Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
válasz
Lokids
üzenetére
Az incarnation talentet cseréld stellar flare-re, már ez dobni fog a dps-en. A haste-ed nagyon kevés, balance-nak az a prio, mastery meg nagyon sok, az a legutolsó a prior listán. Meg ugye a 2 trinket se nagyon dps, ezekben a 30-40k dps hiány bőven megvan.
Másik meg, hogy balance az offod? Artifact szint miatt, most azért az is nagyon beleszól a dps-be egy ideig.
-
Rison77
senior tag
válasz
Lokids
üzenetére
Eléggé eltették most a balance-t parkolópályára, eddig minden kieg elején szinte az elsők között indult, utána szorították vissza középre. Én 864-ben vagyok, de a 200k úgy megvan, ha még csak nem is rota szerint nyomom a spelleket. Szerintem ott a statokkal lesz valami, meg bis trinket ami bezavarhat. Linkelsz egy armory-t? Hátha attól okosabbak leszünk.
-
Rison77
senior tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Szerintem lassan de biztosan fog még emelkedni. Most , hogy bejelentették azt, hogy a tokent vissza lehet majd váltani bnet balance-ra valós pénzért, és abból lehet finanszírozni a többi szolgáltatást is, mindenki elkezdte felvásárolni.
-
Rison77
senior tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Ebben az a poén, hogy mindkét fél máshogy látja a dolgokat
. Én ragna hordán játszok, és hordást alig van, csak úgy villognak az alli nameplate-ek, meglátnak és vérszemet kapnak, hogy annak hallnia kell most. Nem panaszkodok persze, mert pvp szerver ez van, csak amikor már harmadjára sétálok vissza, és megvár stealth-ben a rugó, hogy stun lock alatt tartva ismét szépen 4-5 ütésből ledaráljon, kicsit elkezdi bizseregtetni az idegeimet, és elgondolkodtat, hogy milyen real life problémái lehetnek ennek a szerencsétlennek amit itt vezet le. Persze bejátszik a crossrealm, de 98%-ban ragna allisokkal futok össze.
A hordánál én teljesen másképp tapasztalom, ha valakit betámad 1 szál allis, senki nem foglalkozik vele, mindenki szeme láttára megöli, ha viszont hordás támad allisra, fél mp-en belül már 20 hitet kapsz a seggedbe^^ Érdekes dolgok ezek. -
Rison77
senior tag
Hát igen, a tipikus blizzard rng. Ismerősöm guild-al napi szintjen tolja boost grouppal a mythic+ -t, még egyiküknek se esett egy darab se. Én örülök ha beinvelnek valahova napi 1x, többre nem is nagyon lenne időm, és kb 2 hete csak úgy sima mythic arcway-ből esett egy gyűrű, igaz kb worst legend a listából, de az ilvl -t legalább megdobta.
-
-
Rison77
senior tag
Igen az a mob nagy mókamester.... az elején már a pókos résznél előbukkant és vagy 3 lehetőséget is kinyírt tőlem, utána volt valami fix , hogy áthelyezik máshova vagy valami, utána tudtam haladni. Tegnap meg is találtam a helyét 20 mobbal tegnap, 2 berserker, 2 caster, de így is ledarált 10 mobot mire megöltem. szerencsére már a vége fele volt 500+ score-al.
-
-
Rison77
senior tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Manapság kinek van már színes nyomtatója.. fekete filcet meg sötétben nem látni.. bár már tuti kapni sötétben világítót.
(#71341) .LnB :
Egy adott van, szerdán hajnalban, órára pontosan fejből már nem tudom, de írja azt is a naptár mikor jár le. Pontosan úgy van ,ahogy leírtad. -
Rison77
senior tag
-
Rison77
senior tag
Kicsit jóárosított gamecard. Bár nem vagyok meggyőzve, hogy tényleg eu verzió.
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Valaki rendelkezik már esetleg skinningel a rank3-as stonehide leatherrel? A mai nap kiesett a quest indító item, több száz mobot skinningeltem rank2-vel, a nerf után, 2-3 leather vegyesen. Megcsináltam a rank3-at, és nem változott semmi.. ugyanúgy 2-3 leather vegyesen, még ha azt mondanám hogy 30 skinning után több a 3-as, de nem. -
Rison77
senior tag
A questekért kapható guild reput nerfelték? Hiába van rajtam az 50%-os tabard, 90-en 207 reput kapok egy darab quest-ért, holott 470-et kellene, hogy kapjak.
-
Rison77
senior tag
válasz
lakisoft
üzenetére
Én múlt héten hétfőn próbáltam tőlük rendelni, hosszú email beszélgetésben meggyőztek, hogy a GC-t 1001% hogy még a pénteki napon megkapom. Még márciusban vásároltam tőluk Simcity-t, 3 nap alatt megérkezett gond nélkül. Azóta néhány ismerősöm is igényt tartott különböző játékokra, amiket nem kaptak meg a határidőig, és utána se 2 héttel, pénzvisszafizetés euró alapú számláról blabla ~1-2hónap folyamatos halasztás. Sajnos pénteken kaptam egy emailt, hogy a nagyker hibájából ma, vagy hétfőn kapom meg. Azt hiszem nincs több esélyük, úgyhogy kezdetét vette a bő 1 hónapos harc a visszautalásért. Maximum olyan embernek éri meg aki nem szívbajos a pénze miatt, illetve bő 1 hónappal a lejárat előtt meg kell vásárolni legalább.
-
Rison77
senior tag
válasz
Tirexi
üzenetére
Amennyiben semmilyen védelem nem volt az accounton, akkor elég bárkinek előszednie az email címet amire regelve van, bepróbál 2-3 hibás jelszót, és egyből zárolja is a blizzard. Gondolom ezért nem engedett be már elsőre sem. Nézd át az emailed, hátha találsz valami promóciós levelet a blizztől, általában ezekben van üdvözlés a regelt keresztnévvel. Talán az ad valami segítséget.
-
Rison77
senior tag
Accountban szeretném az országot megváltoztatni 2 napja, de állandóan xml hibát dob ki, több böngészővel, géppel volt próbálva. Más se tudja, vagy nálam van valami probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Én ragna hordán játszok, és hordást alig van, csak úgy villognak az alli nameplate-ek, meglátnak és vérszemet kapnak, hogy annak hallnia kell most. Nem panaszkodok persze, mert pvp szerver ez van, csak amikor már harmadjára sétálok vissza, és megvár stealth-ben a rugó, hogy stun lock alatt tartva ismét szépen 4-5 ütésből ledaráljon, kicsit elkezdi bizseregtetni az idegeimet, és elgondolkodtat, hogy milyen real life problémái lehetnek ennek a szerencsétlennek amit itt vezet le. Persze bejátszik a crossrealm, de 98%-ban ragna allisokkal futok össze.