Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz [CS]Blade2 #5449 üzenetére
dehogynem kell mindet megjegyezni, ha végignézed a videót még azt is mondja melyik kerékvetőt kell használni és melyiket nem szabad
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Yayoh
aktív tag
Kétlem hogy vezetés közben fejben tartaná hogy most ez az x-edik kanyar következik , hanem ösztönből meg emlékezetből megy.
-
snecy20
nagyúr
Profi autóversenyzőnek 8-10 kör bőven elég egy ilyen hosszúságú pályán is, hogy utána egy életre megtanulja a féktávokat, fokozatokat, pályaegyenetlenségeket.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Shodan
addikt
válasz Malachi #5453 üzenetére
Igen ebben biztosak lehettek. Elég sokat is gyakorolt rajta, ha nem is a valóságban. De ahogy itt írják 10-20 kör után már tudod hogy milyen kanyar jön és milyen sebességi fokozatban. Ha becsukom a szemem még én is végig tudnék menni rajta, vagy le tudnám rajzolni , pedig nem vagyok egy pro. Az egész csak gyakorlás.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
.LnB
titán
Ne viccelj már! Még én is fejből tudom a pályát pedig soha életemben nem mentem rajta a valóságban. Itt az a különbség, hogy ők ki tudják hozni a maximumot a pályából.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Maradjatok már ilyen Shifttekkel Minimum Project Cars, de inkább Assetto Corsa.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Vyndree
őstag
Norbi a második körön Tar és Mon-nak adott 1,5 és 1,8 mp-et. Most futja a 3. körét, nem tudom mi lesz a vége, de úgy tűnik a legjobb Hondás lesz.
szerk: jó lenne ha így maradna, de sajnos nem fog.[ Szerkesztve ]
-
ruti
Közösségépítő
-
albert8
veterán
-
Yayoh
aktív tag
Ennyit a csoda nőről , Norbi meg profi .
-
ruti
Közösségépítő
válasz Vyndree #5469 üzenetére
Lopez is állat, utolsó körén eddig két lila szektor háromból
-
Coronel be fog érni 10-be, Chilton elé, ahogy becsülöm
-
Norbi elvette közben[ Szerkesztve ]
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
albert8
veterán
Hoppá fordulat. Ma a fűben
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
[CS]Blade2
addikt
válasz snecy20 #5454 üzenetére
Csak arra utaltam, hogy kicsit sok a kanyar... Aki először megy, és előtte már látta videón vagy szimulátorozott rajta, elsőre az is csak sokkal lassabban ment végig. Ennyi kanyarral nehéz összerakni hibátlanra, talán nem is lehet. Egész nap kellene menni, hogy megtaláljuk az utolsó tizedeket is.
Vannak olyan kanyarok, ami kanyarnak számít, de a pilóta szemszögéből egy padlógázas görbület.
-
Motion_Blur
félisten
Nagyon le a kalappal Valente és Norbi előtt
Két gyári Hondással meg mi volt ennél jobbat tudtak edzésen is szerintem.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
ruti
Közösségépítő
válasz Vyndree #5473 üzenetére
a ROAL nagyon nem muzsikált, de mákjuk volt,
kíváncsi vagyok mire lesz elég előről Coronel a második futamban
-
Müller vajon miért csak két kört ment?
-
Ja, és a gyári Hondák...látszik, nem szimulátoron nőttek felSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Vyndree
őstag
válasz Motion_Blur #5475 üzenetére
Tarquini-ék nem voltak sokkal jobbak az edzésen sem 8:43-nál, ott Norbi ment 8:45-öt ha jól emlékszem..
-
Shodan
addikt
Ez szép volt.
Sabinenél meg hiába mondták hogy 14 ezer kör meg 40 ezer kör. Ebből látszik hogy nem ez számít igazán.
Lopeznél is valami 500 órát emlegettek szimulátorban, amit én kétlek!www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
.LnB
titán
Norbi szenzációs!
Valente hihetetlen!
Lopez nem számít, ídőgéppel könnyű....„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Motion_Blur
félisten
Végeredmény:
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
snecy20
nagyúr
Az a jó, hogy az ilyen pályákon tényleg számít a versenyző. Papíron 5 másodpercet kellett volna hogy adjanak a Citroenek mindenki másnak, és mégsem.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
vlevi
nagyúr
Néhány érdekességet találtam a 24 oras futam rajtlistáján. Rob Huff, Jap van Lagen a wtcc mellett ezen is indul.
Es aki tudja, figyelje a 305-os rajtszamu kupas bmw-t, Walter Csaba ezzel az autoval fog versenyezni. -
kisza25
félisten
biztos már volt, de nem találom, melyik adó adja élőben a versenyt? azt megtaláltam, hogy 11:15 és 12:15kor, de hol?
ok megvan eurosport adja[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Malachi
addikt
Valente, az idióta fejedet basszus. Ott volt a második hely Norbinak.
-
capulet75
addikt
Sziasztok. Működő streamet tud valaki?
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
capulet75
addikt
válasz Sandormaster #5491 üzenetére
Nekem ez nem működik, csak lapoz folyamat.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
capulet75
addikt
Norbi egyszer kap egy top autót, szinte biztos hogy világbajnok lesz.
-
.LnB
titán
Nagyon szép volt ez ismét Norbitól! Szenzációs eredmény!
-
Malachi
addikt
Emberek, nem volt start. Nem volt lámpás start. Mi a fene van? Norbinak meg annyi, szóval én ki is kapcsolok, sziasztok. Botrány.
-
quby
őstag
Bassz.... Pedig jól indult a 2. Is... De ha jól láttam valamelyik citri tette ki...
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest