Új hozzászólás Aktív témák

• woryz

senior tag

válasz csapee #45625 üzenetére

Hát igen, ha tudtam volna, hogy az a cél, hogy 2 perc legyen egy meccs, akkor biztos nem megyek abba az irányba amerre mentem (német szarok pl)... Mivel szerettem játszani: TD / Heavy / Arty... Egyiket sem támogatja a jelenlegi felállás, nem is értem, miért nem veszik ki ezeket a "tankokat"... Milyen már, hogy egy 8-as heavy-t egy hatos light szemből ott nem lő át, ahol nem akar...

(#45626) rlazol: Igen, valóban nincsen sok tízes kifejlesztve, ennek prózaian annyi oka van, hogy évente / féléves kihagyásaim vannak. Amikor meg ritkán felrakom, akkor nem megy, és nem gondoltam, hogy csak azokkal a tankokkal lehet játszani, amik újonnan bekerültek. Először úgy voltam, hogy nem fogok franciákkal játszani, de ezt az elvemet (is) felrúgtam, és van pár kisebb francia csodám.

Ahogy újra letoltam pár csatát, meg nézegetem a fórumot ismét érlelődik bennem az elhatározás, hogy sose többet ilyen mmo-nak hívott fostalicskát. + a supportnak írtam löwe ügyben, mert a múltkor lehagyott egy E100... És az a 12k aranyas szar tank, de azért creditért nem akarom eladni.

Új hozzászólás Aktív témák