Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yayoh
aktív tag
válasz callmeakos #5350 üzenetére
Így van , meg hát hétvégén Hungaroring , és nem lenne szerencsés össze törni a versenygépjárművet
-
proof88
addikt
Hello,
szóval én most csak vasárnap látogatnék ki a Ringre. Eddig minden évben kint voltam egész hétvégén. Vasárnap ismét lesz ingyenes buszjárat az Árpád-hídtól. Viszont most olvastam egy ilyet: "Az utazás E-Ticket vagy a MOL töltőállomásokon vásárolt jegy felmutatásával INGYENES!". Ez tavaly is így volt? Én ott helyben szeretném megvenni a jegyet a Ringen. Tavaly még nem kellett a buszon mutatni semmit sem. Most ez változott, és szereznem kéne valahonnan jegyet, hogy mehessek a busszal?
-
biker
nagyúr
Pontos info közvetítésekről?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Vyndree
őstag
HUN FP1: 2015-05-02 09:30 - 10:00
HUN FP2: 2015-05-02 11:30 - 12:00
HUN Q 1-2-3: Eurosport 2015-05-02 14:30 - 15:30
Futam - élő közvetítés - Duna TV - 2015-05-03 13:15 - 15:15 -
itouchfan
senior tag
A rossz idő ellenére minden helyszíni szurkolónak jó szórakozást!
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Minstrel
senior tag
FP2 élő [link] Szerintem itt megy majd a quali is.
-
vlevi
nagyúr
Kicsit OFF, de meglepően jó minőségű élő Youtube közvetítés a DTM-ről :
-
Yayoh
aktív tag
Auto GP idén is milyen népes mezőnnyel megy , 9 fő ez igen...
-
Shodan
addikt
Eurosportnál megint összekeverik a snookert az autoversennyel. Biztos tele van az ország elvakult snooker rajongókkal amit élőbe közvetíteni kell.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
dudikpal
senior tag
Gratula a helyszínen levőknek, átjön a hangulat amit csináltok
-
Motion_Blur
félisten
Továbbra is egy rakás szar a Honda....
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Minstrel
senior tag
válasz Motion_Blur #5364 üzenetére
Azt hitték két új lámpa és utolérik a citromokat Másodikon talán meglesz Norbinak a dobogó.
-
Vyndree
őstag
Lopeznek nem sikerült. Mülleré lesz a pole.
-
bajnokpityu
félisten
ha igaz , amit a hirekben irnak, akkor altatás javából.
De jó lett volna látni...[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
ruti
Közösségépítő
válasz bajnokpityu #5368 üzenetére
hangulatvideó, telefonnal
a Q1 kezdete
-
nem tudom, a közvetítésben mi ment át, de Norbi a 10. helyén 2 mp-el a Q1 leintése előtt ért fel a célvonalig, így még egy mért kört tudott menni (tavaly asszem Thompson csinálta meg ugyanezt a "bravúrt"), közben Bennani még kint volt javában az utolsó mért körén.
Közöttük LiveTiming szerint valami 0,007 sec, azaz ha Bennani jót megy, Norbninak le kell méretnie az utolsó körét...és akkor bármi lehetett volna.
Nem láttuk, de gondoltuk h Bennani belehibázott, mert kiment a boxba, gondolom ekkor rászóltak Norbira, hogy vegye el.
Nem kis kockázat volt, de megérte.
-
Mondjuk égő volt, hogy megint behalt az időmérés a közvetítés alatt, nem tudom, ezt mivel magyarázták...
Már nem először idén.
A kinti szurkolók ltiming követés nélkül el voltak veszve, mert gyakorlatilag eredményközlés nélkül nézték végig az időmérőt.Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Shodan
addikt
Erre kíváncsi vagyok én is hogy szóvá teszik e majd vagy hogy holnap hogy fog működni. Mert ugye Marakes és Argentina alatt is ment a közvetítésben hogy így szar a szervezés meg úgy szar és még ez se megy.
A Hungaroring meg majd maga lesz a fény meg a csillogás, tuti hogy még csak említeni sem fogják ezt a dolgot.
Ugyanez igaz Norbira is, egyszerűen nem akarják vagy nem ismerik be ha ténylegesen hibázik. Múltkori ütközésnél is egyből rávágták hogy biztos hátulról megtolták. Vagy rossz a gumi, vagy ütközésnél megsérült vagy letolták, vagy feltartották vagy mindig van valami. Ő is tud hibázni mivel ő is ember csak ezt valahogy a közvetítésekben soha nem említik. Megy a szemellenzés rendesen.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Motion_Blur
félisten
Ennyi pályán nem lehet szar az időmérő rendszer.
Nyilvánvaló hogy nem a pályák a hibásak.mióta van a Hungaroringen WTCC, most lesz az első alkalom hogy nem megyek ki... valahogy most nem érzem azt amit eddig
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Sandormaster
aktív tag
Mikor a BMW-vel megnyerte, az volt a csúcs, időjárás és embertömeg.
Elmúlt évben is szét fagytunk, holnap is megyünk, de már pokróccal, azért lehetne ezt még tolni a nyár felé, főleg ha itt legalább lennének emberek akik ki is mennek, nem úgy mint más pályákon...
Egyelőre én fordított arányosságot látok az árak emelkedése és az emberek létszáma/program minősége között az elmúlt években, de úgy látszik így is megéri... -
Shodan
addikt
válasz Sandormaster #5372 üzenetére
Igen tavaly nekem is sikerült kimennem pólóba kb Az egészből annyi maradt meg hogy olyan szinten fáztam hogyha holnap 20 fok fölött lesz akkor is két kabátot viszek És igen az az időszak volt az igazi.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
ruti
Közösségépítő
válasz Motion_Blur #5371 üzenetére
induljunk ki optimistán abból, hogy holnap r2-ben egy rajt-cél győzelemhez lesz szerencsénk
ja, és még esni is fogén az edzéseken is mindig voltam, és mondhatom, évről évre valóban kevesebben vannak
nyilván a dolog varázsa kopik, meg hozzászoknak az emberek a felálláshoz,
ez olyan mintha a hokisok esetleg megragadnak a világelitben, nem lesz senki kíváncsi rájuk,
de amikor a feljutásról van szó, mindenki ott tolong, meg szurkol ezerrel
Norbi szépen beállt egy szintre, ami priváttal elérhető (sőt ott a maximum) ez vált természetessé a népbena szervezés uzgyan évről-évre javul, profibb, de a kieg. programok, betétfutamok kopnak,
itt is nyílik az olló, sajnos a kilátogatók hátrányáramindentől függetlenül: Hajrá NORBI és Zengő Team, és le a a kalappal
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
a poén az volt, hogy már a kvali előtt 1 órával elkezdték nyomni, és bármi történjen, vagy éppen bármi nem, folyamatosan tolták, megállás nélkül
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
IreN!CuS
őstag
Na innentől kezdve menni menni menni és nyerni
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Motion_Blur
félisten
Norbi extázisban vezet! Brutál!!
-
A Zéé
addikt
tegye fel a kezét, aki számított ilyen szintű fölényre
most azért kicsit bánom, hogy nem tudtam menni
Just a simple Lineman...
-
törölt tag
qva nagy győzelem
..a futam elég semmi volt, de a győzelem az bitang-bitang -
Malachi
addikt
a Eurosporton az angol sávon Honda újításokról beszéltek, amiket Norbi meg Tarquini kapott meg és mindketten láthatóan jobban mentek, mint korábban. jelenthet ez igazi javulást hosszú távon? meglátjuk. szép volt!
-
proof88
addikt
-
.LnB
titán
Akkor mi szinte egymás mellett ültünk
Levezetőkör (jelenleg feldolgozás alatt van a videó mikor belinkelem ide, remélem jó lesz mikor megnézed/megnézitek)
Örülök, hogy ismét ott lehettem, elég betegen, plusz az eső se jött jókor, szinte egy 100-as zsepit elfújtam a versenyek alatt. De megérte!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Vyndree
őstag
Nagy-nagy gratula a csapatnak!
Teljes második futam[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
akkor a gold 4-en ültetek, az autoGP-t onnan néztük, majd átmentünk a gold3-ra, majd a WTCC 1est a supergoldról, majd a 2-est a silverről néztük és továbbra is tartom, hogy a silver2 a legjobb, mert onnan látni a legtöbbet + a rajtot is, + van szemben kivetító amin minden látszik, asszonka felvette a rajtot, mindjárt felrakom
jó sokan voltak/tunk kintEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
titán
Én is itt voltam a Gold4-en, holnap én is felrakom a saját rajt videómat
(#5393) .LnB
Igen. Tavaly a Gold4-en tűt sem lehetett leejteni, most meg jó ha harmadig volt. Mindenki simán elrakta a csomagjait a mellette lévő székekre, és még utána is maradt egy halom szabad hely. Valószínűleg a kis eső miatt sokan elpucoltak a fedett részre, de tavaly az is tele volt, nem lehetett volna oda átmenni, csak úgy napközben.Mindenesetre jó volt a győzelem, sajnos ezek az autók is már túl sokat támaszkodnak az aeróra ahhoz, hogy könnyen lehessen velük előzni. Ráadásul drágák, mint a rosseb (nem úgy, mint a 200ezer eurós BMW volt annó), senki sem meri törni őket. Csak a vonatozás marad, mint forma1-ben. Csak ott van drs, itt még az sincs.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
kisza25
félisten
nem tudom nekem soknak tünt, bár igaz F1-en többen kint voltak
A rajt silver 3-bólEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz !Overdose! #5396 üzenetére
nem értem miért, gold3-ból mindent látni amit gold4-ből+ a célegyenesből is többet látsz
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
.LnB
titán
válasz kisza25 #5397 üzenetére
Ezt nem tudom azt, hogy gondolod, hogy "gold3-ból mindent látni amit gold4-ből".
Én idén néztem először a Gold4-ról a futamot. Tetszett nagyon, talán a legjobb hely. Viszont a Gold3 és a mellette lévő Silver (vagy RedBull) szektor is nagyon jó. Tényleg utóbbiban látni a legtöbbet a pályából szerintem. Nehezen tudnék a kettő közül választani. Amit én nem szeretek az a fedett rész. A célegyenes a legunalmasabb rész. Néztem már onnan, és tényleg hangulatos, hogy szemben van a Zengő boksz. De ezen kívül a verseny, onnan a legunalmasabb.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
kisza25
félisten
ezen valami nagyon nem stimmel ezt honnan szedted
silver7 az igazából a silver 2 és a silver 6 az silver1
a gold4 mellett közvetlenül meg a gold3 van,
amúgy kiírás szerint is gold3 volt közvetlenül a gold4 mellett,
te csak a gold4-ig mentél el? ezen a képen a supergold és a gold4 között nincs is lelátó, na ott van a gold3
itt az F1 jegyem hátulja:[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
.LnB
titán
válasz kisza25 #5399 üzenetére
Bakker....
Én így rákerestem és szinte sehol sincs az a Gold3 ami a jegyeden De ha ott van a jegyen akkor az a tuti. Nem vitatkozni akartam, csak az szerint nem értettem az összevetéstNa mivel előbb figyelmetlen voltam, most nagyon alapos. Itt a 2015-ös térkép. Neked van igazad!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Overwatch 2
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest