Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz kisza25 #5739 üzenetére
Igen, lesz.
Itt van a YT-on a mai futam.SEAT León Eurocup 2015 ROUND 4 AUSTRIA - Red Bull Ring Race 1
Itt pedig a holnapi élő közvetítés lesz.
SEAT León Eurocup 2015 ROUND 4 AUSTRIA - Red Bull Ring Race 2
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
-
Ventur@
senior tag
Az a nem egyszerű történet .
Ui: na az a 2. videó komoly. Rendesen megijedtem még én is.
Más:
Nem tudom ki nézte a hétvégi Leon Cup-ot, de eléggé érdekes volt. Kb. mint ha egy BTCC futamot néztem volna, olyan szinten ment az adok-kapok . Kiss Norbit sajnálom a 2. futamon, hogy kiesett, de azért szépen ment az elsőn . Viszont a rajtjai azok... .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
-Mike-
addikt
-
rocket
nagyúr
Jol vizsgazott a biztonsagi kerites
Ott atesett volna a kocsi 20-30 embert siman megolt volna, belegondolni is rossz.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Ventur@
senior tag
Hétvégén WTCC és itt a program:
Vila Real
Péntek:
12:30 – Teszt [30p] (Live Timing, fiawtcc.com)
Szombat:
10:10 – Első szabadedzés [30p] (Eurosport Player, élő)
13:00 – Második szabadedzés [30p] (Eurosport Player, élő)
16:00 – Időmérő edzés [20p+10p+Q3] (Eurosport Player, élő)
18:00 – Időmérő edzés [20p+10p+Q3] (Eurosport, felvételről)Vasárnap:
12:30 – Első futam [13k] (Eurosport, élő)
18:00 – Második futam [13k] (Eurosport, élő)Lassan eljutunk oda, hogy csak az Eurosport Player-en lehet majd nézni a WTCC-ét. Hurrá !
Megnéztem, hogy mik azok az eszméletlen fontos, milliárd nézőket érdeklő sport események, ami miatt 1 órát nem lehet rááldozni az autosportra. Inkább le sem írom, mert 6 oldalnyi szitokszó-gyűjtemény lenne belőle . Elég annyi, hogy foci és dopping!
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Ventur@ #5765 üzenetére
Ohh és nekem van most playerem a TDF miatt Jó tudni. Köszi.
Látom fb-on is ez a profilképed. Múltkor láttam és olyan ismerős volt
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vlevi
nagyúr
válasz Ventur@ #5765 üzenetére
A szabadedzéseket sosem adta az Eurosport.
Az időmérőknél is kb fele/fele, amikor leadják élőben, és amikor nem.
Ha csak a legelba***abb sportesemény van valahol (pl. dartsoznak a sarki kocsmában, vagy kőpapírollóznak), akkor inkább azt szokták adni WTCC helyett. Most meg ráadásul Tour de France is van.
Majd megnézzük felvételről a Youtube-on, Lanti fel szokta tenni. -
Minstrel
senior tag
Szujó már megmondta, hogy ha éppen focimeccs lesz valamelyik libakergetőn akkor "természetesen felvételről mutatjuk meg a futamokat". Mondjuk itt a gp2, gp3-ra gondolt, de WTCC is szokott délután lenni, bár idén ez az utolsó. Kicsit olyan szarka meg farka érzésem van ezzel az M4 sporttal, már annyi közvetítési joguk van, hogy kéne egy második csatorna is.
-
ruti
Közösségépítő
OFF: upsz, egy traktor
[ Szerkesztve ]
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
.LnB
titán
Csak nekem lett megint simán "Túraautó topik" a topik neve?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ventur@
senior tag
Jaja és ráadásul közvetíti is a Sport 1 vasárnap ÉLŐBEN (nagy szó ) a futamokat.
Íme:
Sport 1 - vasárnap
TCR - Redbull Ring R1 - 8:15 | R2 - 11:30
(#5770) ruti: ...és ezek után merje valaki azt mondani, hogy a Hyundai i20 sz*r autó . Igaz, ez a változat nem is 3 gurigába kerül, hanem vagy 133 gurigába. Na de legalább 2 méter alatt megáll .
Mondjuk ha ez egy beláthatatlan részen történik, akkor kb semmi nem marad i20-ból.
[ Szerkesztve ]
-
Yayoh
aktív tag
Norbi 2. lett a teszten , a gyári Hondák 1mp-re vannak tőle
-
Apika
Közösségépítő
A francia versenyhétvégéhez képest változott a büntetősúly rendszere:
Citroen C-Elysée: +60 kg
Chevrolet RML Cruze: +20 kg
Honda Civic: +30 kg
Lada Vesta: +20 kg -
Ventur@
senior tag
Vila Real - FP1 végeredmény
Eddig azt mondom, hogy jó. FP1-en talán még nem volt Honda ilyen közel Citreon-hez. Az meg, hogy ez a Honda Norbi alatt van, különösen jó jel . Pláne, hogy a Cruze-ok most sehol sincsenek. Viszont Girolami alatt a másik privát Honda is jól megy.
Végére Tarquini kicsit lebombázta Chiltont, szóval a a Hondások szerelhetnek.
-
Motion_Blur
félisten
De kár volt azért a két mély féktávért...
Tarkány is
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Minstrel
senior tag
Az öreg is elszúrta, Valente a futamon majd rendbe rakja (korlátba) Lopezéket és Honda kettős győzelem
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
hol lehet felvételről megnézni?
eladó topping dac
-
Ventur@
senior tag
bajnokpityu: Holnap reggel 9:45-kor ismétlik az Eurosport 2-ön.
Jó kis időmérő volt azért. Nagyon reménykedek egy holnapi R1 dobogóban. Pakliban benne van, mert rajtnál Valente verhető - ezt eddig is láttuk párszor -, Tarquini Valente mögött rajtol szóval nem hiszem, hogy átugorja. Egy jó rajt, aztán nyomni neki, mint süket a csengőt. A két Citroen mögött meg lehet egy sima 3. hely. Előzés szerintem ezen a pályán nem sok lesz. R2 ebből a szempontból érdekesebb lesz és ott is egy kva jó rajt kell .
Nem biztos, hogy 100%-os infó, de Valentet vizsgálják az időmérős köre miatt. Valamint Ma is kaphat valamit, mert jó pár pilótát feltartott gyorskörön. Müllerről viszont nincs infóm, hogy a fennhagyott hűtőventi miatt kapott-e büntetést.
TCR Redbull Ring: Nagy Dani beült, ment pár kört és 3. lett az időmérőn .
Tele vagyunk tehetséges autósportossal, de hát csakafoci .
-
-
Ventur@
senior tag
Kiesett Nagy Dani az első körben. Sajnos nagyon bedarálták, meg látni lehetett, hogy nem ilyen püfölős mezőnyhöz van szokva.
Reméljük 2. futamra összerakják a gépet .
Mezőnyt nézve kicsit olyan volt, mint ha a Leon Cup-ot és a BTCC-ét összekeverték volna. Leon Cup azért, mert sok a Leon a mezőnyben, BTCC meg azért, mert püfölték egymást. Egyszer-kétszer még jó is volt, de pl amit Morbidelli meg Comini elől csináltak, főleg az utolsó körökben, az nekem kicsit erős volt.
Nem lenne rossz ez a széria, csak nagyobb mezőny kellene és több autó még.
-
Tottu
senior tag
Valaki tudna linkelni egy működő steam-et?
Közben találtam én is: [link]
[ Szerkesztve ]
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Yayoh
aktív tag
Jó unalmas futam volt ,de legalább a dobogó összejött
-
Ventur@
senior tag
+1
Pont ahogy vártam. Remek rajt Norbitól és stabil 3. hely. Többiek meg vonatoztak ezen az előzésmentes pályán. Viszont gratula a 3 Ladának, mert pontszerző lett az összes autójuk .
...és jelenleg összetett 4. Norbi 129 ponttal. Gyáriak meg mögötte, ja és kb. 2x annyi pontja van, mint a 2. legjobb Yokohamas Chiltonnak .
-
callmeakos
veterán
Hatalmas gratula Norbinak, szép volt
All→M8
-
Yayoh
aktív tag
-
Vyndree
őstag
Norbi jók jött ki a rajtbalesetből, viszont nem támadhatja önfeledten a gyári Hondát, mert a két gyári Citroen van mögötte.
-
albert8
veterán
Azta.... szép
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest