- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Nekem ebből inkább az jön le, hogy az arty egy olyan játékos kezében, aki kicsit is tudatosan játszik vele, nem csak lövöldöz vaktában, elég veszélyes fegyver, és csatákat eldöntő szerepe lehet. HA jól használják. Márpedig úgy nézem, te elég jól használtad. Szerintem csak azért ilyenek az artyk, mert sok balf@sz játszik velük, így nem érezni annyira erősnek őket, mint valójában. Gondolj bele, ha 3 olyan játékos, mint te ezt a 300 csatát szakaszban nyomta volna le. A WR szerintem közelítené a 60-65%-ot.
Viszont ami meg az én elméletem, hogy akkora az artykkal az RNG faktor, hogy egy top player (pl skill) sem tudná velük hozni a 3-4k wn8-at. Skill nem is tudja. Oké, nincs is sok csatája, és nem szereti őket, de 2600-nál jár velük. Szerintem kb az lehet a teteje, amit lehet velük nyomni tehetségből. Onnantól már a tankon múlik minden, az arty meg ugye nem sokat segít az ökölharcaban, mindegy, hogy hogyan forgatod. Viszont ugyanez a nagy mértékű RNG faktor megvan másik irányban is. Tehát mindegy, hogy milyen bután használod (persze nem szándékosságról, meg AFK-ról beszélek), egy bizonyos szintnél rosszabbul nem tudsz vele játszani.
Amúgy meg gratula, szép etap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Linux kezdőknek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia