Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz XFishboneHUN #7950 üzenetére
Nincs már meg az a lelkesedés a nézők részéről szerintem mint ami a BMW-s+Zengős időkben megvolt. Én magamon is észreveszem. De ez nem Norbi hibája, ez az egész WTCC-s színvonal a béka segge alatt van. Kétes vezetői döntések. Unalmas versenyek. Aztán lehet csak én gondolom így.
Szerintem szombaton is ezért voltak kevesen.Vasárnap meg én is azt írtam, hogy tavaly rossz idő volt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Minstrel
senior tag
GT Open-en voltatok már? Oda hol lehetett jegyet venni eddigi években?
-
[CS]Blade2
addikt
Én is akartam erről írni, aztán úgy voltam vele, hogy nem küldtem el. Nekem is úgy tűnik, hogy nem, hogy gyorsabb lett attól, hogy nem kell úgy vigyázni a gépre, és nem, hogy több pontot tud hozni, hogy bevállalhat kockázatosabb előzéseket, hanem pont, hogy kevesebbet.
A másik, hogy tényleg kicsit nagyobb lett az arc, inkább szerényen leszegett fejjel meg kellene keresni az a pár tizedet, és minél kevesebbet hibázni. Nem az edzésen és a Q1-ben jól menni, hanem akkor, amikor igazán számít, majd a versenyen a részéről kimaxolni a pontokat, hogy lehetőleg csak rajta kívülálló okok miatt menjen el pont.Időmérőn itt meg kellett volna futni a Monteiro idejét azonos autóval.
A BMW-s korszakban az volt a jó, hogy tudtuk, hogy nem a legjobb gép, de a BMW-sek között a legjobb idő, és jobb autóval ott lenne a toppon. Tessék itt a gyári csapat, nem rossz az autó, már csak élni kellene a lehetőséggel...
-
badd
tag
válasz [CS]Blade2 #7954 üzenetére
Ööö, hogy érted, hogy meg kellett volna futnia Monteiro idejét azonos autóval? Mert hogy jobbat ment. Oké, nyilván utólag látva jobb lett volna, ha elveszi az utolsó körét és akkor az első futamon ő lett volna a poleban. De megpróbált bejutni az első 5-be, az más kérdés, hogy éppen nem sikerült.
Igazából inkább az a helyzet, hogy Norbi eddig nem gyári autó lévén lazán felvállalta, hogy a fordított rajtrácsra pályázik, de mióta bekerült a gyári közegbe, mintha derogálna neki ez. Akkor is nyomja, ha annyira nem erős a Honda, amivel meg pont azt éri el, hogy könnyedén mindkét futamon a mezőny közepében találhatja magát, ami plusz veszélyforrás. Innen meg következik a TC1-es autók egyik nagy hibája (vagy legalábbis amire nem Citroen van írva), hogy kb. a legkisebb pöccre már annyi az autónak. És tegyük hozzá, annyira sok pontot nem ér az időmérős első 5 helyezése között lenni, amiért megéri megkockáztatni, hogy ha nem jó a kocsi, akkor bekerüljön a darálóba.
Monteiro tavaly is egy rakat pontot a fordított rajtrácsnak köszönhetett amúgy, bár tény, hogy idén még iszonyat jó formában is van. (Meg tavaly is volt olyan futama (nemtom melyik), ahol olyan felzárkózást és előzéseket mutatott be, amilyet én Norbitól eddig nem láttam, ami mondjuk kár.)
-
ruti
Közösségépítő
na találjátok ki, kitől szerzett a fiam baseball-sapkát?
.
.
.
piros, és ez van ráírva: Mehdi25(nem akartam a fiamnak magyarázkodni, hogy ennek perpillanat magyarként miért is nem örülünk...)
-
amúgy megszerezhető repiajándék, szóróanyag kereken nulla volt idén...vagy csak mi voltunk rossz időben rossz helyen?
még Coronel sem hozta ki a mozgó-shopját
Zengő árudát sem láttam[ Szerkesztve ]
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
somasz
addikt
Zengős időkben is inkább ment előre (hozzáállás szempontjából helyesen, pontok szempontjából nem biztos), mint hajtott volna a fordítottra. Csak akkor volt fordított, ha teljesen esélytelen volt.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
rocket
nagyúr
Hetvegen lesz a Nurburgringi 24 oras verseny, ~200 induloval
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
shteer
titán
Norbi póóóóóóóóóóól!!!
szerintem jónak tűnik..
-
somasz
addikt
válasz Motion_Blur #7961 üzenetére
Azt írják, jóval melegebb volt a kvalin.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
.LnB
titán
Ez annyiban jó, hogy ha nem ragad be a rajtnál akkor nem lesz senki előtte, így talán most nem megy neki senkinek/vagy mennek ő neki.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Motion_Blur
félisten
György Anett, Zengős ETCC ifjú titán 55mp-el kapott ki az időmérő edzésen...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
szebe
addikt
válasz Motion_Blur #7968 üzenetére
10.09? Jézusom, ennél még Schmitz is jobbat ment...egy dízel Transittal
Ő egyébként kinek a kije, hogy így benyomták oda?
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
guftabi96
addikt
Azért az kemény
Még a 8. helyezettől is egy laza 25mp...
Az a 9 induló meg egyenesen nevetséges.#KeepFightingMichael
-
Bozso68
őstag
Mindig pöszén néztem az apuci pénzén protezsált ifjú tehetségeket.
Ez azért durva különbség. -
-Mike-
addikt
Hiába sikerült jól az időmérő, sajnos holnap csak az utolsó helyről indulhatok. Nem álltam meg a súlymérésen, ezért előbb kizártak az időmérőről, de elfogadták a kérelmünket, hogy indulhassak. A 11. helyről rajtolhatok holnap.
Na,legalább ő elégedett volt a körrel. Durva.
-
-Mike-
addikt
A másik szupertehetség Keszthelyi Vivien a 12. helyről rajtolva (1,2mp-et kapott a GP pályán)
De 3 kanyart csaksikerült teljesíteni a race1-ben.
Audi Sport TT Cup 2017. Race 1 Nürburgring. Start CrashRégen volt már ennyi tehetségünk.
FB komment: Minimális a különbség az első hely és közted. Gratulálok, lesz ez még sokkal jobb is!!!!!
A negatív kommentelőket az oldal üzemeltetői azonnal törlik, volt ott nagy vitatkozás a hockenheim-i hétvége alatt.
Az összes létező médiában benne volt, csak pozitívat róla, az önreklámozás magasiskolája és semmi negatívat. Hát elég érdekes hozzáállás.
De legalább most a nemzetközi mezőny beárazza és talán elveszi a kedvét örök életre attól, hogy még autóra se nézzen többet.[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Ez egy vicc..
#KeepFightingMichael
-
-
szebe
addikt
Monteiro a Metzgesfeldnél, Girolami meg a Klostertal körül kapott defektet. Monteiro be tudott kocogni a Hondával, Girloami viszont jobban odaverte, kérdés hogy tud-e indulni a főfutamon.
Norbi a defektek után visszavett, behozta egyben a kocsit."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
guftabi96
addikt
2 defekt.
Monteiro viszonylag olcsón megúszta, nem nagy tempónál adta meg magát a gumi. Lekoccolta a korlátot, de vissza tudott jönni a boxba.
Girolami már nem járt ilyen jól, ő nagyobbat esett. Elég szépen odaverte a korlátnak az autót, nem is tudott visszajönni a boxba.#KeepFightingMichael
-
Bozso68
őstag
Monteiro a boxból indul.
-
törölt tag
Ez qva nehéz lesz, ha Huff és Björk nem csatáznak kicsit..
Pici csalódás.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Nem gondoltam volna, hogy Huff-ot meg lehet tartani.
Dani összetörte a Hondát#KeepFightingMichael
-
szebe
addikt
válasz #70869248 #7980 üzenetére
Kar a rajtert, bar amekkorat ment Catsburg, valoszinu ot nem tudta volna tartani.
De legalabb motorero van.Nagy Dani meg osszecsukta
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
dudikpal
senior tag
24 órásat közvetíti vmi? vagy stream esetleg?
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
rocket
nagyúr
-
Ciccuka
veterán
Wittmann-Blomqvist-Tomczyk-Farfus BMW M6 GT3 42
Farfus-Lynn-Da Costa-Scheider BMW M6 GT3 43Farfus két autót is vezet
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
rocket
nagyúr
Leszakadt az eg, 10 perc van hatra, sokan slickkel nyomulnak tovabb, brutal miket muvelnek 😁
-
XFishboneHUN
senior tag
György Anett Nagy Dani barátnője. George Racing Teamben versenyzett Nagy Dani a Suzuki Swift Cup-ban, ez a csapat Anett apjának a csapata.
És valszeg ilyen ágról került most ő is (Anett) a Zengőhöz. Van pénz, nem számít.
De ez a mai autósportban már így működik, ha tehetséges vagy, ha nem, DE VAN PÉNZED jöhetsz!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
-Mike-
addikt
válasz XFishboneHUN #7993 üzenetére
Nem csak a maiban. 5-10-15éve is ha volt pénzed mehettél. Ez - különösen Magyarországon - sosem volt tehetségfüggő hogy ki versenyezhet(ett).
-
XFishboneHUN
senior tag
Igen, igaz nemcsak a maiban, de ez manapság egyre jobban észrevehető, lásd KV...
Ha már meglítettem őt, látom neked is nagy "kedvenced"
A nürburgringi balhéja után, úgy fröcsögött ismét a facebook a "jaj gyógyulj meg, jaj remélem semmi bajod, nem a te hibád volt (ami való igaz) és ehhez hasonló nyalánkságoktól, hogy kifordult a gyomrom...
Persze, amit meg én írtam, azt meg leszedték, mert persze fikázni nem lehet, mert szent és sérthetetlen a szuper tehetség....
Nem mellesleg, a BLIKK betolt egy olyan cikk címet róla, hogy szó szerint hányingerem volt (itt most nem a kiscsajtól éppen, hanem magától a Blikk-től)
"Komoly baleset érte a gyönyörű magyar autóversenyző lányt, azonnal az intenzívre vitték" - olyan klikk vadász cím, hogy hjajjjhh....Illetve volt egy kommentelő, aki ezt írta:
"3-ból nulla" erre a Team VRS betolt egy olyan PR dumát, hogy: "Sajnos előfordul. Mindenki első akar lenni, ezért mindig nagy az igyekezet. Ez a motorsport, várható volt ebben az évben ebben a sorozatban, hiszen komoly szintet lépett, közel egyforma, kis különbségek a pilóták között. A világból válogatott fiatal pilóták versenyeznek, és mindenki úgy érzi, hogy ő a legjobb, ő lesz a bajnok. Ez az Audi TT Cup."Komolyan hányingerem van attól a marketing géptől, amit mögé betoltak.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz XFishboneHUN #7993 üzenetére
Na ne szórakozz velem, mi ez? valami brazil szappanopera?
Most akkor milyen rokonságban vannak? - Az ég világon semmilyenben. -
XFishboneHUN
senior tag
válasz [CS]Blade2 #7996 üzenetére
Rokonságban semmilyenben valóban, de azért a két család így besegít(het) egymásnak, akár szponzor szerzésben, akár kapcsolatok terén.
-
szebe
addikt
"Az első futamon sikerült a pontszerzés, a másodikon pedig az első sorból rajtolhattam, nagyon izgultam emiatt, de végül nagyon jól sikerült a rajtom. A GP pályán nem tudott mindenki megelőzni, úgy mentünk fel a Nordschleiféra, hogy még voltak mögöttem."
Gy. Anett postját dobta fel a facebook, mint "Hirdetés", rofl.Annak kell örülni, hogy nem előzte meg mindenki a GP pályán?
Nem azt mondom, hogy a Döttingerig tartson mindenkit, de baszki, ezt a tempót szerintem nagyon sokan tudnák hozni..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Ventur@
senior tag
Anett autója az ETCC leggyengébb Leon-ja a maga DSG-s váltójával. Mindenki más szekvenciálissal ment.
Ha életedben először mész a Nord-on és ráadásul a leggyengébb autó van alattad, te nem örülnél neki, hogy az egész mezőny nem előzött meg ?
Nem védem Anettet, mert nem ismerem. Még mielőtt nekem esnél .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen monitort vegyek?
- Analóg fényképezés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest