Új hozzászólás Aktív témák

• lacibacsi

addikt

Üdv!

Két (számomra) érdekesség, kizárólag off jelleggel...

1.
    Az ajándék Chi-Nu-Kai-n kívül még nem volt japán tankom, ezért gondoltam, hogy elindulok ezen az ágon is. Még nagyon az elején vagyok. Könnyű tank vonalon a Ke-Ni-t próbálgatom. Összesen 12 csatám van vele, de ebből kettő olyan, amit eddig még nem láttam (vagy nem emlékszem ilyenre), pedig már mentem néhány ezer csatát. A lényeg: úgy küldtek a garázsba, hogy "csak" a legénységem iktatták ki, miközben a tankon még megmaradt a HP-m több mint fele. Először egy Pz.I. valami sorozott meg, másodjára valaki HE lőszerrel lőtt meg. Nem tudom, hogy ez mennyire gyakori eset, de nekem 7600 csatát kellett "várnom" erre...

2.
    Néha előfordul, hogy valamelyik fogaskerekem megszorul és olyanokat teszek, amiket egyébként nem szoktam. Ilyen az például, amikor a lengyel szürkék végigpofázzák a csata elejét. Néhányszor előfordult már, hogy ilyenkor beírom a "witam pl siema siemka kto pluton" szavakat, tetszőleges sorrendbe. Esetleg cseheknek megy az "idestova stelazsi". Tudom, hogy troll vagyok ilyenkor, de jókat derülök amikor ezután sorra kapom a szakaszfelkéréseket siemkáéktól.

De a lényeg nem ez, hanem az, hogy tegnap (miután így köszöntöttem a népet csataindításkor) a csata után kaptam egy üzenetet a Wg-től, miszerint a játékbeli chat alapvetően a német és angol nyelvet preferálja és legyek oly kedves én is ezt használni a továbbiakban.

Ez miért történt? Valaki felnyomott? Mert ugye magyarul is szoktam beszélgetni, mégsem kaptam eddig semmi dádá-t.

Bocs, ha feltartottam valakit... Épp ráértem... :B

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák