Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
1. Bloodscalp és Ragnaros. Ha allist akarsz indítani, akkor inkább Ragnaros, mivel BS-en horda fölényben van
2. Amelyik jobban bejön kinézetre
3. Paladin csak kétkezes kardot tud használni, vagy egykezes+pajzsot, két egykezest nemLucifeI2:
Valószínűleg a te "mérésed" a valósabb, lévén messze régebb óta játszol, mint én
-
Cathfaern
nagyúr
Önmagában attól, hogy a BC-t felrakod, nem lesz gépigényesebb, viszont az új helyek (blood elf kezdőhely, draenei kezdőhely, outland) kicsit jobban leterhelik a gépet, mint a BC előttiek.
PVP vs. PVE: nekem eddig az a tapasztalatom ragnaroson (pvp szerver), hogy ha veled egyszintű jön szembe, akkor 50-50% hogy neked esik-e vagy sem, ha nálad jóval nagyobb, akkor szinte 100% hogy lecsap. Viszont pvp szerveren többen vannak (könnyebb partyt találni instába pl.) Mondjuk olyan 20-as szintig én nem találkoztam hordással.
-
-
Miféle vidkari? Intel GMA 950/x3100 vagy ATi Radeon x1150/x1250, stb? Minden low-ra véve simán megy a játék, ha egyedül questelgetel+5fős insta is még éppen belefér...de e fölött sajnos már a eléggé le tud csökkenni az FPS ami erősen a játék élmény rovására megy

(u.i.: Bár tudom, hogy csak én vagyok olyan noob, aki nem tud normálisan játszani 8 FPS-el
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)