- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
válasz
csapee #45625 üzenetére
Hát igen, ha tudtam volna, hogy az a cél, hogy 2 perc legyen egy meccs, akkor biztos nem megyek abba az irányba amerre mentem (német szarok pl)... Mivel szerettem játszani: TD / Heavy / Arty... Egyiket sem támogatja a jelenlegi felállás, nem is értem, miért nem veszik ki ezeket a "tankokat"... Milyen már, hogy egy 8-as heavy-t egy hatos light szemből ott nem lő át, ahol nem akar...
(#45626) rlazol: Igen, valóban nincsen sok tízes kifejlesztve, ennek prózaian annyi oka van, hogy évente / féléves kihagyásaim vannak. Amikor meg ritkán felrakom, akkor nem megy, és nem gondoltam, hogy csak azokkal a tankokkal lehet játszani, amik újonnan bekerültek. Először úgy voltam, hogy nem fogok franciákkal játszani, de ezt az elvemet (is) felrúgtam, és van pár kisebb francia csodám.
Ahogy újra letoltam pár csatát, meg nézegetem a fórumot ismét érlelődik bennem az elhatározás, hogy sose többet ilyen mmo-nak hívott fostalicskát. + a supportnak írtam löwe ügyben, mert a múltkor lehagyott egy E100... És az a 12k aranyas szar tank, de azért creditért nem akarom eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SSD kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Ukrajnai háború
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest