- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz
Bencus88 #5295 üzenetére
hát... poláékhoz (vagy bármely más, nagyobb raid guildbe) végülis bekerülhetsz... csak előbb legyen egy 70es karaktered, meg némi raidtapasztalatod, no meg az se árt, ha jó cuccokban vagy... szóval úgy kb fél év múlva
mert azért gondolom törtszerveren túl sok izgalmas raidben nem vettél részt...
-
SzlobiG
félisten
Tetszenek az új cuccok, asszem most karát kihagyom.
3cucc megvan gladiból holnap jön a 4. már csak egy kell amit hétvégén összeszedek remélem.
-
Bencus88
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
válasz
szepi79 #5285 üzenetére
Én szerintem is jól elboldogulok köszi
Véglis elég nagy embernek számítottam a törtszerveren is remélem itt is megszeretnek majd.Mondjuk a sok moonfire miatt lehet nemÉs végre minden spellem menni fog minden szép és jó
Ja és láttam sok embert akik linkelték karakterüket, hogy mik vannak eddig milyen a setjük stb.Olyat én is kapok?Mármint reggelek és gondolom felkerülök az oldalra mint player és másik megnézhetik milyen cumoban agyok
-
Wolverine
félisten
válasz
Iginotus #5286 üzenetére
Rajtatok röhögött már a Venture-ös egyik topicban az arrajáró wow.hu-s fórumozók nagy része... Lévén a Venture RP, azaz szerepjátékos szerver. Némelyek marhára érzékenyek az ehhez hasonló karakter- vagy guildnevekre. Ne csodáld, ha egy Nardhuur nevű ork warlock szarrá fogja gankelni a seggetek. (magyar, és az ilyen, nem RP-s nevektől hányingere van... és eléggé flamer típus, eddig kétszer volt bannolva a wow.hu fórumán - márpedig ott erre csak nekem van jogom
)
szerk: Ripper, ha nem értesz jól angolul, ne menj inkább RP-s szerverekre; ha neked a magyarok jelenléte a legfontosabb (és semmi más), akkor Bloodscalp; ha sok magyart szeretnél, de normálisabb vagy (és elviseled a hülye svédeket
), akkor Ragnaros (esetleg Twisting Nether); ha nem akarsz PvP-zni, akkor Arathor vagy Nordrassil PvE-szerverként.
-
szepi79
őstag
válasz
Bencus88 #5283 üzenetére
sőt, akkor is jár, ha nem veszed meg, hanem ajándékba kapod
amúgy meg ha voltál törtszerveren, akkor azért elég jó képed lehet arról, hogy milyen is ez a játék, (csak itt (majdnem) minden működik is), sokkal nagyobb előnyöd van egy olyan emberhez képest, aki mondjuk egy másik MMORPG-ről váltana át (lásd vistaboy esete, aki nem mert skillt venni és talentpontot költeni). szóval nem hiszem, hogy nagyon szükséged lenne MSNtársra. olvasgass fórumokat, oszt majd lesz vmi.
-
Bencus88
nagyúr
És milyen szervert tudnátok ajánlani??Meg akik magyarok esetleg van klánjuk, hogy be tudnának e venni
Meg igazából elbeszélgetnék olyan emberrel msn-en aki eléggé ért hozzá.Igaz voltam sok tört szerveren van is 70-es karakterem meg értek sok mindent, de eredeti tudom más
Szaóval akinek van egy kis idelye azt sivesen várom
-
Bencus88
nagyúr
Juhiiiii karácsonyra meglesz:wow
És azt szeretném kérdezni ha megveszem jár 30 nap játék?? -
steveetm
őstag
válasz
Polacheck #5217 üzenetére
a mark nem jön le attól hogy elfutnak, valamint már nincs az, hogy egy vesztes av több honor mint egy nyert, volt hogy 61 honor körül kaptam egy vesztésért.
Az meg másik kérdés, hogy én mindenhol reportolok, amig kelt healer temetőben, simán végig lehet nézni a térképet hogy hol nem mozognak a magányos pöttyök.(ha meg többen vannak, bammm, report all above.)
Üdv.: steveetm -
Ptech
addikt
A mai a 'szocpol epic nap'. Gyarkabban is lehetne, csak ma 700g hasznom van az enchant alapanyagok eladásával.
-
Nevar
aktív tag
Bloodscalp van, rank nincs. Senkinek. Megint bugos, hurrá, hurrá...
-
Iginotus
addikt
válasz
dr faustus #5262 üzenetére
De nem egyre több a pénz amit elkérnek talent ujraosztásért? Vagy megakad mondjuk 100 aranyon?
-
pachito
őstag
Akkor most mivan? Van realm, lesz realm, vagymi? Nálam azt írja 13.00kor jönnek fel a szerverek, de sehol semmi....2 bad 2bad
-
Ptech
addikt
válasz
Wolverine #5251 üzenetére
Ha még nem raidel, akkor sztem jó egy Arms/Fury hibrid talent mint pl ez ha meg kevésnek érzi a tanoláshoz, akkor pár DPS skillt beáldozva lehet pár pontot protra is rakni, mondjuk max Defiance-ig
-
Nevar
aktív tag
válasz
Iginotus #5250 üzenetére
Hat a sunderre. Olyan talent meg nemigen van ami erre is, meg arra is jó egyszerre, talán egy offtank talent, lényeg hogy rakd ki a defiance-ot, meg a mortal strikeot, a többit meg oszd el úgy ahogy tetszik, de így se egy teljes értékű tankkal, se teljes értékű dd-vel nem érsz majd fel. De legalább nem kell ide-oda talentelni ^^
-
Nevar
aktív tag
-
Iginotus
addikt
Tudsz esetleg mutatni egy talentleosztás arms/fury-s warriornak (kardra..)
Ja de ha nincs kitalentelve a prot rész akkor is pajz kell az instancéba, meg persze egykezes fegyver.. és akkor nem leszek olyan jo tank tehát egy DD-s mage simán átveszi az agrot? Vagy 3 sunder armor után már nem? -
Ptech
addikt
válasz
Iginotus #5240 üzenetére
Most már hogy szénné lettek nerfelve az insták, kék gearben is lehet akár heroicot is tankolni fury/arms talenten is. Prot talent csak akkor kell ha aktívan raidelsz és main vagy offtank vagy.
Prottal sokkal kevesebbet tudsz sebezni is, tehát questelésre, grindra is nagyságrendekkel rosszabb ha csak nincs egy healered meg egy DD kaszt veled. Prot messze nem hoz annyi pluszt mint arms/fury ha nem raidelsz. -
Syde
tag
Update: 11:50 (CET)
bla-bla-bla, bla-bla-bla 13:00 (CET)Update: 10:50 (CET)
We have some technical issue, but dont worrie all realms back online at 12:00 (CET)Weekley maintenance:
All european realms will be offline from 5:00 utill 11:00 Paris time (CET) -
kovsol
titán
most már kezd bosszantani, hogy még mindig nincs szerver
-
Iginotus
addikt
válasz
whitezo88 #5239 üzenetére
Azért gondoltam igy mert igy 3% gyogyulok igy nem kell a healereknek annyit melozni..Meg ott van az erösebb demolarizáció és a mob lassitás... És én elég sznob vagyok szóval DPS karinak van egy hunterem ezzel meg álltalában (mindig) csapatban megyek igy jo lenne ha magamon tudnám tartani a mobokat, viszont a csapatban nincs healer...(csak egy dps pala..)
Meg jobban tetszik a palyzs egykezes páros mint a két egykezes vagy kétkezes fegyver, vagy akkor is inkább armsz mint def?
Szerk: Még egy alap kérdés mi a def es cucc? Ami defre ad + és sok staminát? és a dd- az a damages warior annak meg a attack power kell meg az erő?
(megjegyzem a defes talentfán van 5% stamina meg 10% erö tálent is..)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Iginotus #5238 üzenetére
ha prot akkor nem kell fury talent, sokkal hasznosabb impr. SW-re vagy tauntra rakni.
megmutatnám az MT-nk talentjét de nem jön be az armory...
de protnak inkább 60 felett érdemes lenni sőt inkább 70től, továbbmegyek raidben, HCban mert addig dd warrior is el tud tankolni tank cuccban egy 5 fős instát. -
Vistaboy
veterán
Oké, adja isten. Nekem idáig három patch-et szedett le a játék, az első volt 456MB, a második 697MB, az utolsó meg 871MB.
Most már ezeket kiírom lemezre, ha még egyszer le kell őket töltenem, beleőszülök.
Ui.: Mondjuk én még az eredetileg a Gamestar-hoz adott 1.akárhányas verziót raktam fel először, erre szedte le őket. Remélem is hogy most már a java ezzel meg is volt.
-
pachito
őstag
Az én kedvenc helyeim Dun Morogh, Loch Modan (ezek nemcsak a zene, hangulat miatt, hanem mert sok ott az ennivaló kis törp/gnóm
Aztán ott van még Ashenvale, Tanaris,
és végül, de nem utolsó sorban Zangarmarsh. Ugyan ork huntert tolok, de kedvenc fővárosom mégsem Orgrimmmar, hanem Ironforge. Fantasztikusan fel van építve, a háttérzene megunhatatlan és nagyszerű.....na ennyit szerettem volna mondani.
Üdv néktekUi.:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Scud
-
Vistaboy
veterán
-
LucifeI2
őstag
Blizzard persze megint elbaszta a címek kiosztását, legalábbis US realmeken. Gladiatorok Rival rankot kaptak, és az összes embernek season 2-es drake helyett season 1eset küldtek. Nem valami sokszor kell rankot osztani, múltkor sikerült nekik elrontani... de hogy most megint az már vicc.
-
Nevar
aktív tag
Kíváncsi vagyok ma mekkora tolongás lesz az arena vendoroknál, s2 mikor kezdődött kb nem lehetett ráklikkelni, asszem 2x öltek meg az őrök mert véletlen egy-egy ally playerre sikerült klikkelni
-
Ptech
addikt
válasz
Vistaboy #5225 üzenetére
PvPben nem kapsz XP-t, szóval azzal fejlődni nem lehet.
Raidelés előtt még bele kell tanulnod a karakterbe, meg normális cuccokat összeszedni, és hasznos talenten lenni. De az úgyis csak 70-től kezdődik, normális raid guild meg minded szerveren van nem is egy, szóval emiatt nem kell aggódni.
-
Vistaboy
veterán
Karbantartás miatt zárva...
Miért van az, hogy ha munkába kell mennem délutánra, mindig akkor van ilyen reggel?
-
Vistaboy
veterán
válasz
(Kolombusz) #5200 üzenetére
Oké, köszi. Akkor ennek most csak XP-szerzési értelme van? (Gondolom egy velem egy szinten lévő karakterért több XP jár, mint a mob-okért, vagy nem?)
Nevar: Lehet hogy igazad van, a játék megvétele után úgyis új karaktert indítok majd, kipróbálok akkor egy ilyen szervert.
Wolverine: Oké, akkor Bloodscalp elfelejtve. De ha innen majdnem mindenki ott van, akkor hogyan fogunk később egy jót raid-elni?
-
LucifeI2
őstag
válasz
Polacheck #5217 üzenetére
Azért mert a vesztésért már nem kapsz annyi honort mint régen, ezért nyerni kell. Másik meg az hogy a killekből is sok honor jön be így, ha nem leechelek. 30-40 perces AV-t leechelni amit aztán vesztesz és kapsz 60 bonus honort... Inkábbb akkor játszok AV-n és a killekből is jön honor. Legjobb leech hely amúgy SH GY melletti kis ház, belemész sose fognak reportolni. Engem párszor vettek észre, egyszer azért nem reportolt a tag ( whisperbe írta) mert állítása szerint jó helyet találtam és nem reportol
Másik pedig azért nem mert full mercilessbe voltam. Szóval a lényeg, hogy jobban megéri játszani most már és mindent megtenni hogy nyerjetek, persze azért ha nagyon ráunok benézek abba az SH GY melletti házikóba és elindítok vmi japán animét^^
-
Wolverine
félisten
válasz
(Kolombusz) #5215 üzenetére
A malac ahhoz is yóóó, a charge nagy kezdő aggrot ad és simán betankolja a mobot
Fejlődjetek 24-re és irány Redridge, és kapd el Bellygrubot
-
MaddeNNNN
addikt
Genesis > Azgalor, végre
-
whitezo88
nagyúr
bepróbáljuk Winterchillt 21en úgy néz ki
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
dr faustus #5211 üzenetére
Most csak szintezünk.
-
Wolverine
félisten
válasz
dr faustus #5211 üzenetére
Malacból viszont lvl24-en Bellygrubot kell befogni
-
dr faustus
senior tag
válasz
(Kolombusz) #5208 üzenetére
Ha PVP-zni is akar, akkor ezen a szinten inkább a boar a jobb, tud charge-olni. Maci viszont offtanknak jó.
-
Wolverine
félisten
válasz
(Kolombusz) #5208 üzenetére
Dun Moroghban Ol' Sooty lvl20-as elit volt a patch előtt, illetve Ashenvale-ben és Hillsbradban is vannak azon a szinten medvék.
-
(Kolombusz)
veterán
Srácok, merre van 20-as szint körüli maci?
Mert haver szeretne magának új petet, de most egyikőnknek se ugrik be hely, ahol lenne.
Most vagyunk 22-esek. -
-
Wolverine
félisten
válasz
Vistaboy #5197 üzenetére
Pedig néha yóóólesik egy kis PvP
Mondjuk 21 kariból csak kettővel van HK-m, a druidával ~150, a lockkal egy
szerk: yahh, és Bloodscalptól tartsd magad távol, ha alacsony a retardált-tűrőképességed. Ragnaros/Twisting Nether/Xavius kellemesebb, ha már PvP szerverekről beszélünk. (és a The Venture Co. is, ráadásul az RPPvP szerver
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max