Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#7051) Yayoh válasza quby (#7050) üzenetére


Yayoh
aktív tag

Akik igazán szeretik Zengő-éket, azok rosszban is velük vannak, nem csak amikor fut a szekér. Én drukkolok nekik hogy legalább egy autóval végig tolják az évet, aztán meg meglátjuk mit hozz nekik a jövő. Nagy Dani meg szerintem idén már nem nagyon fog autóba ülni, max az utolsó futamok egyikén. Most is úgy kellett alkatrészt vadászni az egy autóhoz.

[ Szerkesztve ]

(#7052) [CS]Blade2 válasza quby (#7050) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Nem biztos, hogy csak úgy megvehető az a 16-os csomag, és az is kérdéses, hogy nem-e kell komplett autót venni. Nem tudom a szabályokat, de nem is biztos, hogy csak úgy cserélhetnek másik alvázra és más specifikációjú motorra egyik futamról a másikra.

(#7053) guftabi96 válasza Yayoh (#7051) üzenetére


guftabi96
addikt

Én is szurkolok nekik, remélem bejön a tervük, de egyúttal félek is, hogy belebuknak.

[ Szerkesztve ]

#KeepFightingMichael

(#7054) N€T0X|N válasza quby (#7050) üzenetére


N€T0X|N
őstag

Egyetértek. Zoli elég konkrétan elmondta a tényállást a Hungaroringen az első verseny előtt az M4-nek, hogy mit és miért csinál úgy, ahogy. Csak aki kint volt, nyilván nem látta, de a többi nem tudom mire figyelt, ha nézte. Felesleges a károgás most már, mert tudjuk, hogy mi miért van. Úgyhogy én is velük vagyok, bár tudom, hogy idén nem lehet sokra számítani, de ez megint egy hosszabb folyamat része/kezdete.

Sent from my keyBoard

(#7055) quby válasza [CS]Blade2 (#7052) üzenetére


quby
őstag

Szerintem az alváz maradhat. (ha jol emléxem ezt valami külföldi fórumba olvastam, nem hiteles forrás). Motor+váltó futómű,aero kell. De nem is kell még az. Leghamarabb jövöre. Nagy Dani tényleg necces, szegénnyel sokat spóroltak eddig is, hogy nem ment.
Ugy tudom hogy a Crouze-osok közül sem mindenki megy a legfrissebb specifikációval. Talán az AllInkl-os cruze (amivel most Thompson ment) sem a legfrissebb...mondjuk Ferike nem is egy Thompson....még... ;]

[ Szerkesztve ]

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

(#7056) somasz válasza quby (#7055) üzenetére


somasz
addikt

Tudtommal mindegyik jelenleg futó Cruze fel van fejlesztve, ebben valószínűleg benne van Ribeiro keze is. Több versenyképesebb autó jobb a bajnokságnak. (A másik Münnich-Cruze nincs valszeg fejlesztve, ezért sem raknak bele senkit sem.)

Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html

(#7057) Ventur@ válasza N€T0X|N (#7054) üzenetére


Ventur@
senior tag

...és tegyük hozzá, hogy pontot sem reméltek idén, erre hazai pályán összejött :) .

Az meg lényegtelen, hogy milyen dolgoknak kellett ehhez történni. Pontjuk van? Igen! Ott vannak ezzel a bajnoki táblán? Igen. Ennyi.

Ezen a hétvégén sem volt rossz Fecó. Folyamatosan gyorsult és R2-ön pl alig 2 mp-el ment rosszabb időt, mint a legjobb kör a versenyben. Úgy hogy 3. versenyhétvégéje egy számára totál idegen autóval. Lehet, hogy idén nem terem több babér nekik, de akkor is folyamatosan beszélnek, cikkeznek róluk a nemzetközi hírportálok is.

Mondjuk most szegény Danit fogom sajnálni, mert jön Nord és a Honda tuti kap egy +80 kg-ot. Jó lesz neki így versenyezni :D (reméljük tényleg kap most már motort a 2. Honda is!).

Másik:

Ezzel az idei közvetítésekkel még mindig nem vagyok megbarátkozva, amit az Eurosport-on művelnek. Nem a kommentátorok (szerintem ez a Lantos-Hatvani kettős ott van), hanem a kamerakezelések. Tökömet sem érdekli a boxban Coronel meg Thompson nője/felesége. Okés, nem volt most annyi akció, mint várná az ember, de akkor mutassanak több onboard kamerát, ha már vagy 7-8 autó be van kamerázva. Adjanak be több box beszélgetést. Mindezek be voltak ígérve és alig kapunk valamit belőle a közvetítéseken :((( . A rengeteg reklámmal, meg a most azonnal búcsúznunk kell, mert Bivalyb*sznádon megyei hatodosztályú bundesliga meccs van, vagy a tour de tiszanekeresd kerékpár versenyre kell azonnal kell kapcsolnunk már csak hab a tortán. Na mindegy. Ezen úgy is minden éven puffogok egyet :DDD .

(#7055) quby: Szezon kezdetén Lanti írta a hosszabbításon, hogy mindegyik Cruze megkapta a 2016-os csomagot. Sőt az idén jön még valami fejlesztés hozzá. Legalábbis nekem ez rémlik, meg mintha a közvetítésben is lett volna szó róla :) .

[ Szerkesztve ]

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#7058) Alexios válasza Ventur@ (#7057) üzenetére


Alexios
veterán

Ez nem az eurosport sara, mindenki ezt kapja a szervezőktől, m4-en is ez volt, viszont tényleg nagyon idegesítő volt, hogy állandóan valaki nőjét mutatták a verseny helyett, de volt olyan is, hogy egy előzés közben váltottak át valahova ahol épp nem történt semmi.

(#7059) guftabi96 válasza Ventur@ (#7057) üzenetére


guftabi96
addikt

Nézd majd a Le-Mansi 24 órást, ott garantáltan agyfaszt fogsz kapni.
24 órából 12 reklám.. :W Gusztustalan, és rettenetesen irritáló.
A kedvencem az volt tavaly is, hogy bejött a biztonsági autó, és bent volt vagy 5 percig.
Természetesen akkor nézni kellett a semmit, majd amikor kiment a boxba, akkor benyomták a reklámot.

#KeepFightingMichael

(#7060) N€T0X|N válasza Ventur@ (#7057) üzenetére


N€T0X|N
őstag

Igen, a közvetítés kritikán aluli... amikor mutatnak is valamit, akkor is folyton ezek a hülye villámzoomolások, másodpercenként kameraváltások, meg teliképben mutatnak kb. egy autót, miközben picit visszábbvéve látnánk valamit a többiből is a csatában... engem rohadtul zavar ez a nyomorékság.
Mindig a GRiD replayek jutnak róla eszembe, azok voltak ilyen "akciódúsak". :D

Sent from my keyBoard

(#7061) rocket válasza guftabi96 (#7059) üzenetére


rocket
nagyúr

Raadasul abbol a 12 ora reklambol, 4oraban a sajat live score programjukat reklamozzak, agybajt kapok mar attol, ha meghallom a zenejet a reklamnak :)

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#7062) vlevi válasza rocket (#7061) üzenetére


vlevi
nagyúr

Sajnos ebben nem mi, európaiak vagyunk az élenjárók, nézz meg egy Nascar, Indycar közvetítést. Abban, ha lehet, még több a reklám.

(#7063) Minstrel válasza vlevi (#7062) üzenetére


Minstrel
senior tag

Ott szerintem beküldik a pace car-t csak azért, hogy lehessen reklámokat adni :D

(#7064) Calogero


Calogero
addikt

Mégis gond lehet a WTCC-s Hondákkal......... [link]

(#7065) rocket válasza Calogero (#7064) üzenetére


rocket
nagyúr

Ha a Citroen lobbija gyoz (akik gyari tamogatassal kivonulnak a szezon utan) es megbuntetik ezert a Hondat lehet ok is csomagolnak a szezon vegen, es jovore lehet majd nezni gyari csapatkent a Volvo vs Lada parharcot.

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#7066) Ciccuka válasza rocket (#7065) üzenetére


Ciccuka
veterán

A WTCC színvonala egyre csak romlik, amióra kiszállt a BMW. Az hülye szabályaikkal tönkreteszik ezt a műfajt (hátsókerék meghajtású autó +5kg például).

[ Szerkesztve ]

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#7067) Ciccuka


Ciccuka
veterán

Egy kis nosztalgia: 1987 ATCC Lakeside R3

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#7068) callmeakos


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Megnézvén a futamokat, nagyot nem buktam, hogy nem tudtam élőben nézni. Viszont Norbinak most kell összekapnia magát, mert még 1-2 ilyen futam, és sajnos harmadik számú pilóta lesz belőle idénre. Már Monteiro és Huff is nyert futamot, ő még nem, és kezd tetemes lenni a lemaradása Monteiroval szemben. Szerintem meglett volna Huffy ha nem szólnak rá, hogy a csapatérdek mást kíván, láttam is az arcán hogy nem boldog. De ki lenne az.

All→M8

(#7069) quby válasza Ventur@ (#7057) üzenetére


quby
őstag

"...(#7055) quby: Szezon kezdetén Lanti írta a hosszabbításon..."

Közben rájöttem, hpgy a tavalyi szezonnal keverem, amikor pl D'Aste-nak nem volt legfrissebb autója.

Más:Engem igenis érdekelnek a versenyzők női is....Jók:D ! Nyilván nem akkor amikor a pályán öldöklő küzdelem van! A 2. verseny unalmasnak tünt, de voltak jó csaták. Az elején Coronel Thompson is izgi volt, a végén meg kiváncsi lettem volna ha hamarabb éri utol Ferike Filippit meg Coronel-t mit kezd velük? +1 Valente Tarquini :DDD

NAgy daninak szerintem szerencséje is van hogy a Nordon kezd (ha kezd). Valószinű utolsó rajthely, onnan meg 3 kör alatt ugysem körözik le. Én k.....@ élvezném egy olyan autóval a zavartalan körözést :D Tanuljon csak!!! Legyen minnél több magyar!!!

[ Szerkesztve ]

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

(#7070) Vyndree


Vyndree
őstag

Off, de esetleg aki nem tudott róla, vagy nem látta:
"Szalay Balázs élete talán legnagyobb bukását szenvedte." [link]
Balázsnak kificamodott a válla és kisebb agyrázkódást szenvedett, navigátora zúzódásokkal megúszta.

(#7071) ludla


ludla
őstag

Sziasztok! DTM futamot honnét tudnám letölteni? Sajnos most nem tudtam megnézni. :R

https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/

(#7072) Yayoh válasza ludla (#7071) üzenetére


Yayoh
aktív tag

(#7073) ruti válasza ludla (#7071) üzenetére


ruti
Közösségépítő

nézd YT-on, nem kell azt letölteni.

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#7074) guftabi96


guftabi96
addikt

(#7075) rocket


rocket
nagyúr

DTM-be mekkora marhasag ez a DRS rendszer.

Tegnapi 40 perces futam elso 20 perceben Glock folyamatosan vinyogott a radioban, hogy kinek hany korre van meg DRS-e, sokszor rossz adatokat is mondtak neki :D

Kovethetobbe kene tenni a nezok szamara, mert ez igy kaosz.

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#7076) Ventur@ válasza rocket (#7075) üzenetére


Ventur@
senior tag

Majd raknak arra is ki led-táblát az autóra és lehet követni :D .

Más:

Nagy Dani indulása továbbra is kétséges, mivel még mindig semmi hír a motorról. Azért ez már kicsit cinkes amit a Mugen csinál :((( .

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#7077) guftabi96


guftabi96
addikt

"Ficza Feri és Nagy Dani mellett Nagy Norbi is gyakorolja a Nordschleifét, hiszen jövő hétvégén a WTCC és az ETCC mezőnye együtt, egy versenyben szerepel majd a 21 kilométeres körön."

Most én vagyok a fáradt és félreértem vagy tényleg együtt engedik majd el a Wtcc-s és az Etcc-s gépeket a versenyen?

[ Szerkesztve ]

#KeepFightingMichael

(#7078) kisza25 válasza guftabi96 (#7077) üzenetére


kisza25
félisten
LOGOUT blog

egy 21 kilométeres pályán simán belefér, hogy legyen is mit nézni

Eladó Tarrington House TH AD3020 páramentesítő, használt, jó állapotú. Ár: 25000Ft 600W Napi akar 20liter 3,5 literes tartály Max 52 m² 30cm x 35cm x 52cm 14kg

(#7079) Minstrel válasza guftabi96 (#7077) üzenetére


Minstrel
senior tag

Együtt, elférnek ekkora pályán és úgyis lemaradnak az ETCC-sek.

(#7080) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Nagy Dani valszeg ismét nem tud rajthoz állni, nincs motor... ez már kezd nagyon szánalmas lenni, sz*patják szerencsétlen gyereket :W

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#7081) A Zéé válasza Motion_Blur (#7080) üzenetére


A Zéé
addikt

ez azért már tényleg gáz. :((
Akár a Mugen a ludas, akár a Zengőék, ez már tényleg égő. Csóri srác próbál jópofizni hozzá, de itt már nekem is eléggé fogyna a türelmem.

Just a simple Lineman...

(#7082) DS39 válasza A Zéé (#7081) üzenetére


DS39
nagyúr

szerintem Zengőék túl sokat akartak, anno költségcsökkentés miatt lett az, hogy csak Michelisz maradt és egy autó. most hogy ő lépett, nem tudom miért akartak egyből 2 autót indítani, mikor sokszor még ahhoz is késtek az alkatrészek stb.

(#7083) Ventur@ válasza A Zéé (#7081) üzenetére


Ventur@
senior tag

Egyelőre annyit tudni, hogy a motor időben kikerült és most a Mugen szöszöl rajta. Ha keddig nem jön meg a motyó, akkor Dani megint nem indul.

Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy lehet nem a Nord-on kellene megtapasztalni, egy TC1-es autóval tapasztalatlan pilótának a versenyzést, így annyira nem is bánnám, ha csak Moszkvában ülne be Dani először autóba. Ott, ha hibázik is, van esélye túlélni. Nord-on egy hiba és lehet csomagolni.

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#7084) A Zéé válasza DS39 (#7082) üzenetére


A Zéé
addikt

ezt a két autós dolgot sokszor érte bírálat, leírtam már én is a véleményem róla, egy dolgot hagytam ki eddig mindig: most volt lehetőségük 2. autót venni. Azért ezek továbbra sem olyan autók, amikből bármikor le lehet akasztani egy újat. Ha jól számolom 7 db van belőle összesen, abból 4 a gyáré, szóval...

Ha jövőre esetleg jobban összeáll a költségvetés, de nincs eladó Civic, akkor hiába van pénz, ha nincs kocsi. Most jött a lehetőség, most volt eladó autó, gondolom őket kérdezte először a JAS, és nem biztos, hogy jó lett volna elengedni a lehetőséget.
Mindenesetre ez már tényleg gáz, hogy a Dani nem tud körözgetni legalább a mezőny végén, és tanulni az autót.

(#7083) Ventur@
Szerintem meg azért jó a Nordschleife, mert attól azért mindenki tart, talán ő is inkább lenne bátortalan, mint kicsit bevállalósabb, mert nem mer még semmit sem rutinként kezelni. És ha tök utolsó is, akkor sem érik utol az elsők, kvázi egymagában karikázhat, a km meg gyűlik csak szépen. De hát sajnos mindegy mi mit gondolunk :(

[ Szerkesztve ]

Just a simple Lineman...

(#7085) DS39 válasza A Zéé (#7084) üzenetére


DS39
nagyúr

értem. hát ezt nem tudtam. simán azt gondoltam hogy ha van pénz, akkor legyártanak a vevőnek egy autót, és pont. :)

(#7086) quby válasza A Zéé (#7084) üzenetére


quby
őstag

Ráadásul igy, hogy áll az autó nem is kerül pénzbe. :D Elvinni elviszik, az sem pluszköltség. 2 kamion igyis-ugyis megy. Ilyen szempontból jó a 2 autó. Ha ez egyik már tuti megy akkor csak be kell tenni a másikat. Ha Norbi idejében lett volna ilyen, hogy nem tudnak indulni, akkor az utiköltség is kuka lett volna.....

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

(#7087) Motion_Blur válasza quby (#7086) üzenetére


Motion_Blur
félisten

A második autó nevezése csak pénzbe kerül..

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#7088) quby válasza Motion_Blur (#7087) üzenetére


quby
őstag

De azt szerintem egész évre nevezik. Igy meg hogy 3 vagy 4 verseny marad ki mindegy.

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

(#7089) Ciccuka válasza Minstrel (#7079) üzenetére


Ciccuka
veterán

Elvileg ezen a hétvégén lesz a Nürburgring-i 24 órás verseny is.

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#7090) Ciccuka válasza Ciccuka (#7089) üzenetére


Ciccuka
veterán

44. ADAC Zurich 24h-Rennen vom 26. bis 29. Mai 2016:
Der Zeitplan

Donnerstag, 26. Mai 2016
08:00 – 11:10 Rundstrecken Challenge N Leistungsprüfung (190 Min.)
10:00 – 10:50 Audi Sport TT Cup GP Freies Training
11:30 – 12:30 WTCC / ETCC Ges Test
13:15 – 15:15 ADAC 24h-Classic Ges Qualifying
15:45 – 17:25 ADAC Zurich 24h-Rennen Ges Freies Training
18:00 – 18:30 Audi Sport TT Cup GP Qualifying
18:45 – 19:45 WTCC / ETCC Ges 1. Freies Training
20:00 – 23:30 ADAC Zurich 24h-Rennen Ges 1. Qualifying

Freitag, 27. Mai 2016
08:15 – 09:15 WTCC / ETCC Ges 2. Freies Training
09:30 – 11:30 ADAC Zurich 24h-Rennen Ges 2. Qualifying
11:55 – 12:25 Audi Sport TT Cup GP 1. Rennen (30 Min.)
12:45 – 13:45 WTCC / ETCC Ges Qualifying
14:10 – 14:50 WTCC Ges Mannschaftszeitfahren
16:20 – 19:20 ADAC 24h-Classic Ges Rennen (180 Min.)
19:50 – 20:30 ADAC Zurich 24h-Rennen Ges Top-30-Qualifying
20:40 – 21:30 Pit-Walk 24h-Rennen B
20:40 – 21:45 Falken Drift Show M

Samstag, 28. Mai 2016
08:15 – 09:15 ADAC Zurich 24h-Rennen Ges Warm-up
09:55 – 10:25 Audi Sport TT Cup GP 2. Rennen (30 Min.)
11:20 – 11:50 WTCC / ETCC Ges 1. Rennen (3 Runden)
12:45 – 13:15 WTCC / ETCC Ges 2. Rennen (3 Runden)
13:45 – 15:00 Event-Programm Ges
13:45 – 15:10 ADAC Zurich 24h-Rennen Startaufstellung
15:10 ADAC Zurich 24h-Rennen Ges Einführungsrunde
15:30 ADAC Zurich 24h-Rennen Ges Start Rennen

Sonntag, 29. Mai 2016
15:30 ADAC Zurich 24h-Rennen Ges Zieleinlauf Rennen

Genutzte Streckenvarianten: N = Nordschleife · GP = Grand-Prix-Kurs · Ges = Gesamtstrecke
B = Boxengasse · M = Müllenbachschleife · Version 4a · Stand: 21. April 2016 · Änderungen vorbehalten

[ Szerkesztve ]

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#7091) guftabi96 válasza kisza25 (#7078) üzenetére


guftabi96
addikt

Az tiszta, bőven el fognak férni, én inkább a közvetítésre leszek kíváncsi.

(#7089) Ciccuka
Tavaly is így volt. Nem a WTCC-ért mentek ki sátrakkal, meg lakókocsikkal akkor se :D
Brutál lehet ezen a pályán egy 24 órás versenyt lenyomni.
Assetto Corsában mostanában felmegyek körözni a Nordra, nem tudom hány órát töltöttem el rajta, de még mindig nem megy fejből :D
Még szimulátorban is eszméletlen nehéz pálya, hibázni konkrétan nem szabad, mert akkor gatya.

#KeepFightingMichael

(#7092) Ventur@ válasza guftabi96 (#7091) üzenetére


Ventur@
senior tag

"Az tiszta, bőven el fognak férni, én inkább a közvetítésre leszek kíváncsi."

Mármint melyikre? Ugyanis jelen állás szerint csak az M4 fogja élőben adni. Eurosporton fontosabb lesz közel 12 órán át, a rendkívül érdekes rolándgároszt adni, valamint a doppingtól nem hemzsegő dzsíródiitálját :D .

Közvetítések:

Eurosport 2: Felvételről 21.30-tól az időmérő (péntek) és szintén 21:30-tól a futamok (szombat).
M4 Sport: 12:45 ÉLŐben időmérő (péntek), 11.05-13:45-ig ÉLŐben a futamok (szombat).

Ennyit az Eurosport Event által rendezett WTCC-ről :C :W .

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#7093) XFishboneHUN válasza Ventur@ (#7092) üzenetére


XFishboneHUN
senior tag

Felháborodás ON: :((( :(((

Az Eurosport az egy gusztustalan csatorna, van pofájuk 10-15 percenként, 5 perces reklámblokkokat tolni. Értem, hogy ebből élnek, de ez akkor is felháborító. Már nem is nézem szinte. Le Mans-i 24 órásból is tavaly majdnem tíz óra volt CSAK a reklám idő. Mi ez ha nem túlzás?..... Na meg nem is csodálkozom, hogy manapság nem közvetíti a WTCC-t élőben, csak szökőévente, nekik abban nincs biznisz igazán... Jobban megéri nekik snookert, teniszt, kerékpározást tolni éjjel-nappal, ott jobban eladható a Yokohama gumi.....

Felháborodás OFF :DDD

[ Szerkesztve ]

Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN

(#7094) Male válasza XFishboneHUN (#7093) üzenetére


Male
nagyúr

A reklámjaikkal inkább az a gáz, hogy a fele csak saját magukat reklámozza... így megnézheted, hogy milyen másik sporteseményről fogsz majd lemaradni náluk egy harmadik reklámja kedvéért, amit szintén nem látsz a negyedik reklámja miatt, és így tovább.
(A reklám magyarázatnál további gond, hogy az Eurosport fizetős csatorna, bármit is állítanak... nem közvetlenül fizetjük, hanem a kábelszolgáltatón keresztül, mert ő vásárolja meg, de akkor is fizetünk érte...)

Ráadásul a WTCC időmérőnél még a tipikus megoldásuk, hogy leadják legalább háromszor felvételről, de mindig vágva, ahelyett, hogy csak egyszer adnák le, de legalább az egészet.

(#7095) AMD_ok válasza guftabi96 (#7091) üzenetére


AMD_ok
őstag

Siman megtanulhato, csak sokat kell menni rajta :D Egyebkent imadom, Netoxin tudna meselni, amikor meg ligaztunk rfactorral, hogy adtuk egymasnak a tizedeket! (igen, nem mp-eket) egymasnak ;), amikor ez volt a feladat, a hotlapozas (tobb kulonbozo autoval, a palya pedig minden heten a Zold Pokol volt :) ). Masik kedvenc palyam pedig Macau, amit nagyon sokan utalnak :D

[ Szerkesztve ]

(#7096) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Ismét csak egy Zengős autó lesz, már hivatalos.

Szerencsétlen Dani gyereket meg lassan befogják mosogatni, hogy legyen valami dolga az évben.. :W

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#7097) AMD_ok válasza Motion_Blur (#7096) üzenetére


AMD_ok
őstag

Lehet am a korletet takaritani is :B

(#7098) guftabi96


guftabi96
addikt

Egy teljes kör Coronellel

#KeepFightingMichael

(#7099) Ciccuka válasza guftabi96 (#7098) üzenetére


Ciccuka
veterán

24H verseny stream

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#7100) vlevi válasza Ciccuka (#7099) üzenetére


vlevi
nagyúr

:R

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.