg ismert szándékai szerint ugyanis kiirtják az instant spelleket, és nagyobb szerepet helyeznek a castolásra; ugyanakkor erősen csökkenni fog az interruptok, a silence-ek és a CC-k száma is. Elvileg azt az ötletet is vizsgálják, hogy diminishing return kerüljön a stunokra, és ezeket megtörje a sebzés (kb. mint a fear viselkedése).Végül megjegyezném, hogy én játszom a WoW-val. Csak épp az én érdeklődési köröm más, mint a tiéd. Épp ezért én bármikor tudok segíteni valakinek, akinek pl. a szintezéssel vagy a Pet Battle-lel kapcsolatban lesz kérdése. Te nem.
-
jozso1989
őstag
válasz
Wolverine #49129 üzenetére
Jaj, te nem a wow.hu-s író vagy? Rajtad röhögünk mindig haverommal, ő olvassa azt a hulladék oldalt.
Amúgy Silver River @ Ragnaros eu... utánanézhetsz. Nem tudom, ez miért fontos. Most, hogy tudom ki vagy, így nem vagyok kíváncsi a véleményedre... hiszen te nem is játszol a játékkal.
Én játékosokat szerettem volna megkérdezni, de ezek szerint itt kevesen pvp-znek, hát így jártam. Feleslegesen nem akarom pénzelni a failzzardot, Cata óta szörnyen rossz a játék, sajnos.
(#49130) Healbacsi: Értem... igazából én azt nem szerettem, hogy nem lehet már castolni a sok interrupt, meg cc miatt és az ember kénytelen idétlenül nyomkodni az instantokat... ezek szerint ez továbbra is változatlan... kár érte.
-
jozso1989
őstag
válasz
ígyvanferi #49126 üzenetére
Szóval jó a pvp vagy sem? Nem akarok 4 rongyot kifizetni egy 5.0 wowért ismét. Abból egyszer is elég volt.
Pve továbbra sem érdekel...
-
jozso1989
őstag
-
Diniboy
aktív tag
ÚÚÚÚ mekkora biznisz lett volna ez első héten, árulni a ládát , meg az átjutást
WTS Burden Of Eternity chest 1000G , egy nap alatt meg lett volna a reforgeos mamutra a lóvé
-
-
ígyvanferi
addikt
válasz
jozso1989 #49113 üzenetére
Ezt mondd el annak a pár ezer guildnek, akik még csak normál Garrosh-t sem ölték, pedig azt már 4 hete lehetne. Nemhogy HC-ban. 3 hét alatt csak 6 guildnek sikerült. Lehet ha valaki felvilágosítaná őket, hogy pedig ez nagyon egyszerű, egy csapásra kipucolnák a raidet.
Egyébként Diniboy arra gondolhatott, hogy nem éri meg, mivel egy kis szórakozáson kívül mást nem kapsz a havidíjért.
-
LógaGéza
veterán
válasz
tPedro_ #49116 üzenetére
Akkor dob ki cloak nélkül, ha olyan zónába mész be, ahol ellenőriz. Teszem azt, egyik oldalt két őr között van egy kis repedés a falon, ahol be lehet ugrani a belső udvarra. Ha ott átmész cloak nélkül akkor kidob. Ha előre eltudsz keveredni, és a nagy kapun mennél be akkor is kidob stb.
De ha leszállsz a madárról arra a hegyre, akkor simán le tudsz ugrálni - csak arra ügyelj, hogy a belső udvarra érkezz, mert ha kívülre esel, akkor bizony nem tudsz bejutni anélkül, hogy ne dobjon ki.
-
jozso1989
őstag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy megéri visszamenni játszani? Milyen a pvp? Még mindig a hunter-warrior-elesámán-rdruid-dpriest dominálnak?
-
Diniboy
aktív tag
Elmész kicsit távolabb a vízen, felülsz egy fly mountra, felrepülsz ameddig lehet és elindulsz befele. Fall damagetöl Pala bubi megvéd, wari ugrás jó, locknak talán glyphje van esésre, hunter is tud ugrani csak azzal nehéz célozni, (ja ez itt mage)slowfall, papnak is van valami a franc emlékszik minden skillre : D stb stb stb. Ha meg enginer vagy goblin glider, de a szigeten is lehet venni 5 db kite akármit ami ugyanugy működik. Ezzel a módszerrel kb akárhova el lehet jutni (más kérdés hogy a world bosst nem ölheted a back nélkül mert kidob) de pl a flame akármi chestet ki lehet lootolni (1 tuti burden of eternity), meg reput is lehet farmolni a leszakadt hídon túl.
-
Lenne par ujabb okos kerdesem.
Szoval, flex raid, elvileg azt beszeltuk multkor, hogy lehet onnan kezdeni ahonnan a raid leader abbahagyta vagy az elejerol.
Na mar most hogyan lehet elorol kezdeni?
Mert flex raid inditasnal nem ajanl fel semmi ilyesmit, egyszeruen csak at kell adni a leader pozit annak akinek nincs lockolva egy boss sem? Ez a modja?A masik, hogy mar elinditott flex raidbe csak kit lehet behivni reparty nelkul, olyat, aki a leader-er azonos realmbe van vagy olyat, aki a leaderrel azonos battlegroupba van?
Harmadik, lehet-e raid groupokat linkelni chatbe?
Sokszor nem tudjak az emberek, hogy hol latjak melyik groupba vannak, egyszerubb lenne. -
malacka87
őstag
Kicsit elhúzódik ez a karbantartás nem?
Ragnarosra várok:-)
Látom dobálják ám az időt tegnap még az volt írva hogy 9órakor indulnak, éjjel 11:00, most meg 13:00... -
Arnold2
őstag
válasz
whitezo88 #49099 üzenetére
Az impekkel gyorsnak kell lenni (viszont nem baj, ha marad 1-3). F&B-nal pirítsd őket, leheltesd, meg RoF meg bármi.
Nézd a timert és úgy időzítsd, hogy a pit lord már a pilon mögött legyen mire kijönnek a kutyák. SS amivel ugye dobod az agrót. Ekkor Kani vele megy és ha jól pozicionáltad a pit lordot, akkor te losban leszel Kaninak és a CB-val nem kell törődnöd.Az egész fight destróban a legkönnyebb. A többivel is megoldható, de nekem a destró jött be a leginkább.
Esetleg olyat csinálhatsz még az impeknél, hogy megvárod az első hullámot, kapuzol , majd a második hullámnál ShadowFury, Pit lord lehel, és full AOE. A kulcs az impek mihamarabbi leölése (egy def spell jól jöhet, vagy a pi lord gyógyító képessége fölött az ujjad, egy két imp nem üt sokat, de a fele már igen), hogy legyen időd elrejteni a pit lordot, de 535-ös gearben ez nem kéne hogy túl nehéz legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest