- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
steveetm
őstag
válasz
MCGaiwer #4392 üzenetére
Komolyan, te most mi a fenéről akarsz vitatkozni? Idejössz spamelni a szar aranyadat, aztán magyarázod, hogy a spammereknek sírjak ne neked, aztán meg akarod magyarázni , hogy aki szerint aranyat eladni tilos az hülye és nem olvasta az eulat, de mikor meg kéne mondd miaz leszarod? Hülye vagy, ennyi.
Üdv.: steveetm -
MCGaiwer
addikt
csak kiváncsi lennék miért szurja a szemedet...
és ha vki mégegyszer ezzel az eulaval jön kiröhögöm, öszintén, te se olvastál el többet 3 sornál. -
whitezo88
nagyúr
viszont Karathress 7p 49s alatt ment le nem volt rossz
-
MCGaiwer
addikt
goldot nem árulunk, kaptál egy figyelmeztetést - Polacheck
[ Módosította: Polacheck ]
-
whitezo88
nagyúr
idegesítő bug: Hydross clean fázisba való visszahúzásból nem váltott vissza natureből... report...
-
X Factor
addikt
Más által generált aggrót az omen csak akkor jelez ha neki is felvan telepítve?
-
Faget
tag
Szasztok!
van egy óriási problémám:
30-án előfizettem a wowra két hónap után. Amikor belépek a 49-es karimmal hiányos öltözetben van, a zsákjai közül csak 1 látható és kb. 30 másodperc után kidob a szerver. Csináltam egy új karit, azzal jó volt minden, amíg nem írtam a GM-nek. Mert ezek után ez az új kari is úgyanúgy viselkedik. És már két új karit is csináltam, hogy írjak a GM-nek a problémámmal kapcsolatban.
Valaki? valami Okosat?
Előre is köszi!
-
szepi79
őstag
válasz
X Factor #4370 üzenetére
kikapcsolni csak a megjelenitést tudod. akkor is mér, ha épp nem látod. az aggro gain sort nem kell érteni. annak annyi a dolga, hogyha azt átléped, a szörny rádtámad. vagyis nem a tankhoz képest kell magad mérni, hanem a nagy piros vonalhoz.
egyébként ha a peted misseli a tauntot (most hirtelen nem vágom, minek hivják pontosan, talán growl?), akkor azért könnyen lejön.
-
X Factor
addikt
válasz
szepi79 #4369 üzenetére
Na Omen bekapcsolva, pve soloban, a petet előre küldöm, mire lőtávon belülre kerülök addigra összeszed annyit, h. csak 2-3 aimed, arcane mulit crit szedi le, de ha ez igy összejön akkor mar jo eséllyel hallott. Ezt az aggro gain piros sort nem értem, ha kikapcsolom ugyanugy méri az agrromat, ott ahol a többiekét is vagy az vmi mást mér?
-
szepi79
őstag
válasz
X Factor #4366 üzenetére
ha közelitesz az aggrólimithez, aminél átveszed (ez a távoli kasztoknál a tank aggrójának a 130%-a, ezt mutatja is az omen egy "aggro gain" nevű piros sorral, szóval érdemes bekapcsolva hagyni), akkor hunterként sok választásod nincsen: vagy kicsit pihensz és
a, nem lősz semmit
b, nem pihensz annyira, és autoshotot továbbra is lősz
c: raksz egy missdirection-t a tankba, és lősz tovább (ezt csak később kapod meg)
d, feigh death. ez teljesen nullázza az aggródat, hacsak nem resisteli a boss. ha aggrógondjaid vannak, célszerű a harcot kicsit később kezdeni, mint a tank, vagyis várni 5-10 másodpercet, és aztán lőni. amikor közelitesz a limithez, FD, és aztán megint mehet ami a csövön kifér. persze ez csak bossoknál, sima moboknál szokd meg, hogy nem húzod le -
nak0n
aktív tag
Így lehet szépen elköszönni egy guild disband után...
-
X Factor
addikt
válasz
szepi79 #4359 üzenetére
Ha omen jelzi, h. közelítek az aggrohoz, akkor mit kell tennem?
ad2: a targetem targetje instabban a tank,
ha már én akkor az rég rossz, persze csak 46 vagyok, szal a késbőiekben tuti lesz szop**.
Miért vagyok potenciálisan gankelhető?
Agrot a sebzés,healing, critek ezeke generálnak? Mi határozza meg pontosan h. épp kinek mennyi?
-
Ptech
addikt
-
Keptn
csendes tag
Hi,
kicsit eltérek a témától és lehet, h már volt szó róla (ezesetben bocs): nem tudjátok, várható vmikor a közeljövőben egy kis "optikai" tuning a wowban? Csak azért kérdezem, mert kijött a crysis demo, és belegondoltam, hogy ha a wow lenne ilyen vagy hasonlóan szép...
-
szepi79
őstag
válasz
nierthen #4356 üzenetére
hát ja, libanc.
a ribanc és a liba szavak kereszteződéiből jött
van még egy gnóm csajszi rugóm, neve hustorony
meg egy hunter, aki a "büdgencs" nevet viseli, neki meg a petje, Jani, a DPS disznó
a guildtársakat szoktam ilyennel fárasztani/szórakoztatni, hogy janitól idézek. pár példa:
"DPS iz da wai" - Jani
"Lehet, hogy kicsi a farkam és gyorsan elmegyek, de a DPSem az nagyon ott van" - Jani
"Azelőtt Dr. Kovács János egyetemi docens voltam, de aztán megismertem igazi énemet. Azóta csak úgy emlegetnek: Jani, da DPS boar" - Janitélleg! valahogy azt makróba nem lehet megcsinálni, hogy randomra választ a szövegek közül, és azt szúrja be? wowwiki-n nem találtam ilyen parancsot, de hátha valaki tudna segiteni
(ja, meg a main karim, egy gnóm lock, "hidegretesz")
-
szepi79
őstag
válasz
X Factor #4355 üzenetére
az omen pont arra jó, hogy sose legyél te a célpont. de ha épp maga a aggrometer része ki is van kapcsolva, a képernyő széle akkor is vörösen villog, meg kiábl, hogy 90% aggrót elhagytad.
egyébként minden új UI-t sokáig kell konfigolni. szerencsére most már a legtöbb addon értelmes és 1-2 kattintással a többi karakternek is ugyanazt be lehet állitani, de régen ez gázabb volt picit, amikor a CT első verziói voltak még porondon, mindent ugyanúgy be kellett állitgatni az összes karinál
-
X Factor
addikt
válasz
szepi79 #4354 üzenetére
HU, ne is mond, addonok leszedése után, nemvicc! 2 és egy negyed óra volt a konfigolás, mert ami meg nem latszik, h. van fenn auctioneer, bagnon, carto.. crafteraddons stb... ráadásul ugy ahogy nagyjábül beállítottam, lementunk instaba és a felét nem is lattam, akkor sct-t és a frame scaleket is elégé átkellett állítani, van fenn még omen is, de egyelőre nem használom mert azt szoktam csinalni, h. tankot targetelem, és ugye van a target targetje, ha a tank betamadta azt akit kell, akkor a betamadott targetje meg ugye pont az aki viszi az aggrot, ráadásul sct jelez folyamatosan ha én vagy pet vagyok megáldva ahalált hozó tulajdonsággal.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MCGaiwer #4350 üzenetére
nem is baj
arpi6k:
tankolás nagyjából annyit tesz hogy ha csapatban vagy akkor a lényeket magadontartod, pajzs és def. stance haszálatával. legalábbis alacsonyabb szinten ennyit elég tudnifontos hogy ne battle stanceben csináld, meg chargeolva, mert attól kikészülnek az emberek, és csodálkozol ha meghalsz
-
arpi6k
addikt
Üdv!
Mostanság sokan megkérdezték tőlem, hogy tudok e tankolni. Mit jelent tankolni? Azt értem hogy magamra pakolok elképesztő mennyiségü páncélzatot, és magamrahúzom az szörnyeket, de mit még? Milyen a jó tank?
-
whitezo88
nagyúr
köszi mindenkitől
amúgy wowjutsu mikor frissít már? 3 hete van a guild de még nyomunk sincs a listán...
-
whitezo88
nagyúr
gyerekek megyünk mint a gyorsvonat, 1 nap alatt 2 first!! Vashj Down
-
whitezo88
nagyúr
negyedik try: Solarian down
-
szepi79
őstag
válasz
-conrad- #4339 üzenetére
Nem nyírják ki egymást, csak belekötnek egymás fájljaiba
pedig de, előfordulhat. pár éve volt némi gond abból, hogy az f-secure meg egy másik, gyakori virusirtó összeakadt (sajna nem emlékszem, melyik volt, talán a panda), és sikeresen újrainditották az oprendszert bootolás közben. (konkrétan az történt, hogy vmelyik újság mellékletként adta a másik virusirtót, a sok egység sugarú user meg felrakta, annak ellenére, hogy már fenn volt az fsecure.) ezt amúgy onnan tudom, hogy akkoriban olyan cégnél dolgoztam, aki használt és árult fsecure-t, és hát jöttek a user anyázások.
egyébként télleg nem szükségszerű, hogy kinyirják egymást, sőt legtöbb esetben nem is teszik, de kiszámithatlan, milyen hibát tudnak okozni, ha többen vannak fenn a kis drágák.
De ha több van fenn ha nem, ebből is látszik, hogy mindig az írtók előtt járnak a tolvajok.
na ja. ezért vannak mostanában okosabb virusirtók/tűzfalak, amik már nemcsak az eddig ismert virusokat ölik le, hanem a progik viselkedését is vizsgálják.
-
-conrad-
addikt
válasz
sasa311 #4337 üzenetére
Nem tudom, hogy mindig, vagy csak a lopás miatt volt fenn neki több, de azért így erős. Nem nyírják ki egymást, csak belekötnek egymás fájljaiba, de ilyenkor inkább csak felesleges riasztás lenne, de itt nem erről van szó. (nekem is volt fenn 2 egyszerre, sőt volt, amelyik irtó a másik install mappájában -nem volt feltelepítve- is "vírust" talált az adatbázisban, így tudom mit mondasz)
De ha több van fenn ha nem, ebből is látszik, hogy mindig az írtók előtt járnak a tolvajok.
Parázok én is, hogy lenyúlják az accom egyszer. -
-conrad-
addikt
válasz
MCGaiwer #4334 üzenetére
Ebbe a hibába sokan beleesnek, ugyanis a keylogger ugyanúgy nézi a vágólapot is mint a leütött billentyűket, szóval nyerni nem nyersz vele, max lesz egy .txt fájl is a gépeden amit esetleg ha valaki felmegy a gépedre akkor megtalálhat... tehát egy újabb veszélyforrás.
-
-conrad-
addikt
válasz
Viktor77 #4327 üzenetére
Csak azért írom, hogy mindenki vigyázzon, mert nagyon trükkös megoldások vannak már.
Egyik guildtársamnak ellopták az acc-ját, és nem tudta mitől. Paranioás, csak otthon lép be, nincs meg a jelszó neki sehol, nem tudja senki, nem nézeget nunis, vagy wowgoldseller oldalakat, egyáltalán semmi kétes oldalt. 2 vírusírtó, meg több spyware van fenn neki, mégis ellopták az acc-ját.
Gyors reagálásának köszönhetően egy GM "visszalopta" neki az accot, minden cucca és minden pénze megvolt. Közben minden vírusírtót és spyware cuccot futtatott, nem talált semmit. A gép biztonságosnak tűnt, mégis ellopták az accot megint. Most eltűnt az összes pénz, mindenféle poti-tartalék, stb., a t5 item is -healerként- át volt gemelve ilyenekre, hogy + hit rating stb.
Megint csak nem talált semmit az updatelt írtók tömege, de ő addig kereste amíg meglett.
Valami olyan file-t indított el, ami átnevezte a wow.exe-t és a helyére rakott egy másik állományt, ami keylogger volt, és a saját indulása után elindította az eredeti - már átnevezett - fájlt is, így futott a wow, volt wow.exe a futó folyamatok között, de az nem a wow volt, hanem maga a keylogger.
Azt mondta, hogy esetleg torrenten kaphatott be valamit, az az egyetlen kétes forrás amit használ.
Ezért nem is nézek meg ilyen - számomra - gyanús linkeket sem már. -
szepi79
őstag
válasz
X Factor #4319 üzenetére
sztem ez egyedileg összeválogatott addoncsomag lesz. az biztos, hogy KTM és ag_unitframes van benne. meg talán még 1 fubar.
de az én véleményem szerint inkább kutakodj jól kinéző addonok után, és úgy rakd össze magadnak, ahogy neked tetszik, jobb mint valaki másét lemásolni. példának okáért én a KTMet kicserélném omenre. a chat addonját nem ismertem fel, én a chatmod-ot használom, az is elég jó.
-
X Factor
addikt
Sziasztok az érdeklne h. mely modok kellenek h. iylené tudjam tenni a wow-ot? [link]
wow interface kutakodtam , de nem találtam -
whitezo88
nagyúr
Al'ar down by Conflict.
KÉP -
X Factor
addikt
Sziasztok kezdtem egy rogue-t és a köv problémám lenne. ha stealth-t bekapcsolom akkor a skill bar-on lévő skillek eltűnnek. Ha behozom p-vel a menüt és ujra lehuzom oket oda, akkor tudom is hasznalni, viszont mondjuk odamegyek vki mögé backstab,,, ugye stealth eltunik és nem mukodik a skill bar, hiaba nyomoma szamokat nem történik semmi illetve, egérrel sel lehet ranyomni:S nem castolhatoak. Ha visszamegyek stealthbe akkor az oda "p menüből" lehuzott skillek sem műkődnek... Ezt mi okozhatja?
-
SzlobiG
félisten
Levettem a multisamplingot azonnal ahol 30 volt az FPS ott 70.
Viszont jóval csúnyább.
-
steveetm
őstag
a szokásos 100 manapoti legyártása után, amiből a potion masternek hála lett +5 super mana potim(imba?) megint semmi discovery, majd logout elött mérgemben még letotlam a maradék anyagból 1 elixir of draeneic wisdomot és végre :[link]
Üdv.: steveetm -
nierthen
tag
köszi az infót, ezzel a talentel fogom megprobálni a healerséget.
esetleg 70-re valaki írna egy vagy több shadow talent fát, mert úgy gondolom, hogy azon is érdemes módosítani 70 után, viszont a ti tapasztalataitokban jobban bízok, mint a saját tesztelésemben
meg ha írnátok a 2.3-as fontosabb módosításokról árnyékpap viszonylatban, megköszönném, vagy adnátok linket, ahol fordíthatom magamnak az sem baj. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Linux kezdőknek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- 3DMark (2013) eredmények
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest