- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Diarmand #31601 üzenetére
Mondom hogy rosszul csinalod. A kollegadnak meg uzenem hogy foglalkozzon a sajat dolgaval es ne rajtam élezze a nyelvét.
szallasi007: nem kéne zsigerből utálni aki artival jatszik. Keress te mas jatekot ha zavarnak de nincs igazad. Egyebkent nincs tier8as arty-m, T7 a legmagasabb. T8 felett meg 9/10 van, termeszetesen tier es adott meccsfuggo is hogy mit kell leapolni, azt gondoltam ezzel legalabb tisztaba leszel...
Olyan rohadt OP? Akkor menj azzal. Mégsem OP? Akkor mi a baj amikor NÉHA odaver neked, mert ugye random miatt pénzfeldobas? Akkor mi a francnak zavarnak hiszen te vagy az űberpró és nyersz mindent? Belő mindenhova? Mondom hogy nem ismered....
Hősködsz két e100 és egy jp ellen majd megtalal az arty? Hol a csapatjatek, miert nem szedte ki addigra tracer alapjan a TE oldali arty-d a masikat? Hol a light aki levadássza?
Cefetül rohadt unalmas ami siras megy a sz@rrá nerfelt artik miatt, gyk. 1-2 van ami valoban kiemelkedik a mezőnyből, de azokkal kell kezdeni ha ellennek rakja es akkor nincs baj.
Ja és nem csak azzal megyek, megneztem, 18%-át mentem a csatáimnak SPG-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged