Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• e-newsee

addikt

válasz ooloo #52404 üzenetére

Nekem ebből inkább az jön le, hogy az arty egy olyan játékos kezében, aki kicsit is tudatosan játszik vele, nem csak lövöldöz vaktában, elég veszélyes fegyver, és csatákat eldöntő szerepe lehet. HA jól használják. Márpedig úgy nézem, te elég jól használtad. Szerintem csak azért ilyenek az artyk, mert sok balf@sz játszik velük, így nem érezni annyira erősnek őket, mint valójában. Gondolj bele, ha 3 olyan játékos, mint te ezt a 300 csatát szakaszban nyomta volna le. A WR szerintem közelítené a 60-65%-ot.
    Viszont ami meg az én elméletem, hogy akkora az artykkal az RNG faktor, hogy egy top player (pl skill) sem tudná velük hozni a 3-4k wn8-at. Skill nem is tudja. Oké, nincs is sok csatája, és nem szereti őket, de 2600-nál jár velük. Szerintem kb az lehet a teteje, amit lehet velük nyomni tehetségből. Onnantól már a tankon múlik minden, az arty meg ugye nem sokat segít az ökölharcaban, mindegy, hogy hogyan forgatod. Viszont ugyanez a nagy mértékű RNG faktor megvan másik irányban is. Tehát mindegy, hogy milyen bután használod (persze nem szándékosságról, meg AFK-ról beszélek), egy bizonyos szintnél rosszabbul nem tudsz vele játszani.
    Amúgy meg gratula, szép etap. :C

Új hozzászólás Aktív témák