- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Nekem ebből inkább az jön le, hogy az arty egy olyan játékos kezében, aki kicsit is tudatosan játszik vele, nem csak lövöldöz vaktában, elég veszélyes fegyver, és csatákat eldöntő szerepe lehet. HA jól használják. Márpedig úgy nézem, te elég jól használtad. Szerintem csak azért ilyenek az artyk, mert sok balf@sz játszik velük, így nem érezni annyira erősnek őket, mint valójában. Gondolj bele, ha 3 olyan játékos, mint te ezt a 300 csatát szakaszban nyomta volna le. A WR szerintem közelítené a 60-65%-ot.
Viszont ami meg az én elméletem, hogy akkora az artykkal az RNG faktor, hogy egy top player (pl skill) sem tudná velük hozni a 3-4k wn8-at. Skill nem is tudja. Oké, nincs is sok csatája, és nem szereti őket, de 2600-nál jár velük. Szerintem kb az lehet a teteje, amit lehet velük nyomni tehetségből. Onnantól már a tankon múlik minden, az arty meg ugye nem sokat segít az ökölharcaban, mindegy, hogy hogyan forgatod. Viszont ugyanez a nagy mértékű RNG faktor megvan másik irányban is. Tehát mindegy, hogy milyen bután használod (persze nem szándékosságról, meg AFK-ról beszélek), egy bizonyos szintnél rosszabbul nem tudsz vele játszani.
Amúgy meg gratula, szép etap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest