- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
Wolverine #49699 üzenetére
Azt még megértem, hogy a top playereknek igen, de amikor egy szerver népessége 90%-ban hordás, azt már nem.
lehet sok gyerek játszik?
Más: nem vagyok annyira otthon a lore-ban ezért lehet nagy hülyeséget kérdezek. A Kirin Tor tagja csak magek lehetnek? Szóval se papok, se warlockok se egyéb "caster"?
-
for3l
senior tag
válasz
lakisoft #49683 üzenetére
Nagyjából már válaszolgattak emberek, de azért én is írok valamit:
- AH-val nekem nincs gondom, bár nincs viszonyítási alapom, de sztem pörög (alapanyagokat simán el lehet eladni)
- Ordos-t szerintem szerdán érdemes ölni, gyakorlatilag amint meghal, már szervezik is az új csapatot (és szerdán ezek erős csapatok szoktak lenni)
- Flex hirdetésekre nem igazán szoktam járni (van raid csapat, elég annyi nekem), olyankor inkább alt-tal játszok, de sztem simán lehet menni (főleg szerdánként ez is, ahogy ezt említették nem rég itt)Esténként valóban szokott sorba állás is lenni (főleg vasárnap, de lehet, hogy szombaton is, olyankor nem játszok). Mondjuk hétköznap 8-kor ~100-an lehetnek előtted, ami kb 5-6 perc várakozást jelent (vasárnap ez volt már 500-600 fő is).
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Lacee1986 #49691 üzenetére
Én szerintem is Legion-os lesz ismét. Remélhetőleg
Jaja Wrathion is elég sokat utalt rá, hogy össze kell fogni egy nagy ellenség ellen bla bla. Jó öreg Sargeras is kussban van egy ideje, Kiljaeden bukása óta nyugi van felőlük.
ja és remélem nem húzzák el még őszig, 2 év nagyon gázos volt már Catánál is szerintem. Mondták is, hogy SoO után már nem lesz nagy kontent patch.
-
-
Arnold2
őstag
válasz
whitezo88 #49682 üzenetére
Nem akarok én itt ilyen megmondó ember lenni, de ~496 körüli gearben igazi az a fight. Igaz olyan mint kaktuszos smirglipapírral magadhoz nyúlni, aláírom, de az öröm amit átéltem az x ezredik wipe után egy "szaros pixelhalmaz" leölése után... Megfizethetetlen
S elismerem, hogy valaki nem akar vele ennyit szívni és nem is ítélem el, de ki kéne egyszer próbálnod
Jaja Impet áldozd fel és akkor gyakorlatilag lesz két dispelled. Arra figyelj, hogy ugye az impes dispellel, ha jól emlékszem, buksz egy kevéske életet is szóval ne 5-10% környékén használd magadon
-
whitezo88
nagyúr
ilvl 520 óta hanyagoltam Kanrethadot, de mivel köv resetben, szerdán meglesz a cloak (most 542 vagyok), lemegyek, megcsinálom (eleve sokat dob, az aoe képessége miatt meg pláne jobb lesz). 552-es lock 2 perc alatt ledarálta
[link]
ráadásul kattingatva, bartender vagy egyebek nélkül, CB-ba beleállva. van 750k hp-m sacrificeal, elég lesz akkor(voidos képességgel 1m felett)
viszont ahogy nézem a Grimoire nem esik le enslavenél, anno ezt nem csináltam. így lehet külön is dispellezni magunkat.
-
lakisoft
veterán
Van valaki Ragnaros Horda oldalról?
-
lakisoft
veterán
A connected realmról van valami új fejlemény?
-
func93
senior tag
Ezt néztétek? Illidan is Back!
-
tskó
tag
válasz
whitezo88 #49662 üzenetére
Vagy lenyomod szerdán az összes flex-et 2 óra alatt, vagy wipeolgatsz random idiótákkal egész héten. garosh-t ott cseszi a a legtöbb pug, hogy utolsó fázisban nem szedik le az mc-t a töbiekről ,mert alig van már hp-ja garosh-nak inkább azt nyúkolom, leszaroma többieket, mindjárt meglesz ééééés wipe.
-
whitezo88
nagyúr
na nem is volt eddig vészes normal10. sha-n 1 wipe volt 15%nál mert swellingbe meghalt 2 helaer is. korábban ilyen 200k dpst mondtak ami kell oda de nem volt annyi és 2min berserk előtt lement.
-
Wolverine
félisten
A timeline:
Jade Forest -> Valley of the Four Winds/Krasarang Wilds (mehet párhuzamosan, a lezárás Four Windsben van, miután mindkét zónát befejezted) -> Kun-Lai Summit -> Townlong Steppes -> Dread Wastes -> daily repuk (Shado-Pan, Klaxxi, Wrathion, eredeti Golden Lotus (ami már nem érhető el sehogy), August Celestials) -> Krasarang Wilds daily repuzása (Operation: Shieldwall) + Wrathion folytatása -> Isle of Thunder + Wrathion -> Battlefield: Barrens (már nem érhető el a játékban) -> Timeless Isle + Golden Lotus (az átalakítás után) + Siege of Orgrimmar
-
Zedz
addikt
Most kezdtem el csak MoP-ozni és nemrég meg is lett a lvl 90. Jelenleg az Isle of the thunder king-es küldetéseket csinálom, és Jaina azt mondta, hogy elárulta a Kirin Tor? Vagy én értettem félre? Ha nem, akkor miért és hogyan árulták el őt?
-
whitezo88
nagyúr
azért lehet flexen is szívni ha olyan a parti. múlt resetben Garroshoz néztünk be de uccsó phase az addok miatt nagyon gázos volt, nem segített az se mikor 300k dpst toló HC geares jött. a többi jól megy már legalább...
tegnap meg letoltuk 1-2t "simán" (volt 1-2 wipe) de spoilsnál inkább már abbahagytuk. nem volt külsős, de a healerek hagytak most kivetnivalót, újak vagy tapasztalatlanok voltak. Flexbe jön rendszeresen ugye tapasztalatlan így, aki 70k HPS-t vagy 65k dps-t tol. Pedig ott (spoils) tényleg csak abba lehet belehalni ha beleállsz a sárgába vagy a bombába, na ezt rendszeresen sikerült. Volt aki megkérdezte úgy 2 wipe után hogy a sárga sebez-e
mikor meg lement volna, azért haltunk le a leges legvégén mert az egyik oldalnál kb 2 kellett volna, de kb nullára lassította egy debuff a tankot, más meg nem nyitott... így végignézték hogy meghalunk. mára kíváncsi leszek, normalba megyünk de válogatott, tapasztalt emberekkel. casualkodunk, flexezni is csak kb 3-4 hete kezdtük el egyáltalán, először a Dark Shaman is csak disbandolt majd később félig külsősökkel feltöltött emberekkel ment le, de azt simán. Szerdán meglesz a narancs köpeny vagy a resetben valamikor, 9/12 runestone van de csak a tot3 van hátra most. azután jól tudom hogy nem lesz ilyen hetekig farmolós feladat?
-
Zedz
addikt
Köszönöm.
-
tPedro_
őstag
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Hol tudok a warrioromnak buildet, guide-ot nézni?
-
H.O.D.
senior tag
válasz
Diniboy #49656 üzenetére
Nálam volt egy kényszerű RAM sowngrade, a 4 gigás kitből az egyik elhullott és utána Pandaria gyakorlatilag játszhatatlan lett, mikor az 5.4 kijött, de aztán valamit reszelhettek rajta, mert most használható így is, bár ha belerepülök egy madárrajba, akkor azért hajlamos bedadogni. Eternal Blossomban a városok külterületein viszont használhatatlan.
-
Diniboy
aktív tag
Ma az tűnt fel , hogy az 5 éves laptopomon eddig volt maximimum 30fps (minden minimumban, meg már a füst is csak mint elmosódott pixelek jelenik meg, a fények meg egy pontszerű valamik voltak-pedig iccben még raideltem erröl a gépről de aztán egyre roszabb lett minden pecsel) ma bekapcsoltam és 45-60fps van a dzsungelben pandarián. Szebb nem lett mondjuk, de legalább gyorsabb
Gondoltam megnézem az asztali gépen is ,és az eddigi minimum helyett felraktam mindent fair-re (View ultra ,nekem az kell ) és úgy volt 100-120 fps, felraktam ogban az AH előtt recomendedre , minden high,8x AA és játszható nem esik 30 fps alá... pedig a géphez hozzá se nyúltam. Szerintem valamit optimalizáltak végre
Másnak nem tűnt fel hogy jobb ? vagy csak én reménykedek a csodákban nagyon
-
tPedro_
őstag
Használja közületek valaki az oQueue addont?
Nézem a chat beállításait, de nem jövök rá, hogy melyik channel az, amin jönnek a szövegek. Át kéne raknom egy másik ablakba.
-
b.kov
senior tag
Hát ha tényleg visszahozzák Outlandet akkor non-stop lesz 1 ideig
-
Lacee1986
senior tag
Ha még valaki nem látta, az új kieg borító.
-
VanScore
tag
Hali, az lenne a kérdésem, hogy 2 napja flex-be eljutottunk x bossig, viszont ma lenne időm egy friss flex runra is. Megoldható az, hogy most lemegyek egy másik csapattal, aztán majd a klános run-t pedig holnap este folytatjuk? Vagy, hogy is működik ennek rendszere?
-
Healbacsi
őstag
A panda realese elott fel-1 evvel forgalomban levo kartyakon megy a legstabilabban, de meg mindig nem a videokartya huzza le a teljesitmenyt. Az en gepem ( benne van az infomban ) siman futtat 2 wowot, sokszor boostolom ismerosom karakteret. Egyedul akkor all be mint a gerely, amikor vmelyik karival visszamegyek 7starsba.
Ha majd kijon a kov kieg, akkor megoldjak, hogy a mostani top kartyakon is jol menjen, de content patchben ezzel nem fognak foglalkozni.Az eu vagy us technical forumot lehet bongeszgetni, tele van fps drop es mas hasonlo problemakkal, es mindnel vmi boszme kartya van alatta (az ujabb i5 - i7-es architekturakkal is vannak gondok wowkompatibilitas szempontjabol). Nem feltetlen a kartyaval van gond, hanem az ezekhez keszitett driverek nem jol mukodnek egyutt a wowwal.
A masik, hogy nem veletlen, hogy a kovi kiegre azt igertek, hogy a mostani csili-vili enchant es mas spell proccokat ki lehet majd kapcsolni igeny szerint. Sokan igenylik a nagyszabasu latvanyt, de ezen effektek most rengeteg eroforrasba kerulnek.
-
nonsen5e
veterán
válasz
whitezo88 #49629 üzenetére
Azok a Zandalariak olyanok mint a csótányok, minden kiegben agyonverjük őket aztán mindig visszajönnek
de való igaz, nem kieg egy kieg a trollok nélkül. Zul'zul!, szóval akkor lepődnék meg ha valamilyen szál folytán nem hoznánakk be még Outlandra is valami nagy troll inváziót.
-
-
for3l
senior tag
válasz
Diniboy #49623 üzenetére
nálam is egy 960T teljesít (bár csak 4maggal és 3600MHz-en) + 8GB ram és egy 2GB-os 6870 (full hd-ra) - 25 fős raideken azért nem szokott gond lenni, ordos-nál nálam is diavetítés van, de kit érdekel az 2perc, lehal rögtön (szerdán kell menni).
az meg hogy a mezőn 100 vagy 5000 fps-em van, engem speciel nem érdekel, amíg meg van a 25+, addig nincs gond (sztem).
mindenképp írok majd fejleményeket! -
nonsen5e
veterán
A Blizzardvalaki bejegyeztette Új-Zélandon a "Warlords of Draenor" címet. Elég egyértelmű, hogy nem Malthael vagy Nova fog Outlanden bújkálni...Warlords of Draenor
The Dark BelowVajon ez vagy a "The Dark Below" - avagy az meg van erősítve, hogy nem a Blizzard volt?
Személy szerint az Outlandos téma, más címmel (ez az ötlet) jobban bejönne, de egy hét múlva okosabbak leszünk. -
Diniboy
aktív tag
Nagyon nagyon várom, majd rád irok priviben is hogy nehogy ne tudjam meg
3900mhzre huzott 960T volt mellette meg 8 giga ram de 6 magositva 3700mhzen se volt jobb. 40%os gpu kihasználtság volt, és a cpu is csak malmozott . Jelenleg a 6850el sem sokkal jobb a helyzet, full hd-s monitorom van, minden minimumban egyedül a látótávolság high+ meg a projected textura van bekapcsolva és 100+ fpsem van ha csak nézelődök a farmon, ogban leesik 30-40 közé Ordoson meg örülök ha nem megy 20 alá ... Addonok nélkül ugyanez a helyzet nagyjából, picit jobb. Ami nagy szerencse mert addon nélkül amúgy meg nem játszanék
-
for3l
senior tag
válasz
Diniboy #49621 üzenetére
szia.
ott tuti, hogy nem a 7970-nel lesz a gond, hanem esetleg a kevés ram vagy kevés cpu teljesítmény lehet a bibi. nálam pont most van beszerzés alatt egy olyan laptop, ami 8850m-mel van szerelve, szóval jövő héten tudok majd pontosabb infót mondani róla (papíron erősebb, mint a gt740, inkább a gt750 szintjét verdesi alulról).
-
Diniboy
aktív tag
Üdv valaki tolja laptopon a wowot ? Konkrétan az AMD Radeon 8850M teljesitménye érdekelne első kézböl, illetve a nvidia gt740 (bár erről találtam tesztet szóval arról van némi fogalmam).. Laptopot szeretnék és e közt a kettő vga közt kell döntenem. Am az amd-s jobban tetszene, csak nálam az asztali gépben a gcnes 7970el a wow nem igazán hozta az elvárható szintet.
-
nonsen5e
veterán
A legtöbb dolog teljesen át lett variálva a pre-panda patchel, nem is egyszer... Frost végre emberi dps-t tol, kis gearrel a legjobb, firenek sajnos megmaradt az iszonyú crit függősége
arcane meg vegig olyan amilyet a catás conserve fázisként lehetett ismerni, azaz maradjon vegig közel fullon a manád.
-
nonsen5e
veterán
30-40 wipe után csak megadta magát Immerseus, végre legfőbb vágyam is beteljesült, azaz, hogy tankoljak... healerrel...
Swirl tooltipje sehol nem írja, az tényleg kevesebbet sebezne ha a játékos távolabb áll a bosstól? -
H.O.D.
senior tag
Sziasztok!
Pár hete nem pvp-ztem, most néztem, hogy a Conquest cap felment 4825-re. Ezt hogy lehetne kiaknázni? Random bg-kkel biztos nem, annyit nem lehet a gép előtt ülni, főleg nem ally oldalon
Ha RBG-zek, akkor ilyen magas cap esetében is érvényes a cap/5 képlet? Vagy az a personal RBG ratingre conatkozik?
-
nonsen5e
veterán
Nem minden DPS öli a Jailert, csak ha ki van mondva, mert az is elfelejtette akinek kell...
Amíg lassú a dínó addig simán ölheti melee is amikor futkorászik, addig szoktuk húzni amíg nem olyan nagy a speed, hogy garantált utolérni bárkit 12-14 felé szokta bekapni a kiszabadított mobokat.
Egyszer sikerült olyan kicsi dps-t tolni bele, hogy a tüzes után is már elkezdett futkorászni, akkor egyszerűen az van, hogy meg kell ölni mielőtt ő ölne meg minket. -
for3l
senior tag
sárcok, ti Thok-ot hogy szoktátok ölni? p2-ben minden dps a jailer-t öli vagy van értelme húzni azt a fázist? az utolsó kiszabadítottnál p1-ben le kell ölni a boss-t vagy még el lehet húzni p2-ig (itt a tüzes fázisra gondolok)?
-
nonsen5e
veterán
válasz
Arnold2 #49609 üzenetére
Undorító, egyben gyönyörű a fight.
80 wipe lett kb. Nekünk a phase 2 20-30% körüli resze volt problematikus amikor ilyen megkavart sorrendben jön az empowered pörgés meg az Mc egymas után. Első tryok utan azt hittem még, hogy a tulvilagos resz (healerkent) lesz nagyon izzasztó, végül meg alig vártam, hogy végre az legyen, hogy tudjak regelni egy kis manát.
Aki már ölt HC bosst, szerintetek melyik a legegyszerűbb?
Logikus lenne, hogy Immerseus de többektől hallottam azt is, hogy Sha. -
nonsen5e
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest