Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#5308) Ventur@


Ventur@
senior tag

Nem tudom ki hogy van vele, de ez a Marrakech hozta a megszokott formáját. Konkrétan f*s volt :F . Közvetítés megint érdekes volt, no live-timing, azt se tudod igazából ki hol jár, Lopez neve mellett Ford jel díszelget...stb stb stb. Nem értem minek erőltetik ezt a pályát.

Futamról: Két gyors pálya után azt kell hogy mondjam, hogy a Honda sehol sem tart. Citroen foghatatlan idén is (Loeb mind a két futamon számomra meggyőző volt. Esélyes kihívója let Lopeznek). Chevy úgy érzem jó motorfejlesztést kapott...csak hát ott is az járt jól vele, aki érti a Chevy-t. Lada most nagy csalódás volt számomra. Ezen a pályán, mint ha a tavalyi Granta-t láttam volna, csak sárga színben. Thompsonnak nagy grat az elcsípet 7. helyért (büntetések után ide jött fel :) ). Norbi pech. Marakech átka, mint ahogy Coronelnek is. Bennani....nem kommentálom inkább :D .

2 hét múlva Hring, hát kíváncsi leszek, mit tud alkotni itt a Honda. Szerintem erősen felköthetik és pesszimista leszek, de nem várok egy Honda-t sem a Top5-ben időmérőn.

BTCC-ét csak félig-meddig néztem, főleg betétfutamokat, de ott ment az angolos adok-kapok :D . Remélem Youtube-ra valaki feltölti a futamokat és meg tudom nézni :) .

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.