Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#5301) IreN!CuS válasza Ventur@ (#5300) üzenetére


IreN!CuS
őstag

A 2. alkalommal is voltak egész sokan a síkánnál , 3. alkalommal már nem láttam ott senkit sem.

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#5302) Minstrel


Minstrel
senior tag

Ac élegyenesben lévő tribünökre akarnak mindenkit, jobban mutat a tv-ben a nagy tömeg. 2012-ben még a füves részen voltunk sokan az utolsó kanyarban, aztán 2013-ban is voltak ott páran és mindenkit szépen kizavartak, hogy húzás innen a tribünökre. Meg látszott, hogy a pálya többi részéről is terelik az embereket. Persze gondolom ha több helyen lehetne lenni akkor már több szekurityi is kellene, wc stb.

(#5303) Shodan válasza Ventur@ (#5296) üzenetére


Shodan
addikt

Már megint ez a hülye snooker ezt mindig ellövik, ha megint emiatt nem lesz normális közvetítés lerúgom a tv-t.

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#5304) bajnokpityu


bajnokpityu
félisten

időmérőket valahol meg lehet nézni netről?

Már látom is :)

[ Szerkesztve ]

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#5305) Yayoh


Yayoh
aktív tag

Norbi szépet ment időmérőn , csak az a baj hogy a két citrom meg a hondasok is inkább a fordított rajtrácsra játszottak. Chilton meg mekkora volt :DDD

(#5306) Ventur@


Ventur@
senior tag

BTCC - Donington

Ha valakinek nem elég a WTCC és az F1 mára :DDD .

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#5307) sultansmith


sultansmith
senior tag

tud valaki streamet? magyar is jó lenne :D

Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

(#5308) Ventur@


Ventur@
senior tag

Nem tudom ki hogy van vele, de ez a Marrakech hozta a megszokott formáját. Konkrétan f*s volt :F . Közvetítés megint érdekes volt, no live-timing, azt se tudod igazából ki hol jár, Lopez neve mellett Ford jel díszelget...stb stb stb. Nem értem minek erőltetik ezt a pályát.

Futamról: Két gyors pálya után azt kell hogy mondjam, hogy a Honda sehol sem tart. Citroen foghatatlan idén is (Loeb mind a két futamon számomra meggyőző volt. Esélyes kihívója let Lopeznek). Chevy úgy érzem jó motorfejlesztést kapott...csak hát ott is az járt jól vele, aki érti a Chevy-t. Lada most nagy csalódás volt számomra. Ezen a pályán, mint ha a tavalyi Granta-t láttam volna, csak sárga színben. Thompsonnak nagy grat az elcsípet 7. helyért (büntetések után ide jött fel :) ). Norbi pech. Marakech átka, mint ahogy Coronelnek is. Bennani....nem kommentálom inkább :D .

2 hét múlva Hring, hát kíváncsi leszek, mit tud alkotni itt a Honda. Szerintem erősen felköthetik és pesszimista leszek, de nem várok egy Honda-t sem a Top5-ben időmérőn.

BTCC-ét csak félig-meddig néztem, főleg betétfutamokat, de ott ment az angolos adok-kapok :D . Remélem Youtube-ra valaki feltölti a futamokat és meg tudom nézni :) .

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#5309) Csapoati válasza Ventur@ (#5308) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Marrakes borzasztó, ebben egyetértünk. De hát Bennani + marketing és ezzel kész is a dolog. Mindeközben Macao, Monza meg hasonló jó pályák kiestek...

Loeb viszont szerintem idén is csak 3. lehet. Marokkó tavaly is feküdt neki. Bennani meg alapvetően nem egy lassú pilóta, de ahogy a kommentátorok is mondták, versenyzői intelligenciája alapján nem való ebbe a mezőnybe. Kb. mint Maldonado a F1-ben. :D

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#5310) .LnB válasza Csapoati (#5309) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Csatlakozom szerintem is sz*r volt.
Azt nem értem, hogy ki a p*csa az a Bennani, hogy csak miatta rendezzenek ott futamot? Ennyi erővel Hollnadiában, és Angliában is lehetne verseny, annan értelmesebb versenyzők képviselik az országukat mint ez a Bennani. :S (Nem vitatkozni akarok veled, elhiszem, hogy ez miatt van Makaresh-ben futam, csak érthetetlennek tartom :S )

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#5311) Z0C! válasza Ventur@ (#5308) üzenetére


Z0C!
őstag

AHonda nem látja a fától az erdőt..

Így Norbi idén is csak az 5-6. lehet...
A pontokat itélve az 1-4 tuti Citroen...már most iszok a medve bőrére..

----- www.zoci.gumroad.com -----

(#5312) Vyndree


Vyndree
őstag

Coronel hogy felhádorodott az esetet követően, így ebből a szögből nézve jogosan. Norbi kilökte őt is és a gyári Hondát (Monteiro?) is. Lehet túl hosszú féktávot vett a hollannd nem láttam az esetet, de így érthető miért vették el Nobri pontjait. Még Zengő Zolihoz is odamegy magyarázni. :)

[link]

(#5313) !Overdose! válasza Vyndree (#5312) üzenetére


!Overdose!
őstag

Coronel most írta le magát nálam. Norbi hibázott, ezt aláírom, de tekintve, hogy milyen ritkán fordul elő ilyesmi vele a többi versenyzőhöz képest nem tartom korrektnek ezt a kirohanást Coronel-től. :(

Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás

(#5314) .LnB válasza !Overdose! (#5313) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nyugi estére kibékültek, akkor már Norbival selfizett ;)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#5315) Vyndree válasza !Overdose! (#5313) üzenetére


Vyndree
őstag

Volt már hasonló ráfutása Norbinak a Hungaroringen még a bömössel. Akkor azt mondta, hogy mivel (indokolatlanul) rövid féktávot vettek előtte azért szaladt rá. Most is ilyesmi lehetett.

(#5316) Ventur@


Ventur@
senior tag

!Overdose!: A kirohanás teljesen jogos volt, abból a szempontból, hogy 1 kört sem tudott befejezni ezen a pályán Coronel :) (veszélybe került neki a jövőheti Nord teszt, mert nem biztos, hogy kész lesz addig az autó. Tavaly ugyanígy járt itt, csak akkor Termas-ban nem tudott menni) . Első futamon csapattársa rakta ki, másodikon meg Norbi. Szerintem nincs a mezőnyben senki, aki ne így reagált volna :) . Utólag megbeszélték, de hát abban a pillanatban, ha ott ülök az autóban bizony én is nyomtam volna egy ízes: akvastenbsszameget, pedig alapvetően nyugodt vagyok :DDD .

[ Szerkesztve ]

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#5317) JColee válasza Vyndree (#5315) üzenetére


JColee
őstag

Inkább indokolatlanul hosszút.

(#5318) !Overdose! válasza Ventur@ (#5316) üzenetére


!Overdose!
őstag

Nem értek egyet. Ez egy autóverseny, ahol előfordul ilyesmi. Norbi nem így szokott reagálni, ha kilökik.

Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás

(#5319) Vyndree válasza JColee (#5317) üzenetére


Vyndree
őstag

Természetesen én is hosszú féktávot akartam írni. :)

(#5320) A Zéé válasza !Overdose! (#5318) üzenetére


A Zéé
addikt

pedig volt már ilyen, csak nem találom, hogy átment a másik boxába.
Na, most tudtam megnézni a futamokat. Meglökte, kilökte, nem kérdés, szerintem a bünti is jogos, ahogy jogosan kapta meg a Bennani, meg a Valente is. A pálya sajátossága, hogy a "picipöci" is egyből falba állást jelent. :((( De ez amúgy nem volt picipöci :N

[ Szerkesztve ]

Just a simple Lineman...

(#5321) Vyndree


Vyndree
őstag

Teljes marokkói futam: RACE1 RACE2

(#5322) dudikpal válasza .LnB (#5314) üzenetére


dudikpal
aktív tag

(#5323) ruti válasza A Zéé (#5320) üzenetére


ruti
Közösségépítő

nem olvastam még elemzést az esetről, biztos lesz a Blogon megint, de akárhányszor visszalassítottam, szerintem már emelkedett Norbi hátsó szárnya mielőtt hozzáért Coronelhez, tehát hátulról koccolták.

az meg teljességgel nem volt igaz, hogy hosszan tolta Coronelt
én is meglepődtem Coronel kirohanásán, meg cirkuszolásán,
ezt kulturáltabban kell viselni meg előadni is.

lehet ez még fordítva, sőt amikor Coronel hibázott Argentínában, és fűnyírózás (4:30-nál) után befúródott a hepehupába, az egész csapata nem hordta le a sárga földig, meg nem kezdett vergődni...

amikor Norbit pöccintik ki, sosem anyázik, pedig lett volna alkalma amikor pl. Tarquini 3 éve alattomosan megkoccolta az emelkedő tetején, utána egész Magyarország hónapokig utálta Tarquinit, de Norbi szerint "benne volt"

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#5324) Ventur@ válasza ruti (#5323) üzenetére


Ventur@
senior tag

Coronel vs. Norbi

Jól látható és hallható a koccanás, amit Norbitól kapott Coronel. Nincs kizárva, hogy utána még Ma lökött egyet Norbin, de az elsőt Norbitól kapta Coronel :) .

Az meg hogy hogyan reagált rá, Coronelt ismerve, semmi kivetnivaló nincs benne. A WTCC legnagyobb show man-je :) .

Norbi szemszögéből pedig: "Igen, aludva egyet az eseményekre, számomra is egyértelművé vált, hogy hibáztam."

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#5325) proof88 válasza ruti (#5323) üzenetére


proof88
addikt

Norbitól nem számított rá, mert tudja hogy pro versenyző. Meglepte Coronelt sztem h Norbi belement. Azóta már szent a béke! :K

(#5326) Ventur@


Ventur@
senior tag

Na Borko Honda-ból ki, (valószínűleg) Cruze-ba vissza. Nem is értem, anno minek váltott. Egy 207 cm-es ember, még behajtogatva sem fér be a Civic-be :D .

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#5327) A Zéé válasza Ventur@ (#5326) üzenetére


A Zéé
addikt

azt én sem igazán értem, hogy még a nagy pénzek elköltése, meg a nagy bejelentések előtt miért nem nézték meg, hogy egyáltalán befér-e a kocsiba, és képes-e 10 percnél többet benne tölteni... De hát mindegy, van legalább esély arra, hogy gyarapodik a mezőny, az meg sosem baj.

Just a simple Lineman...

(#5328) MKLS válasza A Zéé (#5327) üzenetére


MKLS
aktív tag

A mezőny sajnos nem gyarapodik, ugyanis Borko ETCC-be van nevezve egy kupás leonnal Hungaroring-re. 😔

(#5329) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Nem értem miért erőltetik a magyarok a Seat Leon Eurocup-ot....

Tök utolsók, körönként 3mp-et kapnak... kupás sorozatban...

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#5330) Csapoati válasza Motion_Blur (#5329) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Volt már két nyertes is tőlünk, lehet ezért. :D Mondjuk ahogy elnézem, nem Bús Edina fogja folytatni ezt a sorozatot.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#5331) Yayoh válasza Motion_Blur (#5329) üzenetére


Yayoh
aktív tag

Tavaly Ficza Feri jól ment , de idén siralmasak a magyarok sajnos :N

[ Szerkesztve ]

(#5332) -Mike- válasza Motion_Blur (#5329) üzenetére


-Mike-
addikt

Gondolom költői kérdés volt... (€+$)

(#5333) Motion_Blur válasza -Mike- (#5332) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Egy B3R-nek anyagilag ebben mi a jó? Az idei pilótafelállással meg pláne..

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#5334) Minstrel válasza Motion_Blur (#5333) üzenetére


Minstrel
senior tag

Amúgy B3-asok szerintem tele vannak lóvéval, Bús Edina két tesója a tulaj, vannak itthon formula autóik is stb. lehet pénzt mosnak. :))
Amúgy a másik ilyen a Tóthék a Superbike-ban, évek óta képesek az utolsó helyért küzdeni valami leselejtezett motorokkal, de hát biztos megéri nekik is, viszont jobb motorral talán még pontokért is tudnának menni.

(#5335) -Mike- válasza Minstrel (#5334) üzenetére


-Mike-
addikt

Lehet? Mi ez a feltételes mód, kérem... ;]

(#5336) Z0C!


Z0C!
őstag

MÉG 4 hely kiadó a buszban!

Idén is lesz WTCC busz!
Kazincbarcika - Miskolc - Hungaroring - Miskolc - Kazincbarcika útvonalon.
Utiköltség: 3500ft/fő (oda-vissza összesen)
Belépők egyénileg! (MOL kutak, előrendelés, helyszínen vásárlás)
Indulás Kazincbarcikáról 5:45
Ringre érkezés: 8:30 körül.
Visszafele a WTCC 2. futama után indulunk.
Miskolcra kb 18:30 körül érkezünk.
Akit érdekel, keressen bátran!

----- www.zoci.gumroad.com -----

(#5337) 4ron


4ron
senior tag

Ide akartam betenni először, eltévesztettem. Van WTCC nyereményjáték a Lorus-nál. A képen kell megkeresni a különbségeket és megszámolni, nekem eddig a következők vannak meg:
- órán 100m felirat
- óra alatti árnyék
- zászló a lelátón
- motorháztetőn bal oldalán fekete izé
- fedett lelátó oszlopa

⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!

(#5338) ruti válasza 4ron (#5337) üzenetére


ruti
Közösségépítő

még ezt találtam: JE ajtón "5"

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#5339) [CS]Blade2 válasza 4ron (#5337) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

a 2. képen, ahol az oszlop lenne, a plusz zászlón kívül szerintem van még valami árnyék a szürke korlát?on.

(#5340) ruti válasza [CS]Blade2 (#5339) üzenetére


ruti
Közösségépítő

szerintem az csak a képmanipuláció folyománya :)

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#5341) 4ron


4ron
senior tag

Szerintem 6db van összesen, de már elküldtem a választ, pontosan nem emlékszem mik voltak :/

⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!

(#5342) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Live Timing a Nord tesztről:

http://livetiming.tracktime.info/wige#screen-results

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#5343) -Mike-


-Mike-
addikt

10.-től lefelé a hosszabb verzión mentek? ;]

[ Szerkesztve ]

(#5344) Motion_Blur válasza -Mike- (#5343) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Ez még a Leonnal is gyenge idő. Ment egyáltalán Norbi a Hondával?
Ahogy néztem egész délutánt a boxban töltötte...

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#5345) sysrq


sysrq
őstag

Sziasztok! Szép kártyával lehet venni jegyet Vasárnapra valahol?

Keresek Thermalright 1150 lefogatót

(#5346) Frenky89 válasza -Mike- (#5343) üzenetére


Frenky89
őstag

Azt hittem Sabine acélosabban kezd, de biztos fura a FWD annyi BMW, meg Porsche után.

(#5347) callmeakos válasza -Mike- (#5343) üzenetére


callmeakos
veterán

Lopez csak egy kicsit volt bátrabb :D

All→M8

(#5348) A Zéé válasza callmeakos (#5347) üzenetére


A Zéé
addikt

Lopez nem ember... :D

Just a simple Lineman...

(#5349) Yayoh


Yayoh
aktív tag

WTCC Test Nordschleife

Vicces hogy különféle autókkal mennek , és nem a sorozatban használt-al :)

(#5350) callmeakos válasza Yayoh (#5349) üzenetére


callmeakos
veterán

Ezt szerintem annak tudták be a legtöbben hogy betanulják azt a 154 kanyart :)

All→M8

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.