Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#7050) quby válasza 4ron (#7046) üzenetére


quby
őstag

Szerintem meg van! Az a cél hogy fiatal magyar tehetségeknek lehetőséget adjon. Az hogy most ennyire futja ezzel a technikával, az egy dolog. És igenis érdekes, hogy az utolsó helyen megy. Mert - bár Norbival el voltunk kényeztetve, mert az elejétöl jol ment - egy versenyző bármilyen hihetetlen nem ugy születik, hogy mindent tud rögtön. Sem Huff, sem Tarquini, sem senki nem ugy kezdte. Ennyi idősen nem hiszem hogy sokkal jobbak lettek volna mint most Ferike. Alonso is Minardival kezdte, meg Sumi is jordannel....

Az meg hogy 2015-ös technika.....Az pontosan a Norbi tavalyi autója...csavarra pontosan....ami azt jelenti hogy ugyanannyi esély van vele egy cruze ellen mint tavaly. Merthogy azok sem fejlődtek tavalyhoz képest túl sokat. Nyilván a gyáriak ellen nincs esély, de igy is beeshet egy jó eredmény, lásd Coronel első verseny. Az a Coronel akitől nem volt sokkal lassab Ficza a 2. verseny végén.

És ha beletanul(nak) és stabilan hozzák az eredményeket (pontszerzők vége reális), akkor "csak meg kell venni" az upgrade csomagot (nyilván az egy vagyon). Most azért megy két autó (vagyis egy) tavalyi technikával, mert nincs értelme az ujnak. Tanulnak. Ha megtanulták, jöhet az uj technika...

Most az jön, hogy lehetett volna Kiss Norbi...de nem lett. Meg rutinos külföldi...de az sem lett. Zengő egyszer már megcsinálta. Lehet hogy mégegyszer megcsinálja...vagy nem...ezt is tudja. 10000x jobban mint itt bármelyikünk.
Aki nem érti ezt a folyamatot, az szerintem az egészet nem érti....
"...Miért kellene tapsolnom annak..."....nem, nem kellene. Senki sem mondta hogy tapcsolj. :(((

Ez most konkrétan nem neked szól, hanem mindenkinek aki sipákol, csak pont most kivánkozott ki belőlem ezért válaszoltam a tiedre.

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.