Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz Motion_Blur #7650 üzenetére
Szerintem kitervelte....nem tetszett neki a Norbi verseny eleji elözése...
Nekem ennek a 4 cime közül talán egy ér valamit...a BTCC-ben 10. helyekért menne....[ Szerkesztve ]
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
guftabi96
addikt
Fuuu de rohadtul tönkreb@szta az estémet/kedvemet ez a f@sz...
Még azért utoljára megmutatta, hogy mekkora egy féreg.#KeepFightingMichael
-
Bozso68
őstag
válasz Motion_Blur #7652 üzenetére
Kapja az ívet a magyaroktól .
-
quby
őstag
Én miért nem találom face-n?
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
-Mike-
addikt
Manapság már tényleg mindenkinek lehet nete, de így, hát azért valamennyi kultúrát csak bele kéne vinni még ha ez is történt.
-
szilva01
őstag
válasz Winner_hun #7660 üzenetére
Ez most kellett... Nincsen jobb a dühös, magyar csürhénél!
-
Motion_Blur
félisten
Egy kis nap végi trollolollolllollll
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
guftabi96
addikt
válasz Motion_Blur #7663 üzenetére
És még ki is rakják ezt a patkányt borítóképnek.
Lehetett volna egy szép visszavonulása, az elején tényleg szépen elköszönt, aztán eszünkbe juttatta, hogy ő Müller.#KeepFightingMichael
-
szebe
addikt
Azt jól hallottam verseny közben, amikor azt mondták, hogy jövőre Chevy se?
Ha esetleg ez igaz, akkor akár méltó lezárása is lehetne ez a verseny ennek az egész kócerájnak."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
bajnokpityu
félisten
Valahova nem tették fel véletlen a futamokat?
eladó topping dac
-
Winner_hun
titán
-
Bozso68
őstag
Ha Müller hibázott (ahogy állította), és igazán védeni akarta volna a pozícióját, akkor versenyíven veszi kicsit lassabban azt a balost, ezzel Tiago a következő jobbos kanyarban a külsőre kényszerül, persze ehhez a Hondán még kellő tapadás is kellett volna. Utána jöhetett volna esetleg egy csiki-csuki. De nem, jófiú módjára szépen a pálya bal széléhez húzódott, tálcán kínálva a belső ívet, nehogy a másiknak megtörjön a lendülete, mert az meg agresszíven közeledett.
Simán elvette, és nyitva hagyta a kaput, ennyi a meglátásom. Még jó, hogy nem mutatott ki jobbra, hogy arról lehet kerülni. Ha neki megér ennyit, hogy ez maradjon meg róla a köztudatban...Off: A franciák a mentalitásuk miatt sose voltak szimpatikusak se motorsportban, se politikában.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz Bozso68 #7669 üzenetére
+1.
a nagyobbik baj, h alapvetően ebben az évben kb nonstop kilógott a pacicsülök, hogy nincs rendben minden a wtcc környékén, és ahogy az elején a padlólemezzel indult, úgy ért véget a szezon: sportszerűtlenül. fair harcot évtizedekekig visszanézzük, és méltatjuk azt is, aki alulmaradt. de ez az idei év minősíthetetlen volt.eladó topping dac
-
Ventur@
senior tag
A fától nem látjátok az erdőt .
Tarquini 5-6 körrel korábbban ugyanígy felkínálta Monteiro-nak, hogy menjél. Az a Tarqiuni, aki tud ugyanolyan sunyi lenni, mint Müller. Az a Tarquini, aki Norbival szemben ugyanolyan sunyi módszerekkel élt, mint Müller. Az a Tarquini, akinél meg volt a tempó és fölényesen megnyerte a nyitó futamot.
Mégis mindenki Müller-t bsztatja....és irkálnak a Fb oldalára, WTCC oldalára, Citroen oldalára stb stb, nem éppen kedves szavakat.
Nem védem Müller-t, mert sunyi egy alak, de nem - csak - ezen múlott, hogy Norbi nem lett összetett 3.
De, az lett. 3 év alatt 2x verte el a gyári csapatot. Mindenki tisztában van, hogy tehetséges és jó pilóta és ő lett a "3".
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
guftabi96
addikt
válasz Ventur@ #7672 üzenetére
Amúgy igen.
Inkább a helyzet miatt szidják inkább Müllert. Már fél lábbal ott volt a dobogón, amikor az utolsó körben feladja a helyet.
A jó öreg Tárkány is tud ám genyó lenni, nem is kicsit. Valamiért számomra Tarquini mégis sokkal szerethetőbb figura egyébként.#KeepFightingMichael
-
Bozso68
őstag
Viccet félretéve szerintem Müller egyszerűen tahó, az öreg Python a kis könyvével (amibe bejegyez mindenkit, aki keresztbe tesz neki a pályán) meg tiszta pszichopata. Ráadásul ez utóbbi úgy élhette meg a gyári hondás karrierje végét, hogy Norbi túrta ki. Nem Huffy, mert az tekintélyesebb falat, hanem Norbi. Ezeknek így jár az agyuk a maguk sértődöttségével.
Mindamellett Tiago tényleg bebizonyította, hogy összekalapált kocsival is tud élmezőny-szintű tempóra. Az más kérdés, hogy az a kocsi ténylegesen megfelelt-e minden műszaki paraméternek. A másik dolog: ilyen tét mellett a helyében én is kuncsorogtam volna egy elengedésért. -
A Zéé
addikt
Jól összekutyulnák az egészet. Érdekes éveknek nézünk elébe, az egyszer biztos. Kíváncsi leszek kik fognak végül kitartani ez a nagy katyvasz mellett.
Just a simple Lineman...
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Petya25
őstag
válasz Winner_hun #7678 üzenetére
Már csak egy kötelező kerékcsere kellene, hogy a csapat is mozogjon egy kicsit a boxban. Ez egy lecsúszott széria.... Most még a 3 hely lett volna valami, de ezután mi értéke lesz egy VB-nek?
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
.LnB
titán
Mától: Monster Energy NASCAR Cup Series
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
guftabi96
addikt
Chilton a BTCC-ben!
[link]#KeepFightingMichael
-
Ventur@
senior tag
Nem tudom milyen lesz az idei év a WTCC-ben, de ennek a hírnek nagyon megörültem :
Privát csapat viheti tovább a LadákatRemélem nem csak kacsa a hír és tényleg ott lesznek privátként a Lada-k. Nagyon kellenek a mezőnybe. Tarquini-Catsburg kettős elég is lenne, esetleg még Van Lagen-t elő lehetne kaparni.
(Legnagyobb trollkodás Thompson lenne, de ezt Shapovalov úgy sem meri meghúzni .)
-
Ventur@
senior tag
Ha ez tényleg így marad, akkor idén kilátogatok ismét a ringre. Ezek így barátibb árak .
-
bercsi
aktív tag
Sziasztok!
Páromtól kaptam 2db paddock belépőt a májusi hazai futamra.
Jól sejtem hogy ezekkel csak a paddock látogatható, a lelátókhoz már nem lehet átmenni?
Paddockból mennyire követhető a verseny, lehet-e a pályán haladó autókat látni? -
Motion_Blur
félisten
-
biker
nagyúr
válasz Motion_Blur #7689 üzenetére
Wow, egy autó Norbié, másik autón osztozik Tiago és Ryo
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
ruti
Közösségépítő
válasz #70869248 #7693 üzenetére
ebből látszik, de durván öregszünk...
Panisnak ekkora fia vanhát ez egy érdekes húzás, de ugyanakkor teljesen logikus Zengőtől
[ Szerkesztve ]
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
titán
-
-Mike-
addikt
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok