Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
válasz
csapee
üzenetére
Hát igen, ha tudtam volna, hogy az a cél, hogy 2 perc legyen egy meccs, akkor biztos nem megyek abba az irányba amerre mentem (német szarok pl)... Mivel szerettem játszani: TD / Heavy / Arty... Egyiket sem támogatja a jelenlegi felállás, nem is értem, miért nem veszik ki ezeket a "tankokat"... Milyen már, hogy egy 8-as heavy-t egy hatos light szemből ott nem lő át, ahol nem akar...
(#45626) rlazol: Igen, valóban nincsen sok tízes kifejlesztve, ennek prózaian annyi oka van, hogy évente / féléves kihagyásaim vannak. Amikor meg ritkán felrakom, akkor nem megy, és nem gondoltam, hogy csak azokkal a tankokkal lehet játszani, amik újonnan bekerültek. Először úgy voltam, hogy nem fogok franciákkal játszani, de ezt az elvemet (is) felrúgtam, és van pár kisebb francia csodám.
Ahogy újra letoltam pár csatát, meg nézegetem a fórumot ismét érlelődik bennem az elhatározás, hogy sose többet ilyen mmo-nak hívott fostalicskát. + a supportnak írtam löwe ügyben, mert a múltkor lehagyott egy E100... És az a 12k aranyas szar tank, de azért creditért nem akarom eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest