Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Taragas
üzenetére
GRatula!!!!! Legalább neked meg van amire vágytál.
Én csak annyit szerettem volna hogy megmaradjon az 53,5+ győzelmi arányom, de mostmár 52 győzelem kell hozzá.**************
(#6943) scyllarus : Szerintem is úgy van ahogy Runo mondja. A +10%-os "Coated Optics"-ot szoktuk távcsőnek mondani a 25%-os meg periszkópnak.
Én spec. távcsövet nem használok, viszont periszkópot igen, néhány gyors és jól rejtőző tankon.
A látótáv függ az ellenfél camójától is, tehát nem elég hogy bejön az én látótávom szélébe, ha a mozgási camója magas. Ha bekapcsol a periszkóp, akkor sokkal több tank látszik a "normál" látótávon belül, főleg az állókra gondolok, kivéve a dupla bokrosok. Ez az "effekt" távcsővel sokkal gyengébb.Úgy olvastam 8.6-ban változott a camó számítás és felderítési mechanizmus, de konkrét képletet még nem találtam rá, a régit meg felesleges lenne idézni, mert a saját camó nagyobb szerepet kapott.
A tankok mozgási/álló camóját meg csak egy régi táblázat alapján tudnánk becsülni vagy a wotdb adatai alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest